Johdatus sivusivun hakukoneoptimointiin

Hakukoneoptimoinnin (lyhennettynä SEO) yleinen esityslista on sijoittaa yrityksesi hakukoneiden, kuten Google, Yahoo, Bing, MSN, ylimpään pisteeseen, jotta saadaan kohdennettua liikennettä. Se käsittelee kaikkia MITEN ja MITÄ käytäntöjä, joita yritys omaksuu saadakseen vauhtia hakukoneille. SEO: lla on yleensä 2 alaluokkaa, nimittäin -

 • Sivun SEO (eli paikan päällä sijaitseva SEO)
 • Sivun ulkopuolella sijaitseva SEO (alias SEO)

Artikkelin sisältö pyörii sivulla olevan SEO: n suhteen ja käsittelee sen kaikkia näkökohtia. Aloitetaanpas

Mikä on sivun SEO?

On sanonta, että 'Content is KING', sivun SEO-tekniikka toimii täsmälleen tällä periaatteella. Sivulla oleva SEO-tekniikka korostaa enemmän sivuelementtien optimointia paremman sijoituksen ja osuvamman liikenteen kannalta hakukoneista.

Yllä olevan kuvan avulla on selvää, mitkä voivat olla verkkosivun mahdolliset elementit. Siirryttäessä keskusteluun haluamme sanoa, että sivulla olevat SEO-tekniikat ovat paljon enemmän kuin vain auttavat hakukoneita löytämään ja tulkitsemaan verkkosivua. Tämän lisäksi asianmukainen ja hyvä sivusivun SEO antaa seuraavat yksityiskohdat

 • Sivun sisällön oikea ymmärtäminen sen käyttäjille
 • Mistä sivulla on kysymys
 • Pitääkö sivulla ratkaisua käyttäjän kyselyyn ja
 • Viimeiseksi, mitä käyttäjä näkee käydessään verkkosivulla

Kuinka On-Page SEO tekee työskentelystä niin helppoa?

Tässä artikkelin osassa keskustelemme tekniikoista, joita noudatetaan sivutrategian mukaisesti. Tämä antaa meille paremman käsityksen siitä, kuinka sivulla toimii niin tehokkaasti melkein kaikenlaisiin yrityksiin -

Lyhyet URL-osoitteet

Aluksi katsotaanpa esimerkkiä siitä. Lyhyempi URL sijoittuu korkeammalle hakukoneissa (esimerkiksi Google). Tämä pätee useimpiin tapauksiin, koska tutkimuksen mukaan alle 18 merkkiä kestävä URL toimii paremmin kuin pitkät. Päinvastoin, haluamme sanoa, että nykyisen URL-osoitteen muuttaminen lyhyeksi on hyvä käytäntö

Lyhyt URL - domain.com/short-url

Pitkä URL- domain.com/this-is-a-long-url-which-should-not-be-this-long

Käytä ensisijaista avainsanaasi URL-osoitteessa

harkitaan vielä yhtä esimerkkiä -

Jos artikkeli on digitaalisen markkinoinnin parhaita käytäntöjä varten, URL on jotain tällaista.

domain.com/digital-marketing-best-practices

Tämä tekniikka ei tuo mitään etuja, mutta se on erittäin hyvä käytäntö, koska olemme nähneet, että URL-osoitteen on oltava rakenteellinen. Tästä on apua, kun linkkisi jaetaan.

Katsokaamme alla oleva skenaario -

domain.com/digital-290196

 • Käytä avainsanoja otsikoissa
 • Ulkoisten linkkien lisääminen arvovaltaisiin verkkosivustoihin
 • Luo perusteellisia artikkeleita: sisältöpituudet ovat joitakin SEO-markkinoinnin ydintekniikoita. Keskustelun otsikon on oltava yksityiskohtaisesti täydellisin selityksineen. Tässä kategoriassa ei ole täydellistä laskentaa, vaan sanoisimme, että sisällön tulisi olla yksityiskohtaista. Katso kaksi alla mainittua skenaariota -

Case - Manuaalinen valokuvaus DSLR-kameroissa

Skenaario 1 - ota DSLR, säädä manuaaliseen asetukseen ja ala napsauttamalla kuvia.

