Automaattinen täyttö Excelissä (sisällysluettelo)

  • Automaattinen täyttö Excelissä
  • Automaattinen tekstin täyttö Excelissä
  • Päivämäärien automaattinen täyttö Excelissä
  • Automaattinen täyttö Excelissä aakkosilla

Automaattinen täyttö Excelissä

Aina kun työskentelemme Excelin kanssa, meidän on syötettävä vaaditut tiedot manuaalisesti laskentataulukoihin, mutta muutamaan tietotyyppiin on poikkeus. Voimme välttää tietojen manuaalisen syöttämisen näissä tapauksissa. Nyt keskustelemme, missä tapauksissa voimme välttää sellaista tietoa.

Automaattinen automaattinen täyttäminen on ominaisuus, joka auttaa sinua syöttämään tietoja automaattisesti muutamissa tapauksissa. Katsotaan esimerkkejä.

Kun haluamme kirjoittaa useita vuosia jatkuvasti laskentataulukkoon, meidän ei tarvitse syöttää niitä manuaalisesti. Meidän on syötettävä vain kaksi ensimmäistä vuotta, myöhemmin voit vetää, kunnes vaadittu määrä vuosia.

Vedä sitten valintaa, kunnes vaaditaan solumäärä. Seuraavat seuraavat vuodet täyttävät ne vetäneet solut.

Voimme havaita, että vedin noin 4 solua alas ja vetämällä näytetään vuosi 1996, joka on arvo, joka täyttää viimeisen solun. Kun vapautat hiiren, tiedot täyttyvät. Alla on kuva hiiren vapauttamisen jälkeen.

Se ei ole rajoitettu numerosarjaan, mutta voit käyttää tätä automaattisen täytön ominaisuutta vetämällä parillisia tai parittomia numeroita kuten alla. Voimme havaita, että laskentataulukossa on 2 ja 4, kun vetämme kolmea solua, joiden arvo on 10.

Kun jätämme hiiren vetämisen jälkeen, tulokset ovat alla olevat.

Kuten yllä on esitetty, voimme suorittaa parittomille numeroille.

Oletetaan, että haluamme tietää 9. taulukon arvot. Täytä 9 ja 18 ja vedä sitten, kunnes vaaditaan solumäärä. Se antaa meille 9. taulukon arvot.

Joten automaattista täyttämistä excelissä sovelletaan vastaavaan malliin.

Automaattinen täyttö Excel-tekstillä

Tämä automaattisen täytön ominaisuus ei ole vain numeroiden lisäksi myös kuvioteksteissä, kuten kuukausina ja päivinä.

Syötä tammikuu yhdessä solussa,

Ja vedä, kunnes vaadittu pituus täyttää automaattisesti seuraavat kuukaudet, kun hiiri vapautetaan.

Yritä samalla tavalla hakea päivä.

Syötä maanantai ja vedä, kunnes vaadittu pituus täyttää seuraavina päivinä.

Oletetaan, että et osaa oikeinkirjoituksia ja laiska syöttämään koko kuukausi tai päivä, kirjoita vain lyhyet muodot ja vedä. Silti automaattisen täytön ominaisuus toimii. Olemme nähneet, kun kirjoitan vain "Mon", se antaa silti "to".

Sitä ei sovelleta vain pystysuunnassa, vaan se voi käyttää tätä ominaisuutta myös vaakasuunnassa.

Alla on esimerkki päivistä.

Yllä olevassa esimerkissä vedin oikealle oikealle puolelleni, joten se näkyy tiistaina, jos vedän vasemmalleni, se tulee näkyviin. Alla on esimerkki, joka vetää oikealta vasemmalle. Vedäessäsi et löydä “+” -merkkikohdistinta vasemmasta kulmasta, se on vain oikeassa kulmassa, meidän on vain napsautettava oikeaa kulmaa ja vetämällä vasemmalle puolelle. Alla on esimerkki viitteeksi.

Päivämäärien automaattinen täyttäminen Excelissä

Nyt näemme, kuinka voimme käyttää tätä automaattista täyttöä excel-päivämäärinä. Ensin näemme kuinka automatisoida päivämäärät, kuukaudet ja vuodet. Syötä tarvittava päivämäärä siitä kohdasta, josta haluat myöhemmät päivämäärät. Oletetaan, että tarvitsemme päivämääriä 1. tammikuuta 2019 lähtien. Syötä ja vedä tavalliseen tapaan. Katso, meillä on tulo 1. tammikuuta-19

ja vetämällä 4 solua se näyttää 5. tammikuuta-2019.

