Johdanto PHP-vaihtoehtoihin

PHP tarkoittaa PHP: Hypertext Preprocessor. Sitä käytetään laajalti avoimen lähdekoodin skriptikielenä. Nämä luodut skriptit ajetaan palvelimella. Avoimen lähdekoodin PHP voidaan ladata Internetistä ja kuka tahansa voi käyttää sitä ilmaiseksi. Se on pohjimmiltaan palvelinpuolen skriptikieli ja sitä käytetään pääasiassa web-kehitykseen. Sen on kehittänyt Rasmus Lerdorf ja se alun perin tarkoitti henkilökohtaista kotisivua. PHP-koodi on upotettu HTML-koodiin ja sitä voidaan käyttää erilaisissa verkkomallijärjestelmissä, sisällönhallintajärjestelmissä ja erilaisissa verkkokehyksissä. Se on ollut yksi vanhimmista komentosarjojen kielistä. Mutta kun tekniikat muuttuvat nopeasti, ihmiset ovat nopeasti alkaneet käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat alkaneet hallita. Katsotaanpa näitä PHP-vaihtoehtoja, jotka ovat osoittautuneet paremmiksi kuin PHP.

Vaihtoehdot PHP: lle

Kuten yllä olevassa osassa, olemme käyneet läpi Johdanto PHP: hen. Nyt opimme luetteloon PHP-vaihtoehdoista.

  • JavaScript:

JavaScript on nopeasti tulossa yhdeksi parhaista PHP-vaihtoehdoista. Se auttaa luomaan interaktiivisia verkkosivustoja, ja kaikki suuret selaimet tukevat JavaScript-koodeja. Tästä syystä JS-koodien suorittamiseen ei tarvitse asentaa mitään ylimääräistä työkalua. JavaScript-koodit voivat toimia vierailijan selaimella, joten sitä kutsutaan usein asiakaspuolen kieleksi. Uusia interaktiivisia sovelluksia voidaan luoda erittäin nopeasti hyödyntämällä HTML: tä, CSS: ää ja sen yhdistäminen JavaScriptiin tekee siitä entistäkin paremman. Se on yksi nopeimmin kasvavista yhteisöistä, ja kaikki tehtävät sisältyvät jo tällä kielellä. Se on samanlainen kuin C, joten kuka tahansa voi työskennellä JavaScriptissä ja siirtyä C-, C #- tai Java-ohjelmoinnista. Näiden ominaisuuksien lisääminen on helppo oppia, jos JS: n monissa hiekkalaatikoissa on verkossa.

  • Rubiini:

Ruby on toinen kieli, jonka merkitys kasvaa, ja se sisältyy PHP-vaihtoehtojen luetteloon. Se on oliokeskeinen kieli, joka hallitsee automaattisesti muistin käyttöä, ja siinä on dynaaminen tyyppijärjestelmä. Sillä on selkeä syntaksi ja se on helposti ymmärrettävissä kaikille ihmisille, jotka tuntevat olio-ohjelmoinnin käsitteet. On myös monia ihmisiä, jotka oppivat kieltä ja erilaisista läsnä olevista kirjastoista. Tämän lisäksi monet ohjelmoijat voivat lisätä uusia kirjastoja ja ylläpitää niitä säännöllisesti. Se on helppo oppia, koska kaikki oppimateriaalit ovat läsnä verkossa, kun monet ihmiset laittavat lähdekoodit yhteisöfoorumeille.

  • Python:

Python on suunnitellut Guido van Rossum vuonna 1991. Pythonin tärkein etu on, että se on luettavissa kuten englanti ja erittäin helppo ymmärtää. Syntaksi voidaan lukea ilman ongelmia ja se on melko samanlainen kuin englanti, koska siinä käytetään sanaa '&&': n sijasta. Kielen ja sen toimintojen dokumentointiin osallistuu monia ihmisiä. Nämä asiakirjat ovat erittäin hyvin kirjoitettuja, ja kaikki ohjelmoijat, jotka yrittävät oppia sen, voivat helposti lukea ja oppia. Ohjelmoijat voivat nopeasti tulla osaksi ryhmiä ja keskustella kaikista kyselyistään ja erilaisista Pythoniin liittyvistä aiheista. Python on suosittu, koska monet suuret yritykset käyttävät sitä. Jos tiedät Pythonin hyvin, niin monet yritykset, kuten Dropbox, Google, Citi, Toyota, jne. Käyttävät sitä laajasti. Se myös paukkuu turvallisuudesta ja on skaalautuvin. Python on siis yksi rakastetuimmista kehyksistä, koska se on helppo noutaa ja on joustava.

  • C #:

C # on Microsoftin kehittämä kieli. Sen syntaksi on samanlainen kuin C: n, joten jokainen C: tä tunteva ohjelmoija voi helposti oppia sen. C # on hyvin lähellä heitä.Net-puitteet. Ne tarjoavat monia kirjastoja, joita voidaan helposti käyttää teollisuudessa. C # on looginen kieli, ja sitä pidetään hyvin kehittyneenä kielenä. Se seuraa kaikkia teollisuuden paradigmeja ja kattaa siten kaikki käytettävät kielen elementit. C #: tä voidaan käyttää myös mihin tahansa muuhun kuin Windows-ohjelmointiin, kuten sellaisissa ympäristöissä, kuten Linux ja OS X. Näihin käyttöjärjestelmiin lisäämiseksi se tukee myös älypuhelinsovelluksia, kuten iOS, Windows phone ja Android. Koska siinä on .NET-kirjastoja, sitä pidetään yhtenä parhaimmista ratkaisuista Windows-pohjaisten sovellusten käyttämisessä. Se ei vaadi ulkoisia kirjastoja ja hyödyntämällä Win-perussovellusta ja käyttämällä ohjelmiston sisäisiä koodipalasia voidaan helposti rakentaa ja käyttää ohjelmointiin ja erilaisten Web-sovellusten luomiseen. C # huolehtii helposti muistinhallinnasta, joten ohjelmoijien ei tarvitse huolehtia tämän tehtävän käsittelystä.

  • Mennä:

Googlen työntekijät loivat Go: n vuonna 2009. Go on avoimen lähdekoodin kieli, joka käyttää staattista kirjoittamista ja roskien keräystä. Go kehitettiin yksinkertaiseksi kieleksi, joka tekee lähdekoodin nopeasti kokoamisen muihin kieliin verrattuna. Sitä pidetään C-kaltaisen ja Python-kielen yhdistelmänä. Suunnitellaksesi mennä niin nopeasti kuin C ja yksinkertainen kuin Python. Se tukee jatkokehitystä, jossa sen rakenneet ihmiset olivat alan parhaita ohjelmoijia ja insinöörejä. Tämän kielen uudemmat versiot eivät vaikeuttaneet, koska kielen päätavoitteena oli tehdä kieli, jota voidaan käyttää laajasti. Asiakirjoja ei tarvita, koska ne voidaan nopeasti tarttua ja käyttää. Se tukee koodia kappaleina ja hyödyntämällä samaa paketinimeä kaikkialla, kääntäjä voi ymmärtää, että nämä itsenäiset tiedostot kuuluvat tähän pakettiin ja integroida ne samaan pakettiin. Tämä ei tee koodista pitkä ja sotkuinen. Se tarjoaa myös automaattisen jätteiden keräysominaisuuden, joka erottuu avuksi muistin hallinnassa.

Johtopäätös: PHP-vaihtoehdot

On monia ohjelmointikieliä, joita voidaan käyttää vaihtoehtona PHP: lle. PHP oli suositeltava kieli palvelinpuolen ohjelmoinnissa, mutta ihmiset eivät silti voi välttää sen käyttämistä, koska suurin osa verkkosivustoista on rakennettu PHP: llä. Nämä ovat muutamia kieliä, ja monet muut tarjoavat monia palveluita, jotka ylittävät PHP: n. Vaatimuksesi ja valintasi voivat auttaa sinua päättämään ja käyttämään valitsemaasi kieltä ja rakentamaan joitain parhaista verkkosovelluksista.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas PHP-vaihtoehtoihin. Tässä olemme keskustelleet yksityiskohtaisesti PHP-vaihtoehtojen luetteloista. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja:

  1. 5 suosituinta JavaScriptiä
  2. Luettelo PHP-komennoista
  3. Perl ja PHP
  4. Ero Java ja PHP välillä