Johdanto järjestelmän ohjelmistotyökaluihin

Sovellusohjelmisto tekee kaiken kovan työn. Tämäntyyppinen ohjelmisto suorittaa käyttäjän liittyviä tehtäviä ja voidaan edelleen luokitella yleiskäyttöön, erikoistuneeksi tai räätälöityyn / räätälöityyn. Järjestelmäohjelmistotyökaluihin sisältyy käyttöjärjestelmä ja apuohjelmat, kun taas sovellus liittyy tehtäviin. Lisätietoja tämän tyyppisistä ohjelmistoista tämän kattavan oppaan kautta.

Yleiskäyttöinen sovelluspaketti on eräänlainen ohjelmisto, joka pystyy suorittamaan erilaisia ​​siihen liittyviä tehtäviä. Esimerkkejä sovelluspaketeista ovat laskentataulut, tietokannat, tekstinkäsittely-, esitys- ja grafiikkaohjelmistot.

Geneeriset järjestelmäohjelmistotyökalut: Ihmettelevät sukupolvien ajan

Sovellusohjelmistoihin viitataan myös geneerisinä ohjelmistoina, mikä tarkoittaa periaatteessa, että ne suorittavat samanlaisia ​​yleisiä tehtäviä kuin vastaavat. Tietokoneen käyttäjät voivat ostaa sovelluksia hyllyltä.

Toinen nimi sovellusohjelmistolle on yleiskäyttöinen ohjelmisto. Tämä käsittää seuraavan tyyppiset sovellusohjelmistot:

Tietokantapaketit: Perusteet

Lotus Approach Paradox, MS Access ovat eräitä erilaisia ​​tietokantapaketteja, jotka tallentavat ja noutavat tietoja.

Pöytäjulkaisu: muokkaamisen teho

Nämä paketit, kuten PageMaker ja MS Publisher, tuottavat erinomaisia ​​ammattijulkaisuja, kuten uutiskirjeitä, kirjoja, lehtiä ja paljon muuta.

Laskentataulukkopaketit: Taitavuuden lisääminen numeroilla

Näihin kuuluvat Lotus 123 ja MS Excel, ja ne on tarkoitettu tehtäviin, joihin liittyy useita laskelmia tai graafien tai kaavioiden tuotantoja.

Tekstinkäsittelypaketit: Kun tekstinkäsittelyohjelma on tehokkaampi kuin kynä

Tähän sisältyy MS Word, WordPerfect ja monet muut, jotka tuottavat tekstipohjaisia ​​asiakirjoja, kuten muistioita, raportteja ja kirjeitä.

Grafiikkapaketit: Täydelliset pikselikuvat, joiden arvo on 1000 sanaa

Erityyppisiä grafiikkapaketteja ovat Corel, Serif Draw, PaintBrush ja Paint. Niitä käytetään taideteosten luomiseen ja muuttamiseen.

CAD-paketit: Koputtamalla tietokoneita suunnitteluun

Tietokonesovellusten tukema suunnittelu tai CAD-paketit, kuten AutoCAD, TurboCAD ja 2-D Design, ovat erinomaisia ​​arkkitehtuurisuunnitelmien ja teknisten suunnitelmien luomiseen ja luomiseen.

Viestintäohjelmisto: Yhdistävät selaimet

Viestintäohjelmistoa käytetään pääsyä sähköpostipalveluihin ja verkkosivustoihin sekä Internetiin. Erityyppisiä viestintäohjelmistoja ovat Mozilla Firefox, Internet Explorer, Netscape Communicator ja muut.

Esitysgrafiikkapaketit: Hyvän vaikutelman luominen

Esitysgrafiikkapaketit ovat erinomaisia ​​ammattimaisten diaesitysten ja esitysten luomiseen, joita voidaan katsella näytöllä olevien data- tai piirtoheittimien avulla.

Verkkosivun toimittajat: Taikuuden kudonta verkkosivuilla

Verkkosivujen editoijia, kuten MSFrontPage, Macromedia ja Dreamweaver, käytetään verkkosivujen luomiseen. Luo täydellinen sivu muutamassa minuutissa käyttämällä näitä uskomattomia muokkaustyökaluja.

Integroidut paketit: Kaikki yhdellä Generalist

 • Integroidut sovelluspaketit yhdistävät eri sovellukset yhdessä paketissa tarjoamalla erinomaiset mahdollisuudet grafiikkaan, kommunikointiin, esittämiseen, tekstinkäsittelyyn ja muuhun.
 • Integroidut paketit säästävät myös huomattavasti kustannuksia, ja sovelluksissa on vähemmän ominaisuuksia kuin yksittäisissä sovelluspaketeissa.
 • Microsoft Works on integroitujen pakettien esimerkki.

Järjestelmäohjelmistotyökalut ja sovellusohjelmat: Työskentely spesifikaatioiden kanssa

Asiantuntijasovellusohjelma suorittaa yksittäisiä erityistehtäviä, ja esimerkkejä sellaisista ohjelmistoista ovat palkanhallinnan ja tapaamisten ajoittaminen.

Valmistettu tilauksesta: Mukautettu ohjelmisto

Hyllyn ulkopuolella, ohjelmisto ei pysty vastaamaan kaikkia tarpeitasi, varsinkin kun tarvitaan erityisesti tiettyä tarkoitusta varten kehitetty ohjelmisto. Kaikella on omat haitat ja edut, ja räätälöityjen ohjelmistojen kanssa miinukset ovat kalliita ja kauan aikaa ohjelman kehittämiseen.

Ostatko sovellusohjelmistoa? Käytä näitä avainosoittimia

 • Sen tehtävän luonne, jota varten ohjelmistoa käytetään, on tärkeä huomio.
 • Kustannusten ja vaadittavan käyttöjärjestelmän tyypin huomioon ottaminen on myös välttämätöntä.
 • Järjestelmän vähimmäisvaatimukset ohjelmistolle ovat toinen tärkeä tekijä.
 • Ohjelmistoa on käytettävä yhdessä tietokoneessa tai verkko määrittää, tarvitaanko erityinen versio.
 • Toinen tärkeä näkökohta on käyttäjille saatavan tuen laajuus verkkoyhteisöjen, tukilinjojen ja Internet-sivustojen muodossa sekä käsikirjoina.
 • Punnitsemisen tekijä on myös se, kuinka helppo ohjelmisto on asennettavissa ja pystyykö käyttäjä suorittamaan sen vai tarvitaanko erikoistuneita IT-asiantuntijoita.

Toimiva typologia: Enterprise versus Non-Enterprise -sovellusohjelmisto

Sovellusohjelmisto auttaa loppukäyttäjiä suorittamaan yhden tai useita tehtäviä. Sovellusohjelmisto on ratkaisevan tärkeä myös työasetuksissa. Tämä muodostaa perustan yritys- ja muiden sovellusten välillä.

Enterprise-sovellusohjelmisto sisältää seuraavat:

 • Yritystoiminnan resurssisuunnittelu
 • Toimitusketjun hallinta
 • Sulautettu ohjelmisto
 • CRM / Asiakassuhteiden hallinta

Ei-yritysohjelmisto käsittää seuraavat:

 • Mobiilisovellukset: mobiililaitteille, älypuhelimille tai tablet-laitteille tarkoitetut sovellusohjelmistot
 • Viihde: Pelisovellukset DVD: lle, CD: lle ja medialle, kuten Rhapsody ja Solitaire
 • Grafiikka: Sovellukset kuvien järjestämiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen, kuten Adobe Illustrator, Photosmart Essentials ja muut
 • Turvallisuus: Palomuurien ja viruksentorjuntaohjelmien, kuten QuickHeal ja Norton, havaitseminen ovat täydellisiä myös niille, jotka haluavat hyviä tietoverkkosuojaimia.

ERP: Sovellusohjelmistojen liiketoiminta

Yritysohjelmistoista ERP on yleisimmin käytetty sovellus. Tämä on maailman suurin käytetty sovellus, jota seuraavat Office Suites ja CRM. ERP integroi kaikki toiminnot ja toiminnot, kun taas Office Suite on kokoelma ohjelmistoja, jotka voivat silmätä hyvin toisiinsa. Office Suite -ohjelmat, kuten MS Office, jaetaan yhdessä.

Suositellut kurssit

 • C # Online-kurssi
 • PHP- ja MySQL-koulutuskurssit
 • Puolijohteiden sertifiointikurssi
 • Ohjelmiston arviointi verkkokoulutus

Liidun erottaminen juustosta: Sovellusohjelmisto vs. Järjestelmäohjelmistotyökalut

Järjestelmäohjelmistotyökalut tarjoavat alustan sovellusten tai sovellusohjelmien ajamiseen. Se yhdistää tietokoneen ominaisuudet. Loppukäyttäjiä hyödyttävät tehtävät kuuluvat sovellusohjelmistojen alaan. ERP: n ja toimitusketjun hallinta sisältää palvelu- ja valmistussovelluksia.

CRM tai asiakassuhteiden hallinta on osa yritysohjelmistomarkkinoita, jotka tarjoavat yritykselle toiminnallisuutta myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja tuen alalla.

Sovellusohjelmisto auttaa loppukäyttäjiä suorittamaan yhden tai useita tehtäviä, ja sillä on yritys- ja yritysversioita. Sitä käytetään tiettyjen tehtävien suunnitteluun ja suorittamiseen, kuten videotiedostojen toistamiseen, kuvien muokkaamiseen tai kirjeen kirjoittamiseen. Ohjelmisto, samoin kuin sen toteutus ja tietokonealustan ominaisuudet ja voima, käsittää järjestelmäohjelmistot.

Tämä on ero järjestelmäohjelmistotyökalujen ja sovellusohjelmien välillä

Järjestelmäohjelmat eroavat sovellusohjelmista. Yksi sovellusohjelman ainutlaatuisista ominaisuuksista on graafisen käyttöliittymän tai GUI / graafisen käyttöliittymän esiintyvyys. Tällaiset ohjelmat tarjoavat loppukäyttäjille luovuuden luoda käyttäjän kirjoittamia ohjelmistoja myös tekstinkäsittelyyn, kirjanpitoon ja tietojen suodattamiseen. Tekstinmuokkaus on yksi monista erityyppisistä sovellusohjelmistoista, jotka mahdollistavat uusien ohjelmistojen kehittämisen ja toimivat perustana. Web-kehittäjät voivat käyttää tekstieditoria koodaamaan asiakas- ja palvelinpuolen skriptejä verkkosivujen paremman toiminnallisuuden parantamiseksi.

Tekstieditori on toisin sanoen sovellusohjelmisto, joka on suunniteltu luomaan skripti, joka on sinänsä sovellus. Kun sovellusohjelmat niputetaan yhteen, tätä kutsutaan sovellusohjelmaksi. Sovellusohjelmistopaketit sisältävät kaiken tekstinkäsittelyohjelmasta laskentataulukoihin, kuvan käsittelyyn ja piirtämiseen. Taulukoita upottamalla tekstinkäsittelyohjelman luomiin asiakirjoihin muokattujen kuvien lisäämiseen, mahdollisuudet ovat rajattomat. Vaikka sovellusohjelmisto manipuloi dataa tai tekstiä tiedon tuottamiseksi, järjestelmäohjelmat osallistuvat tietokonelaitteistoresurssien manipulointiin. Järjestelmäohjelmisto muodostaa perustan sovellusohjelmiston toiminnalle.

Henkilökohtainen sovellusohjelmisto: Laajasti käytetyt yleiskäyttöiset sovellukset

Yleiskäyttöön, yleisesti käsitteleviä sovellusohjelmia tukeviin sovellusohjelmiin, viitataan henkilöllisinä sovellusohjelmistoina.

Henkilökohtainen sovellusohjelma = laskentataulukko + tietojen hallinta + tekstinkäsittely + työpöytäjulkaisut + grafiikat + puheentunnistus + multimedia + viestintä + ryhmäohjelmat + puheentunnistusohjelmat.

Henkilökohtaisen sovellusohjelmiston tavoitteena on parantaa yksittäisten käyttäjien tuottavuutta.

Monet käyttävät järjestelmäohjelmistotyökaluja

Tietokonetaulukkolaskentapaketteja voidaan käyttää taloudellisiin tietoihin, kuten kassavirtaanalyysiin tai tuloslaskelmiin. Niitä käytetään myös myynnin ennustamiseen, vakuutusohjelmien analysointiin, tuloverotietojen yhteenvetojen valmisteluun ja sijoitusanalyyseihin. Taulukot ovat sovellusohjelmistoja, jotka tarjoavat tiedonhallinnan ja graafisia ominaisuuksia. Taulukoita voidaan käyttää myös sovelluksiin, jotka vaativat mallintamista, simulaatioita ja mitä jos analysoidaan. Laskentataulukko voidaan laskea uudelleen, ja tiedonhallintaohjelmisto tukee tallentamisen ja hakemisen lisäksi myös tietojen käsittelyä.

