Ero Photoshopin ja todellisuuden välillä

Photoshop on pohjimmiltaan ohjelmisto, jota käytetään grafiikan muokkaamiseen ja käsittelemiseen, valokuvien muokkaamiseen, kuvien muokkaamiseen jne. Adobe Photoshop on oikeastaan ​​rasterigrafiikkaeditori, joka toimii molemmilla pikseleillä sekä vektorigrafiikalla. Se voi muokata rasterikuvaa useissa kerroksissa, jotka tukevat läpinäkyvyyttä ja ovat saatavana maskeina. Todellisuudessa napsauttaessamme kuvaa saadaan kuva, jossa on todellinen luku, muodon koko, maisemat, tausta kaikki on todellista, ts. Kuka tahansa valokuvaaja napsauttaa kuvaa sanomalehdessä, hän voi säätää kameran sijaintia, kiinnittää objektiivin, zoomata ja pienentää, poseeraa ihmisiä ja säädä kirkkautta ja kontrastia vain tiettyyn rajaan saakka.

Photoshop:

Amerikkalaiset ovat kehittäneet Photoshop-ohjelmiston vuoteen 1987 mennessä, myöhemmin; he myivät lisenssin Adobelle vuoteen 1988 mennessä. Joten tämän ohjelmiston ensimmäinen virallinen versio julkaistiin Photoshop 1.0: lle vuoteen 1990 mennessä.

Nyt Adobe Photoshopista tulee kuvankäsittelyn synonyymejä. Ne tukevat alfa- ja erilaisia ​​värimalleja. Sillä on kyky muokata tai toistaa tekstiä, 3D-grafiikkaa, vektorigrafiikkaa ja videota. Tämä ohjelmisto tukee käyttöjärjestelmiä Mac OS, Windows ja Linux. Photoshop-tuki 26 kieltä. Photoshop-lisenssi on saatavana vuokraperusteena. Creative Cloud tarjoaa useita siihen liittyviä ohjelmistoja, kuten Adobe Image Ready, Adobe Fireworks, Adobe Bridge, Adobe Device Central ja Adobe Camera Raw.

Adobe aikoo myös julkaista Photoshop for iPad -version täysversion vuoteen 2019 mennessä.

Lukuun ottamatta Photoshopia, Adobe tuo markkinoille myös erilaisia ​​tukityökaluja, kuten Photoshop Element, Photoshop Lightroom, Photoshop Express, Photoshop Fix, Photoshop Sketch ja Photoshop mix.

Tätä ohjelmistoa käyttävät enimmäkseen ammattilaiset, kuten valokuvaaja, kuvankäsittelyohjelma, grafiikkasuunnittelija, web-suunnittelija, 3D-taiteilijat jne.

Photoshopin pääsovellus.

Valokuvien muokkaaminen, kuten värien vahvistaminen, tehosteiden lisääminen, kohinan, kylläisyyden hallinta, kirkkauden kontrastin vahvistaminen ja valokuvien koskettaminen. Laadukkaan grafiikan, julisteiden, banderollien, kuvioiden ja tekstuurisuunnittelun luominen politiikalle ja sosiaaliselle medialle, lainauskuvan suunnittelu, logosuunnittelu ja brändäys, oikea kuvavirhe, valon muodonmuutos, elokuvajulisteiden, kirjakansien ja monien muiden luominen asioita.

Photoshop-tiedostot tallennetaan kuten.PSD- ja.PSB-laajennusmuodossa, PSD-seisova Photoshop document.PSD-tiedostojen korkeus ja leveysraja on 300 000 pikseliä ja pituus 4 EB. Tämä tiedostomuoto voidaan viedä mihin tahansa muuhun Adobe-pakettiohjelmistoon.

Photoshop-ominaisuutta voidaan laajentaa lisäämällä joitain Adobe-laajennuksia tai kolmansien osapuolien laajennuksia, jotka tarjoavat lisätehosteen. Lisäosat toimivat Photoshopin katalysaattorina.

Nämä ovat joitain Adoben kehittämiä laajennuksia.

