Johdatus parhaisiin tiedon visualisoinnin työkaluihin

Nykyään käsittelemme valtavia tietomääriä, on tarpeen ymmärtää näiden tietojen merkitys ja jatkaa päivitystyökalun avulla tehdä viisaita päätöksiä tulevaisuudessa. Tämän tiedon visualisoimiseksi ilmenee tarve tietojen visualisointityökaluille. Ne antavat käyttäjälle käsityksen oikeasta esityksestä. Tietojen visualisointityökalut on tarkoitettu suunnitteluun ja analysointiin elementtien, kuten kuvioiden, kojetaulujen, karttojen, kaavioiden avulla. Tässä artikkelissa esitellään joitain markkinoiden parhaita visualisointityökaluja esitelläkseen käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Erittäin hyvällä BI-työkalulla pitäisi olla kyky analysoida ja ymmärtää luodut raportit, jotka ovat itsepalvelun analytiikkaa. Kojetaulut osoittavat analyysiprosessin tehokkaasti.

Tiedon visualisointityökalujen tyypit

Täältä löytyy nykyisten markkinoiden parhaimmat BI-työkalut. Näistä kolmesta työkalusta, nimittäin Tableau, Microsoft Power BI ja Qlik, on johtava työkalu Gartner Magic Quadrantissa. Seuraavassa on luettelo organisaatioiden suosituimmista ilmaisista tietojen visualisointityökaluista.

 1. Kuvaelma
 2. Microsoft Power BI
 3. Sisence
 4. Zoho-raportit
 5. Jupyter
 6. Google-taulukot
 7. Infogram
 8. Plotly
 9. Qlik View
 10. Klipfolio
 11. Visme
 12. Adaptiivinen löytö
 13. Watson Analytics
 14. Domo
 15. Korkeat taulukot

Katsotaan yksittäisten datan visualisointityökalujen merkitystä yksityiskohtaisesti-

1. Taulukko: Niitä pidetään usein tehokkaana yritystietovälineenä. Sen avulla voimme käsitellä laajoja ja valtavia tietojoukkoja, joita käytetään muun muassa tekoälyssä, koneoppimisessa, liiketiedusteluissa, ja niillä on asiakaslinkki monien IT-organisaatioiden ympärillä, koska ne ovat yksinkertaisia ​​tietoongelmien ratkaisemisessa. Tableau auttaa tuomaan kaiken kokoisia tietoja ja hallitsemaan metatietoja. Tiedot kerätään eri lähteistä eri alustoille. Ja nämä tiedot yhdistetään taulukon kautta. Nämä tiedot julkaistaan ​​taulukkopalvelimella. Taulukonlukija auttaa käyttäjää lukemaan ja katselemaan tiedostoa. Tableau: lla on valtava määrä dataliittimiä, ja se tarjoaa suuren joukon käyttäjiä.

2. Microsoft Power BI: Power BI: llä on kyky luoda räätälöity kojetaulu, jossa on helppokäyttöiset alustat. Se tukee ja tuo tietoja eri lähteistä ja upottaa kaavioihin, karttoihin, taulukoihin parempien visualisointien tekemiseksi. Power BI käyttää R-kieltä parempiin visualisointeihin myös pilviominaisuuksina hyödyntääkseen työpöytää. Tallennuskapasiteetti on rajoitettu 10 Gt: n pilvitallennukseen. Power BI auttaa julkaisemalla tietoja verkossa yhteistyökumppaneille.

3. Sisence: Se on avoimen lähdekoodin lisensoitu yritystiedusteluohjelmisto, joka tekee datasta erittäin helpon toimia itsepalveluna. Sisence tekee tiedoista erittäin vuorovaikutteisia ja muodostaa yhteyden erilaisiin tietolähteisiin, jotka on sijoitettu arkistoon, jotta niitä on helppo käyttää kojetauluilla. Tämä reaaliaikainen tietojen visualisointi tarjoaa valmiita oivalluksia tiettyyn organisaatioon. Heillä on yksinkertainen käyttäjäystävällinen vetämällä ja pudottamalla hyvät interaktiiviset grafiikat, kaaviot ja visualisoinnit. Sisense valittiin sen helpon asennuksen ja hyvän tiedonsiirtoalueen vuoksi.

4. Zoho-raportit: Se on vuonna 1996 perustettu BI-analysointityökalu, jossa on ilmainen palvelu kahdelle käyttäjälle. Sen avulla voidaan luoda Adhoc-raportteja ja tarjoaa raportointivaihtoehtoja, kuten jakaminen, postin ajoittaminen, tiivistelmänäkymät, kääntötaulut erittäin turvallisella alustalla. Tämä työkalu on ensisijaisen tärkeä sovelluskehittäjille ja ISV: lle. Heillä on intuitiivinen visualisointi saadaksesi hyviä oivalluksia. Zoho-raportit tai Zoho-analytiikka on online-raportointi, jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten sekoittaminen ja reaaliaikaisen yhteistyön yhdistäminen, ja jolla on korkeat suojatut SSL-yhteydet. Niiden ominaisuuksia ovat hyvät taloudelliset raportit, ajoitetut raportit, streaming analytiikka.