Toivottavasti olet ymmärtänyt automaattisen täytön käsitteen excelissä. Nyt näemme kuinka työskennellä työpäivien kanssa (paitsi lauantaina ja sunnuntaina).

Jos haluat täyttää vain työpäivät, vedä tavalliseen tapaan ja napsauta älykästä tunnistetta, joka on merkitty punaisella värillä alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

Kun napsautat älykästä tunnistetta, avattava pudotusvalikko kysyy valinnan täyttöpäiviä, kuukausia, vuosia ja viikkoja jne.

Valitse avattavasta valikosta haluamasi vaihtoehto, nyt haluamme vain viikonpäivinä valita vaihtoehdon viikonpäivät.

Se täyttää kaikki työpäivät välttämällä lauantaista ja sunnuntaista.

Jos tarkkailet alla olevassa esimerkissä, 5.-19.-19 on lauantai ja 6.-19.-19 on sunnuntai.

Samoin voimme täyttää automaattisen täytön vuosina ja kuukausina myös valitsemalla vastaavan vaihtoehdon. Näiden lisäksi, jos haluamme täyttää vaaditun sekvenssin päivämäärät, kuten syötteet joka 5. tai 7. päivä, voimme yksinkertaisesti suorittaa tämän automaattisen Excel-täytön avulla. Tässä tapauksessa meidän on täytettävä excel kaksi päivää vaaditun jakson mukaisesti, sitten valittava molemmat ja vetämällä tarvittavaan alueeseen.

Yllä oleva esimerkki antaa seuraavan sekvenssin.

Automaattinen täyttö erinomaisesti aakkosten kanssa

Tämä excel-automaattisen täytön ominaisuus ei toimi aakkosten kanssa. Yritä täyttää A ja B kahdessa solussa myöhemmin, valitse ne ja yritä vetää se ei täytä seuraavia kirjaimia, mutta se täyttää vain samat A ja B myös seuraavissa soluissa.

Jos tarkkailet alla olevaa kuvaa, se toistaa saman A- ja B-kuvion. Jos annat kolme kirjainta, se toistaa tämän kuvion.

Ratkaisu

Jos haluat todella täyttää aakkoset, voit käyttää tätä. Syötä ensin 65 ja 66 ja vedä ne sitten kaava CHAR (numero), joka muuntaa numeron aakkosiksi ASCII-koodin mukaan. Tämä ei ole lainkaan osa automaattista täyttämistä, mutta olen yleensä törmännyt tähän ongelmaan työskennellessään Excelissä ja saanut tämän ratkaisun Googlelta.

Tällä tavalla voimme täyttää aakkoset erinomaisesti. Kun olet saavuttanut Z: n, kirjaimet muuttuvat, joten sinun on pysähdyttävä Z: hen ja valittava koko A - Z-alue ja vetämällä automaattisen täytön ominaisuus.

Muistettavat asiat

Automaattinen täyttö Excelissä on yksi ominaisuuksista, jotka ovat käytettävissä Excelissä. Se auttaa täyttämään seuraavat tiedot automaattisesti, kun vedämme valittuja solun kulmia.

Voimme käyttää automaattista täyttöä excel-muodossa numeroihin, sivuihin (itään, länteen, pohjoiseen ja etelään), vuosiin, päivämääriin, kuukausiin ja joihinkin muun tyyppisiin tietoihin. Älykäs tunniste auttaa täyttämään järjestyksen, muodon, kuukaudet jne.

Tämän ominaisuuden takia voimme säästää aikaa työskennellessään suurella tietomäärällä. Tämä automaattinen täyttö excel-sovelluksessa ei pysty täyttämään aakkosia. Tämä on yksi tämän haitoista.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas automaattiseen täyttämiseen Excelissä. Tässä keskustellaan automaattisen täytön Excelistä ja siitä, kuinka käyttää automaattista täyttöä Excelissä, sekä käytännön esimerkkejä ja ladattavaa Excel-mallia. Voit myös käydä läpi muiden ehdottamiemme artikkeleidemme -

  1. Opi tietotaulukko MS Excel -sovelluksessa
  2. Tietoja Excel Combo -ruudusta
  3. Kuinka luoda kuplakaavio Excelissä?
  4. Opi vierityspalkkityökalu Excelissä
  5. Excel VBA -autotäyttö

Luokka: