Ero Photoshopin ja Paintin välillä

Kuten tiedämme, Adobe Photoshop on maailman johtava kuvankäsittelyohjelmisto, se on todennäköisesti vertaansa vailla muihin ohjelmistoihin. Microsoft Paint on tavallinen ohjelmisto kuvien luonnostelemiseen, piirtämiseen ja muokkaamiseen. Emme voi käyttää sanavertailua Photoshop vs Paint -ohjelmistojen välillä. Periaatteessa mikä tahansa, josta keskustelemme Photoshop vs Paint -lehdillä, antaa Photoshopille positiivisen puolen ja Paintille negatiivisen. Silti annamme lähestymistapani nähdäksemme, mitä parasta voimme antaa maalille.

Headhopin vertailu Photoshopin ja Paintin välillä (infografia)

Alla on 9 parasta eroa Photoshopin ja Paintin välillä.

Keskeiset erot Photoshopin ja Paintin välillä

Photoshop vs Paint ovat suosittuja valintoja markkinoilla. Keskustelemme joistakin merkittävistä eroista Photoshopin ja Paintin välillä:

 1. Microsoft paint on perusmuokkausohjelmisto, jolla on oma maine lasten ja markkinoiden välillä, ja Adobe Photoshopilla on oma maineen valokuvaajien ja graafisten suunnittelijoiden välillä.
 2. Jos käyttäjä avaa Photoshopin, hänen on vastattava joihinkin kysymyksiin kuvan, DPI: n ja joskus Ominaisuuksien muodossa. Joten jopa ohjelmiston avaaminen, jos joku ei tiedä ominaisuuksia, on hieman vaikea avata. Samanaikaisesti MS Paint -sovelluksen käyttäjän on napsautettava kuvaketta ja hän saa työkalurivin nimeltä edessä nimettynä yksinkertaisella tavalla, jonka kuka tahansa voi ymmärtää.
 3. Adobe Photoshop on jatkuvasti kasvava ohjelmisto, jonka suosio kasvaa päivä päivältä, ja käyttöliittymä, suorituskyky, helppokäyttöisyys ja saavutettavuus parantuvat. Samanaikaisesti MS Paint on se, jonka suosio laskee päivä päivältä, vaikka onkin uutisia, että uusissa Windows-versioissa ne sisältävät Paint-paketin. Jos käyttäjä haluaa Paintin, hänen on asennettava myymälästään.
 4. Photoshopia käyttämällä voidaan sanoa, että mielikuvitus on ainoa raja, johon kaikki haluamamme voidaan saavuttaa, koska perusteet voidaan tehdä Paints-käyttäjällä ei ole työkaluja muokkaamiseen eikä sillä ole myöskään ammattimaisia ​​muokkaustyökaluja.
 5. Photoshopin ja Paintin vertaaminen on kuin hauskaa jotakin niistä, mutta jos tutkimme markkinoita niiden käyttöön, niin MS-maalia käytetään kouluissa ja siinä kaikki. Kaikilla koulujen ulkopuolisilla markkinoilla käytetään Photoshopia kuvapisteisiin perustuviin kuviin ja graafiseen suunnitteluun.
 6. Tarkastelemalla näiden kahden ohjelmiston (Photoshop vs Paint) yleistä kokemusta on meille helppo päätellä, että jos kyse on perusmuokkauksesta ja haluat säästää rahaa, silti vaihtoehto on Paint. Samoin Photoshop on erittäin kallis ja vain jos ansaitaan voittoa käyttämällä sitä, hän saa investoida niin suurella rahalla.
 7. Yksi tärkeimmistä eroista on se, että MS Paint ei sisällä virheitä, jos jokin järjestelmä epäonnistuu, on jokin muu kuin tämä. On mahdollista saada virhe, jos järjestelmä kaatuu Photoshopia käytettäessä, koska se käytti enemmän RAM-muistia.
 8. Photoshopissa on paljon harjatyökalua ja vaikka haluammekin, voimme tehdä oman. Näitä harjoja on 2 tapaa, jotka ovat harjatyökalu ja sekoitusharja. Nämä työkalut antavat meille erilaisia ​​tapoja kuvan värittämiseen ja muokkaamiseen. Vaikka tarkastelemme Maalia, meillä on harjatyökalu ja meidän on mukautettava sen koko vaatimuksen mukaan ja edelleen, meillä on erilaisia ​​värejä.

