Yleiskatsaus Tableau-hallintapaneelin luomiseen

Tableau on datan visualisointiohjelma, joka on suosittu helppokäyttöisyyden ja satojen sisäänrakennettujen mallien ja visualisointitoimintojen avulla. Se on yritystietoväline, jolla käyttäjät voivat luoda ja jakaa vuorovaikutteisia ja kiinnostavia kojetauluja, joiden avulla voidaan mitata liiketoiminnan suorituskykyä, seurata KPI: tä ja ryhtyä toimiin saatujen käsitysten perusteella. Tableau on erittäin suosittu, vaikkakin kallis. Se on sijoitettu numero yksi useiden muiden tietojen visualisointiympäristöjen joukossa monta kertaa eri tutkimusten ja ryhmien toimesta. Siksi keskitymme tämän päivän artikkelissa Tableau-kojelaudan luomisen olennaisiin toimintoihin, tarjoamalla esimerkkejä Tableau-kojelaudan luomisesta ja Tableau-sovelluksen käytön eduista.

Tämä artikkeli on tärkein uusille ja tuleville taulu-ammattilaisille, jotka haluavat oppia taulun luomaan hämmästyttävän taulu-kojetaulun tai haluavat palkata taulukon asiantuntijoiksi.

Tableau-kojelaudan luomisen pääkäsitteet

Tableau -palvelussa on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, minkä ansiosta se on markkinoiden johtava tiedon visualisoinnissa. Vedä ja pudota -rajapinta on luultavasti paras ominaisuus tietojen visualisointiin, näkymien etsintään ja jopa useiden tietokantojen yhdistämiseen. Tableaussa ei tarvita monimutkaisia ​​komentosarjoja. Tulosten jakaminen analyysin jälkeen muiden kanssa voidaan tehdä Tableau-julkaisun kautta Tableau Serverille.

Seuraavassa esitetään joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät Tableaun käsittelemään monipuolisia yrityskäyttötapoja:

 • Analyysinopeus - Tableau ei vaadi korkeatasoista ohjelmointitaitoa, joten jopa yrityskäyttäjät voivat tehdä analyysin itse.
 • Omavarainen - Tableau ei vaadi monimutkaista ja pitkää asennusprosessia. Yleisimmin käytetty työpöytäversio on helppo asentaa (se tulee .exe- tai .zip-tiedostona) ja sisältää kaikki vaadittavat ominaisuudet.
 • Visuaalinen löytö - Käyttäjä voi tutkia ja analysoida tietoja visuaalisten työkalujen, kuten värien, kaavioiden, trendiviivojen, palkkien ja kaavioiden avulla.
 • Yhdistä monipuoliset tietojoukot - Taulukko mahdollistaa erilaisten relaatiotietojen, jäsenneltyjen, osittain jäsenneltyjen ja muiden tietolähteiden sekoittamisen reaaliajassa.
 • Arkkitehtuuri Agnostic - Tableau toimii kaikenlaisissa laitteissa, pöytätietokoneissa, mobiililaitteissa, tablet-laitteissa jne. Sen käyttämiseen ei tarvita mitään erityistä laitteistoa tai ohjelmistoa.
 • Reaaliaikainen yhteistyö - Se voi suodattaa, lajitella, muuttaa malleja ja keskustella tiedoista lennon aikana ja antaa siten tuntuman elävästä kojetaulusta portaaleissa, kuten SharePoint tai Salesforce.
 • Keskitetty data - Tableau tarjoaa myös keskuspalvelimen, joka on keskitetty sijainti hallita ja tallentaa organisaation kaikkia julkaistuja tietoja. Tässä keskuspalvelimessa on helppo ajoittaa otteiden päivitys ja hallita niitä. Järjestelmänvalvojat voivat myös suorittaa vähittäisiä ja täydellisiä päivityksiä.

Tableau-tietoanalyysissä on kolme perusvaihetta, jotka mainitaan alla:

 • Yhdistäminen tietolähteeseen - ensin yhdistämme tietolähteeseen, kuten excel-taulukkoon, tietokantataulukkoon tai muuhun tällaiseen lähteeseen tietojen lukemista varten.
 • Mitat ja mitat - Valitsemme sitten lähteen tiedoista vaadittavat sarakkeet, joille analyysi on tehtävä.
 • Visualisointitekniikan soveltaminen - Nyt käytämme vaadittuja visualisointimenetelmiä, olipa kyse sitten erityisestä kaaviosta tai kuvaajasta analysoitaviin tietoihin. Kaikki tapahtuu muutamalla hiiren napsautuksella ja vetämällä ja pudottamalla.

