Henkilökohtainen kasvu ja kehitys -

Voit kutsua tätä toteutusta monilla nimillä, olipa kyse sitten henkilökohtaisesta kehityksestä tai henkilökohtaisesta kasvusta ja kehityksestä tai itsesi löytämisestä, nimiä on erilaisia, mutta taustalla on, että sinun on oivallettava itsesi. Sinun on ymmärrettävä täysi potentiaalisi ja piilotetut kykysi, jotta voit paitsi kasvaa henkilökohtaisesti myös suorittaa tehtäviä, jotka olet ajatellut olevan ulottumattomissa aiemmin. Pystyt työntämään rajoja itsellesi ja työskentelemään kohti parempaa itseä.

Prosessin keinoilla ei ole väliä. Voit tehdä jotain mitä olet aina tehnyt, mutta tee se eri tavalla tai tee jotain uutta kokonaan. Tässä on tarkoitus laittaa itsesi tilanteisiin, jotka auttavat sinua tutkimaan itseäsi, tilanteissa, joissa pystyt työntämään itsesi reunaan ja löytämään erilaisia ​​uusia asioita itsestäsi.

Henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen vaiheet

Tässä joitain asioita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen matkalle.

 • Tunne itsesi

itsesi tunteminen ei rajoitu vain tietoihin sinun tykkäyksistä ja epäonnistumisista, mutta sen tietämisen lisäksi. Asiat, jotka saavat adrenaliinipumppuasi, asiat, jotka antavat sinulle hanhenpumput, asiat, joita haluat kokeilla ja asiat, joita et koskaan ajatteleisi tekevän villeimmissä unissasi. Jos haluat todella menestyä tekemässä työssä, sinun on ymmärrettävä rajoituksesi ja ymmärrettävä, kuinka pitkälle voit työntää itseäsi. Ymmärrä tämä ja maailma on parempi paikka asua. Ymmärrä tämä ja pystyt suorittamaan kaikki haluamasi tehtävät. Mutta ymmärtääksesi sitä, sinun on vietettävä jonkin verran laatuaikaa itsesi kanssa, asettamalla itsesi tilanteisiin, joihin et halua itseäsi muuten sijoittavan. Se voi tietenkin vaihdella henkilöittäin. Voit aloittaa lukemalla kirjan, jota et olisi muuten lukenut, tai voit viedä matkan paikkaan, jonka olet aina halunnut ottaa, tai voit vain mennä matkalle kynän ja muistikirjan avulla ja kirjoittaa sydämeesi sisältö. Kaikki ja kaikki tapahtuu, sinun on vain asetettava itsesi rajalle ja tehtävä jotain, joka auttaa sinua henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen matkalla ja löytää uusia kykyjä itsestäsi.

 • Ympäröi itsesi kauniilla ihmisillä

sinun pitäisi ehdottomasti ympäröitä itsesi ihmisten kanssa, jotka eroavat sinusta kokemustensa suhteen, jotka he ovat kokeneet, mitä he ovat nähneet ja tapaamiensa ihmisten suhteen. Opi heidän kokemuksistaan; jaa tarinasi heidän kanssaan. On niin monia asioita, että voit oppia heistä ja voit opettaa heille. Ympäröi itsesi ihmisten kanssa, joilla on erilaiset ominaisuudet kuin sinä, joilla on luonne erilainen kuin sinä, jotta he voivat opettaa sinulle elämän oppitunnit, joita et muuten voi oppia. Tämä auttaa sinua myös henkilökohtaisessa kasvussa ja kehityksessä, johon tavoitteesi. Ole lähellä ihmisiä, jotka tekevät satunnaisia ​​asioita, se antaa sinulle uuden innostumisen testata itseäsi kuinka pitkälle voit mennä.

