Myynninedistämisstrategian markkinointi

Tunnet olevansa valmis siirtymään tikkaita ylös. Olet ehkä jo ottanut ensimmäiset askeleet eteenpäin etenemisen suhteen, kuten kertoa organisaation muille toiveistasi ja myös tuntea vapautumisen mahdollisuuksista uralla. Mitkä ovat seuraavat vaiheet? Taidetta asettaa itsesi strategiselle asemalle edistämisstrategian markkinointia varten on enemmän kuin voit kuvitella. Koska useammat organisaatiot tekevät useita vuokrauspäätöksiä useammassa kuin yhdessä henkilössä, on yhä enemmän tarvetta tehdä itsesi "promootiokelpoiseksi" ja esitellä itsesi vastaavasti.

Saatat tehdä työtäsi uskollisesti joka päivä ja tehdä jopa poikkeuksellisen hyvin. Olet kuitenkin ollut jumissa samaan asemaan kolmen vuoden ajan, kun taas toiset, jotka näyttävät olevan vähemmän ansaitsevia, ovat saaneet ylennysstrategiamarkkinointia. Syynä tähän on se, että ylennykset saaneet ihmiset tietävät yhden tärkeän asian, jota et tiedä. Työn edistäminen ei koske vain sen työn tekemistä, josta sinulle maksetaan. Se ei myöskään ole suhteessa siihen, että olet "paras widget-valmistaja, joka voit olla". Edistäminen koskee sellaisten rajojen työntämistä, jotka liittyvät siihen asemaan, jossa olet tällä hetkellä. Pohjimmiltaan heijastaa sitä, että pystyt ottamaan uusia vastuita, kun olet ylittänyt nykyiset vastuusi.

Vinkkejä valmistautumiseksi markkinointistrategian markkinointiin

 1. Ymmärrä organisaatiosi

Jotta voisit valmistautua ylennykseen, sinulla on oltava perinpohjainen ymmärtäminen organisaation menestyksen erilaisista ajureista. Se ei tarkoita, että sinun on tehtävä enemmän asioita. Pikemminkin se tarkoittaa, että sinun on tehtävä enemmän oikeita asioita. Sinun on esitettävä itsellesi seuraavat kysymykset -

 • Mitkä ovat organisaation strategiset tavoitteet?
 • Kuinka osastosi työ synkronoituu organisaation kokonaisstrategian kanssa?
 • Kuinka pomosi suorituskyky mitataan?
 • Mitkä ovat kriittiset toiminnot, joita muut joukkueeseesi kuuluvat ihmiset suorittavat?

Haluat ehkä myös tehdä liikkeitä kirjaimellisella tavalla, joka on liian samanlainen sijainti muilla osastoilla. Tämä voi johtua siitä, että lisäät yleistä arvostustasi organisaation tekemästä toiminnasta. Jos sinulla on laajempi näkyvyys, on mahdollista, että sinut voidaan ottaa huomioon lisää mahdollisuuksia edistämisstrategian markkinoinnissa. Esimerkiksi, jos olet viestintäpäällikkö ja sinulla on tunne, että työhösi ei ole muuta paikkaa, sinun tulisi yrittää hankkia kokemusta organisaation eri alueilta. Kun oikeat sekoitukset taitoja ja kokemusta ovat läsnä, käy ilmi, että ylennyksestä korkeammalle tasolle tulee realistinen tavoite.

 1. Sinun tulisi lisätä vastuuta

Yleensä vastuu annetaan johdolle jostakin ja sitten johtajat siirtävät eri vastuut henkilöstölleen. Tämä tehdään niin, että heillä on enemmän aikaa keskittyä ylemmän tason tehtäviin. Korkeammat tehtävät ovat ne, joihin haluat osallistua. Päästäksesi niihin sinun on ensin osoitettava, että pystyt käsittelemään ylimääräisiä vastuita. Tietyt tapoja todistaa kykysi ovat seuraavat -

 • Sinun on tehtävä työsi loppuun perusteellisesti ja minimaalisella valvonnalla. Tämä koostuu työskentelystä organisoidusti tiimin jäsenenä ja samalla osoittaa henkilökohtaista osaamistasi.
 • Jos sinulla on tiettyjä kysymyksiä pomollesi, sinun on oltava valmis myös ratkaisuilla.
 • Taitojoukkoasi on laajennettava. Tätä varten sinun on määritettävä, mitä enemmän sinun täytyy oppia lisäämään lisäarvoa, ja sitten sinun tulee laatia suunnitelma näiden taitojen hankkimiseksi. Sinun tulisi myös määrittää uuteen tehtävään vaadittavat taidot ja varmistaa, että sinä ne hankkit.
 • Sinun on pidettävä itsesi ajan tasalla alasi nykyisiin tapahtumiin. Tämä voidaan tehdä käymällä läpi alan lehdistön. Sinun tulisi selvittää mahdollisuudet jatkaa koulutusprosessiasi sekä oppimista.
 • Sinulla on oltava tietoisuus yrityksesi liiketoiminnan ja taloudellisista paineista.
 • Sinun on käytettävä hyvää harkintaa suorittaessasi sinulle osoitettuja vastuita. Sinun tulisi miettiä kustannuksia ja hyötyjä, suorittaa tarkistus tuloksista, jotka ovat lopullisia ja joilla on tietoa roolisi vaikutuksesta organisaatioon kokonaisuutena.