5. Jupyter: Jupyter on avoimen lähdekoodin verkkosovellus, jota käytetään laajalti lähdekoodien ja asiakirjojen jakamiseen ja joka suoritetaan erikseen. Ne ovat vuorovaikutteinen 3D-visualisointi, jonka tiedetään olevan kätevä työkalu tukevilla GUI-työkalusarjoilla. Jupyter on tehokas, helppo, jaettavissa työskentelemään samassa ympäristössä, koska useimmat tietotekniikkaprojektit suorittavat visualisoinnin tässä IDE: ssä. Niitä pidetään korkeampina verrattuna muihin tavanomaisiin työkaluihin. Jupyterillä on joustava julkaiseminen käyttäjille pdf-muodossa, kojetaulut (plotly's), HTML.

6. Google-taulukot: Se on avoimen lähdekoodin tietojen visualisointi verkkosivustolla. Se on ilmainen ja sitä käytetään kokonaan kaupallisiin ja koulutustarkoituksiin, ja siinä on runsaasti galleriaominaisuuksia. Se on verkkopalvelu, jossa on erilaisia ​​kaaviotyyppejä, kuten ympyräkaavioita, kuplataulukoita, rivi-, alue-, sirontataulukoita. Kaikki nämä kaaviot voivat ottaa joko staattista tietoa tai tietokannoista. Niitä pidetään JavaScript-kirjastoina ja niissä on API-paketteja. Tämä sovellusliittymä upottaa kuvaajan SVG-kankaaseen, joka on teräväpiirtoinen. Näitä Google-kaavioita käytetään yritystarpeisiin, taloudellisiin raportteihin, tilastollisiin verkkosivustoraportteihin. Heidän työvaiheidensa avulla HTML-tiedosto JavaScriptin avulla upotettaisiin kaavioihin, kun taas se suorittaa AJAX-pyynnön ja asetetaan SVG: ksi. Lopuksi HTML-tiedostot tuovat kankaan verkkosivulle.

7. Infogram: Infogram on kehitetty yritystrategioihin, joilla on ilmainen maksettu tarkoitus, ja sen tiedetään olevan paras infografinen työkalu monimutkaisten tietojen käsittelemiseen. Tämä työkalu rakentaa liukkaita raportteja, infografioita ja yksisivuja valmiilla mallipohjaisella mallilla. Infogram ei vaadi koodeja toimimaan, sen käyttörakenne antaa käyttäjälle säästää paljon aikaa. Infogram edustaa visuaalisesti dataa useilla vaihtoehdoilla, muotoilla ja muodostaa erittäin luotettavan alustan, käyttöliittymä on dynaaminen. Heidän visualisointisisällönsä tarttuu katsojiin ja he toimivat tarkoituksenaan tehdä ja löytää uusia faktoja ja poikkeavuuksia.

8. Plotly: Se on interaktiivinen ja avoimen lähdekoodin visualisointityökalu, jolla on muutama rivi koodia kirjoittamista varten. Ne ovat Python-kartoituskirjasto. Plotly on värikäs avoimen lähdekoodin käsikirjoituksella, jota on helppo muokata silloin tällöin. Niiden esineet muodostavat tieto- ja asetteluosat. Plotly-tuotteiden avulla korkean tason API-kääreet säästävät aikaa. Plotly tarjoaa teknisesti online-graafisia, tilastollisia työkaluja, joissa on helppokäyttöinen interaktiivinen python-kirjasto. Plotly on rakennettu plotly.js: n JavaScript-kirjastoon. Kaikki nämä upeat visualisoinnit sisältävät kuvaajat ja kaaviot ovat täysin interaktiivisia esityksiä varten. Tämä python-kirjasto käyttää deklaratiivista ohjelmointia täydellisillä puitteilla toteuttamiselle.

9. Qlik View: Se on tehokas Business Intelligence -hakualusta, joka on luotu analytiikkasovelluksille. Se on maksettu kyselypohjainen työkalu, joka sisältää muistin sovelluksen. He eivät vaadi ammatillista kehitystaitoa analyyttisen sovelluksen rakentamiseksi. Niillä on etuja, kuten joustavat kaaviot, parempi muutosvalvonta. Toteutusaika on hyvin lyhyempi. Qlik-näkymä voi viedä tietoja useista lähteistä tehdä syvemmälle tietoa liiketoiminnan haasteisiin vastaamiseksi. Qlik-näkymä edistää käyttäjien oikeiden päätösten tekemistä ja helppoa käyttöä. Se analysoi ja erottaa tiedon assosiaatio ja ei-toivotut tiedot (suodatuksen suorittaa käyttäjän toive). Se on tiedonkeruutuote, jonka avulla käyttäjä voi muokata hakua ja rakentaa oman sovelluksen tarpeisiinsa.

