Johdanto parhaaseen Java IDE: hen

Java on uskomattoman yleinen kieli, jota käytetään melkein kaikkialla maailmassa - Android-sovellukset, pelikonsolit, jopa supertietokoneet. Tuotteen yksinkertaisuus ja uskomaton siirrettävyys tunnustetaan. Kaikkien aikojen 10 parasta Java-IDE: tä tarkastellaan tänään artikkelissamme. Java IDE, IDE tarkoittaa integroitua kehitysympäristöä. IDE on yksittäinen ohjelma, jonka avulla ei vain muokata ja koota koodia, vaan tuetaan myös resurssien hallintaa, mahdollistetaan edistyneiden virheenkorjaustoimintojen käyttäminen koko projektin ajan ja tarjotaan käyttöönotto- ja versionhallintamahdollisuuksia.

Mikä on IDE?

IDE tarkoittaa integroitua kehitysympäristöä. Tämä on sovellus, joka edistää sovelluksen kasvua. Yleisesti ottaen IDE on GUI-pohjainen graafinen käyttöliittymä. Sen tarkoituksena on tukea kehittäjää rakentamaan ohjelmistosovelluksia, joissa on asetus ja kaikki tarvittavat instrumentit. Erinomaisen IDE: n valinta määräytyy muuttujien, kuten kieliavun, käyttöjärjestelmävaatimusten ja kulujen, jne. Mukaan.

Tarkastellaan lyhyitä ohjeita Java IDE: n eduista.

Java IDE: n etu

JAVA-ohjelman IDE: n käyttäminen säästää paljon vaivaa. Joitakin etuja ovat:

 1. Ohjelmoijaryhmä linkittää tavanomaiseen tapaan tehdä tavaroita yksinkertaisesti työskentelemällä samassa kehitysympäristössä.
 2. Standardit voitaisiin valvoa edelleen, jos IDE tarjoaa ennalta määritetyt mallit tai jos koodikirjastot jaettiin saman projektin parissa työskentelevien ryhmän jäsenten / ryhmien kesken.
 3. IDE: n tavoitteena on kokonaan helpottaa ja nopeuttaa kehitysprosessia. Eri instrumentit ja toiminnot auttavat sinua järjestämään resursseja, välttämään virheitä ja tarjoamaan pikakuvakkeita.
 4. Monilla IDE: llä on dokumentointivälineitä, jotka joko automatisoivat suunnittelijan huomautukset tai saavat kehittäjät kommentoimaan erillisiä kenttiä.

Suosituin Java IDE

Katsotaanpa ylempää Java IDE: tä.

1. Pimennys

Eclipse on uusi avoimen lähdekoodin ristialusta, ilmainen jakelu IDE yrityksen web-kehitykseen. Vuonna 1998 IBM Software Group suunnitteli IDE: n, joka voisi tunkeutua kilpailevan IDE-huoneen syvälle ja olla johtava. Ja tämä johti Eclipsen perustamiseen yhdeksi verkkokehityksen hienoimmista Java IDE -sovelluksista. Tämä on Java IDE, joka on lueteltu yhtenä hienoimmista Java IDE -sovelluksista. Kuuluisalle sulautetulle kehitysympäristölle on pääsy sekä työpöytä- että pilvipalveluissa. Eclipse Cloud -versio on Eclipse Che, jonka avulla ohjelmoijat voivat luoda sovelluksia verkkoselaimen kautta. Kuten pääosin Java-ohjelmissa, Eclipse on esimerkki parempien Java-sovellusten käytöstä. Sen tulisi olla vankka, kattava, kaupallinen alusta nykyaikaisten web-sovellusten kehittämiseen.

Eclipse IDE: n ominaisuudet

 • Eclipse IDE tukee Java 8.0- ja 9.0-versioita.
 • Auttaa sinua refaktorikoodin muokkaamisessa, muokkaamisessa oikea-aikaisessa validoinnissa, kokoamassa lisäyksiä, ristiviittauksia, koodiehdotuksia.
 • Älykkään koodin viimeistely ja nopeat korjaukset.
 • Eclipse tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käytettävyyden. Eclipse tukee myös käyttöjärjestelmää, kuten Mac OS / Linux / Windows.
 • PDE on saatavana Java-ohjelmoijille, jotka haluavat luoda tiettyjä Eclipse-ominaisuuksia.