Skenaario 2 - Käytämme kaikkia manuaalisen valokuvauksen yksityiskohtia + keskustelemme ilmastotekijöistä + erilaisille ilmastoihin sopivia linssejä + lisävarusteita, joita tarvitaan manuaalisen valokuvauksen parantamiseksi.

Muuntajien käyttö

Näitä voidaan pitää sanoina, joilla parannetaan perussanaa. Katsotaanpa joitain - parhaista, alkuun, osta, VUOSI, viimeisimmät jne. - katsotaanpa skenaario -

Paras DSLR vuonna 2019

Suosituimmat Nikon-objektiivit

Vältä hidasta sivujen lataamista

Sivunopeus on yksi algoritmeissa tarkasteltavista ranking-tekijöistä. Varsinkin mobiililaitteille, mutta myös verkkosivuille isoilla näytöillä. Sillä on suora yhteys käyttökokemukseen; nopeampi lataaminen pitää käyttäjien kiinnostuksen mieluummin kuin he siirtyvät muihin vaihtoehtoihin.

Käytä CDN

Ole varautunut yrityksesi kasvaessa, kun käyttäjät muuttuvat maantieteellisesti. CDN-levyn hankkiminen on aina hyvä tapa, koska se vähentää käyttäjän ja palvelimen välistä aikaa.

Paranna käyttöliittymääsi parantamalla käyttöliittymääsi

Tee sivustasi merkityksellinen kaikille käyttäjille, jotta he voivat etsiä etsimäänsä tietoa ja yksityiskohtaisia ​​selityksiä.

Sivun SEO edut

Yrityksen omistajana etsit ehdottomasti ratkaisua, joka on kustannustehokas, jolla on vaikutusta, osoittautuu pysyväksi ratkaisuksi, aikaa säästäväksi ja tulossuuntautuneeksi. Tällä hetkellä hakukoneiden algoritmien kehittyessä verkkosivut, jotka tarjoavat laadukasta sisältöä, ovat hyvin optimoituja, ja niiden sijoitus hakukoneissa on parempi.

Sivulla oleva SEO-tekniikka antaa heidän ammattilaisilleen kaikki nämä edut - katsokaamme miten

1. Kustannustehokas

Sinun ei tarvitse maksaa tästä (tarkoittaa toisin kuin mainoksia). Google-algoritmien (Panda to Fred) mukaan sivulla olevan SEO osuus on noin 35% kaikista SEO-tekniikoista yksin, ja ikäprosentin on vielä kasvavan lähitulevaisuudessa. Sinulla on täysi hallinta, toisin kuin sivun ulkopuolella sijaitseva SEO, jossa ulkopuoliset kumppanit ovat mukana.

2. Vaikutus

Sivustolla olevalla SEO-tekniikalla, jonka osuus on noin 35%, on suuri vaikutus digitaalisiin markkinoihisi. Selkeästi määritellyillä avainsanoilla, sivurakenteella, lääkäri saa paremman sijoituksen orgaanisella tavalla, enemmän liikennettä verkkosivustoilleen.

3. Pysyvä ratkaisu

Maksetut tarjoukset kestävät vain tietyn ajanjakson, eikä yritys voi luottaa niihin täysin. Sivulla puolestaan ​​on kohdistettu tavoitteisiin kiinteillä määräajoilla. Niitä voidaan räätälöidä omaksumaan skenaarioiden mukaan (keinot työskennellä eri avainsanojen kanssa).

4. Parempi palautus

Tämä optimointitekniikka on ensisijainen asema SEO: ssa, se on täydellinen ja oikea ratkaisu lisääntyneelle liikenteelle verkkosivustollesi.