Myöhemmin sinun tulisi etsiä mahdollisuuksia johtaviin hankkeisiin. Tämä ei vain auttaa sinua johtamistaitojen harjoittamisessa, vaan auttaa myös osoittamaan kykysi ottaa uusia tehtäviä. Tätä varten voit yrittää -

 • Vapaaehtoistyö ja ota uusia hankkeita muiden mahdollisuuksien ohella sekä oppimalla että harjoittamalla tiettyjä muita taitoja. Voit esimerkiksi tarjota ryhtyä työtoverin tehtäviin, kun hän saattaa olla lomalla.
 • Tunnista mahdollisuudet työn siirtämiseen. Tämä vapauttaa aikaa ja antaa sinulle aikaa harjoitella toisten työn ohjaamista.
 • Tee tarjous ja ota sitten vastaan ​​tehtävät, joista joko pomosi ei pidä tai hän on heikko. Tässä tilanteessa voitat kaikki, koska lisäät kokemustasi ja yksinkertaistut myös pomosi työtä.
 1. Tule innovatiiviseksi

Kampanjaan valmistautuessa sinun tulee aina miettiä asioiden tekemistä paremmin. Tämä on ominaisuuksia määrittelevien johtajien joukossa. Kuinka voit tehdä jotain nopeammalla, halvemmalla ja vähemmän hukkaavalla tavalla? Seuraavaa voidaan pitää tässä -

 • Raportoidessasi pomollesi sinun on osoitettava kriittinen ajattelu. Sen sijaan, että hyväksyisit asiat sellaisina kuin ne ovat, sinun tulisi miettiä tapoja parantaa niitä. Sinun on löydettävä innovatiivisia tapoja tehdä asioita paremmin.
 • Sinulla on oltava ymmärrys suuremmasta kuvasta ja sisällytettävä se sitten tekemiin päätöksiin sekä ratkaisuihisi.
 • Sinun pitäisi selvittää asiat, joita ei lainkaan tehdä. Innovaatio ei sisällä parannuksia jo olemassa oleviin asioihin, vaan myös jotain, jolla on arvoa.
 • Sinun tulisi esittää ideasi, vaikka sinulla ei ehkä olekaan varmuutta vastauksesta. Tämä heijastaa mielikuvitustasi ja myös kuinka paljon olet valmis ottamaan riskejä. Sinun tulisi olla valmis, että useita ideoitasi ei ehkä hyväksytä.

Jos pystyt osoittamaan, että olet kiinnostunut parantamaan organisaation suorituskykyä ja että sinulla on kyky laatia muutama alkuperäinen idea, se on hyvä tapa asettaa vaihe markkinointistrategian markkinoinnille.

 1. Aseta tavoitteet menekinedistämistekniikoille

Olet henkilö, jonka on työskenneltävä ennakoivasti promootiotekniikoiden toteuttamiseksi. Jos luotat joku muu saamaan asiat tapahtumaan puolestasi, joudut pääosin pettymään. Voit suorittaa toimenpiteitä alla mainituissa vaiheissa

 • Sinun on tunnistettava organisaatiosi uratavoitteet.
 • Sinun tulisi puhua ihmisille, joilla on tärkeä asema, ja etsimällesi viranomaistasoille. Sinun tulisi selvittää, mihin toimenpiteisiin he ovat ryhtyneet saavuttaakseen aseman, jossa he ovat. Mitä enemmän oppia voit saada muiden ihmisten kokemuksista, sitä parempi se on sinulle.
 • Sinun tulisi arvioida vahvuutesi ja asettaa myös tavoitteet oppiaksesi taitoja, joita tarvitset menestyksen saavuttamiseksi.
 • Tee muistiinpano ihmisistä, jotka voivat tarjota sinulle kilpailua sisäisesti. He voivat olla muita henkilöitä yrityksessä, jotka etsivät samaa asemaa kuin haluat. Tällaisessa tapauksessa sinun tulee tehdä kovaa työtä itsesi erottamiseksi ja itsesi erottamiseksi.
 • Löydä mentori organisaatiosta. On suuri etu, että sinulla on henkilö, jonka kanssa voit puhua ja joka voi pystyä puolustamaan ideoitasi.
 • Sinun on asetettava tavoitteesi ja sitten varmistettava, että noudatat sitä.

