Ero Photoshopin ja Photoshop-elementtien välillä

Adobe Photoshop elements on aloittelijoiden ohjelmisto, joka on tarkoitettu ensikertalaiskuvaajille, luoville toimittajille ja muille kuin ammattilaisille. Yksinkertainen ohjelmisto, jonka avulla käyttäjä voi muokata, järjestää, luoda ja jakaa kuvia. Se on helppo käyttää ohjelmistoa, joka tarjoaa seurauksen tuhansista kansioista järjestämällä ne päivämäärän, ajan, älykkäiden tunnisteiden ja paikkojen mukaan. Periaatteessa tätä ohjelmaa voidaan käyttää, sillä se on automatisoitu ja asteittainen muokkaaminen, viettäen enemmän aikaa luovuuteen sen sijaan, että teet kaiken käsin. Adobe Photoshop on ammattimainen ohjelmisto, joka on varustettu monimutkaisilla muokkauksilla ja edistyneillä ominaisuuksilla. Ei voi olla väärin sanoa sitä; se on paljon aikaa vievä ohjelmisto, jolla on editointipankki, jota on melko vaikea käyttää lähtötason toimittajille. Photoshop on enemmän vanhempi ohjelmisto, koska amerikkalaiset veljet käynnistivät sen vuonna 1988; Thomas ja John Knoll. Tähän mennessä sitä on päivitetty valtavasti, ja siitä on tullut laaja ja se on väline kaiken monimutkaisten valokuvien muokkaamiseen.

Vertailu Photoshopin ja Photoshop-elementtien välillä (Infographics)

Alla on 7 parasta eroa Photoshopin ja Photoshop Elementin välillä:

Tärkeimmät erot Photoshop- ja Photoshop-elementtien välillä

Sekä Photoshop vs. Photoshop Elements -suorituskyky ovat suositeltavia vaihtoehtoja liiketoiminnassa. Tarkastellaan joitain tärkeimmistä eroista Photoshopin ja Photoshop Elementsin välillä:

 • Photoshop Elements on yleensä suunniteltu yksinkertaiseen valokuvien muokkaamiseen ihmisille, jotka eivät ole asiantuntijoita, ja nopeille muokkauksille, kun taas Photoshop on vähän vaikea ohjelmisto verrattuna ja sitä käyttävät myös asiantuntijat.
 • Photoshop Elements on sisäänrakennettu järjestäjä, joka lajittelee valokuvat erilaisten parametrien, kuten päivämäärän, ihmisten, aiheen ja muiden perusteella. Automaattinen kuraattitoiminto auttaa käyttäjää löytämään valokuvia erillisistä ominaisuuksista, kuten älykkäät tunnisteet, tunnisteet ja muut. Photoshopilla ei ole järjestäjää, joten se käyttää Adobe Bridgeä suuren määrän valokuvien hallintaan.
 • Photoshop Elements ei voi viedä tiedostoja CMYK-muodossa, joten tulostustöitä ei käytetä. Se on myös yksinkertainen värinhallintaohjelma, eikä sitä voida käyttää tulostustarkoituksiin. Photoshop voi tallentaa tiedostoja CMYK- ja RGB-värimuodoissa, ja sillä on yksityiskohtainen värienhallintoteoria.
 • Photoshop Elementsissä on valtava valikoima sisällytettyjä muokkauksia, joiden avulla käyttäjä voi muokata kuvan taustaa yhdellä napsautuksella ja mahdollistaa päällekkäistehosteiden luomisen, kaksoisvalotuksen, valokuvan maalauksen, useita tehosteita valokuville, valokuvien muutosta tekstiksi, panoraamakuvat, ryhmän kuvia ja paljon muuta yhdellä napsautuksella. Kun taas Photoshop-ohjelmistossa kaikki on tehtävä käsin.
 • Photoshop on Photoshop Elementsin edeltäjä, ja koska Photoshop tuli aikaisin, se on melko tunnettu ihmisten keskuudessa. Lisäksi Photoshop antaa käyttäjän työskennellä kuvan minimaalisten yksityiskohtien suhteen siirtymällä induktiiviseen pikseliin. Kun taas Photoshop Elementsiä käytetään periaatteessa ryhmälle tai induktiiviselle kuvalle.
 • Photoshop Elements on etusija aloittelijoille, koska siinä on kaikki mitä ohjelmissa haluaisi henkilö, jolla ei ole editointitietoja. Jotkut Photoshop Elementsin hienoista ominaisuuksista ovat kameran tärinän poisto, hienosäätösuodattimet, rajausehdotukset, punasilmäisyyden poisto jne., Kun taas Photoshopissa on paljon tehosteita, mutta aloittelijalta vie aikaa ymmärtää ominaisuudet.
 • Joitakin Photoshopin ominaisuuksia, joita ei sisälly Photoshop Elementsiin, ovat toiminnot, edistynyt tekstin muotoilu, kynätyökalu, edistynyt värienhallinta, linssien hämärtysuodatin, älykkäät kohteet ja monet muut.
 • Photoshop Elements antaa käyttäjälle mahdollisuuden muokata valokuvia tarkkuudella ja on myös nopeampaa kuin Photoshop. Esimerkiksi; Sen avulla käyttäjä voi kopioida avoimet silmät yhdestä valokuvasta ja yhdistää ne kuvaan, jossa joku vilkkuu. Käyttäjä voi myös suorittaa tällaisia ​​tehosteita myös Photoshopissa, mutta se tehdään manuaalisesti.
 • Photoshop Elements antaa käyttäjälle mahdollisuuden jakaa muokatut ja suurennetut kuvat suoraan sosiaaliseen mediaan kalentereina, kollaaseina, diaesityksinä jne., Kun taas Photoshopilla ei ole tätä ominaisuutta jakaa suoraan, vaan se käyttää Adobe-siltaa.

