Johdanto henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen -

Luodaksesi itsellesi identiteetti, joka puhuu eniten persoonallisuudestasi ja saavutuksistasi, on välttämätöntä erotella itsesi muista nykyisessä online-maailmassa. Digitaalinen maailma on levittänyt läsnäolonsa kaikkialla maailmassa tänään yhdistäen miljardeja vain yhdellä napin painalluksella. Sen saavutettavuus ja luotettavuus tekevät siitä, että on tärkeää olla yhteydessä jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, jotta voimme edetä kilpailun edessä sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa sisällössä.

Nykyaikaiset menetelmät itseominaisuuksien ja tietämyksen esittelemiseksi ovat vanhentuneita, koska sekä työnhakijat että rekrytoijat ovat varmoja sisällöstään, jota he etsivät äärimmäisen arvon aikaan. Pysyäkseen eteenpäin nykyisillä dynaamisilla kilpailukykyisillä työmarkkinoilla työnhakijoiden on pysyttävä terävinä ja ajan tasalla sellaisten itsensä edistävien työkalujen avulla. Siksi jokainen mieluummin yhdistäisi mahdollisimman vähän aikaa ja etsisi sopivia vaatimuksia. Henkilökohtaisista verkkosivustoideoista tulee vastaus tähän tarpeeseen, joka mahdollistaa online-tilan käytön luomalla oma-verkkosivuston, jolla korostetaan kykyjä.

Seuraavaksi tulee kuinka luoda henkilökohtainen verkkosivusto ja siihen liittyvät rahakustannukset. Henkilökohtaisten verkkosivustoideoiden luominen ei ole haastava tehtävä. On olemassa online-työkaluja, jotka auttavat sinua suunnittelemaan verkkosivustosi minimaalisesti aikaa ja kustannuksia. Ymmärtäkäämme henkilökohtaisten verkkosivustoideoiden tärkeys, miten se eroaa perinteisistä vuokrausmenetelmistä ja miten sitä tarkastellaan digitaalimaailmassa.

Joten aloitetaan henkilökohtaisen verkkosivuston luomisen syistä:

 • Syy 1: Henkilökohtainen verkkosivusto parantaa näkyvyyttä

Onko sinulle koskaan käynyt ilmi, kuinka nämä rekrytoijat todella löytävät sopivan ehdokkaan täyttämään valtavat vaatimukset? Kuinka he todella löytävät heidät ja mistä? Ajattelu voi olla erittäin epämiellyttävä etenkin silloin, kun hakemasi yritys oli unelmayritys, mutta siihen on vastattava tänään tai muuten se saattaa häiritä sinua myös tulevaisuudessa. Luo henkilökohtainen verkkosivusto on parempaa näkyvyyttä hakukoneessa oleville työnhakijoille, joten rekrytoijien on helpompi saavuttaa hakijoiden lukumäärä verkossa. Henkilöä on helpompaa etsiä nimien ja rekrytoijien edellyttämien taitojen avulla. Tällaisen valtavan väestön joukosta sopivan ehdokkaan löytäminen tarvittavaan työhön voi olla vaikea tehtävä, mutta ehdokkaiden näkyvyys tekee siitä entistä helpompaa ja vaivatonta.

 • Syy 2: Helppo yhdistää

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa olet hakenut työpaikkaa, mutta mahdollisuus menetetty, koska rekrytoijat eivät voineet ottaa sinuun yhteyttä hyvissä ajoin? Ajattele sitä…. Aika on tärkein paikka, jossa on enemmän kilpailua ja vähemmän mahdollisuuksia. Mahdollisuuden ohittaminen vain siksi, että yhteysmuoto olisi epäonnistunut, on teille erittäin epäreilua. Siksi, että ajattelee sitä vakavasti, on tärkeää, ja siksi henkilökohtaisen verkkosivuston käyttöä on lisättävä. Henkilökohtaisten verkkosivustoideoiden omistaminen ei vain osoita tapoja, joilla sinuun voidaan ottaa yhteyttä sähköpostien, Facebookin tai Twitterin avulla, vaan myös ehdottaa, että pidät mieluummin yhteydenpidossa, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman muihin. Luodessasi verkkosivustoa luot myös keinoja, joilla ihmiset etsivät sinua käyttämällä esimerkiksi nimeä, korkeakoulua / yliopistoa, taidot jne.

 • Syy 3: Se esittelee luovuuttasi

Kyllä, olet kirjoittanut ominaisuutesi, pätevyytesi ja saavutuksesi ansioluetteloosi sopivimmalla tavalla, mutta kysymys on uskottavuuden yläpuolella, osoittaako ansioluettelosi luovuutta? Ajattele sitä …. Ansioluettelossasi mainittu sisältö voidaan arvioida myös tutkintosi ja todistuksen kautta, mutta luovuutta ei voida esitellä tällä tavalla. Henkilökohtainen verkkosivusto voi toimia yhden luukun palveluna kaikelle, mitä olet työskennellyt ja tutkinut koko tämän ajan. Enemmän kuin akateemikkoja, kyse on muista luovista toiminnoista, joihin olet osallistunut, kuten extempore, runot, akateeminen paperi tai kirjat jne. Henkilökohtaisen verkkosivuston luominen antaa sinulle runsaasti tilaa ja mahdollisuuden näyttää kaiken tällaisen luovan sisällön, joka on on rajoitettu jatkamisen yhdelle vuoraukselle. Kuvittele, mitä rekrytoijasi tietää sinusta, muutakin kuin ammattimaisen sisällön ja työn saavuttamisen, hän tunteisi todellisen sinut.

 • Syy 4: Korosta verkottumistaidosi

Olemme kuulleet tarpeeksi, että verkostoituminen tuo lisää viitteitä ja lisää toivotun työn löytämisen todennäköisyyttä, mutta verkottumisen käyttäminen itsensä mainostamiseen henkilökohtaisten verkkosivustoideoiden kautta on ehkä jotain innovatiivista. Olet ehkä viettänyt loputtomia tunteja verkossa etsiessään erilaisia ​​luettavissa olevia materiaaleja, avoimia työpaikkoja, pelejä, elokuvia, musiikkia jne., Mutta oletko koskaan ajatellut käyttää online-resursseja itsensä esittelyyn korkeampien ja parempien mahdollisuuksien saavuttamiseksi. Mieti sitä. Jos online-läsnäolo henkilökohtaisen verkkosivuston kautta tekee ehdokkaan valtakirjaa vahvemmaksi ja luotettavammaksi. Verkottumisesta tulee sitten tärkein tapa löytää mahdollisuuksia ympäri maailmaa. Et voi koskaan tietää, ketkä voivat olla kiinnostuneita harjoittamasi ja hallussaan olevista taidoistasi. Siihen valmistautuminen on erittäin tärkeää.

 • Syy 5: kiinnittää sisältöön enemmän huomiota

Joskus etsit vakavasti tilaisuutta selittää ajatteluprosessisi rekrytoijalle ei-ammattimaisessa sisällössä häiritsemättä paljon ajasta ja keskustelun aikana mahdollisesti esiintyvistä esteistä. Oletko etsinyt mahdollisuutta saada tilaa ja käsky näkemyksiisi; tapahtuiko sinulle se, että antamalla tilaisuus keskustella työhösi ja kokemukseesi liittyvistä asioista olisi paljon helpompaa lähestyä rekrytoijaa. Jos kyllä, tarvitset todella henkilökohtaista verkkosivustoa, koska se laajentaa ikkunan ilmaisemaan ajatuksiasi, näkemyksiäsi ja ideoitasi maailmalle sekä jakaa niitä koko maailman kanssa.

Oletko koskaan tuntenut, että äänesi on ollut ennenkuulumatonta…. Sait vähiten mahdollisuuden ilmaista mielipiteesi ihmisistä, asioista ja tapahtumista. Henkilökohtainen verkkosivuston luominen on yhden luukun vastaus kaikkiin haluihin. Henkilökohtaisen tilaasi lukeva henkilö voisi tietää enemmän sinusta saavutuksistasi ja mielipiteestäsi, mikä johtaa aitoon valintaan haluamallesi ehdokkaalle.