10. Klipfolio: Tämä työkalu on rikastettu kojelaudassa ja hyödyllistä tosielämän liiketoiminnassa. Se on muokattavissa kaikenkokoisille yrityksille monimutkaisten tietojen käsittelemiseksi datamoottoreiden avulla. Se yhdistetään useisiin lähteisiin ja vaihtaminen niiden välillä on erittäin helppoa. Klipfolio on riittävän joustava upottaakseen kolmannen osapuolen visualisoinnin omiin kojetauluihinsa. Kilpfolio on kytketty google analytiikkaan, twitteriin ja Datawarehouseen.

11. Visme: Se on työkalu luoda infografioita, joissa on ilmainen suunnittelutyökalun käyttö osana visuaalista evoluutiota. Niiden ominaisuus on houkuttelevin etu luomalla esityksiä sisällön luomiseen. Visme-sisältö julkaistaan ​​ja jaetaan kaikkialla, ja siinä on 1000 sisäänrakennettua mallia ja grafiikkaa. Visme löytää tietojen integroinnin Microsoft-sovellukseen.

12. Adaptiivinen löytö: Adaptiivinen oivallukset -työkalu mahdollistaa interaktiivisessa harjoituksessa havaittujen ongelmien tunnistamisen. Se on erityisesti suunniteltu oikeaan päätöksentekoon liiketoiminnassa. Ne on luotu analysoimaan yrityksen taloudellista tietoa suorituskyvyn hallintaa ja suunnitteluprosessia varten. Nämä tietojen visualisointityökalut ovat itsepalvelun kojetaulujen voimaa (kaaviot, palkit ovat helppo navigoida ja niiden variaatioiden seuraaminen on helppoa). Heillä on kaliiperi tehdä laskelmia ja näyttää ne asiayhteytenä, mikä tärkeintä, mitään koodia ei vaadita. Hallitsee taloudellisia tarpeita ja tekee helposta yhteistyöstä ja jakamisesta.

13. Korkeat taulukot: Tämä työkalu on erittäin hyödyllinen verkkosivujen interaktiivisessa visualisoinnissa. Sen ilmainen versio auttaa ei-kaupallisia käyttäjiä. Korkean kartan ohjelmistossa on erilaisia ​​kaavityyppejä ja se jopa yhdistää useita kaavioita yhdeksi.

14. Watson Analytics: IBM julkaisi nämä analyysit tilastollisia menettelyjä varten ja suunniteltiin käytettäväksi ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Visualisoi jäsentämättömän sisällön löytämällä uusia malleja, automatisoi ennusteita ja oivalluksia käytettävissä olevasta tiedosta ja käyttää luonnollisia kieliä tiedonsiirtoon. Sen ominaisuuksiin kuuluu kuvioiden nopeampi havaitseminen, tietojen esittely tapahtuu valmiilla malleilla, joilla on kaikki yhdellä napsautuksella pääsy. Asiakastyytyväisyysalgoritmeilla voimme kerätä arvosteluja ja palautteita sosiaalisesta mediasta.

15. Domo: Tämän pilvipohjaisen kojelautatyökalun avulla voimme tunnistaa oivalluksia ja jakaa yritystarinoita reaaliajassa. Tiedonsiirto tapahtuu ilmoituksien, viestien avulla tietojoukkojen päivittämiseksi tai muuttamiseksi. Vielä tärkeämpää on, että heillä on datayhteydet ja 350 suoratoistoa.

johtopäätös

Tässä artikkelissa havaitsimme erilaisia ​​tiedon visualisoinnin työkaluja Business Intelligencessa. Ennen kuin valitset oikean työkalun, on suositeltavaa tutustua niiden ominaisuuksiin ja muihin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin. Päätelmämme mukaan tätä visualisointityökalua käytetään tehokkaasti analyyttisiin oivalluksiin ja sillä on hyvät suunnittelutyökalut ja tietojenkäsittely.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas parhaisiin tietojen visualisointityökaluihin. Tässä keskustellaan ja selitetään 15 erilaista tiedon visualisoinnin työkalua. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme ja oppia lisää-

 1. Mikä on datan visualisointi
 2. Tietojen visualisointi Tableau: lla
 3. Big Data Analytics -työkalut
 4. Tietovarastotyökalut

Luokka: