Ero Ruby vs. Python-suorituskyvyn välillä

Ruby on dynaaminen, heijastava, oliokeskeinen, yleiskäyttöinen ohjelmointikieli. Useimmat kielet ovat oliokeskeisiä, mutta kaikilla niillä on primitiivinen tietotyyppi. Heillä on suurin osa kaikesta objektina, mutta silti lukuun ottamatta kokonaislukuja tai ehkä merkkejä tai jotain muuta, mutta Rubyssa ehdottomasti kaikki on objektia, mikä tarkoittaa, että kaikki toimii samassa viestien lähettämisen ja vastaanoton paradigmassa.

Python on korkean tason ohjelmointikieli. Python on tulkittu, interaktiivinen ja olio-ohjelmointikieli, joka on samanlainen kuin PERL tai Ruby. Se on pääasiassa suunniteltu helpoksi luettavaksi ja erittäin helpoksi toteuttaa. Se on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että sitä voi käyttää vapaasti. Python voi toimia kaikissa käyttöjärjestelmissä.

Rubyssa kaikki on esine, mutta pythonissa on silti primitiivisiä tietotyyppejä ja kaikki ei välttämättä ole objekti. Pythonilla on taipumus olla kohde-suuntautunut käytännössä.

Ruby on kieli, jolla on markkinoilla vain yksi merkittävä verkkokehys: Ruby on Rails. Se käyttää CGI: tä yhdyskäytävänä, mutta tarjoaa myös oman web-palvelimen, jota suositellaan kehittämiseen ja testaamiseen.

Ruby, ylikuormitat operaattoreita määrittelemällä menetelmä operaattoriksi nimellä. Joitakin operaattoreita, kuten puheluoperaattoria tai! ei, &&, ja, ||, tai-tai., ! =, .., …, :: ja jotkut muut.

Python voit ylikuormittaa jokaisen operaattorin käyttämällä aliaksen toimintanimeä lukuun ottamatta ja, tai ei, ja nimien osoitusoperaattoria

Ruby vs Python Performance Infographics

Alla on seitsemän tärkeintä eroa Ruby vs Python Performance -suoritusten välillä

Keskeiset erot Ruby vs Python -suorituskyvyn välillä

Alla on luettelo pisteistä, jotka kuvaavat avaineroa Ruby vs Python Performance -sovellusten välillä

Syntaksi näyttää samanlaiselta kuin Python, mutta semantiikka on hiukan erilainen: Ruby on puhtaasti esinekeskeistä ja rakenteeltaan Smalltalkin kielen syntaksia. Tämä tarkoittaa, että primitiiviset tyypit eivät eroa monimutkaisista tyypeistä ja objektit kommunikoivat keskenään lähettämällä viestejä. Jokainen objekti voi vastaanottaa minkä tahansa viestin ja aloittaa poikkeusten käsittelyn tuntemattomilla viesteillä.

Old Ruby: lla on paljon toistoja, koska sen on ymmärrettävä AST: t joka kerta, kun näkee ne (mikä sisäisessä silmukassa on paljon). Python “ymmärtää” AST: t vain kerran ja sitten VM suorittaa tavukoodin niin nopeasti kuin pystyy

Dokumentointi::

Ruby-dokumentaatio on erittäin tärkeä kielen onnistumisen kannalta. Ja usein ihmiset valittavat Rubyn dokumentaatiosta. Jos Ruby on osa web2.0 -liikettä, luulen, että se paranee seuraavien kahden vuoden aikana.

Python-dokumentaatio on täydellinen itse kielelle, vakiokirjastolle ja C-koodin sisäisille kommentteille.

Head to Head -vertailu Ruby vs Python -suoritusten välillä

Katsokaamme yksityiskohtaista vertailua Ruby vs Python Performance -sovelluksen välillä

Ruby vs Python -suorituksen vertailun perusteetpytonkäärmeRubiini
MääritelmäNumeeriset taulukot ja tietotyyppi (korkean tason yleiskäyttöinen ohjelmointikieli)Ruby on avoimen lähdekoodin tulkittu, olio-ohjelmointikieli
KäyttöPython käyttää

Google

Instagram

mozilla

National Geographic

Ruby käyttää

Omena

GitHub

Airbnb

Viserrys

hyötyjäLaaja tukikirjastot.

Avoimen lähdekoodin ja yhteisön kehittäminen.

