Johdanto HTML-tekstilinkkiin

HTML-linkki voi olla linkki tai hyperlinkki. Tätä käytetään ohjaamaan toiselle sivulle, kuvaan, verkkosivustoihin, se voi olla mikä tahansa. He myös navigoivat samalla sivulla tietyssä osiossa. He toimittivat tietoja, dokumentoi vain napsauttamalla niitä. Kääriimme vain asiakirjamme, kuvat, URL-osoitteen tai tiedot tekstin sisälle. Se voi myös osoittaa tiedostoon, esineeseen tai mihin tahansa samalla sivulla tai eri sivulla riippuu vaatimuksesta. Kun siirrämme hiiren HTML-linkin päälle, se muuttaa osoittimen toiseen kuvakeeseen. Voimme keskustella artikkelin seuraavasta osasta siitä, kuinka ne toimivat ja kuinka luoda ne. Tässä aiheessa aiomme oppia HTML-tekstilinkistä.

HTML-linkin syntaksi

Voimme seurata luodamme ensimmäisen HTML-linkkimme seuraavasta alla olevasta syntaksista. Alla olevassa syntaksissa aiomme käyttää erilaista tunnistetta, määritteitä ja niitä vastaavia ominaisuuksia.

Link your corresponding text here

Yllä olevassa syntaksissa luomme html-linkin tai hyperlinkin ankkuritunnisteella. Keskustelemme tästä ankkurimerkistä yksityiskohtaisesti.

Ankkuritunniste on tunniste, jonka kautta voimme liittää tai linkittää tekstin, lauseen tai sanan luodaksemme ulkoisen tai sisäisen linkin. Ankkuritagilla luomme sivuillemme URL-osoitteen, jota voidaan käyttää navigointiin mihin tahansa muuhun sivulle, verkkosivustoon tai sivun samaan kohtaan.

Ankkuritagia käyttämällä meillä on monia etuja, jotka mainitaan alla.

 • Järjestä: Se auttaa tietojen järjestämistä. Meidän ei tarvitse luoda useita verkkosivuja, ei myöskään tarvitse jakaa tietomme paloiksi hallintotarkoituksiin, jotta voimme helposti järjestää tietomme vain yhdessä paikassa.
 • Ei vieritystä: Käyttämällä html-linkkiä tai sanomme html-sisäisiä linkkejä, meidän ei tarvitse huolehtia vierityksestä todella pitkillä sivuilla, napsauttamalla linkkiä löytää haluamasi osio samalta sivulta. Joten minkä tahansa tiedon tai osion löytäminen sivulta on helppoa.

Kuinka luoda ankkuritunniste?

Kuten yllä olevasta syntaksista näet, olemme käyttäneet siellä niin monia asioita, nyt tarkastelemme lähemmin miten luominen ja miten se toimii.

Pohjimmiltaan se koostuu kolmesta eri osasta (ominaisuus):

 1. href-ominaisuus
 2. kohdemääritteen
 3. nimiominaisuus

1. href-määrite

Href-määrite tarkoittaa hypertekstin viittausta. Oletetaan, että haluamme luoda hyperlinkin, joten ensimmäinen vaatimus on asiakirjan osoite, joka voi olla mikä tahansa kuin toinen verkkosivusto, mikä tahansa tiedosto, kuten PDF, jne.

So for example : Google

Tässä http://www.google.com on arvo, jonka annamme href-määritteellemme. Joten aina kun napsautamme Googlea, se ohjaa meidät google-etusivulinkkiin. Siksi href-määrite sisältää asiakirjan osoitteen. Voimme mainita myös oman HTML-linkkimme hrefiin.

Esimerkiksi

My page

2. kohdeominaisuus

Kohdeattribuutti määrittelee kuinka asiakirja aukeaa. Sitä on monen tyyppisiä ja voimme käyttää niitä tarpeidemme mukaan.

