Erot kulmikas JS vs kulma

Angular JS on JavaScript-pohjainen kehys, joka tunnetaan hyvin dynaamisten web-sovellusten luomiseksi. Se käyttää HTML-mallia mallien kehittämiseen. Nurkka JS: n direktiivit antavat sille mahdollisuuden kehittää sekä uudelleenkäytettäviä että modulaarisia koodeja. Angular on näkyvä avoimen lähdekoodin JavaScript-kehys, joka on luotu verkkosovellusten kehittämiseen. Frontend-kehittäjien on valittava jokin sen versioista projektikehityksen jatkamiseksi. Kulma tarjoaa hierarkiapohjaisen arkkitehtuurin tukemalla komponenttien hierarkiaa, joka on direktiivi malleilla.

Tutkitaan paljon enemmän Angular JS: stä ja Angularista yksityiskohtaisesti:

 • Google kehitti vuonna 2009 Angular JS: n, joka tunnetaan myös nimellä Angular 1, ja julkaisi sen vuonna 2012 version 1.0 muodossa. Angularista oli tullut yksi yleisimmin käytetyistä avoimen lähdekoodin JavaScript-kehyksistä sekä yritystasolla että yksittäisillä etusivukehittäjillä. Kulma ei tarjoa laajuuden tai säätimien ominaisuuksia. Tämän seurauksena sen eri versiot on julkaistu lisäominaisuuksilla Angular JS versiosta 1.0 versioon Angular versioon 2.0 ja tällä hetkellä versiossa on kulmaversio 4.0.
 • Kulmikas JS tukee HTML-määritteitä direktiiveillä ja tarjoaa tiedon sitovan datan ja HTML: n välille lausekkeilla, jotka johtavat helppolukuiseen, erittäin ilmeikkääseen ja nopeammin kehitettyyn alustaan.
 • Kulma tarkoittaa huopatermiä, jota käytetään kulmalle 2, kulmalle 4 ja kaikki muut versiot ilmestyivät nurkan JS jälkeen. Angular 2 ja Angular 4 ovat avoimen lähdekoodin ja TypeScript-pohjaisia ​​alustoja, joita käytetään käyttöliittymäsovelluksissa. Kulma 2 on kokonaan luotu Angular JS: lle. Angular 4: llä on joitain lisäominaisuuksia, ja se on taaksepäin yhteensopiva Angular 2: n kanssa. Angular tukee myös ES6-ominaisuuksia, kuten heijastusmekanismia tai iteraattoreita, lambda-operaattoreita jne., Koska se on konekirjoituspohjainen kehys.
 • Kulmainen JS antaa kehittäjille mahdollisuuden kirjoittaa sovellus, joka perustuu MVC- tai MVVM-arkkitehtuuriin (tunnetaan myös nimellä MVW (Model-View-Whatever) -arkkitehtuuri). Kulmaisella JS: llä on riippuvuussuihkutuksen ominaisuus, joka tukee riippuvuuksien pilkkaamista.
 • Kulmainen JS käyttää laajuuden ja säätimien käsitettä. Kehittäjät voivat lisätä monia muuttujia, joiden laajuus on näkymässä sekä Ohjain. Kulma-JS: ssä on myös ominaisuus, jota kutsutaan nimellä rootScope. RootScope-sovellukseen lisätyt muuttujat voivat olla käytettävissä yleisesti.

Head to Head -vertailu kulman JS ja kulman välillä

Alla on kahdeksan parhainta vertailua kulman JS ja kulman välillä

Keskeiset erot kulmikkaan JS: n ja kulman välillä

Alla on pisteluettelot, kuvaile avainero kulmaisen JS: n ja kulman välillä

 • Kulma JS tarkoittaa versiota Kulma 1.x, jossa JS tarkoittaa JavaScriptiä.
 • Kulma tarkoittaa versiota 2 tai uudempaa versiota, joka käyttää TypeScriptiä.
 • Angular JS on avoimen lähdekoodin JavaScript-kehys, jota voidaan vapaasti käyttää ja jakaa kaikkien kanssa verkkosovellusten kehittämiseen.
 • Angular on kevyt, tukee suurimpia selaimia ja sitä käytetään testattavan JavaScript-koodin kehittämiseen.
 • Kulmikas JS tukee suurta MVC-tiedonsiirtoa, joka auttaa nopeuttamaan sovellusten kehitystä.
 • Angular JS tarjoaa täydellisen nopean etusivun kehitysratkaisun ilman ulkoisten lisäosien tai kehysten käyttöä.
 • HTML: n käyttäminen deklaratiivisena kielenä tekee Angular JS: stä helposti ymmärrettävän kehyksen.
 • Kulmaiset JS-sovellukset voidaan suorittaa kaikilla tärkeimmillä alustoilla, mukaan lukien iOS- ja Android-pohjaiset puhelimet ja tabletit.
 • Kun JavaScript poistetaan käytöstä Angular JS: ssä, vain perussivu näytetään.
 • Kulma 2: n TypeScript-ominaisuus mahdollistaa koodin optimoinnin olio-ohjelmointikonseptien avulla.
 • Kulma 2 tarjoaa paremman tavan riippuvuuden ruiskuttamiseen ja koodimodulaarisuuteen.
 • Kulma 2 tukee useita ohjelmointikieliä, kuten Dart, TypeScript, ES5 ja ES6 ohjelmien kirjoittamiseen.
 • Kulma 2 käyttää yksinkertaisempaa reititysmekanismia.
 • Kulma 2 on vaikeampi asentaa toisin kuin kulma JS.
 • Kulma 2 on vähemmän tehokas pienten sovellusten luomiseen.
 • Kulmassa, hash (#) käytetään määrittelemään paikalliset muuttujat.
 • Angular 4 on täydellinen TypeScript, jota käytetään suurten ja monimutkaisten sovellusten rakentamiseen.
 • Kulman 4 testit on helpompi kirjoittaa verrattuna muihin versioihin.
 • Kulma 4: ssä on modulaarinen animaatiopaketti.
 • Kulma 4 tarjoaa View-moottorille paremman suorituskyvyn, mikä auttaa tuottamaan vähemmän koodia AOT-tilassa.
 • Kulmaa 4 käytetään tehokkaasti sovelluksiin yhdellä sivulla ja laajennetulla käyttöliittymällä.
 • Kulman JS tulee hitaammaksi näytettäessä tietomäärää.