Photoshop vs. Photoshop Elements -vertailutaulukko

Katsotaanpa alkuun vertailu Photoshopin ja Photoshop Elementin välillä -

Vertailun perusteet Photoshopin ja Photoshop Elementtien välillä

photoshop

Photoshop Elements

NoinPhotoshop on pikselipohjainen ohjelmisto.Se on valokuvaprosessori ja manager, jolla on paljon sisäänrakennettuja tehosteita.
KäyttöSitä käyttävät käyttäjät, jotka ovat editointimaailman hyvin tunnettuja ja asiantuntijoita.Sitä käyttävät lähtötason toimittajat ja aloittelijat.
Suorituskyky perustuu työn luonteeseen.Photoshop on ohjelmisto paljon yksityiskohtaista työtä varten, joka vaatii käyttäjän työskentelemään manuaalisesti.Photoshop Elements on ohjelmisto, jota käytetään yksinkertaisiin ja nopeisiin muokkauksiin.
Suorituskyky perustuu ajanhallintaan.Koska käyttäjän on työskenneltävä käsin kaikessa, se on aikaa vievä ohjelmisto.Koska Photoshop Elements -palvelussa on paljon opastettuja muokkauksia, automaattisten muokkausten avulla käyttäjä voi myös toimia ja työskennellä nopeasti.
Suorituskykyyn perustuvat tehosteet ja laajennuksetPhotoshopissa on valtava määrä laajennuksia ja tehosteita, mutta käyttäjän tarvitsee ymmärtää missä ja miten niitä käytetään.Photoshop Elementsissä ei ole kaikkia Photoshop-laajennuksia, mutta läsnä olevat ovat helppo ymmärtää ja käyttää.
KohdeyleisöLähes kaikki käyttävät Photoshopia. Ja se on myös hyvin tunnettu. Mutta silti, se on suunnattu ihmisille, jotka ovat ammattilaisia ​​ja kokenut omalla alallaan.Koska Photoshop Elements tuli myöhässä, monet ihmiset eivät sitä vielä tiedä. Mutta se on varmasti suunnattu suurimmalle osalle yleisöä, joka ei ole vakavaan editointiin, ja on aloillaan tuoreempia.
Suorituskyky perustuu työn tuottavuuteenPhotoshop onkin aikaa vievä ohjelmisto, mutta sen antamaa työn laatua ei voida verrata mihinkään muuhun rasteriohjelmaan.Photoshop Elements on nopea ohjelmisto ja siinä on oletusominaisuudet. Voimme siis sanoa, että sitä käytetään enemmän teokseen, jolla on valtava määrä kuvia. Se antaa myös tarkkoja tuloksia.

Johtopäätös - Photoshop vs. Photoshop Elements

Sekä Photoshop vs. Photoshop Elements ovat voittaja, ja sen käyttö riippuu työn määrästä ja laadusta. Photoshop voi olla Photoshop Elementsin iso veli, mutta Photoshop Elements ei ole pienempi kuin edeltäjänsä. Ainoa merkitys on yleisölle, joka käyttää ohjelmistoa ja millaista työtä he käyttävät.

Tällä hetkellä meillä on Photoshop, jolla on paljon tehosteita, joita ei sisälly Photoshop Elementsiin, kun taas Photoshop Elements koostuu myös joistakin automaattisista valokuvien järjestämisestä, joita ei ole saatavana Photoshopissa.

Joten voimme sanoa, että molemmat on suunnattu erilaiselle yleisölle, jolla on erilainen työn luonne, ja molemmat Photoshop vs. Photoshop Elements ovat sinänsä asiantuntijoita.

Suositeltava artikkeli

Tämä on opas Photoshopin ja Photoshop Elementsin väliseen eroon. Tässä keskustellaan myös Photoshop vs. Photoshop Elementsin avaineroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. QuarkXPress vs InDesign
 2. Sony Vegas Pro vs. Adobe Premiere
 3. Adobe Photoshop vs. GIMP
 4. Adobe Illustrator vs. Adobe Photoshop
 5. Valokuva Photoshop vs. Affinity: Mitkä ovat erot
 6. Mitkä ovat erot mayojen, atsteekkien ja inkojen välillä
 7. Tietoja Sony Vegas Prosta ilmaiseksi
 8. Täydellinen opas Photoshop vs Illustrator -sovellukseen