Johdatus animaatio-ohjelmistoihin

Nykyään animoitujen videoiden suosio kasvaa päivä päivältä. Animaatioilla on laaja sovellusmahdollisuus nykymaailmassa tuotemerkin visuaalisen sisällön luomisesta, animoitujen elokuvien tai sosiaalisen median sisällön luomisesta ja niin edelleen. Voit luoda animaatiota erilaisten animaatio-ohjelmistojen avulla, joissa yhdistyvät taidot ja luovuus. Jos sinulla on jonkin verran tietoa animaatiotekniikoista, sinun on erittäin helppoa käyttää tätä ohjelmistoa. Vaikka sinulla ei olekaan paljon tietoa heistä, voit aloittaa seuraamalla oppaita. Nyt tärkeä kysymys on, mistä löytää ohjelmistoja uskomattomien animaatiovideoiden luomiseksi.

Suosituin animaatio-ohjelmisto

Täällä esittelemme sinulle erilaisia ​​käytettävissä olevia animaatio-ohjelmistoja, jotka ovat parhaita tällä hetkellä käytössä.

1. KeyShot

KeyShot-ohjelmaa käytetään interaktiivisten 3D-renderointianimaatioiden ja -kuvien luomiseen. Se on reaaliaikainen Ray-jäljitystyökalu, joka toimitetaan myös globaaleilla valaistusasetuksilla. Keyshotin arkkitehtuuri on CPU-pohjainen, mikä mahdollistaa fotorealistisen renderoinnin reaaliajassa. Se voi toimia sujuvasti kannettavissa tietokoneissa, joissa on vähän laitteistoasetuksia. Sinun ei tarvitse investoida voimakkaasti erillisen näytönohjaimen hankkimiseen järjestelmääsi. Toinen etuna Keyshot-käytöstä on, että se sallii useiden 3D-tiedostomuotojen tuonnin toisin kuin mikään muu saatavilla oleva ohjelmisto. Se tukee jopa 20 tuotavaa tiedostomuotoa. KeyShot-käyttöliittymä on myös erittäin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen vetämällä ja pudottamalla -vaihtoehdoilla materiaalien ja ympäristön esiasetusten, tekstuurin, kartoituksen, valaistuksen, animaation ja paljon muuta lisäämiseen.

2. Powtoon

Powtoon on yksi helpoimmista käytettävissä olevista animaatio-ohjelmistoista, jota käytetään ammattimaisten ja siistien videoiden ja luovien materiaalien luomiseen heti. Kuka tahansa voi käyttää Powtoonia ilman suunnittelutapoja tai teknisiä taitoja. Sitä käyttää suurin osa Fortune 500 -yrityksistä, ja sen käyttäjäkunta on yli 20 miljoonaa ihmistä. Yhtiö voi käyttää Powtoonia yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa, tulojen lisäämiseen, sisäisen viestinnän tekemiseen mielenkiintoisiksi ja tehokkaan tuotemerkin markkinoinnin. Vuonna 2012 kehitetyllä Powtoonilla on toimistoja ympäri maailmaa. Powtoonin avulla voit säästää paljon rahaa ammattitaidoille. Voit luoda studiolaatuisia videoita ja animaatioita muutamassa minuutissa itse. Jotta asiat olisivat erittäin helppoja sinulle, mediakirjastossa on laaja luettelo korkealaatuisista malleista. Se sisältää grafiikkaa, ääniraitoja, tekstitehosteita, kuva- ja videokoelmaa, rekvisiitta- ja merkkejä sekä mahdollisuuden lisätä omaa mediaasi.

3. Autodesk 3ds Max

Autodesk 3ds Max on Autodeskin luoma edistyksellinen 3D-tietokonegrafiikkaohjelmisto, jota käytetään 3D-animaatioiden, hahmomallien, pelien ja tehosteiden luomiseen. Se toimii Windows-käyttöjärjestelmäalustalla. 3DX Max antaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda ammattitason tulosteita. Siksi se on 3D-animaation ammattilaisten keskuudessa ensisijainen ohjelma elokuvien, pelien ja arkkitehtonisen visualisoinnin luomiseen. Sen mukana tulee myös joustava laajennusarkkitehtuuri. Voit myös luoda elokuvatehosteita ja esivisualisointielementtejä käyttämällä 3ds Max -sovellusta. 3ds Maxin uusimmassa versiossa on edistyneitä työkaluja, jotka sisältävät dynaamisen simulaation, valaisehosteet, säteilyn, renderoinnin ja kartan, hiukkasjärjestelmän, ystävällisen käyttöliittymän, tuoreet kuvakkeet ja paljon muuta.