 • Syy 6: toimii enemmän kuin käyntikortti

Mitä teet, kun esittelit itsellemme uutta ihmistä jättääksemme mielemme mielestämme paljon kauemmin … .. Ajattele sitä. Ammattilaisena sinut on opetettu jättämään mahdollisuus esitellä itsesi uudelle henkilölle, joka on organisaation kasvot tai edes erillinen identiteetti. Varmista, että teet ja käytät tätä oppimista, sinulle annetaan käyntikortti, joka merkitsee yrityksen nimen, jonka palveluksessa työskentelet, yrityksessäsi nimeämisen sekä yhteystietosi tai tunnuksesi. Onko se henkilöllisyytesi todella? Voidaanko sinut todella selittää ja esitellä yksinkertaisella käyntikortilla? Jos ei rakas lukijani…, sinun on rakennettava se paljon vahvemmaksi itsellesi luodun henkilökohtaisen verkkosivuston avulla. Tällä henkilökohtaisella verkkosivustoidealla olisi paljon enemmän sanottavaa kuin vain pienet yksityiskohdat. Tila antaa sinulle suuren mahdollisuuden esitellä sitä, mitä ei voida ilmaista keskustelun aikana. Tiedottava ja täydellisesti suunniteltu henkilökohtainen verkkosivusto on enemmän kuin käyntikortti, joka tarjoaa parempia mahdollisuuksia ja keinoja muille tuntea sinut yksilönä. Myös henkilökohtaisten verkkosivustojen tietojen lisääminen käyntikorttiin auttaisi sinua kertomaan ihmisille tietävänsä sinusta enemmän pääsemällä verkkosivustoon.

 • Syy 7: Heijasta ohjausta ja voimaa

No, näytät olevan erilainen persoonallisuus kuin mitä ajattelimme sinusta ansioluettelosi kautta? Oletko koskaan saanut vastaavaa vastausta rekrytoijiltasi tai ihmisiltä, ​​jotka tapasit ammatilliseen kokoukseen? Jos kyllä, niin on korkea aika luoda profiili, joka todella noudattaa persoonallisuuttasi; on erittäin selvää, että ihmiset ovat arvioineet pätevyyttäsi ja persoonallisuuttasi väärin. Jotta voisit esitellä oikeanlaista hallintaa, joka sinulla on elämästä ja työstäsi, sekä saavuttaa valtaa ja muutoksia, saatat joutua työskentelemään uudelleen profiilisi yli.

Paras tapa lähestyä tätä on henkilökohtaisen verkkosivuston luominen, joka heijastaa voimaa ideoihisi, innovatiiviseen sisältöön, jota olet harjoittanut, samoin kuin uskoasi ja menetelmäsi, jonka olet saanut hallita erilaisia ​​tilanteita. Henkilökohtainen verkkosivustoidea ei rajoitu mihinkään. Se on tila, jolla on rajoittamaton mahdollisuus kertoa ideasi, mielipiteesi ja mieltymyksesi. Se voi olla tärkeä kohta urallasi, jossa sinun on ymmärrettävä, mitä tämä maailma vaatii sinulta saavuttaaksesi omat tavoitteesi elämässä. Siksi henkilökohtainen verkkosivusto voisi olla vastaus kaikkiin ammatillisiin vaatimuksiin.

 • Syy 8: Auta yhdistämään ihmisiä

Oli aika, jolloin fyysiset rajat olivat merkittävä rajoitus sekä mahdollisuuksien harkitsemiselle että löytämiselle, mutta nykyään digitaalisten ominaisuuksien laaja leviäminen tuntee miljoonan mailin päässä olevan henkilön tietämisen olevan mahdollista vain napin painalluksella. Kuvittele, kun taidot rajoitettiin käytännön piiriin johtuen niukkoista soveltuvuusmahdollisuuksista sekä uusien hankkimisesta etäisyyksien takia. Nykyään on paljon helpompaa yhdistää ihmisiä tiedon, kykyjen, mielipiteiden jne. Muodossa tietyllä etäisyydellä ja ajankohtana. Henkilökohtainen verkkosivusto antaa ihmisille mahdollisuuden ottaa helposti yhteyttä toisiinsa. Näitä rajoja ei enää pidetä esteenä ihmisten näkemysten tuntemiselle, ihmisille, joilla on sopivat taidot. Tämä alusta on ihanteellinen sekä työnhakijoille että rekrytoijille kaikkialta maailmasta.

