Scrum-työkalujen yleiskatsaus

Yksi suosituista ketterän projektinhallintamenetelmistä, 'Scrum', on erittäin laajalti omaksunut ohjelmistoteollisuuden lisäksi myös monilla muilla aloilla. Laajan kysynnän takia on tullut käyttöön monia vierittämistyökaluja. 'Scrum-työkalut' ovat joukko toimintoja, jotka auttavat projektin tehokkaassa hallinnassa linjaamalla sprintitavoitteisiin ja sopimalla projektin odotuksiin.

10 parasta välttämätöntä kuorintatyökalua

Laaja valikoima työkaluja tulvii pintamarkkinoita, joten organisaatioiden on haastava valita oikea. Tämän yksinkertaistamiseksi tässä on luettelo kymmenestä suosituimmasta työkalusta, joita organisaatiot voivat käyttää.

nTask: Monitoimityökalu, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka helpottavat pinnan käyttöönottoa. Ei vain ohjelmistoteollisuudelle, nTask auttaa järjestämään projekteja muilla aloilla ja helpottaa nopeaa työskentelyä koskevia ratkaisuja ilman sotkuisia lisäosia. Kokousten hallinnan ainutlaatuinen ominaisuus ei vain auta rutiininomaisia ​​vieroituskokouksia suorittamaan tehokkaasti, vaan myös pitää tuottavuuden radalla.

Jira: Yksi parhaimmista ketterän työkaluista, Jira, jota käytetään laajasti, ja se voidaan integroida muihin projektinhallintasovelluksiin. Jira sallii käyttäjäkohtaiset suodattimien muokkaukset jälkityökalujen ja ohjauspaneelien hallitsemiseksi, mukaan lukien monia vaihtoehtoja raporttien visualisointiin. Se sopii pk-yrityksille (pienille ja keskisuurille yrityksille). Jira ei sovellu aloittelijoille, ja ohjelmistoon täytyy olla tottunut perehtymään sen toiminnallisuuteen.

QuickScrum: QuickScrum on verkkopohjainen Scrum-työkalu, joka toimitetaan vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla, joka mahdollistaa työttömyyden hallinnan. Erinomaisesti, QuickScrum on laajentanut pintayhteisöä ympäri maailmaa ja tarjoaa ilmaisen online-opetusohjelman podcastien ja artikkeleiden muodossa. Samanaikaisesti maksetaan myös palkattu ketterä koulutus ja ammatilliset sertifikaatit. Tämän vierittyökalun avulla käyttäjien on helppo työskennellä.

TargetProcess: Se on työkalu, joka tarjoaa suuremman joustavuuden ja joka on otettu käyttöön kaikissa ketterissä menetelmissä, Scrum mukaan lukien. Työkalua voidaan modifioida suuremmassa määrin käyttäjän eritelmien mukaan. Sitä voidaan käyttää kaikilla tasoilla pienistä suuriin organisaatioihin. Se tarjoaa myös visuaalisten toimintojen räätälöinnin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella kaikkia raportteja, mikä mahdollistaa tehtävien avoimuuden ja lisää luottamusta organisaatioon.

VivifyScrum: Se on pilvipohjainen sovellustyökalu, jolla on kaikki tarvittavat Scrum- ja Kanban-toiminnot, ja se tarjoaa sotkuisen ja hyvin organisoidun näytön yhdellä silmäyksellä. Sen avulla käyttäjät voivat lisätä projekteja ja vastaavia ryhmän jäseniä, hallituksia ja seurata projektin etenemistä. Se tarjoaa myös verkkokoulutusta mahdollisille scrum -opiskelijoille.

ScrumDo: Se on yksi tehokkaista työkaluista, joka helpottaa Scrumin sujuvaa suorittamista. Sen avulla voidaan tarkkailla projektin etenemistä tarkalla tarkkuudella, mikä tekee siitä tehokkaan raportoinnin tarkistussovelluksen. Projektin aikajana helpottaa päätöksentekoa pitämällä tarkastus hankkeen määräajasta. Se mahdollistaa iteratioiden systemaattisen suunnittelun ja tehtävätaulujen modifioinnin käyttäjän vaatimusten mukaisesti.

Scrumwise: Scrumwise on pk-yrityksille sopiva yksinkertainen työkalu, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet Scrumin suorittamiseen. Sen avulla käyttäjät voivat kehittää backloggeja ja erottaa sen suodattimien, tunnisteiden ja luetteloiden kautta helposti käytettäväksi. Sen avulla tehtävät voidaan jakaa alatehtäviin ja priorisoida ne tehokkaalla tavalla. Työkalussa on myös aika-seuranta, joka sisältää projektitiimin yksityiskohtaiset aikalokit.

Yodiz: Yodiz on yksi kattava työkalu, jota organisaatiot voivat valita. Se ei vaadi kolmannen osapuolen lisäosia, ja sen avulla käyttäjä voi hallita eeppisiä seikkoja, tilauskantaa ja julkaisuja. Sen avulla käyttäjät voivat myös priorisoida tehtävät ja kaaviokaaviot ilmoittavat vireillä olevan työn määrän. Se sopii parhaiten pienemmälle ryhmäkokoukselle ja integroituu moniin muihin ohjelmistosovelluksiin.