 • Päästä eroon ihmisistä, jotka vievät sinut alas

eroon ihmisistä, jotka eivät ole sinulle hyviä, näyttää niin helpoalta tehdä. Mutta luota minuun, se ei ole kakkuvaellus. Joskus ihmiset, jotka sinut vähentävät, ovat ihmisiä, jotka olet tuntenut koko elämäsi, etkä voi viedä itseäsi tekemään päätöstä irrottautua heistä tai muina aikoina he voivat olla ihmisiä, jotka sattuvat olemaan myös työnantajasi, tällöin on mahdotonta päästä eroon heistä asettamatta uraasi vaakaan. Mutta joskus se on juuri se asia, jonka sinun pitäisi tehdä. Ja sinun on tehtävä päätös, koska et koskaan tiedä mitä haittaa nämä ihmiset tekevät henkiselle ja fyysiselle terveydellesi. Voit tehdä sen joko kohtaamalla ihmisen ja tilanteen tai jättämällä vain huomioimatta sen tai jättämällä tilanteen kokonaan motiivilla, ettei koskaan katsota taaksepäin. Vaikka tarvitset ulkopuolista apua, älä vältä kysyäsi, teet kaiken tämän omaksi eduksesi eikä kenellekään muulle. Tapa päästä eroon ihmisistä ei ole yhtä tärkeä kuin lopputulos, ts. Vapauttaa itsesi tarpeettomasta motivaatiosta ja tarpeettomasta negatiivisuudesta, jonka nämä ihmiset tuovat mukanaan elämässäsi. Lisäksi tämä auttaa sinua löytämään itsesi ja löytää itsesi kohtaan tunteman luottamuksen, joka on jo unohdettu kauan.

 • Kolme hyvää asiaa, joita voidaan harjoittaa henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen kannalta

laiminlyömme usein hyvät asiat, joita meille tapahtuu päivän aikana, ja keskitymme vain pahoihin asioihin, joita tapahtuu. Ja siten laske energiamme alas ja kopioi itsemme halu tehdä jotain uutta ja jännittävää. Koska mielemme takana ajattelemme jatkuvasti negatiivisia ajatuksia. Mutta on korkea aika alkaa arvostaa pieniä hyviä asioita, joita sinulle tapahtuu päivän aikana. Aloita kirjoittamalla kolme hyvää asiaa, joka tapahtui sinulle päivän aikana, ja kolmea asiaa, joista olet kiitollinen. Nämä voivat olla niin pieniä kuin päivässä ratkaisemasi ongelma tai hyvin tehty työ, ei ole pysähtymistä. Pian huomaat, että luettelo on paljon pidempi kuin vain kolme asiaa, ja tämä auttaa tuomaan mielentilaan ja auttamaan sinua kokeilemaan uusia asioita elämässäsi.

 • Vältä vertaamasta itseäsi näkemäänsi sosiaalisessa mediassa:

lakkaa vertaamasta itseäsi kaikkeen, mitä näet sosiaalisessa mediassa. Ensinnäkin, kaikki, mitä näet sosiaalisessa mediassa, ei ole totta. Se suodatetaan ja valvotaan ennen julkistamista sosiaalisessa mediassa. Viestejä asettavat ihmiset yrittävät laittaa parhaansa eteenpäin. Ja vertaat parhaita heistä pahimpaan, tämä ei voi koskaan päättyä hyvin. Toiseksi, se ei ole oikea, jota vertaat itseäsi. Se on kuin vertaat appelsiinia omenaan ja lyötät itseäsi, koska se oranssi ei ole omena. Lopeta tuo. Se on pahin asia, jonka voit tehdä itsellesi. Joten tässä tehtävä oikein olisi peruuttaa heidän viestinsä Facebookissa. Tällä olisi kaksi hyötyä; Ensinnäkin, sinun ei tarvitse poistaa heistä ystäviä verkkosivustolla, ja toiseksi, voit vapauttaa itsesi heidän viesteistään ja vapauttaa itsesi tarpeettomasta vertailusta, jota teet koko ajan. Tämä voi tehdä ihmeitä sinulle, jos noudatat tätä suunnitelmaa.

 • Kirjoittaa

ihmisiä havaitaan usein sanovan, että mitä he eivät osaa ilmaista puheessaan, he kirjoittavat. Joten miksi et sovelta tätä sääntöä elämääsi henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen? Kirjoita mitä haluat kirjoittaa. Haluat kirjoittaa kuvitteellisen tarinan, joten sinun pitäisi kirjoittaa tarina; haluat kirjoittaa päivästäsi päiväkirjassa, se on juuri se, mitä sinun pitäisi tehdä. Laita vain ajatuksesi paperille ja tee tilaa muille ajatuksille mielessäsi. Löydät sen erittäin terapeuttinen. Sinun ei tarvitse olla kirjoittaja kirjoittaaksesi mitä tunnet; sinun on vain tiedettävä mitä tunnet. Se voi olla yksinkertainen muistiinpano puhelimessa tai kokonainen täysipäiväinen blogi Internetissä. Tee vain tilaa joillekin uusille onnellisille ajatuksille tulla mieleesi, ja jonkin ajan kuluttua alat varmasti ymmärtää muutosta ja henkilökohtaista kasvusuunnitelmaa.