 • Syy 9: Rahan ansaintamahdollisuudet

Etsitkö sattumalta mahdollisuuksia luovalla alalla, jolla on taitoja ja kykyjä ammatissa, kuten valokuvaus, korujen suunnittelu, ruoanlaitto jne.? Tarvitset varmasti alustan kykyjen esittelyyn, jotka voidaan kuvata vain sanoin tai tiettyjen kuvien kautta. Kuvittele, mitä henkilökohtaiset verkkosivustoideat voivat tehdä sinulle. Sen lisäksi, että avaat kanavia luovuuden näyttämiseen kaikille, jotka haluavat tutustua innovatiivisiin ideoihisi.

Sen lisäksi, että kirjoitat siitä, mitä olet tehnyt aiemmin eri yrityksissä, joissa olet työskennellyt, tila antaa myös riittävästi mahdollisuutta näyttää luomuksesi maailmalle. Esteettömyys antaa jokaisen rekrytoijan tunnistaa työsi kirjoittamalla nimesi Google-portaaliin. Työn näyttämisen lisäksi henkilökohtaiset verkkosivustoideat antavat sinulle myös mahdollisuuden ansaita rahaa työstäsi. Voit myös myydä tekemäsi alkuperäisen työn tekijänoikeudet kuvien muodossa, myymällä artikkeleita, reseptejä tai kirjoja ulkopuolisille. Tämä voi olla valtava liiketoimintamahdollisuus monille.

 • Syy 10: Luo erillinen henkilöllisyys

Onko sinulla Facebook- tai LinkedIn-tili? Oletko miettinyt koskaan, miksi on niin, että sinulla ei ole koskaan ollut omaa verkkosivustoasi? Jos ei koskaan, on ehkä korkea aika harkita tällaista ehdotusta, koska ei ole luotettavaa ja järkevää tapaa päästä maailmaan esittelemään parhaita taitoja, joita sinulla on tarjota heille. Miljoonat hakijat kuvittelevat rekrytoijan vastauksen niille, joilla on heille tarjottavana paljon enemmän kuin pelkkä heitä koskevia yksityiskohtainen selvitys.

Loppujen lopuksi haluaisin pyytää lukijaa ajattelemaan henkilökohtaisen verkkosivuston luomista itselleen ottaen huomioon hyödyt ja mahdollisuudet, joita se voi tarjota jokaiselle teistä. Ehkä on urakesi korkea aika, jolloin tällaiset valinnat on tärkeää harkita, ennen kuin on liian myöhäistä. Maailman parhaimmista rekrytoijista joukossa suurin osa heistä on tuntenut tällaisen työkalun merkityksen; se on helppo tehdä henkilökohtaisen verkkosivuston luominen verkossa pienin kustannuksin ja aikaa. Se on myös helppo pääsy niin työnhakijoille kuin rekrytoijille ympäri maailmaa. Siksi älä ajattele paljon ja hanki henkilökohtainen verkkosivusto, joka on luotu sinulle parempia henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia mahdollisuuksia varten.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas henkilökohtaiseen verkkosivustoon, koska se laajentaa ikkunan ilmaista ajatuksiasi ja ideoitasi maailmalle ja jakaa niitä koko maailman kanssa. Nämä ovat seuraavat ulkoiset linkit, jotka liittyvät henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen.

 1. Laadukkaan verkkosivuston 6 parasta avaintekijää (ainutlaatuinen)
 2. 7 ajateltavaa asiaa ennen verkkosivustosi käynnistämistä
 3. Kuinka luoda verkkosivustopalveluita? Innoissaan tietää (luova)