Pivotal Tracker: Kuten nimi osoittaa, se on vierittyökalu, jonka avulla projektin suorituskykyä voidaan seurata parhaalla mahdollisella tavalla. Työkalu sisältää kaikki vaadittavat toiminnot, jotka sallivat ryhmän hallinnan koko projektikauden ajan. Muita työkalun sisältämiä lisäominaisuuksia on käyttäjän tarinoiden ja suoritusraporttien seuranta, iteraatiosyklien hallinta ja se integroituu myös muihin ohjelmistosovelluksiin.

GitScrum: Tämän työkalun avulla projektiryhmä voi hallita Scrum-metodologian tehtäviä. Se on saatavana monilla kielillä ja integroituu muihin ohjelmistosovelluksiin. GitScrum sisältää ominaisuuksia, kuten aikaseurannan, virheenseurannan, käyttäjän muokattavissa olevat tehtävävirrat, useita raportointimenetelmiä ja sprintisyklin hallintaa. Sen avulla projektiryhmä voi jakaa tiedostoja, osallistua ryhmäkeskustelufoorumille ja saada sähköpostihälytyksiä ilmoittaakseen tehtävän etenemisestä.

Ymmärretään yllä selostettujen scrum-työkalujen hinnoittelu ja koeajan saatavuus:

Yhteydenotto

KOKEEN KESTO

HINNOITTELU

nTask

Ilmainen kokeilu: Jopa 5 projektille ja työtilaa varten, rajoittamaton tarkistustehtävä ja kokoukset

2, 99 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi, rajaton ominaisuuksia

JIRA

Ilmainen kokeilu: jopa 1 viikko

10 käyttäjälle: 10 dollaria / kuukausi

11–100 käyttäjää: 7 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi

Yli 100 käyttäjää: Esitä tarvittavat tiedot samaan

QuickScrum

Ilmainen kokeilu: jopa 2 viikkoa

3 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi

TargetProcess

Ilmaiseksi: Rajoittamattomille käyttäjille ja perustoiminnoille

Organisaatioille: 20 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi standarditoiminnoista ja pilvilaskennasta.

VivifyScrum

Ilmainen: Rajoittamaton määrä käyttäjiä, tuotteita ja tauluja, joiden raja on 20 Mt

8 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa rajattomasti edistyneitä toimintoja

ScrumDo

Ilmainen kokeilu: jopa 1 viikko

10 käyttäjälle: 8, 99 dollaria kuukaudessa

Suurille organisaatioille: Hinnoittelu vaadittaessa

ScrumWise

Ilmainen kokeilu: yhden kuukauden ajan

Kuukausisuunnitelma: 9 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi

Vuotuinen suunnitelma: 7, 50 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi

Yodiz

Ilmainen kokeilu: 3 käyttäjälle / kuukausi rajoittamattomille projekteille ja perustoiminnoille

Pienen joukkueen koko: 3 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi

5 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa edistyneille pintaominaisuuksille

Pivotal Tracker

Ilmainen kokeiluversio: Jopa 3 käyttäjää ja 2 hanketta, joiden tallennusraja on 2 Gt

5 käyttäjää ja 5 hanketta, joiden tallennusraja on 5 Gt: 12, 50 dollaria kuukaudessa

15 käyttäjää: 62, 50 dollaria kuukaudessa

GitScrum

Ilmainen kokeiluversio: ilmainen versio 3 käyttäjälle

10 käyttäjää: 12 dollaria kuukaudessa

Tässä on tarkistuslista, joka on otettava huomioon, ennen kuin valitset oikean työkalun tekonurmallesi:

 • Projektiryhmän tarkoituksen tai vaatimuksen ymmärtäminen, jolle työkalua tarvitaan
 • Joukkueen koko, koska monet scrum-työkalut tarjoavat kaikki ominaisuudet ilmaiseksi pienemmille joukkueille. Työkalujen ominaisuudet ja hinnoittelu vaihtelevat joukkueen koon mukaan.
 • Muut ohjelmistosovellukset, joihin organisaatio aikoo integroida työkalut.
 • Projektiryhmän tehtävävirran ja asiantuntemustason ymmärtäminen ennen työkalun valitsemista.
 • Projektitiimin budjetti.

Löydä oikea työkalu ja saat tulokset oikeiksi!

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas Scrum Tools -sovellukseen. Tässä keskustellaan luettelosta kymmenestä tärkeimmästä organisaation kannalta hyödyllisestä työkalusta, jotka ovat hyödyllisiä. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Scrum-projektinhallinta
 2. Scrum-päällikön vastuut
 3. Scrum Jira
 4. Mikä on Scrum?
 5. Scrum avoin arviointi
 6. Scrum-kojelaudan yleiskatsaus