 • De-sotkua:

me kaikki olemme keränneet joitain asioita elämäämme, joihin olemme liittäneet tunnetilanteen ja kieltäytyneet jakamasta osaa siitä riippumatta siitä, kuinka surullinen se teki meitä katsomalla tai oliko se meille nyt vain hyödytöntä. Päästä eroon elämäsi turhista ja ei-toivotuista asioista ja tunneista. Lyhyesti sanottuna, turhaa elämääsi. Et vain voi viedä menneisyyttäsi tulevaisuuteen. Se ei ole mitään hyvää. Päästä eroon niistä hyödytöntä ajatuksia ja anna mielesi kasvaa. Älä enää pidä itseäsi.

 • Ota yhteyttä luontoon

luonto voi olla yksi parhaimmista lomista sinulle, kun et tunne itseäsi parhaiten. Mene pitkälle kävelylle rannalle tai kauniille puistolle omalla alueellasi tai katso vain tähtiä yöllä tai pilviä päivällä. Nämä pienet pakenevat tosielämästäsi eri maailmaan, missä kaikki on vain selvästi täydellistä, jossa sinulla ei ole hätää maailmassa; voi tuoda suuria muutoksia elämääsi, ajatteluosi ja myös elämääsi. Se auttaa sinua yhteydenpitoon itsesi kanssa ja auttaa sinua tutkimaan sisäistä itseäsi, jonka olet lukinnut, että olet eräänlainen eksynyt tähän kiireiseen maailmaan. Se auttaa sinua kasvamaan älyllisellä tasolla ja tekemään paremman päätöksen itsestäsi. Maailma on kaunis paikka, alkaa arvostaa sitä hiukan enemmän.

 • Lukea

lukeminen kuljettaa sinut heti kokonaan erilaiseen maailmaan, joka on aivan erilainen kuin maailma, jossa asut. Lukemisen avulla voit puhua ihmisen kanssa ja hyötyä hänen kokemuksistaan, jotka elivät satoja, tuhansia vuosia sitten. Ja sinun ei tarvitse tehdä jotain erikoista sen hyväksi. Voit tehdä kaiken, vain istuen kodin mukavuuksissa. Kirjojen lukeminen voi auttaa henkilökohtaista kasvua ja kehitysprosessia kauneimmalla ja helpoimmalla mahdollisella tavalla. Älä huoli, jos luulet et pääse yhden kirjan läpi. Valitse vain tyylilaji, joka voi kiinnostaa sinua, ja aloita lukeminen. Aseta pienet tavoitteet, kuten 2 kirjan sivun lukeminen päivittäin. Aloita kevyestä lukemisesta, josta ei ole liikaa aloittelijalle. Antamalla itsellesi luettavan kirjan on paras lahja, jonka voit antaa itsellesi. Ja sinulla ei ole aavistustakaan vaikutuksesta, joka sillä on sinulle.

 • Hanki harrastus

sinulla on harrastus, hienoa! Sijoita aikaa ja energiaa siihen, sen sijaan, että tuhlaa aikaa. Mikäli sinusta tuntuu, että sinulla ei ole harrastusta, se on vielä parempi. Tällä tavoin voit kokeilla monia kiinnostavia asioita löytääksesi harrastuksen ja voit oppia erilaisia ​​uusia taitoja. Tässä prosessissa saatat tavata uusia ihmisiä ja jakaa kokemuksia heidän kanssaan. Harrastuksen avulla saat myös vähän juttua, kun tavataan joku vanha tai uusi. Löydä intohimosi riippumatta siitä, mikä se on. Vaikka kerätä postimerkkejä tai vanhoja kolikoita. Tämä intohimo saa sinut oppimaan niin paljon uusia asioita henkilöllisestä kasvusuunnitelmasta ja intohimostasi.

Niin kauan kuin asut, sinun ei tulisi koskaan lopettaa elämän oppimista. Ota tämä tunnuslause eteenpäin, oppia itsestäsi, kokeilla itseäsi ja valmistautua henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen. Et saa uutta mahdollisuutta elämässä, tee tämä luettavaksi.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas henkilökohtaiseen kehitykseen, olipa kyse sitten henkilökohtaisesta kasvusta ja kehityksestä tai siitä, että löydät itsesi, on olemassa erilaisia ​​nimiä. Nämä ovat seuraavat henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen liittyvät ulkoiset linkit.

 1. 25 Itsensä kehittämistaidot vahvan persoonallisuuden luomiseksi
 2. 4 Perusvaihetta henkilökohtaisen kehityssuunnitelman parantamiseksi
 3. 18 parasta ilmaista henkilökohtaisen ja toimiston tuottavuuden työkalua
 4. Tärkeää henkilökohtaisen rahoituksen perusteista | määritelmä | esimerkki | vinkkejä