Suodatuslaajennukset, tuontilaajennukset, vientilaajennukset, tiedostomuodon laajennukset, automatisointilaajennukset, valintalaajennukset ja jäsennyslisäosat. Adobe camera raw on plugins, jotka Adobe toimittaa maksutta.

Suosituimpia lisäosia ovat Suodatuslaajennukset, jotka ovat saatavana Photoshopin suodatinvalikossa.

Monet suositut yritykset kehittivät myös laajennuksia.

Värikorjaus,

Erikoistehoste,

3D-tehostelisäosat,

Photoshop-versiot

Alun perin Photoshop oli julkaissut versionsa numeroina 0, 07, 0, 63, 0, 87, 1, 0… .7.0, joka lopettaa tämän sarjan vuoteen 2002 mennessä.

Myöhemmin he julkaisivat sen version CS-muodossa, alkaen CS1 (8.0) CS6 (13.0), lopettaa tämän sarjan vuoteen 2012 mennessä .CS tarkoittaa Creative Suite.

Myöhemmin Adobe-julkaisu CC-muodossa alkaen CC: stä (14, 0) CC: ään (19, 0) vuoteen 2018. mennessä .CC tarkoittaa Creative Cloudia.

Tämän ohjelmiston viimeisin versio on lokakuussa 2018 julkaistu CC (20.0).

Todellisuus:

Etsimme aina suositussa lehdessä malleja, laulajia, näyttelijöitä, näyttelijöitä, pelaajia ja poliitikkoja, erilaisia ​​persoonallisuuksia ja kohtauksia, joten mitä ajattelemme näistä?

Erilaisia ​​kysymyksiä tulee mieleen.

Kuinka siistiä?

Kuinka söpöä?

Mikä uskomaton persoonallisuus?

Mikä ihana kuva?

Mikä kauneus?

Onko kaikki totta?

"EI''

Nämä kaikki eivät ole todellisia, nämä on valokopioitu.

Valokuvaaja keskittyy enemmän kuvaan, mutta samalla kun kuvaaja kuvaa kuvan häät tai mallinnusta varten, hän yrittää lisätä ylimääräistä työtä kameroiden käytettävissä olevien työkalujen avulla. Ehkä hän yrittää enemmän linssiä, ehkä säätää kirkkautta ja kontrastia tai napsauttaa erilaisille poseille, mutta riittääkö parempana kuvan saamiseksi, ei ehkä nämä kuvat olisivat parempia, jos valokopioisimme nämä kuvat millä tahansa ohjelmistolla. Yleensä kaikissa älypuhelimissa meillä on ohjelmisto tai sovellus, jonka avulla parannamme kuvanlaatua, muokkaamme valokuvia ja muutamme taustaa ja monia muita tehtäviä. Joten mitä napsautamme normaalin kameran läpi, on oikea valokuva ja mitä saamme Photoshop-ohjelmiston läpi käydessäsi on photoshopped-valokuva

Headhopin vertailu Photoshopin ja todellisuuden välillä (infografia)

Alla on 11 tärkeintä eroa Photoshopin ja todellisuuden välillä:

Keskeiset erot Photoshopin ja todellisuuden välillä

Sekä Photoshop vs. Reality ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin tärkeimmistä eroista Photoshopin ja todellisuuden välillä:

Adobe Photoshop

Adobe Photoshopia käytetään laajimmin kuvankäsittelytarkoituksiin.

Photoshopissa on monia suodattimia, kuten kirkkaus, kontrasti, kehystyökalu helppoon peittämiseen jne

Useita Kumoa

Käytettävyyden parannukset

Suoran sekoitustilan esikatselut

Symmetriatila

Väriympyrä

Aloitusnäyttö

Sisältötietoinen täyttö uudelleenkuvannettu ja suurin asiakaspyyntö

Käyttöliittymän koon asetukset

Parempi vienti kokemuksena

Käännä asiakirjanäkymä

todellisuus

Valokuvaus on taidetta, joka vangitsee hetken jonkin tekniikan ja sovellusten avulla.

Yleensä valokuvaukseen käytettävää kameralaitetta, linssejä käytetään kohdistamaan objektista heijastunut tai rajoitettu valo todellinen kohde kameran sisällä olevalle valoherkälle pinnalle ajoitetun valotuksen aikana.

Voit kiertää kameraa näkymän mukaan.

Voit kiinnittää linssit tarkoituksesi mukaan

Asetit valon.

Voit säätää kirkkautta, kontrastia.

Voit säätää poseeraa.

Mitä mieltä olet kuvasta?

Onko se oikea tai Photoshopped?

Tietenkin, sen valopöytä todellisuudessa ei ole mahdollista.

Jos valokuvaaja on muuttanut kuvan koostumusta. Voit havaita muutokset etsimällä tarkasti valaistuksen virheitä.

Todellisuus Photoshopped

Kyllä, tämä on kuuluisa Hollywood-näyttelijä Kim Cattrall.

Voit helposti erottaa todellinen ja Photoshoped. Voit havaita kasvojen ryppyjä todellisuudessa, mutta valokuvassa leikatussa kuvassa et voi havaita.

Photoshopissa on saatavana erilaisia ​​suodattimia ja työkaluja, jotka tekevät kaikista malleista ja näyttelijöistä nuorempia ja kauniimpia.

On olemassa joitain tapoja havaita valokuvasuositettu kuva.

Silmämääräinen tarkastus

Valot ja varjot

Melu jyvät

Taivutetut pinnat

Verkkosovellusten ja google-haun kautta

Head to Head -vertailutaulukko Photoshopin ja todellisuuden välillä

Alla on yleisin vertailu Photoshopin ja todellisuuden välillä

Vertailun perusta Photoshopin ja todellisuuden välillä

photoshop

Todellisuus (valokuvaus)

MääritelmäSe on kuvankäsittelyohjelmaSe on kuvan luomistekniikka
TyökalutHeillä on erilaisia ​​suodattimia ja työkaluja kuvien muokkaamiseenHeillä on joitain perustyökaluja, kuten kirkkauden, kontrastin säätäminen, loitontaminen jne
sulautuvanSe voi yhdistää erilaisia ​​kuviaSe ei
SävellysVoit säätää sävellystäSe ei
MielikuvitusVoit lisätä nörtymisen, jota ei ole koskaan ollutTodellisuudessa se ei ole mahdollista
VaikutusVoit lisätä tehosteitaSe ei
VääristymäKuva voi olla vääristynyt tai dokumentoituSe ei
TaustaVoit muuttaa taustaa milloin tahansaTodellisuudessa se ei ole mahdollista
VaihtaaVoit muuttaa muotoa, kokoa, ihon hiusliinaa vastaavasti PhotoshopissaTodellisuudessa se ei ole mahdollista
pohjaPhotoshop on sovellusTodellisuus on mitä näemme todellisessa tai kameran napsauttamassa, valokuvaus on taidetta.
hakemusKäytämme tätä ohjelmistoa kaikkialta näyttääksesi loistavamman kuvan. Magazine, mainosSanomalehti, yleiset valokuvat, kirjat jne

Johtopäätös - Photoshop vs. todellisuus

Itse asiassa et voi tehdä eroa Photoshopin ja todellisuuden välillä (valokuvaus). Ne ovat peräkkäinen prosessi. Me vain lisäämme mielikuvitusta, käytämme suodattimia, säädä kuvaa erilaisilla Photoshop-työkaluilla. Valokuvauksessa vs. todellisuutta, Photoshopia voidaan käyttää moniin erilaisiin asioihin, perusvalokuvien muokkaamisesta digitaalisen taiteen luomiseen, kun taas todellisuus (valokuvaus) antaa sinun parantaa todellisuutta (oikeita kuvia)

Saamme todellisen kuvan valokuvauksen avulla ja teemme kunniakas, seikkailuja, mielenkiintoisia ja viehättäviä käyttämällä suodattimia Adobe Photoshopissa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Photoshopin ja Realityn väliseen eroon. Täällä keskustellaan myös Photoshop vs Reality-avaineroista infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

  1. Photoshop vs. Affinity-valokuva
  2. ZBrush vs Maya - tärkeimmät erot
  3. Photoshop vs. Photoshop Elements
  4. 3ds Max vs. Sketchup
  5. Täydellinen opas Photoshop vs Illustrator -sovellukseen