Lisää ominaisuuksia verkkokehitykseen ja verkkokeskeiseen
verkko

puitteet

Django - Aloitti vuonna 2003

Adrian Holovaty ja Simon Willison

Ruby kiskoilla - aloitettu vuonna 2005

David Heinemeier Hansson

tutkijoitaPython tukee alusta alkaen (syntaktiikka muilla avainsanoilla: Python käyttää \ yritä / paitsi / _nally ”)Ruby tukee myös alusta alkaen (syntaktiikka käyttämällä muita avainsanoja: Ruby tarjoaa \ be-

gin / pelasta / varmista ”ja \ nosta”)

TaustaEsitteli vuonna 1991

Guido Rossum

Esitteli vuonna 1995

Yukihiro Matsumoto

poikkeuksellinen

käsittely

Python käyttää \ yritä / paitsi / _nally ”ja \ raise”Ruby tarjoaa \ aloita / pelasta / varmista ”ja” nostaa ”

Jotkut tärkeimmistä vertailuista Ruby vs Python -suorituskyvyn välillä

Sekä Ruby vs Python Performance ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin tärkeimmistä eroista Ruby vs Python -suoritusten välillä:

KriteeriYksityiskohtainen kuvausParhaatkeskimmäinenHuono
SuosiotyömarkkinatpytonkäärmeRubiini
Saatavuususeimmissa järjestelmissäpytonkäärmeRubiini
luettavuusylläpidettävyys ja

henkilöstön muutokset

pytonkäärmeRubiini
Käytettävyysnopea prototyyppien suunnittelu ja kehitysRubiinipytonkäärme
turvallisuuskriittisiin käyttötapoihinpytonkäärme

Rubiini

Esitysnopeus ja suoritusaikapytonkäärme

Rubiini

Tietokannan abstraktiomyyjän riippumattomuus ja olosuhteiden kartoituspytonkäärme

Rubiini

Poikkeusten käsittelyvirheiden hallinta ja palautuspytonkäärme

Rubiini

Toiminnalliset ominaisuudetmahdollisuus toiminnallisiin ohjelmointitekniikoihinpytonkäärme

Rubiini

Johtopäätös - Ruby vs Python -suorituskyky

Lopuksi totean, että Ruby vs Python -suorituskyvyllä on molemmilla etuja ja haittoja. Sekä Ruby vs Python Performance ovat erittäin menestyviä markkinoilla. Ruby on viimeinen kerta, jos vertaamme Pythoniin. Sekä Ruby vs Python Performance on erityisesti suunniteltu pilviympäristöön (Tietojen kasvaessa jatkuvasti päivitämme palvelimia ja tietokantoja).

Pythonilla on selvä ero lausekkeiden ja lauseiden välillä sekä koodin ja datan välillä, jotta voimme siirtää toimintoja kuten esineitä, mutta emme voi mennä sisälle ja muuttaa niitä, koska se on nopeampi ja sopii paremmin ylhäältä alas -ohjelmointiin. Verrattuna muihin Se on paljon helpompi oppia ja ymmärtää sitä luettaessa.

Rubyn tapauksessa lausekkeiden ja lauseiden välillä sekä koodin ja datan välillä ei ole eroa. Kaikkein silmiinpistävin on, kuinka samanlaiset Rubyn lohkot ovat Lispin suljettuihin osiin. Tämä helpottaa meta-ohjelmoinnin tekemistä ongelmien ratkaisemiseksi ja se sopii paremmin alhaalta ylöspäin suuntautuvaan ohjelmointiin.

Python on helpompi tehdä ideoista koodauskieleksi. Tämän ilmaisen ohjelman mukana toimitetaan kirjastot, luettelot ja sanakirjat, jotka auttavat ohjelmoijaa saavuttamaan lopullisen tavoitteensa hyvin organisoidulla tavalla. Sitä käytetään työskentelemällä useiden moduulien kanssa, mikä mahdollistaa sen käynnistymisen erittäin nopeasti

Koska Python-suorituskyky ja Ruby ovat hitaita muihin kieliin verrattuna. Mutta jos vertaat Pythonia Ruby-Pythonin voittoon. Tällä hetkellä yhdessä saksalaisen Ruby-foorumin Murphyn kanssa selvisimme, että jotkut Rubyn osat on toteutettu huonosti (esimerkiksi merkkijonojen indeksimenetelmä on aina hitaampi kuin säännöllinen lauseke), mikä tarkoittaa, että Rubyn dynaaminen luonne ei johda hitaaseen Kieli. Myöskään tällä hetkellä ei ole tavukoodivälimuistia, joka on siellä Ruby2: n kanssa. Joten luulen, että seuraavien vuosien aikana Rubylla on hyvät mahdollisuudet mennä nopeammin kuin nykyinen Python C -sovellus.

Toisella puolella oleva Python tietää projektista nimeltä pypy, joka yrittää itse kirjoittaa Python-tulkin Pythonissa. Tämä auttaa kääntämään rajoitetun Python-alajoukon (nimeltään rPython) muille kielille, kuten C, javascript tai .net-kokoonpanoihin. Vaikka pypy-tulkittu versio on tällä hetkellä hitaampi kuin C-toteutus, käännetty rPython-koodi on nopeampi.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Ruby vs Python -suoritusten tärkeimpiin eroihin. Tässä keskustellaan myös Ruby vs Python Performance -näppäimen eroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita -

  1. Ruby vs Perl - hyödyllisiä vertailuja
  2. Java Performance vs Python
  3. Ruby vs Solmun erot
  4. R Ohjelmointi vs Python