4. Animaker

Samanlainen kuin Powtoon, Animaker on toinen helppokäyttöinen, tee se itse -animaation ohjelmisto, joka on saatavana verkossa. Se on yksi maailman suurimmista animaatiokirjastosta, jonka avulla sen 3, 5 miljoonaa käyttäjää useissa maissa voi luoda upeita visioita ja animaatioita. Voit luoda videoita, jotka ovat ammattimaisella laadulla samanlaisia ​​muutamassa minuutissa. Animaker tukee myös useiden kielten integrointia ja voit käyttää sitä ilman laajaa koulutusta tai opastusta. Organisaatiot käyttävät Animakeria staattisen ja tylsän datan muuttamiseen houkuttelevaksi ja kiinnostavaksi infografiseksi teokseksi. Se on myös hieno työkalu selittämään tuotetiedot 2D-animoiduilla selittäjävideoilla. Käyttäjät voivat myös integroida hahmoasetukset videoihinsa, jotta asiat olisivat mielenkiintoisia ja hauskoja.

5. Adobe Animate

Adoben kehittämä Animate on tietokoneanimaatio ja multimediaohjelmisto, jota käytetään vektorigrafiikan ja animaation luomiseen. Voit käyttää luomuksiasi verkkosivustoihin, videoihin, Internet-sovelluksiin, TV-ohjelmiin ja peleihin. Koska se on Adobe-tuote, sillä on useita samankaltaisuuksia muiden sovellustensa, kuten Adobe Illustrator, kanssa. Voit luoda vektoriharjoja viivojen ja vedosten piirustukseen kynällä tai kynätyökalulla. Voit hallita Adobe Animate -opiskelun oppimalla oppaista ja verkossa saatavilla olevista oppimateriaaleista. Olitpa opiskelija, luova ammattilainen tai harrastaja, Animate on täydellinen työkalu sinulle, jos olet jo perehtynyt Adobe luovaan sarjaan.

6. Autodesk Maya

Autodesk Maya on yksi suosituimmista 3D-animaatio-ohjelmistoista, jota käytetään ammattimaisten videoiden luomiseen animaatioelokuvissa, studio-ohjelmissa, mainoksissa ja videopeleissä. Se mullisti animaatiomaisemaa, jota hallitsivat perinteiset 2D- ja käsin piirretyt tekniikat. Animaattorit ympäri maailmaa mieluummin Mayaa, koska se tarjoaa monia toimintoja, kuten realistisen 3D-animaation, 3D-ympäristöjen luomisen, mallien luomisen, visuaalisia tehosteita ja paljon muuta. Maya julkaistiin vuonna 1998 version 1.0 kautta Alias ​​Wavefrontilta. Autodesk osti Mayan vuonna 2005 7 vuoden kuluttua, ja loput ovat historiaa.

Johtopäätös - Animaatio-ohjelmisto

Tämä artikkeli kuvaa useita korkealaatuisia animaatio-ohjelmistoja, joita tällä hetkellä käytetään animaatiovideoiden ja esitysten tekemiseen. Joitakin heistä pidetään alan kultastandardina, ja monet ammattimaiset luojat käyttävät niitä ympäri maailmaa. Haluatko markkinoida tuotemerkkiäsi, tai jos olet aloittelija animaation maailmaan tai haluat vain tutkia visuaalisen sisällön luomista, yllä olevassa kirjoituksessa esitelty animaatio-ohjelmisto voi auttaa sinua rajusti. Sanotaan, että harjoittelu tekee ihmistä täydelliseksi, sama pätee animaation hallitsemiseen - mitä enemmän harjoittelet, sitä taitavammaksi sinusta tulee. Suurinta osaa ohjelmistosta on helppo käyttää, ja voit aloittaa matkan animaation maailmassa itse. Jos kuitenkin kompastu mille tahansa, voit kuitenkin ohjata tuhansia Internetissä saatavilla olevia oppaita. Joten miksi enää odottaa? Lataa tarpeisiisi parhaiten sopiva animaatio-ohjelmisto ja aloita hämmästyttävien videoiden ja visuaalien luominen jo tänään!

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut animaatio-ohjelmistojen opas. Tässä keskustelimme määritelmästä, peruskonsepteista ja kuudesta parhaasta animaatio-ohjelmistosta. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme ja oppia lisää-

  1. Mikä on käyttöliittymäsuunnittelija?
  2. Mikä on Adobe Illustrator?
  3. Pencil Tool Photoshopissa
  4. Adobe Photoshop -komennot
  5. Animaatio Flash-muodossa
  6. Animaation periaatteet