Jos numeronimi ei ole sinun tielläsi ja sanat ovat todellinen liittolainen, tekstinkäsittelyohjelma on ehdottomasti sinulle. Tämän avulla käyttäjät voivat manipuloida tekstiä integroidun ohjelmasarjan avulla, joka käsittää editorin, muotoilun, tulostamisen, sanakirjan, sanasanan, oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen, postituslistojen, graafien, kaavioiden ja piirustusohjelmien.

Tekstinkäsittelysovellusohjelma luo sähköisiä kopioita, jotka voidaan tallentaa myös tietokoneen muistiin.

Siirtyessäsi säännöllisen tekstinkäsittelyn ulkopuolelle, erikoistuneet asiakirjat, kuten uutiskirjeet, lehdet ja lehdet, edellyttävät työpöytäohjelmistojen käyttöä. Sen sijaan, että koota asiakirjoja käsin ja saada ne kirjasimiksi, käyttäjät voivat suorittaa tehtäviä suoraan yhdistämällä tekstiä rikkaisiin kuviin täydellisen lopputuotteen luomiseksi.

Graafisia ohjelmistopaketteja, mukaan lukien esittely, analysointi ja CAD-suunnittelu, voidaan käyttää vahvojen ja voimakkaiden visuaalien luomiseen. Analyysigrafiikka menee askeleen pidemmälle ja antaa analysoidun tiedon järjestää graafisiin muotoihin, kuten:

Pylväskaaviot

Kaaviotaulut

Viivakartat

Järjestelmäohjelmistotyökalujen hajontakaaviot

Myyntituloksista markkinointitutkimustietoihin esitysgrafiikka ja graafinen analyysi osoittautuvat yksinkertaisesti täydellisiksi työhön.

CAD-ohjelmistoa käytetään tuotteiden valmistukseen. Tämä sovellusohjelmisto on hieno kokoamislomakkeiden laatimiseen, prototyyppien rakentamiseen ja prototyyppiin perustuvan lopullisen suunnittelun lähettämiseen. CAD: tä käytetään yksittäisten koneiden yksittäisten CIM- tai tietokoneintegroitujen valmistusohjelmistojen ohjaamiseen.

Multimediaohjelmisto yhdistää kaksi tai useampia välineitä tiedon syöttämistä tai tulostamista varten. Multimedia on runsaasti medioita, mukaan lukien ääni, ääni, animaatio, teksti, video, kuvat ja grafiikat. Ajattele sitä tilallisen median ja aikapohjaisen median yhdistelmänä, ts. Tekstin ja kuvien sekä äänen ja videon kanssa.

Tietokoneet ovat melko puhelias…. vaihtaakseen tietoja keskenään, he käyttävät viestintäohjelmistoa, jonka avulla tietokoneet voivat vaihtaa tietoja toisistaan ​​riippumatta. Tietoja vaihdetaan erillisillä julkisilla kaapeleilla, puhelinlinjoilla, satelliittirelejärjestelmillä tai mikroaaltopiireillä. Tämän ohjelmiston USP on, että sillä on avainrooli Internet-palveluntarjoajan toiminnassa perustamalla ja luovuttamalla sähköisiä linkkejä samoin kuin koodaamalla ja dekoodaamalla tietoja.

Puheentunnistus on eräs sovellusohjelmistojen muoto, joka voidaan jakaa kahteen lisätyyppiin - diskreettiin ja jatkuvaan. Vaikka entinen tunnistaa vain yhden sanan kerrallaan, jälkimmäinen tunnistaa useita. Tällainen ohjelmisto on erinomainen vammaisille tai vammoille selviytyjille. Harkitse tonnia puheluita, joita yritys käsittelee äänentunnistusohjelman avulla saadaksesi kuvan siitä, kuinka laaja puheentunnistusohjelmiston sovellus voi olla.