 • _näyttö: Se avaa vain liitetyn asiakirjan yläkehykseen.
 • _ tyhjä: Se avaa asiakirjan uuteen välilehteen tai ikkunaan.
 • _top: Se avaa liitteenä olevan asiakirjan täydessä ikkunassa.
 • _ Self: Se avaa asiakirjan samaan ikkunaan tai samaan välilehteen, jossa sitä napsautetaan. Oletusarvoisesti tämä tavoite on käytössä. Voimme muokata sitä kuten alla:

Your Link text

Tässä tavoite = ”_ tyhjä” on syntaksi sen käyttämiselle.

3. nimiominaisuus

Nimiominaisuutta käytetään hypätäksesi tai navigoidaksesi johonkin sivun pisteeseen. Tästä voi olla hyötyä, kun meillä on suuri VRU-sivu, jolla on niin paljon sisältöä. Tämä säästää käyttäjän etsintää ja aikaa vierittämättä. Alla oleva syntaksi:

or

Napsauta tässä siirtyäksesi sivun loppuun vierittämättä alaspäin.

Section

Tämä selain tunnistaa osan, mutta meidän on käytettävä (#) nimimääritteen kanssa.

Link your text

Tällä voimme viitata jonkin toisen sivun "otsikkoon" sisäisesti. Tässäkin (#) on käytettävä sivun osoitteen lopussa.

HTML-linkin värit

Voimme tarjota myös värejä html-linkillemme. Heillä on oletuksena kolme tilaa linkin väreille. Tämä näkyy kaikissa selaimissa.

 • Aktiivinen linkki: Kun napsautamme mitä tahansa linkkiä, siitä tulee aktiivinen linkki, jossa on alleviivattu ja punainen väri.
 • Käymättömät linkit: Käymättömien linkkien tavallinen selaimen oletusväri on sininen ja alleviivattu.
 • Vierailut linkit: Nämä ovat violetteja ja alleviivattuja.

Mutta voimme tarjota myös mukautetut värit linkitettäväksi alla olevan syntaksin avulla. Voimme seurata tätä erityyppistä tyyliä värin tarjoamiseksi linkillemme. Mutta käytämme tässä inline CSS: ää, jos haluat luoda myös ulkoisen CSS: n.

 • Anna suoraan värin nimi.
 • Käyttämällä HEX-värikoodia.
 • Käyttämällä arvoja rgb () ja rgba ().
 • Käyttämällä arvoja hsl ja hsla ().

Red Link

Tässä voimme määrittää värin nimen suoraan tyylimääritteeseen. Tämä on sisäinen CSS.

Red color code

Tässä määrittelemme värin värikoodeilla. (HEX-värikoodit)

Red color

Voimme käyttää RGB () -arvoja myös linkkien värin määrittämiseen. Voimme hallita värin opasiteettiä käyttämällä rgb ().

Red color

Voimme korvata rbg () -merkinnällä rgba (), mutta meidän on määritettävä neljäs arvo läpinäkyvyydelle ja läpinäkymättömyydelle.

Red color

Voimme käyttää myös linkkisi HSL t -väriä. HSL tarkoittaa periaatteessa sävyä, kylläisyyttä ja vaaleutta. Voimme käyttää myös HSLA: ta värin määrittämiseen, mutta meidän on annettava vielä yksi parametri hsla (): ssa.

Johtopäätös - HTML-tekstilinkki

Joten Sortissa käytämme ankkuritagia ja sen määritteitä hyperlinkin tai linkin luomiseen HTML-muodossa. HREF sisältää asiakirjan osoitteen, kohteen, joka vastaa asiakirjan käsittelystä. Voimme myös värittää linkkimme sisäisellä tai ulkoisella CSS: llä.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas HTML-tekstilinkiin. Tässä keskustellaan kuinka luodaan ankkuritunniste HTML-linkin värien ja HTML-linkin syntaksin kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. HTML-tekstieditorit
 2. Kuvalinkki HTML-muodossa
 3. HTML-muodon hallinta
 4. Versioita Html
 5. HTML-kehykset
 6. HTML-esteet
 7. Aseta taustaväri HTML-muodossa esimerkillä