2. IntelliJ

IntelliJ IDEA on myös yksi hienoimmista Java IDE -sovelluksista. Sitä voi käyttää kahdella erillisellä versiolla, lisensoidulla yhteisöpaketilla Apache 2: lla ja yksinoikeudella maksetulla versiolla Ultimate (kaupalliseen) versioon. IntelliJ IDEA tarjoaa ominaisuuksia, kuten kieltenvälinen uudelleenkehittäminen ja tiedonkulun arviointi, jotta kehittäjät voivat syventää Java-koodia. Se on avoimen lähdekoodin IDE, joka on tarkoitettu JVM: lle (Java Virtual Machine) ja Androidin kehittämiselle. Se tukee SBT-, Git-, SVN-, Mercurial-, CV- ja TFS Javas-, Colin-, Groovies- ja Scalas-ohjelmia. Muun versionhallintajärjestelmän lisäksi Ultimate-painos on tarkoitettu webin ja yrityksen kehittämiseen. Se mainostaa JavaScriptiä, Java EE: tä, GWT: tä, Vaadinia, Grails and Spring, Toistaa muita kehyksiä. Tietokantavälineitä ja SQL: tä tuetaan myös.

IntelliJ: n ominaisuudet

 • Avoimen lähdekoodin IDE: n asentaminen on helppoa ja sitä on helppo käyttää eri alustoilla.
 • Se koskee matkapuhelimen käyttöä ja on kuuluisa IDE mobiililaitteiden kasvun maailmassa.
 • Kolmannen osapuolen Java-kehitysryhmä voi myös laajentaa sen laajennuksia varten myöhemmin.
 • Java-editori helpottaa ohjelmoijien kykyä luoda mukautettuja ohjelmistosovelluksia korostamalla Java-koodi syntaktisesti ja semanttisesti.
 • NetBeans-työkalut auttavat myös kehittäjiä muokkaamaan ja kirjoittamaan virheettömiä koodeja.

3. JDeveloper

JDeveloper on Oracle Corporationin ilmainen IDE. Se tarjoaa Java-, XML-, SQL-, PL / SQL-, HTML-, JavaScript-, BPEL- tai PHP-kehitysominaisuudet. JDeveloper sisältää koko kehittämisen elinkaaren suunnittelusta koodaukseen, virheenkorjaukseen, optimointiin ja käyttöönottoon asti. JDeveloper sisältää koko kehittämisen elinkaaren suunnittelusta koodaukseen, virheenkorjaukseen, optimointiin ja käyttöönottoon asti.

JDeveloperin ominaisuudet

• On helpompaa kehittää Java-sovelluksia, jotka koskevat sovelluksen elinkaaren kaikkia vaiheita.
• Se tarjoaa ensisijaisesti integroidun kehityskehyksen, jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja useita työkaluja visuaaliseen kehitykseen.
• Jotta sovelluskehitys olisi entistä helpompaa, tämä Oracle J -kehittäjä voidaan sisällyttää Oracle-sovelluskehityskehykseen (Oracle ADF).
• JDeveloper on saatavana Java: n lisäksi myös HTML-, JavaScript-, PHP-, SQL- ja XML-sovelluksille.
• Se sisältää myös täydellisen kehitysvaiheen: koodaus, suunnittelu, virheenkorjaus, optimointi, profilointi ja käyttöönotto.

4. MyEclipse

MyEclipse auttaa rakentamaan helpon ja dynaamisen rajan ja kehittämään vahvan taustan. Sillä on erittäin kriittinen sekoitus nykypäivän yrityksessä. Kuuluisa yritys, Genuitec, The Eclipse-säätiön perustajajäsen, on rakentanut sen ja säilyttänyt sen. MyEclipse tarjoaa alan johtavia ominaisuuksia useille järjestelmille, kuten Windows, Linux ja Mac.

MyEclipsen ominaisuudet

• Ajax & Web 2.0 -työkalu edistyneillä JavaScript-ominaisuuksilla.
• MyEclipse tukee maven-kokoonpanoa.
• Edistyneet työkalut raportointiin.
• Java-pysyvyysvälineet, jotka ovat alan johtavia ja paljon muuta.

5. DrJava

DrJava on jälleen yksi kevyt Java IDE, lähinnä Java-aloittelijoille. Rice Universityn JavaPLT-ryhmää luodaan ja ylläpidetään aktiivisesti. Sillä on vahvat ominaisuudet myös edistyneille käyttäjille. DrJava on ilmainen. Vaikka se ei olisi niin vahva Java-kasvulle kuin muut hienot nimet, DrJavalla on poikkeuksellisen hallitsematon käyttöliittymä.