Ryhmäohjelma on luokka sovelluksia, jotka edistävät ihmisten välistä koordinaatiota ja yhteistyötä. Se antaa työryhmille mahdollisuuden kommunikoida ja jakaa tietoja etäisyyksien päässä ja sopii täydellisesti kaikkeen projektihallinnasta paikan riippumattomuuteen. Lisääntynyt tieto ja parempi työnkulku ovat ryhmäohjelmien luomien elektronisten verkkojen suoria tuloksia. Kaikki muistiosta raporttiin voidaan jakaa ryhmäohjelmalla. Se tekee liiketaiteesta yksinkertaisen ja kauppatieteen helpon.

Sovellusohjelmisto: Ohjelma + toteutus

Sovellusohjelmisto on tarkoitettu ohjelmistoksi sen toteutuksen mukana. Kirjanpito-ohjelmistoista mediasoittimiin sovellusalueet ovat valtavat. Sovellusohjelmisto on kuin mikrosiru tietokonelaitteistossa … se on osa kokonaisuutta. Järjestelmäohjelmistotyökalut auttavat käyttämään laitteistoa ja tarjoavat perustan sovellusohjelmiston ajamiseen. Sovellusohjelmisto suorittaa järjestelmäohjelmistotyökalujen luomassa ympäristössä. Järjestelmäohjelmistotyökalut suorittavat itse itsensä luomassa ympäristössä. Järjestelmäohjelmistotyökalut vaativat monimutkaista ohjelmointia, kun taas sovellusohjelmat vaativat yksinkertaisempaa versiota. Siellä on paljon enemmän erityyppisiä sovellusohjelmistoja verrattuna järjestelmäohjelmistoihin. Järjestelmäohjelmat toimivat taustalla, mutta sovellusohjelmat toimivat etualalla ja käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa. Järjestelmäohjelmat toimivat itsenäisesti, kun taas sovellusohjelmat ovat siitä riippuvaisia. Molemmat toimivat yhdessä antaen tietokoneen toimia kokonaisuutena.

Järjestelmäohjelmistoja käytetään laajasti yleiskäyttöisinä ohjelmistoina, niillä on yhteisiä tehtäviä ja erityissovellukset ovat lähestymistapansa suppeammat ja liittyvät erityistehtäviin. Toinen sovellusohjelmistojen luokittelu on vaaka- tai pystysuora. Vaikka horisontaaliset ohjelmat on tarkoitettu yleiseen käyttöön kuluttajien kanssa, vertikaaliset ohjelmat on suunniteltu erityiskäyttöön. Vaakasuoria sovelluksia ovat multimedia ja grafiikka, Internet-ohjelmat ja paljon muuta. Tekijänoikeuksilla suojattu ohjelmisto sisältää shareware- ja kaupallisia ohjelmia sekä ilmaisohjelmia. Jotta tietokoneella olisi taitoa ja tehokkuutta, sovellusohjelmien hallitseminen on välttämätöntä.

Johtopäätös - Järjestelmäohjelmistotyökalut

Sovellusohjelmisto on yhtä tärkeä tietokoneen toiminnalle kuin sen laitteisto. Sovellusohjelmistot laajoissa ja monipuolisissa avatareissaan ovat täydellinen työkalu tietokoneen hyödyntämiseen hyvin. Tämäntyyppinen ohjelmisto eroaa järjestelmästä tai operatiivisesta ohjelmistosta, mutta on myös linkitetty niihin. Laskentaan kuuluu toisiinsa liittyvien ohjelmistojen käyttö kaikkien kovien tehtävien suorittamiseen. Sovellusohjelmisto on olennainen osa laskentaa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas sovellusohjelmistoille ja järjestelmäohjelmistotyökaluille tämän artikkelin kautta, joka on sovellusohjelmisto. Nämä ovat seuraavat ulkoinen linkki, joka liittyy järjestelmän ohjelmistotyökaluihin.

 1. 13 parasta sähköposti etikettiä, jota saatat rikkoa
 2. Yrityksen arvon laskeminen | FCFF-kaava | Terminaalin arvo
 3. Tärkeä Excel-työkalu - datasuodatin (helppo)
 4. Opi jännittäviä ilmaisia ​​Excel-toimintoja - kaaviot ja kaaviot
 5. 14 parasta ohjelmistotyökalua loistavien esitysten luomiseen
 6. AutoCAD vs Revit: Erot
 7. Ura ohjelmistokehittäjille
 8. Paras opas AutoCAD-haastattelukysymyksiin
 9. AutoCAD vs AutoCAD LT: tuntea erot