Photoshop vs Paint -vertailutaulukko

Alla on 9 korkeinta vertailua Photoshop vs Paint:

SR.No Adobe Photoshop MS Paint
1.Sen on luonut Adobe Inc., joka on maailman palkittu yritys tämän digitaalisen muokkausohjelmiston valmistamiseksiTämä on normaali valmistettu ohjelmisto, joka on tehty Microsoft Windows -paketin kanssa, ja se sisältyy kaikkiin Windows-versioihin.
2.Tämä ohjelmisto kehitettiin vuonna 1990. Perusversio lanseerattiin alussa, jolloin sitä päivitettiin edelleen.Tämä ohjelmisto kehitettiin vuonna 1985, ja se saatiin saataville Windows-paketin mukana.
3.Se tulee kahtena versiona yksi oli perus ja toinen oli laajennettu versio, mutta ne pysähtyivät perusasetuksiin ja jatkoivat laajennetulla versiolla.Sen mukana tulee yleensä normaali versio, mutta edelleen, he päivittivät sen 3D-version kanssa.
4.Se luo BITMAP-kuvia ja voi käyttää melkein kaiken tyyppisiä kuvia lukuun ottamatta vektorityyppejä.Se voi käyttää kaiken tyyppisiä kuvia, mukaan lukien rasteri ja vektori, kuvan avaamiseen ja muokkaamiseen.
5.Se vie valtavan tilaa tietokoneellesi, se kuluttaa lähes gigatavua.Se on kevyt ohjelmisto, joka luo tietokannansa C-asemaan ja vie tilaa megatavuina.
6.Ohjelmiston suorittaminen vie enemmän RAM-muistia. Ikään kuin lisääisit RAM-muistia, saat paremman suorituskyvyn kuin aikaisemmin. Koska se vaatii vähintään 2 gt RAM-muistia viimeisimmälle versioon.Sen suorittaminen vie vähemmän muistia. Yleensä, jos sinulla on 512 MB RAM-muistia, se on enemmän kuin tarpeeksi ohjelmiston ajamiseen ilman virheitä.
7.Tämän ohjelmiston hinta on erittäin korkea, koska se on ADOBE Inc. -yrityksen sertifioitu tuote.Se on vapaasti saatavissa kaikkialla, hyvin käyttäjän ei tarvitse etsiä mitään verkkosivustoilta, se tulee Windows-paketin mukana.
8.Ammattilaiset ovat käyttäneet sitä, koska se antaa käyttäjälle erittäin hyvän altistumisen.Siinä on yleensä lasten tavaroita eli peruspiirustuksia, maalauksia ja luonnostelua. Voidaan sanoa, että se antaa lapsille hyvän altistumisen.
9.Tämän ohjelmiston käyttäminen on vaikeaa työtä, sinun on tunnettava perusteet ja käydä läpi joitain opetusohjelmia ennen sen käyttöä.Napsauta vain kuvaketta ja pääset tänne, ei opetusta, ei opetusohjelmaa, eikä mitään tekemistä osan oppimisen kanssa.

Johtopäätös - Photoshop vs Paint

Sekä ohjelmiston Photoshop vs Paint on hyvä, ja molemmilla on niiden ainutlaatuiset työkalut, ominaisuudet ja ominaisuudet, joiden perusteella ne toimivat. Photoshopin on kilpailutettava maailmanmarkkinat pysyäkseen asemassa, kun taas MS-maalit ovat poissa kilpailusta.

Jotkut ylimääräiset edut ja edut tekevät ohjelmistostasi entistä tuntuvamman ja ihmiset vaativat sitä. Sama tapahtui tässä Photoshop vs. Paint-tapauksessa.

Joten puhtaan sielun ehdotukset ovat harjoittelu maalilla ja sitten Photoshopilla hakeminen, koska se tyhjentää ensin näkemyksesi ja sitten voit alkaa käyttää edistynyttä (Photoshop), jos olet kiinnostunut.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Photoshopin ja Paintin välisten erojen välillä. Täällä keskustellaan myös Photoshop vs Paint -näppäineroista infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

 1. Adobe Photoshop vs. CorelDraw
 2. Tehosekoitin vs. ZBrush
 3. Adobe Illustrator vs. Adobe Photoshop
 4. Photoshop vs. Affinity-valokuva
 5. Suosituimmat erot Photoshopiin ja Illustratoriin