Ero Photoshopin ja Sketchin välillä

Photoshop - Photoshop on ohjelmisto, jonka on kehittänyt Adobe, joka on vuosien mittaan hallinnut ohjelmistoa sovellusten suunnittelussa ja kuvantamisessa. Se on itse asiassa maailman johtava alusta kuvan ja suunnittelun manipuloinnissa. Mutta tietenkin, se ei ole ainoa. Luonnos - voi olla vaikea uskoa, mutta on totta, että Adobella on kova kilpailija markkinoilla. Luonnos ei ole Adoben tuote, vaan sen suunnitteli Bohemian Coding. Tätä alustaa käytetään pääasiassa vektorien muokkaamiseen ja kehysten luomiseen.

Head to Head -vertailu Photoshopin ja Sketchin välillä (infografia)

Alla on 7 parasta eroa Photoshopin ja Sketchin välillä:

Keskeiset erot Photoshopin ja Sketchin välillä

Photoshop vs Sketch -ohjelmiston toiminnallisuus saattaa tuntua olevan sama. Mutta verrattuna niiden välillä on melko vähän havaittavissa olevia eroja, jotka voivat tehdä heistä erillään toisistaan. Tärkeimmät erot Photoshopin ja Sketchin välillä ovat:

 • Yksi tärkeimmistä eroista Photoshopin ja Sketchin välillä on sen tuotanto. Photoshop on Adoben tuote, kun taas Sketch on suunniteltu ja luonut Bohemian Coding.
 • Toinen suuri ero on sen yhteensopivuus. Vaikka Photoshop on yhteensopiva melkein kaikissa suosituissa käyttöjärjestelmissä, kuten Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS jne., Luonnos on yhteensopiva vain Macin kanssa, eikä sitä voida käyttää Windowsissa.
 • Photoshop on melkein kaikkien suunnittelijoiden laajalti käyttämä ohjelmisto, ja sen etuna on monikäyttöisyys. Se on ohjelmisto, jota käytetään kuvantamiseen, suunnitteluun, lankakehyksiin, GIF-tiedostoihin jne. Vaikka Sketchiä käytetäänkin pääasiassa käyttöliittymäsuunnitteluun, pääasiassa kehysten luomiseen.
 • Photoshopissa on useita sisäänrakennettuja laajennuksia ja toimia, kun taas vain laajennusten lataaminen voi laajentaa Sketchin toimintoja.
 • Photoshop-käyttöliittymä on laaja ja siinä on useita työkaluja ja toimintoja. Sketch on kuitenkin enemmän tai vähemmän sekoitus Photoshopista ja Illustratorista.
 • Photoshopissa on käytettävissä paljon harjoja ja työkaluja bitkartan muokkaamiseen. Mutta toisaalta Sketch ei ole bittikarttaeditori. Jos haluat piirtää ja muokata maalilla tai tehdä valokuvien korjausta, Sketchissä se ei ole mahdollista.
 • Vaikka Photoshop voi tehdä monia asioita, kuten käyttöliittymämalleja, valokuvien muokkaamista, kuvan retusointia, gifien luomista ja paljon muuta. Luonnoksessa keskitytään pääasiassa vain verkkosivustojen, käyttöliittymien ja kuvakkeiden suunnitteluun.
 • Photoshopilla ei ole erityisen hyvää laatua web-tyylisessä renderoinnissa. Mutta Sketchissä työkalut ja arvot käännetään helposti CSS: ään ja selaimiin.
 • Photoshopissa suunnittelijoiden on luotava ruudukot, kun taas Sketch tarjoaa sisäänrakennetut ruudukot.
 • Photoshopilla on rajalliset vaihtoehdot tauluille, mutta Sketchillä on useita esiasetuksia ja malleja tauluille.
 • Photoshopissa kaikkia projektin tiedostoja ei voi luoda yhdelle kuvataululle, sinun on luotava erilaisia ​​tiedostoja. Vaikka Sketchillä on tämä mahdollisuus, että kaikki sivut tallennetaan vain yhdelle kuvataululle yhdessä asiakirjassa.
 • Photoshopissa on sisäänrakennettu kirjasto, kun taas Sketchissä ei ole yhtään.
 • Photoshopin värienhallinta on paljon parempana ja paljon parempi kuin Sketchissä.

Nyt kun tiedämme lyhyesti Photoshopin ja Sketchin väliset tärkeimmät erot, sukeltakaamme hiukan syvemmälle saadaksesi enemmän ymmärrystä siitä, mikä ohjelmisto on parempi valinta suunnittelijoille. Photoshop on epäilemättä silti monien suunnittelijoiden valinta, mutta Sketchin lanseerauksen myötä suunnittelijoiden keskuudessa on ollut rynnäkkyä, kuka niistä on parempi ja käytännöllisempi.

