Vaikeatko yhä Adobe-muutokset ilmaiseen muuntamiseen Photoshop CC 2019: ssä? Opi palauttamaan alkuperäinen ilmaismuunnos käyttäytymiseen uudella Käytä vanhaa ilmaista muunnosta -vaihtoehdolla!

Adobe muutti Photoshop CC 2019: ssä äkillisen ja yllättävän muutoksen Free Transform -komentoon. Free Transform -sovelluksen oletuskäyttäytyminen oli vuosien ajan mitoittanut kuvia suhteettomasti. Kahvaa napsauttamalla ja vetämällä voit säätää kuvan kokoa vapaasti murehtimatta kuvasuhteesta. Kuvan skaalaamiseksi mittasuhteessa joudut pitämään Shift-näppäintä painettuna vetäessäsi kulmakahvaa.

Mutta CC 2019: ssä Adobe käänsi Free Transform -pelin ylösalaisin, ja nyt oletuskäyttäytyminen on kuvan skaalaaminen suhteessa . Kulmakahvan tai sivukahvan vetäminen pienentää kuvaa kuvasuhteella lukittuna paikalleen. Ja pitämällä Vaihto vetäessäsi kuvaa skaalataan suhteettomasti . Tutustu aikaisempaan opetusohjelmaani saadaksesi lisätietoja kaikista CC 2019: n ilmaiseen muuntamiseen liittyvistä muutoksista.

Jos olet pitkäaikainen Photoshop-käyttäjä ja olet turhautunut tähän muutokseen, et ole yksin. Mutta juuri kun luulit tottuneen siihen, Adobe on päivittänyt Photoshopin aivan uudella Use Legacy Free Transform -vaihtoehdolla, jonka avulla voit helposti palauttaa Free Transform -sovelluksen alkuperäisen käytöksen. Näin voit käyttää sitä!

Kuinka palauttaa vanha Free Transform -käyttäytyminen

Vaihe 1: Päivitä Photoshop CC

Alkuperäisen Free Transform -käyttäytymisen palauttamiseksi ensimmäinen askel on päivittää kopio Photoshop CC: stä. Tarvittava vaihtoehto lisättiin Photoshop CC: hen versiossa 20.0.5, joka julkaistiin kesäkuussa 2019.

Käsittelen Photoshopin päivittämistä erillisessä opetusohjelmassa, mutta vaiheet ovat helppoja. Avaa vain Adobe Creative Cloud -sovellus ja valitse yläosassa Sovellukset- luokka. Vieritä alas kohtaan Photoshop CC ja katso versionumero sen nimen vieressä. Version numeron tulisi olla 20.0.5 tai uudempi. Jos se ei ole ja näet Päivitä-painikkeen Avaa-painikkeen sijaan, napsauta Päivitä :

Use Legacy Free Transform -vaihtoehto lisättiin versioon 20.0.5.

Vaihe 2: Avaa Photoshopin asetukset

Avaa seuraavaksi Photoshop-asetukset. Siirry Windows-tietokoneessa kohtaan Muokkaa > Asetukset > Yleiset . Siirry Mac-tietokoneessa kohtaan Photoshop CC > Asetukset > Yleiset . Tai voit avata Asetukset näppäimistöltä painamalla Ctrl + K (Win) / Command + K (Mac):

Photoshopin asetusten avaaminen.

Vaihe 3: Valitse "Käytä vanhaa ilmaista muunnosta"

Valitse sitten Yleinen-luokasta uusi Käytä vanhaa ilmaista muunnosta -vaihtoehto. Älä ole huolissasi varoituksesta, jossa sanotaan, että muutos tapahtuu, kun Photoshop käynnistetään uudelleen. Käytä vanhaa ilmaista muunnosta -vaihtoehto tulee voimaan heti, kun valitset sen. Kun olet valmis, sulje Asetukset-valintaikkuna napsauttamalla OK:

Valitse "Käytä vanhaa ilmaista muunnosta".

Vaihe 4: Avaa ilmainen muunnos

Valitse Vapaa muuntaminen -komento siirtymällä Muokkaa- valikkoon ja valitsemalla Vapaa muuntaminen tai painamalla näppäimistön Ctrl + T (Win) / Command + T (Mac):

Siirry kohtaan Muokkaa> Vapaa muuntaminen.

Vaihe 5: Vedä kahvoja kuvan koon muuttamiseksi

Ja nyt, kun vedät kahvoja, olet palannut alkuperäiseen Free Transform -käyttäytymiseen. Vedä mitä tahansa kahvaa kuvan skaalaamiseksi suhteettomasti (matkavalokuva Adobe Stock: lta):

Vedä kahvaa kuvan skaalaamiseksi kuvasuhteella auki. Valokuvaluotto: Adobe Stock.

Tai paina ja pidä Shift-näppäintä painettuna ja vedä kulmakahvaa kuvan kuvan mittaamiseksi. Ja riippumatta siitä, mitä Free Transform -versiota käytät, voit aina pitää alhaalla Alt (Win) / Option (Mac) -näppäintä vetämällä kahvaa kuvan skaalaamiseksi sen keskustasta:

Pidä Shift painettuna ja vedä kulmakahvaa lukitaksesi kuvasuhde.

Ja siellä meillä se on! Näin voit helposti palauttaa alkuperäisen Free Transform -käyttäytymisen Photoshop CC: ssä! Tutustu Photoshopin perustiedot -osaan saadaksesi lisää oppaita! Ja älä unohda, kaikki oppaamme ovat nyt ladattavissa PDF-tiedostoina!