Kulma JS vs. kulmavertailutaulukko

Seuraava pistejoukko näyttää vertailun kulmaisen JS: n ja kulman välillä

PERUSTA

VERTAILU

Kulmainen JS kulmikas
ArkkitehtuuriTukee Model-View-Controller -suunnittelua. Näkymä prosessoi mallin käytettävissä olevat tiedot tuotannon tuottamiseksiKäyttää komponentteja ja direktiivejä. Komponentit ovat malleja sisältäviä direktiivejä
KieliKirjoitettu JavaScriptKirjoitettu Microsoftin TypeScript-kielellä, joka on ECMAScript 6: n (ES6) yläosa.
Lausekkeen syntaksiKuvan / ominaisuuden tai tapahtuman sitominen, kehittäjän on muistettava oikea direktiiviKäytä “()” tapahtuman sitomiseen ja “()” ominaisuuksien sitomiseen
Mobiili-tukiEi tarjoa mobiilitukiaTarjoaa mobiilitukia
reititysKäytä $ routeprovider.when () reititysmäärityksiinKäytä @Route Config ((…)) reititysmäärityksiin
RiippuvuusinjektioEi käytä riippuvuusinjektiotaKäyttää hierarkkista riippuvuusinjektiojärjestelmää yksisuuntaisella puupohjaisella muutoksen havainnoinnilla
RakenneVähemmän hallittavissa verrattuna kulmaanParempi rakenne, helpompi luoda ja ylläpitää suuria sovelluksia.
NopeusVähensi kehitystyötä ja aikaa johtuen siitä, että sillä on kaksisuuntainen sidontaKulma 4 on nopein versio vielä.

Johtopäätös Kulma JS vs Kulma

Kulmainen JS on saanut suosiota sisäänrakennettujen ominaisuuksiensa ja kykynsä avulla kehittää reagoivia ja reagoivia web-sovelluksia. Kun Facebook esitteli kehyksensä, kuten ember.js ja react.js, vuonna 2014 paremmalla suorituskyvyllä ja tuloksilla, se korosti Angular JS: n haittoja kehittäjille. Sen vuoksi kulmikas joukkue käynnisti täysin uuden ja uudelleen kirjoitetun kehyksen sen sijaan, että päivitettäisiin olemassa olevaa kulma-JS-kehystä. Sen jälkeen päätettiin julkaista uusi kuvakulma joka kuusi kuukautta, joka on päivitetty versio nykyisestä eikä uudelleen kirjoittamista. Nykyinen nykyinen Angular-versio on 5. Koska Kulma on Angular JS: n uudelleen kirjoitus, kaikkien Angular JS: llä luotujen sovellusten oli kehitettävä alusta alkaen uudelleen sovelluksen päivittämiseksi. Siitä on tullut haastava tehtävä kehittäjille. Lisäksi Angular on suhteellisen paljon tehokas suorituskyvyn suhteen ja tarjoaa kehittäjille kokonaisratkaisun kokonaisratkaisusta testaamisesta hybridi-sovelluksiin animaatioihin. Kulma on osoittautunut yhdeksi edullisimmista kehyksistä erityisesti suurten ja monimutkaisten sovellusten rakentamiseen. Kulma 4 tarjoaa sisäänrakennetun kääntäjän, joka havaitsee mallivirheet IDE: n sisällä. Kulmassa 4 on parannetut työkalutekniikat ja pienempi koodikoko.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas kulmaisen JS: n ja kulman väliseen eroon, niiden merkitykseen, pään vertailuun, avainerot, vertailutaulukko ja johtopäätökset. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Kulma vs Knockout ja niiden hyödylliset edut
 2. Kulma vs Bootstrap - Mitkä ovat edut?
 3. Java vs Node JS -vertailu
 4. Kulmikas JS vs Solmu JS - vertailu, joka sinun on tiedettävä
 5. Kulma vs JQuery
 6. Kulmikas JS vs. kulma 2 - kumpi on hyödyllisempi
 7. Kulma vs reagoi - kumpi on hyödyllinen
 8. Kulma 2 vs Vue JS: Haluatko tietää, mitkä ovat edut