5. Ajasäästö

Toisin kuin sivun ulkopuolella sijaitseva SEO, käyttäjän ei tarvitse sijoittaa aikaa ja työvoimaa. Sivustolla olevia SEO-tekniikoita on helppo hallita, ja käytetty aika on hyödyllistä sisältöllesi, mikä puolestaan ​​on arvokas panos.

6. Tuloskeskeinen

Tätä varten haluamme pyytää lukijamme ajattelemaan tätä lausumaa ja keskustelemaan siitä.

"Viimeinkin verkkosivulla on kärkipaikka hakukoneissa"

Keskustelemme nyt kuinka tämä tapahtui sivulla olevien SEO-tekniikoiden kanssa. Käyttäjänä muutin verkkosivun rakennetta (ts. Otsikoita) loogisemmalla tavalla (kuten

,

,

…… ja niin edelleen), toimitin osoitteen käyttäjille Google Map -integraatiolla verkkosivustollani, toimitin sisällönkuvauskentät, jäsentelin URL-osoitteen, työskentelin avainsanojen tiheydessä, Alt-merkinnät kuvatiedostoihin, sisäiset linkittämiset jne. .

Edellä mainittu ja useita muita tekniikoita on olemassa sivun käyttäjille, toisin kuin sivun ulkopuolella, joka riippuu lähinnä takaisinlinkistä, joka on myös tiukka tehtävä vähemmän tulossuuntautuneina.

Miksi käyttää sivusivun hakukoneoptimointia

 • Liiketoiminta: Ensisijainen syy käyttää sivusivulla olevaa SEO: ta millä tahansa yrityksellä on saada liiketoiminnalleen vauhtia. Se on yksi parhaiten todistettuja tekniikoita parempaan sijoitukseen ja tuloksiin.
 • Verkkosivun jäsentäminen: Esittely on taidetta ja liikeyrityksenä et todellakaan halua missata tätä taitoa levyllesi. Verkkosivusto on rakennettava ja järjestettävä siten, että se houkuttelee käyttäjät poistamaan mahdolliset monimutkaisuudet ja vietetyn ajan. Jos käytät sivun SEO, ehdottomasti työskentelet verkkosivullasi uudelleen tai tarkoitat sanoa, että priorisoit sivun sisällön ja rakenteen.
 • Ensisijainen vaihtoehto: Sinulla ei ole muuta tehokasta tuloshakuista lähestymistapaa.

johtopäätös

Yritysten tiedetään olevan olemassa alkuaikoina, jolloin ihmiset elivät paimentolaisina. Yritysten matka yksinkertaisesti hyvien esineiden vaihtamisesta hyvien esineiden kanssa nykyaikaan on muuttunut paljon hyvistä syistä. Nykypäivän liiketoiminnan menestysmantra on olla siellä, missä asiakkaasi ovat, tai yksinkertaisemmin sanottuna ”olla jatkuvasti kohdeasiakkaiden näköalalla”. Sivulla on laaja sovellettavuus vaihtelevalla käytettävyydellä. Sen räätälöintikäyttäytyminen (koska voimme muuttaa strategiaamme) antaa voittajaedun muihin markkinointitekniikoihin nähden.

Uskomme lukijamme suhtautuvan tähän ammattiin vakavasti ja seuraamaan sitä myös urana. Viimeiseksi haluamme sanoa, että sillä on kasvava kysyntä maailmassa ja Intian markkinoilla, kirkas ura hyvillä paketeilla, freelancerin työpaikat ja lisäksi voit edistää omaa yritystäsi, jos tunnet tämän tekniikan.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Mikä on sivun SEO ?. Tässä keskustellaan johdannosta, kuinka Sivustolla toimiva SEO tekee työskentelystä niin helppoa ja sen edut. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on sivun ulkopuolinen SEO?
 2. SEO-työkalut
 3. SEO-suorituskykytyökalut
 4. Valkoinen hattu SEO