Ero Photoshopin ja Photoshop CC: n välillä

Alkuperäisin valokuvien muokkausohjelmisto on se, jonka määrittelemme Adobe Photoshopiksi. Se on saatavana yhdellä lisenssillä ja kertamaksulla käyttäjille. Adobe Photoshopin aikaisemmat versiot perustuivat numerojärjestelmään. Adobe esitteli CS (Creative Suite) -brändäyksen lokakuussa 2003 kolmentoista numeroversion jälkeen (huomattavien muutosten kanssa). Adobe Photoshop on ollut vanhin ohjelmisto sen aikaisimmasta versiosta lähtien, ja sitä on muokattu ja päivitetty useilla ominaisuuksilla kauden aikana. . Adobe Photoshop CC (Creative Cloud) on päivitetty ja edistynyt ohjelmistoversio Photoshopista. Numeroversion ja Adobe CS: n jälkeen Adobe esitteli CC-versiot, jotka ovat saatavana kuukausittain ja vuosittain tilaamalla, ja päivitykset ovat usein ilman lisäkustannuksia. Samoin Photoshop CC: ssä on monia päivitettyjä ominaisuuksia ja monia uusia ominaisuuksia, joita ei lainkaan ole saatavana Photoshopissa. Photoshop CC on editoiva ohjelmisto kuvankäsittelyohjelmiin, jonka avulla käyttäjä voi käyttää jopa Lightroom Photosia ja jakaa projektinsa sosiaalisen median kanssa.

Head to Head -vertailu Photoshop Vs Photoshop CC: n (Infographics) välillä

Alla on 5 suosituinta eroa Photoshop Vs Photoshop CC: n välillä

Keskeiset vertailut Photoshopin ja Photoshop CC: n välillä

Sekä Photoshop vs. Photoshop CC ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin tärkeimmistä vertailuista Photoshopin ja Photoshop CC: n välillä:

 • Photoshop CC toimii tilauksen perusteella kuukausimaksulla, joka sisältää myös peruutusmaksun, jos sitä ei makseta ajallaan. Ohjelmisto lakkaa toimimasta automaattisesti tässä tilassa. Photoshop oli saatavana kertamaksuna.
 • Photoshopilla oli tavallinen työtila, kun taas Photoshop CC: llä on hämmästyttävä työtila, joka tekee työstä melko nopeamman ja nautinnollisemman.
 • Photoshop ei tue erilaisia ​​kerrosmuutoksia, kuten useiden varjostyylien ja kopioi-liitä tasojen soveltamista, kun taas Photoshop CC tukee niitä kaikkia.
 • Koska Photoshop on perusohjelmisto, kaikki suunnittelijat tunnetaan ominaisuuksiltaan hyvin, kun taas photoshop CC on edeltäjänsä jatko, joten sen oppiminen ei ole hankala tehtävä.
 • Photoshopissa olevia valokuvia ei voi jakaa suoraan sosiaaliseen mediaan, kun taas taidetta, grafiikkaa ja 3D-malleja voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan suoraan Photoshop CC: n kanssa.
 • Photoshop on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on suunniteltu vaivattomaan muokkaamiseen ja jota voi käyttää jopa ei-ammattilainen. Photoshop CC tekee työstäsi helppoa, kun ymmärrät työkalut ja missä niitä käytetään.
 • Photoshop CC on uudenaikaisempi ohjelmisto, johon on lisätty joitain päivitettyjä työkaluja ja kirjastoon lisätty myös uusia työkaluja, koska siinä on parempi harjajärjestely, Kaarevuuskynä-työkalu, 360 panoraaman työnkulku, Adobe-osake ja paljon muuta. Photoshopilla on rajoitetut työkalut tarvittavaan muokkaukseen.
 • Photoshop on massiivinen ohjelmisto, ja kaikki elementtiset muokkaustyökalut luotiin ensin Photoshopissa, kuten yksi päätyökaluista olisi Vanishing point ja Image wrapping. Tämän työkalun avulla käyttäjä voi helposti muuntaa, maalata ja muokata kuvaa ylläpitämällä kuvan perspektiiviä. Photoshop CC: llä on vain modifioitu versio samasta.
 • Photoshop CC: llä on erittäin suuri etu, että käyttäjä voi käyttää myös Lightroom-kuvia. Käyttäjä voi muokata näitä valokuvia ja ne tallennetaan automaattisesti Lightroom-kirjastoon. Photoshopista puuttuu tämä ominaisuus.
 • Photoshop CC tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda kideviivoja ja yhtenäisiä harjaiskuja. Käyttäjä voi hallita harjan, pyyhekumi- tai kynätyökalun sileyttä välillä 0 - 100, sitä suurempi arvo, jonka he antavat, on sileys. Photoshopilla ei kuitenkaan ole tätä ominaisuutta.

