Mikä on Houdini?

Side Effects Software Inc: n luoma 3D-animaatio- ja erikoistehosteohjelmisto tunnetaan nimellä Houdini. Tämä yritys sijaitsee ja toimii Torontossa. Tätä sovellusta käyttää taiteilija, joka työskentelee 3D-animaation ja VFX-verkkojen parissa verkko-, elokuva- ja videopelien alalla. Se on yksi tehokas ohjelma, joka sekoittaa eri maailmat yhdeksi alustana.

Houdinin ymmärtäminen

Side FX aloitti vuonna 1987 visiona tuoda 3D-grafiikat suurelle yleisölle. Tämä tuli paljon myöhemmin. Tätä ennen tuli PRISMS, joka oli 3D-grafiikkasovellus, joka perustui proseduurien luomiseen. PRISMSistä tuli Houdinin juuri, ja se julkaistiin lopulta vuonna 1996. Se toimii parhaiten monimutkaisissa simulaatioissa, joissa käytetään suurta määrää tietoa.

Tämä käyttää solmupohjaista yhteysvirtausta, joka auttaa käyttäjiä tutkimaan virhettä muutettaessa ja tarkentamalla työtä. Maya puolestaan ​​on suosittu 3D-ohjelmisto, mutta Mayassa on erittäin vaikea palata aiempaan versioon teoksesta. Tämä sallii useiden uudelleentoistojen tekemisen, mikä auttaa tekemään tehokkaita muutoksia ja kehittämään animaatioita helposti.

Taiteilija käyttää Houdini-sovellusta ensisijaisesti dynaamiseen ympäristöön ja hiukkasvaikutuksiin. Mutta Houdini on täynnä työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat mallintaa, animoida ja tehdä tiedostoja käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Se tarjoaa myös tavanomaisia ​​geometrisia mallinnustyökaluja ja animaatioa Keyframes-kehyksen avulla.

Sillä on avoin ja selkeä käyttöliittymä ja se tarjoaa koodauksen erilaisten sovellusliittymien kautta. Python on ohjelman eniten käytetty kieli.

Kuinka Houdini tekee työskentelystä niin helppoa?

Se on suosittu edistyneiden dynaamisten simulointityökalujen käytössä. Nämä työkalut tarjoavat alustan korkealaatuisten visuaalisten tehosteiden ja suodattimien luomiseen. Solmuperusteisessa ympäristössä tämä auttaa käyttäjää toimimaan useita projekteja yhtenä koneena. Ohjelmiston historia ja solmut ovat käyttöliittymän oletusosa ja tarjoavat helpon ja mukautettavan tuotannon.

Suosituimmat yritykset

Houdini on usein käytetty ja vaadittu VFX ja sitä käytetään FX-osastolla. Jotkut suosituimmista yrityksistä, jotka käyttävät Houdiniä, ovat -

 • Sony-kuvat
 • Imageworks
 • Mylly
 • Menetelmästudiot
 • ILM
 • Kehys Store
 • Tupla-negatiivinen

Mitä voit tehdä Houdinin kanssa?

Tämä on eräänlainen ohjelmistonsa, joka on suunniteltu siten, että sitä voivat käyttää sekä pienet studiot että yksittäiset taiteilijat. Sovelluksella on ainutlaatuinen menettelytapa ja tämä ominaisuus erottaa Houdinin muista 3D-animaatio-ohjelmistoista.

Se mahdollistaa varojen luomisen. Tämä luominen prosessoidaan yhdistämällä joukko solmuja ja auttamalla käyttäjiä luomaan yksityiskohtaisia ​​hiukkasia suhteellisen lyhyessä ajassa kuin muut 3D-ohjelmistot. Lisäksi Houdini tarjoaa prosessuaalisen vision takilahahmoille. Tämän ominaisuusmerkkien avulla voidaan sekoittaa yksilölliseen sisältösolmuun.

Se tarjoaa mukautuvan ja joustavan työnkulun solmupohjaisella valaistusjärjestelmällä. Tämä järjestelmä auttaa shaderien ja CG-efektien ja monien muiden kehittämisessä. Se on monipuolinen ohjelma, joka sallii myös sisäisen komentosarjojen tekemisen. Tämä auttaa luomaan työkaluja ja laajennuksia ohjelmistoon.

Yhteistyö Houdinin kanssa

Houdinin proseduurikäyttäytyminen tarjoaa epälineaarisen kehityksen, joka mahdollistaa tehokkaan ja joustavan työnkulun. Tämä ohjelmiston menettelyllinen luonne auttaa nopeuttamaan tuotantoa ja lisää 3D-työnkulkua. Houdinin kanssa työskentelemiseen kuuluu -