DrJavan ominaisuudet

• Dr. Java kehottaa arvioimaan Java-koodia konsolista ja esittämään konsolin tuotoksen interaktiivisella tavalla.
• Se auttaa ohjelmoijia linjaamaan ja löytämään tai korvaamaan toimintoja.
• Se tarjoaa automaattisen sisennyksen, ahdinsovituksen, kommentit ja syntaksivärityksen edistyneille ohjelmoijille.
• DrJava on vakio erillisillä alustoilla toisin kuin muut Java IDE: t. Se on tarkoitettu Sun Microsystemsin swing-työkalupakin kanssa.
• DrJava voidaan myös liittää Eclipse-ohjelmaan pluginin kautta.

6. JGRASP

JGRASP on yksi Java-hienoimmista kevyistä IDE-laitteista. Monimutkaisten graafisten profiilien ja UML-luokkakaavioiden tehokkaan generoinnin varmistamiseksi se ei tarjoa upotettua virheenkorjainta ja työpöytää Java-kehittäjille.

JGRASP: n ominaisuudet

• Se on erityisesti tarkoitettu ohjelmistojen visualisoinnin automatisointiin, mikä parantaa ohjelmistojen yleistä ymmärrystä.
• Java IDE on kevyt järjestelmä, joka voi tuottaa staattisia visualisointeja lähdekoodikehyksestä sekä datarakenteen visualisointeja suorituksen aikana.
• Se toimii myös muilla kielillä hyödyllisenä lähdekoodieditorina. Vapaa IDE voidaan määrittää toimimaan erillisillä ohjelmointikieleillä useimpien kaupallisten kääntäjien kanssa.
• Java-sovelluksen käytön aikana jGRASP pystyy tuottamaan CSD-tiedostoja muille ohjelmointikieleille.

7. JCreator

JCreator on Xinox-ohjelmiston Java IDE. Se näyttää vertailukelpoisen käyttöliittymän Microsoftin Visual Studion käyttöliittymään. Se on pieni Java IDE. Xinox Software on todennut, että Jcreator on nopeampi kuin kilpailevat Java-pohjaiset IDE: t, koska se on täysin ohjelmoitu C ++: iin (lukuun ottamatta ensimmäistä (0, 1) Java-pohjaista varianttia). JCreator on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmässä. Sekä JCreatorin LE- että Pro-variantit toimivat kuitenkin oikein Linuxissa (käyttäen Viiniä). Mitään Linux-versiota ei ole tarkoitus julkaista heti, mutta ristikkäistä yhteensopivuutta varten tuoreita osia ollaan rakentamassa. Lisäksi ilmaisesta LE-versiosta puuttuu tiettyjä toimintoja, kuten koodin loppuun saattaminen, joka sisältää muut ilmaiset IDE: t. Päinvastoin kuin nykyiset hallitsevat Java IDE: t, JCreatorista puuttuu kolmansien osapuolien laajennusten laajennettavuustaso, joka on yleinen suosituissa Java IDE: issä.

Jcreatorin ominaisuudet

• Lite-versio, Pro Edition ja Life-Pro Edition ovat saatavilla kolmena erillisenä versiona.
• Kolmessa erillisessä versiossa on saatavana Lite-versio, Pro Edition ja Life-Pro Edition.
• Vaikka JCreator on luotu kokonaan C ++ -versiossa, on olemassa muita tärkeimpiä Java IDE -tyyppejä. Lisäksi JRE ei ole tarpeen Java-koodin suorittamiseen. Siksi kehittäjäyhteisö suosii JCreadoria nopeammin kuin useimmat tavalliset Java-pohjaiset IDE: t.

johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme nähneet, mikä on JAVA IDE ja sen edut. Täällä keskustelimme myös erilaisista IDE-laitteista ja niiden ominaisuuksista.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Best Java IDE -sovellukseen. Täällä olemme keskustelleet parhaan Java IDE: n johdannosta, mikä on IDE? etuja sekä huippunumero IDE ja sen ominaisuudet. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on Java-käyttöliittymä?
 2. Mitä Java-synkronointi on?
 3. Java EE -haastattelukysymykset
 4. Ura Java-ohjelmassa
 5. JRE vs. JVM | 8 parasta eroa (infografia) kanssa