Photoshop vs. Photoshop CC -vertailutaulukko

Katsotaanpa yleisin vertailu Photoshopin ja Photoshop CC: n välillä.

Vertailun perusteet Photoshopin ja Photoshop CC: n välillä

photoshop

Photoshop CC

MääritelmäPohjimmiltaan valokuvien muokkausohjelmisto, jota käytetään yksinkertaiseen editointiin perusominaisuuksien avulla.Päivitetty versio photoshopista, jossa on parannettuja ja uusia ominaisuuksia.
KäyttöEi käytössä tällä hetkellä, Adobe Photoshop basic -tuotetta ei tällä hetkellä myydä markkinoilla, mutta käyttäjät, jotka ovat aiemmin asentaneet ohjelmiston, voivat käyttää sitä.Tällä hetkellä Photoshop CC on kysyntä, ja sitä käyttävät kaikki toimittajat, taiteilijat ja koululaiset.
VersioAdobe Photoshopissa oli paljon versioita, joissa oli paljon muutoksia. Viimeisin CS6 (Creative Suite 6)CS6: n jälkeen Photoshop toimitti CC-brändäyksen (luova pilvi). CC-brändäyksessä CC 2018 on viimeisin päivitetty versio.
Ominaisuudet
 • Perustyökalut, kuten (rajaustyökalu, siirtotyökalu, pikavalintatyökalut, pyyhekumi, lyijykynätyökalu), joita käytetään yksinkertaiseen muokkaamiseen.
 • Vain yhtä varjostyyliä voidaan käyttää kerroksessa.
 • Vapaa muotoinen kynätyökalu, jonka avulla käyttäjä voi piirtää polkuja vapaasti
 • Tukee perusharjatyökalua, joka maalaa harjaiskun.
 • Esitteli älykkäiden esineiden käsitteen.
 • Lisää päivitettyjä työkaluja, kuten (älykäs näytteenotto, kameran tärinän vähentäminen ja päivitetty versio Camera Raw -sovelluksesta raakatietojen muokkaamiseen)
 • CC 2015 tarjoaa kymmenen erilaista varjotyyliä kerrokselle.
 • Photoshop CC sisälsi kaarevan kynätyökalun, kuten kuvittajan, joka mahdollisti paljon nopean Bezier-polkujen muodostumisen.
 • Se tukee yli 1000 harjaa ja siveltimen tasoitusta.
 • Linkitetyt älykkäät objektit, 3D-tulostus, perspektiivikääre ovat joitain lisättyjä uusia ominaisuuksia.
SaatavuusSe oli saatavana kertaluonteisena ostopohjana. Tällä hetkellä tätä Photoshop-versiota ei enää myydä.Se perustuu liittymisperusteeseen, johon sisältyy myös kuukausi- ja vuosimaksu sekä peruutusmaksu.

Johtopäätös - Photoshop vs. Photoshop CC

Photoshop toimii vanhempana lapselleen Photoshop CC. Kuten vanhempi on pääpiirteenä kaikille lapsessa esiintyville piirteille, samoin Photoshopilla on laaja valikoima työkaluja ja ominaisuuksia, mikä on Photoshop CC: n pääominaisuus. Photoshopia ei tällä hetkellä myydä markkinoilla, mutta se on aina kaikille toimittajille perus- ohjelmisto.

Photoshop CC: ssä on hämmästyttävä työnkulku ja 360-panoraama, joka tekee työstä helpompaa, luovaa ja ei ollenkaan tylsää. Ei voi olla väärin sanoa, että Photoshop CC on uskomaton laajennus edeltäjään ja että vain muutamien työkalujen lisäksi kaikki ovat Photoshopin päivitettyjä versioita.

On selvää, että Photoshop CC on mestari modernisoinnin, improvisoitujen työkalujen, uusien ominaisuuksien ja merkittävän työkokemuksen suhteen.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Photoshop vs. Photoshop CC -sovelluksen väliseen eroon. Tässä keskustellaan myös Photoshop vs. Photoshop CC: n avaineroista infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

 1. Ero After Effect Vs Cinema 4D: n välillä
 2. Photoshop vs. Affinity-valokuva
 3. Suosituin vertailu Adobe Premiere vs. Final Cut Prosta
 4. Adobe Photoshop vs. CorelDraw
 5. Photoshop vs. Illustrator | Eroja infografioiden kanssa