Jos kohtaat esteitä, etsi tapoja käsitellä niitä. Positiivisen asenteen ylläpitäminen auttaa sinua menemään pitkälle tavoitteiden saavuttamiseksi ja saamaan myös huomata kyvystäsi motivoida ja innostaa.

 1. Kommunikoi halu

Kaikkien edellä mainittujen myynninedistämistoimintojen suorittaminen johtaa todennäköisesti suureen arvostukseen, mutta se ei riitä takaamaan menekinedistämistekniikoita. Sinun on annettava ihmisille tietoinen siitä, mitä juuri etsit, ja toimittava aktiivisesti sen saavuttamiseksi. Vaiheet, jotka voit toteuttaa toiveidesi ilmoittamiseksi, ovat -

 • Tunnistetaan rooli tai asema, jonka kanssa haluat työskennellä.
 • Selvitetään kokemukset ja työn hankkimiseen tarvittavat taidot käyttämällä organisaatiota koskevia tietojasi.
 • Asettamalla suoritustavoitteet työskentelemällä pomosi kanssa saavuttaaksesi välttämättömät kokemukset ja taidot.
 • Verkottuminen organisaation ihmisten kanssa ja antamalla niin monelle ihmiselle, kuin pidät aiheellisena, tietää mielenkiintoisesta roolityypistäsi. Haetaan neuvoja tavoista, joita voidaan käyttää tällaiseen rooliin varautumiseksi.
 • Kun markkinointistrategian markkinointi tulee saataville, kysy sitä. Jos et ole vieläkään valmis, hyödynnä mahdollisuutta kehittää tarvitsemiasi taitoja.

Suorittaessasi menekinedistämissuunnitelmaasi, sinun tulisi antaa muiden päätöksentekoon vaikuttavien ihmisten olla tietoisia tekemistäsi asioista. Sinun pitäisi olla ”oma paras mestari”. Valmistaessasi menekinedistämispolitiikkaa on suositeltavaa olla ujo ja hiljainen. Sinun on annettava useille ihmisille tietää mitä haluat ja mitkä ovat kykysi.

Sinun on pohdittava näitä vinkkejä. Jos olet kiireinen työstäsi ja olet tuottanut enemmän widgettejä kuin kukaan muu henkilö, miksi sinut pitäisi ylentää? On selvää, että olet arvokas organisaatiollesi tehokkuutesi ansiosta. Jos sinut ylennetään, tuotanto saattaa vähentyä yhtäkkiä. Keskittyminen juuri siihen, mitä sinulta odotetaan tekevän, saattaa olla hyvä markkinointistrategian markkinointi nykyisen työsi pitämiseksi. Jos kuitenkin ylität odotukset ja venytät itseäsi nykyisen roolin odotuksia pidemmälle, seurauksena voi olla uusi työ, jolla on lisävastuuta.

Sinun ei kuitenkaan pitäisi pysähtyä olemaan tehokas asioissa. Sinun on muistettava, että voidaksesi valmistautua markkinointistrategian markkinointiin, sinun on tehtävä hyvä suorituskyky ja täytettävä nykyisen työsi vaatimukset. Tärkeintä on löytää uusia tapoja lisätä arvoa jo tekemällesi panokselle. Ratkaisemalla ongelmat organisaatiot etenevät eteenpäin, joten sinun on löydettävä tapoja, jotka lisäävät osallistumistasi ratkaisuihin ja tämä puolestaan ​​vie sinut eteenpäin.

Osittain sinun hallinnassasi on ansaita markkinointistrategian markkinointi. Takuu oli uran eteneminen, ei vain sen tekeminen, mitä odotat tekevän, ja se, että teet parhaiten. Jotta voisit valmistautua ylennykseen, sinun on lisättävä arvoasi organisaatiolle. Sinun on oltava fiksu luomasi arvomahdollisuuksien suhteen. Sinulla tulisi olla myös ymmärrys organisaation menestyksen taustalla olevista tekijöistä, laajentaa taitojasi, ota enemmän oikeita velvollisuuksia ja viesti myös muille ylennystavoitteesi. Ennakoiva toiminta auttaa sinua luomaan polun asemaan, jonka haluat saavuttaa.

Suositellut artikkelit

Joten tässä on joitain kursseja, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja markkinointistrategian markkinoinnista, myynninedistämissuunnitelmasta, menekinedistämispolitiikasta ja myös menekinedistämistekniikoista, joten käy vain alla olevan linkin läpi.

 1. Myynninedistämiskoulutus - Ura, strategiat, markkinointi, esimerkit
 2. Innovatiivisten asiakaspalvelutekniikoiden koulutus
 3. Sisämarkkinointityökalut ja SEO Analyticshttp: e
 4. 10 suosituinta myynninedistämistyyppiä | strategia