Photoshop vs Sketch -vertailutaulukko

Alla on 7 parhainta vertailua Photoshopin ja Sketchin välillä:

Photoshopin ja Sketchin vertailun perusta

photoshop

Luonnos

MääritelmäSe on työpöytäsovellus, jota suunnittelijat käyttävät kuvien ja grafiikan muokkaamiseen.Se on ohjelmisto, jota pääasiassa UX / UI-suunnittelijat käyttävät kehysten luomiseen.
yhteensopivuusPhotoshop on Adoben suunnittelema ohjelmisto, joka on yhteensopiva sekä pöytätietokoneiden että Mac-tietokoneiden kanssa.Ohjelmisto on luotu Bohemian Codingilla, ja se on yhteensopiva vain Mac-käyttäjien kanssa.

KäyttöliittymäPhotoshop-käyttöliittymässä on enemmän toimintoja ja vaihtoehtoja.Luonnoksen käyttöliittymä on enemmän tai enemmän sekoitus Photoshopin ja Illustratorin kanssa.
KäyttäjäkokemusPhotoshopin käyttö voi olla vaikeaa niille, jotka ovat siihen uusia.Luonnos ei ole niin monimutkainen kuin Photoshop, joku uudenlainen voi myös tottua siihen nopeasti.
ominaisuudetSketchiin verrattuna Photoshopilla on enemmän suunnittelu- ja muokkausominaisuuksia.Luonnoksessa on vähemmän suunnitteluominaisuuksia ja se on pääasiassa ohjelmisto Ux / UI-suunnitteluun.
ToimintaKaikkia kuvia tai grafiikkaa ei välttämättä kuvata Photoshopissa.Luonnoksessa ollessa kaikki on oletuksena vektoria. Sinun ei tarvitse olla huolissasi kuvataulun kalibroinnista joka kerta.
liitännäisetPaljon laajennuksia ja toimia on jo saatavana Photoshopissa.Sketch-tilassa toimintoa voidaan laajentaa vain laajennuksilla.

Johtopäätös - Photoshop vs Sketch

Voidaan sanoa, että molemmilla (Photoshop vs Sketch) ohjelmistoilla on omat edut ja haitat. Se riippuu käyttäjästä ja työkaluilta odotettavan työn tyypistä. Vaikka luonnos on parasta käyttöliittymäsuunnittelijoille luoda kehyskehyksiä, Photoshop on kuitenkin enemmän valokuvien muokkaus- ja suunnittelutyökalu, se ei ehkä ole kovin hyvä valinta Ux / UI-suunnitteluun. Vaikka suurin osa suunnittelijoista suosii Photoshopia myös kehysrakenteisiin. Photoshop on hiukan monimutkaisempi kuin Sketch, mutta se voi tehdä kaiken työn, jonka Sketch tekee. Toisaalta luonnos on helpompi oppia, mutta sitä käytetään vain rajoitettuihin asioihin. Se ei myöskään voi tehdä kaikkea mitä Photoshop tekee. Joten viime kädessä molemmilla (Photoshop vs Sketch) on toiminta-areenansa, Sketchiä voidaan parhaiten käyttää UX / UI-kehysten suunnitteluun, kun taas Photoshopia voidaan parhaiten käyttää kuvien, grafiikan GIF-tiedostojen jne. Muokkaamiseen ja suunnitteluun. Photoshop on luultavasti ensimmäinen ohjelmisto, joka tulee mieleesi, kun on kyse suunnittelemasta / web-kehyskuvista ja muokkaamasta kuvia ja grafiikkaa. Miksi ei, se oli melkein ensimmäinen tähän tarkoitukseen käytetty ohjelmisto maailmanlaajuisesti ammatillisessa mittakaavassa. Mutta aivan kuten käytetyn ohjelmiston horisontti laajenee nopeasti, markkinoille on tullut melko paljon muita työkaluja.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Photoshopin vs. Sketchin suurimpaan eroon. Tässä keskustellaan myös Photoshop vs Sketch -näppäineroista infografioiden ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

 1. Adobe Illustrator vs. Adobe Photoshop
 2. Axure vs Sketch | Ominaisuudet ja erot
 3. Puhdas verkkosivuston asettelu Photoshopissa
 4. 3ds Max vs. Sketchup
 5. Adobe Illustrator opiskelijoille
 6. Photoshop vs. Illustrator | Erot | Kuvaajat