 • Animaatio - Houdinin animaatio tukee avainkehyksen animaatiota ja raa'an kanavan käsittelyä.
 • Mallinnus - Houdinissa mallinnus perustuu kaikkiin standardigeometrioihin. Nämä ovat NURBS, Metaballs, Polygons ja Bezier-käyrät.
 • Valaistus - Se perustuu solmuun perustuvaan shaderiin.
 • Dynamiikka - Houdinin dynamiikka koostuu nesteiden dynamiikasta, kankaan simuloinnista, väkijoukkojen simulaatiosta, langan dynamiikasta ja jäykästä rungon dynamiikasta.
 • Renderöinti - Se käyttää tehokasta Mantra-nimistä renderoijaa. Muita käytettyjä renderöijöitä ovat oktaani, V-ray, Redshift ja Renderman
 • Yhdistäminen - Se perustuu kerrostettuihin kuviin
 • Plugin Development - Luo ja rakenna kirjastoja käyttäjän tarpeiden mukaan.
 • Komentosarjat - Houdinissa käytetään erilaisia ​​sovellusliittymiä. Python on eniten käytetty kieli.

edut

Jotkut tärkeimmistä ammattilaisista ovat seuraavat:

 • Sitä käytetään VFX-teollisuudessa
 • Se ei vaadi lisäosia
 • Sillä on hieno sisäänrakennettu renderoija nimeltään Mantra
 • Sovelluksesta on saatavana ilmainen versio.

Vaadittavat taidot

Se on 3D-animaatio-ohjelma. Se eroaa aivan muista 3D-ohjelmista, kuten Max, Maya ja Blender. Ennen Houdinin oppimista käyttäjät voivat oppia taitoja, kuten ohjelmointia ja koodausta. Lisäksi perustiedot avainkehyksen animaatiomenetelmistä ovat etuna käyttäjille.

Miksi meidän pitäisi käyttää Houdiniä?

Siinä on voimalaite työkaluja ja VFX. Se on täydellinen paketti taiteilijoille, jotka työskentelevät peleissä, televisiossa ja elokuvissa. Sillä on muokattava ja joustava työkalusarja. Koska se perustuu menettelytapojen työnkulkuun, käyttäjät saavat etua ja tuottavat nopeampia ja nopeampia teoksia verrattuna muihin 3D-ohjelmiin. Elokuvissa, kuten Zootopia ja Frozen, on käytetty Houdinia visuaalisiin tehosteisiinsa.

Jotkut erittäin kuuluisat elokuvastudiot ovat riippuvaisia ​​Houdinista luomaan erikoistehosteita, jotka sulautuvat monimutkaisiin kohtauksiin helposti. Käyttäjät käyttävät tätä ohjelmistoa säännöllisesti projektiensa parantamiseksi. Se luo uskomattomia simuloituja työnkulkuja ja auttaa saavuttamaan tavoitteen tuhlaamatta aikaa ja rahaa.

laajuus

Houdinin laajuus on kirkas. Sitä on vaadittu suurelta osin muihin 3D-ohjelmiin, kuten Max, Maya, Autodesk, tehosekoitin. Siinä on hämmästyttävä ominaisuusjoukko, joka toimii ohjelman hyväksi. Sovelluksen työkalut ja työnkulut erottavat sen muista ohjelmista. Eniten vaadittu VFX ja sen solmupohjainen työnkulku Houdini on tulevien vuosien suosituin ohjelmisto.

Kuka on oikea yleisö Houdini-tekniikoiden oppimiseen?

Se tarjoaa opiskelijoille ja tuoreille ilmaisen version. Nämä käyttäjät voivat luoda henkilökohtaisia ​​projekteja. Se on myös hyvin yleinen ohjelma, jota useat ryhmät käyttävät, ja se auttaa heitä muuttamaan projektiaan vain kehitysprosessissa. Matematiikan ja ohjelmoinnin perustiedot ovat myös tapa oppia Houdini nopeammin. Joten teknikot hyötyvät helposti.

Kuinka tämä tekniikka auttaa sinua uran kasvussa?

Se on niin paljon varastossa käyttäjilleen. Käyttäjät oppivat monia taitoja ja tekniikoita ohjelmien avulla. Siinä on monia ominaisuuksia, joita ei ole saatavana muihin 3D-ohjelmiin ja jotka ovat uusia käyttäjille. Se opettaa käyttäjille ohjelmointia, VFX: ää, animaatioita ja monia muita taitoja. Käyttäjät voivat käyttää näitä taitoja uransa ja tulevaisuuden esitteen vahvistamiseen.

johtopäätös

Tämä on erityinen ohjelmisto, jolla on erityinen ympäristö ja työnkulut. Koska Houdini on eksklusiivinen ohjelma, vaaditaan sen VFX ja simulaatiot. Ohjelmistossa ei tarvita lisäosia, ja tämä on Houdinin tärkein etu. Käyttämättäsi laajennuksia, käyttäjät voivat keskittyä itse ohjelmaan. Houdinin käyttöliittymän oppiminen tekee työskentelystä systemaattisempaa.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Mikä on Houdini. Tässä keskustelimme Houdinin työskentelystä, taidoista, laajuudesta, uran kasvusta ja eduista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on järjestelmän suunnittelu?
 2. Ura verkkosuunnittelussa
 3. Kuinka käyttää Adobe Illustratoria
 4. Mikä on Adobe InDesign?