Tableau-hallintapaneeli: -

Se on yhdistetty näyttö useista taulukoista ja muista liittyvistä tiedoista yhdessä paikassa. Kojetauluja käytetään erilaisten tietojen vertailuun ja seurantaan kerralla. Kun luot kojetaulua, näkymiä mistä tahansa taulukosta voidaan lisätä työkirjaan yhdessä monien muiden tukiobjektien kanssa, olivatpa ne sitten tekstialueita, verkkosivuja ja kuvia.

Jokainen kojelautaan lisätty näkymä on kytketty takaosaan vastaavaan taulukkoon. Joten kun laskentataulukkoa muokataan, myös kojetaulu päivitetään ja samalla tavalla, kun kojelaudan näkymää muutetaan, laskentataulukko päivitetään.

esimerkit

Määritämme taulukon kojetaulun luomisen yhteydessä, mikä näyttää kunkin segmentin ja sen alaryhmän myynnin ja voitot hypoteettiselle yritykselle kaikissa tiloissa, joissa se toimii. Sinua pyydetään avaamaan Tableaun kokeiluversio lataamisen jälkeen Internetistä ja noudattamaan alla mainittuja vaiheita. Voimme tehdä seuraavat vaiheet saadaksesi tämä aikaan: -

 • Vaihe 1 - Ensin luodaan tyhjä laskentataulukko käyttämällä työkirjan alaosassa olevaa Lisää työarkki -kuvaketta. Vedä sen jälkeen ulottuvuussegmentti sarakealueelle ja ulottuvuuden alaluokka Rivit-alueelle. Vedä ja pudota samalla tavalla toimenpide Myynti värialueelle ja mittaa Voitto Koko-alueelle. Tämä kuvaa kaavion ja kutsutaan tätä taulukkoa myyntivoittoksi.
 • Vaihe 2 - Luo seuraavana vaiheena uusi arkki, joka analysoi myyntiä eri valtioissa. Saadaksesi tämä aikaan, vedä ulottuvuuden tila Rivit-alueelle ja mittaa Myynti sarakkeisiin -alueelle. Sen jälkeen tilakenttään voidaan käyttää suodatinta, jotta myynti voidaan järjestää nousevassa tai laskevassa järjestyksessä. Kutsumme tätä laskentataulua myyntitilaksi.
 • Vaihe 3 - Kolmantena vaiheena luomme tyhjän kojetaulun nyt napsauttamalla luo uusi kojelauta-linkkiä, joka on työkirjan alareunassa.
 • Vaihe 4 - Vedä nyt kaksi vaiheita 1 ja 2 luodut taulukot kojelautaan. Kun se on valmis, voit nähdä kolme pientä kuvaketta lähellä myyntivoiton taulukon ylärajaa. Keskikuvakkeen napsauttaminen näyttää nopea käyttö suodattimena, kun hiiri leijuu sen päälle.
 • Vaihe 5 - Viimeisenä askeleena napsauta kojetaulussa alaruokkoneita ja segmenttikuluttajia edustavaa ruutua. Tämä tehdään osoittamaan oikeassa ruudussa vain ne tilat, joissa tämän määrän / voittokriteerin myynti tapahtui. Tämä osoittaa, että arkit on kytketty toisiinsa.

Johtopäätös - Tableaan kojelaudan luominen

Yllä olevassa artikkelissa loimme perustan taulukon kojelaudan. Tiedot kerätään verkosta, ja käyttäjät voivat harjoittaa samaa mitä tahansa tietojoukkoa käyttämällä tai luoda itse tietojoukon. Ajatuksena oli tuoda esiin Tableaun olennainen toiminta ja odotetaan käyttäjien saavan siitä hetken.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas Tableau-kojelaudan luomiseen. Tässä olemme keskustelleet taulukon kojelaudan luomisen perusajatuksesta ja vaiheet taulukon kojelaudan luomiseen esimerkillä. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Visual Analytics vs. Tableau
 2. Taulukko vs. mikrostrategia
 3. Looker vs. Tableau
 4. Tableau-visualisointi
 5. Sijoitustoiminto taulukossa
 6. KPI Power BI: ssä

Luokka: