Erot kulmikkaan JS vs. Vue JS: n välillä

Angular JS on JavaScript-pohjainen avoimen lähdekoodin kehys web-sovellusten käyttöliittymän rakentamiseen. Kulmainen JS tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka vähentävät huomattavasti koodin määrää ja siten pyrkimyksiä saada sovellus täysin toimivaksi. Vue on JavaScriptin käyttöliittymä. Vue voidaan helposti integroida muihin projekteihin ja kirjastoihin. Sen asennus on melko yksinkertaista, jopa aloittelijat voivat alkaa rakentaa käyttöliittymiä sanasta 'go'. Vue välittää ominaisuuksista, jotka kehyksen on tarjottava kehittäjälle, ts. Suorituskyky, joustavuus ja helppokäyttöisyys. Vue on merkittävä harppaus joustavuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen.

Kulmainen JS

 • Google-kehittäjät ylläpitävät kulma-JS: ää vastaamaan haasteisiin, jotka kohtaavat yksisivusovellusten kehittämisen aikana. Vue: n tarkoituksena on organisoida ja yksinkertaistaa web-kehitystä. Vue julkaistiin alun perin helmikuussa 2014. Sitä kuvataan myös MVC (Model-View-Controller) -kehykseksi, koska sen lähestymistapa on modulaarinen sovelluksen rakentamiseen.
 • Angular JS: ssä on enemmän kuin yksi JavaScript-tiedosto. Jokainen sovellus, joka haluaa käyttää Angular JS: ää, sisältää ydintiedoston, koska se sisältää tärkeimmät kehysominaisuudet. Ydintoimintojen päälle rakennettuihin toimintoihin voidaan lisätä ylimääräisiä tiedostoja ja moduuleja.
 • Kulmikas JS tarjoaa mahdollisuuden rakentaa GUI (graafinen käyttöliittymä) dynaamisille verkkosivustoille ja web-ohjelmille. Yhden sivun sovellukset luodaan sujuvasti käyttämällä Angular JS -kehystä, joka antaa mahdollisuuden kirjoittaa mukautettuja HTML-koodeja ja integroida muihin käyttöliittymätyökaluihin.

vue

 • Vue on luonut Evan You, hyödyntäen Angular JS: tä useissa Google-projekteissa. Vue: n avulla verkko-käyttöliittymäkehitys voi olla paremmin tavoitettavissa. Kehittäjien on helpompi noutaa, koska sen mielipide on vähemmän. Vue-arkkitehtuuri on asteittain mukautettavissa, tämä on yksi Vue-ohjelman vahvuuksista.
 • Vue-ydinkirjasto keskittyy pääasiassa deklaratiiviseen renderointiin ja komponenttikoostumukseen, ja se voidaan upottaa olemassa oleville sivuille. Kun kyse on reaktiivisten järjestelmien suunnittelusta, Vuesta voi tulla hengenpelastaja lyhyessä ajassa. Se tarjoaa myös saumattoman konfiguroinnin ja mukauttamisen jo olemassa olevien verkkosivujen erityistarpeisiin.
 • Kulmikas JS on erittäin hyödyllinen dynaamisten web-sovellusten luomisessa. Angular JS: n kanssa työskentelevät kehittäjät käyttävät HTML-mallia mallikielenä ja sen syntaksia käytetään ilmaisemaan sovelluksen komponentti lyhyesti. Sen arkkitehtuuri mahdollistaa automaattisen ja sujuvan datasynkronoinnin mallin, näkymän ja komponenttien välillä. Yhden sivun pohjaisissa verkkosovelluksissa Angular JS on nopeampi ja helpompi koodata. Sen mallit ovat samat kuin perinteisessä tavallisessa HTML-muodossa ja sisältävät laajennetun HTML-terminologian, mikä tarkoittaa, että jopa aloittelija voi heti saada kätensä likaantumaan Angular JS: llä.
 • Vue käyttää DOM: ta (Document Object Model), jota käytetään myös muissa JavaScriptin puitteissa, kuten React, Ember jne. Sen sijaan, että DOM muutettaisiin suoraan, se muuttaa DOM: n kopion, lopulliset muutokset päivitetään sitten todellisiksi DOM, johon käyttäjät näkevät muutokset.

Head to Head -vertailu kulmaisen JS: n ja Vue JS: n välillä

Alla on 8 parasta vertailua kulmikkaan JS: n ja Vue JS: n välillä

Keskeiset erot kulmikkaan JS: n ja Vue JS: n välillä

Alla on luettelo kohdista, jotka selittävät tärkeimmät erot kulmaisen JS: n ja Vue JS: n välillä

 1. Kulma JS on loistava vaihtoehto rakentaa pitkiä kokoisia projekteja, joissa Vue JS on ihanteellinen kevyisiin projekteihin.
 2. Kulmaista JS: tä ei tarvitse lisätä asennettuna erikseen, se on lisättävä kuten mikä tahansa muu JavaScript-tiedosto, jotta sitä voidaan käyttää sovelluksissa, kun taas Vue JS käyttää CLI: tä tai CDN: tä asennukseen.
 3. Kulmikas JS on käyttöliittymäkehys, jota voidaan käyttää minkä tahansa taustaohjelmointikielen, kuten PHP, Java jne. Kanssa. Vue JS on tiukasti käyttöliittymäpohjainen ja käyttää HTML-, CSS- ja JS-ohjelmia erikseen.
 4. Kulma JS luodaan kokonaan JavaScriptillä, kun taas Vue JS käyttää HTML-pohjaista mallin syntaksia ja luodaan käsitteillä kuten mallit ja komponentit.
 5. Kulmikas JS tukee reaaliaikaisia ​​sovelluksia, kuten pikaviestejä tai chat-sovelluksia, kun taas Vue JS soveltuu parhaiten kevyisiin yhden sivun sovelluksiin tarjoamalla helppo käyttöliittymä.
 6. Kulmikas JS on avoimen lähdekoodin kehys sovelluksen asiakaspuolelle, kun taas Vue JS on avoimen lähdekoodin ja progressiivinen kehys käyttöliittymien rakentamiseksi.
 7. Kulmainen JS toteuttaa MVVM (Model-View-ViewModel) -mallin, kun taas Vue keskittyy pääasiassa ViewModeliin, mikä tarkoittaa, että se antaa meille nähdä osien tietoja.
 8. Tarvitaan aikaa tottuakseen kulmaan, kun taas Vue JS: n oppimiskäyrä on suhteellisen helppoa kuin Angular JS, Vue JS: llä voidaan rakentaa ei-triviaalinen sovellus muutamassa tunnissa, mikä ei ole mahdollista kulmikkaan JS: n kanssa.
 9. Kulma JS on verkkosovelluskehys, kun taas Vue JS on edistyksellinen kehys, joka sopii täydellisesti yhden sivun sovellusten rakentamiseen.
 10. Kulmainen JS on omaksuttu, tarkoittaa, että sovelluksen tulisi olla tietynlainen rakenne, kun taas Vue JS on modulaarinen ja joustava.

  Suositellut kurssit

  • Kurssi R Studio Anova -tekniikoista
  • Ohjelma AngularJS: ssä
  • Verkkosertifiointikoulutus ISTQB: n tasolla 1
  • Ohjelmistojen testauksen perusteiden sertifiointikoulutus

Kulma JS vs Vue JS -vertailutaulukko

Seuraava on vertailutaulukko 8 kulmaisen JS: n ja Vue JS: n välillä

Vertailun perusteetKulmainen JSVue JS
SuosioErittäin suosittuHitaasti saavuttava paikka, hyvä kilpailija Angularille tulevaisuudessa
riippuvuudetJoudut tuomaan tarvittavat moduulit aloittamiseksiEi sisällä sisäänrakennettua ominaisuutta, kuten Angular
yhteensopivuusAngularJS: ssä kehitettyjä projekteja ei voida muuntaa kulmiksi 2 ydinosojen vuoksiHyvä taaksepäin yhteensopivuuden kanssa
konekirjoitustekstiKäyttäjällä on oltava ymmärrys TypeScriptiä, aluksi, kulmikasKoodaus voidaan tehdä missä tahansa codepenissä CDN-kirjaston avulla
JoustavuusEi ole niin helppoa aloittaa työskentelyä muiden olemassa olevien hankkeiden kanssaVoidaan helposti yhdistää muihin hankkeisiin ilman mitään ongelmia
MonimutkaisuusAloittelijoille vähän vaikea aloittaa siitäAloittelija voi ottaa CDN-kirjaston ja aloittaa siitä
EsitysNopea ja kunnollinen tahti käyttöliittymän kehitykseenNopeampi ja kevyempi kuin kulma
hakemusEnemmän "teollista" ja sopeutettu suurempaan ryhmään, joka työskentelee käyttöliittymässäSoveltuu paremmin kevyeen käyttöön

Johtopäätös - Kulmikas JS vs Vue JS

Jos kehittäjät etsivät helpompaa tuotteiden luomista, heidän tulisi valita Vue JS. Olisi hyödyllisempi vaihtoehto, kun JavaScript-perusteet eivät ole liian vahvoja. Jos etusivusi on Laravel-yhteisö, sinun tulee ehdottomasti mennä Vue JS: n kanssa, koska Laravel-yhteisö pitää Vue JS: tä suosituimpana kehyksenä. Se vähentää prosessin kokonaisaikaa 50% ja vapauttaa myös tilaa palvelimella.

Kulma JS on parempi vaihtoehto niille kehittäjille, jotka joutuvat käsittelemään sekä asiakas- että palvelinpuolen tiloja. Jos haluat luoda raskaita web-sovelluksia, joissa on useita komponentteja ja monimutkaisia ​​vaatimuksia, Angular JS olisi ihanteellinen valinta. Voidaan mennä myös Angular JS: n kanssa, jos uudessa projektissa vaaditaan olemassa olevien komponenttien valintaa.

Vue JS on kevyt ja toimii Angular JS: n asentajana. Jos haluat vähemmän arvioidun kehyksen, Vue JS on parempi valinta kuin Angular JS, kun taas Angular JS on edullinen tapa rakentaa monimutkaisia ​​sovelluksia, mutta silti hyvä laatu. Joten jokainen on täydellinen, johtuu projektin luonteesta ja kehittäjän oppimismahdollisuuksista. Mutta sekä Angular JS että Vue JS JavaScript -kehykset voivat antaa parhaat tulokset sovelluskehityksellesi.

Suositeltava artikkeli

Tämä on ollut hyödyllinen opas kulmaisen JS: n ja Vue JS: n eroihin, ja tässä olemme keskustelleet niiden merkityksestä, päästä toiseen -vertailuun, avaineroon ja johtopäätöksiin. Voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Kulma vs Knockout Selvitä erot
 2. Kulma vs Bootstrap ja niiden hyödylliset edut
 3. Azure Paas vs Iaas - Haluatko tietää eduista
 4. Kulma vs reagoi - 8 mahtavaa vertailua, joka sinun täytyy oppia
 5. Kulma vs JQuery - Tunne 6 tärkeintä eroa
 6. AWS vs AZURE - Ota selvää upeimmista eroista
 7. Linux vs. Windows - selvitä 9 upeinta eroa
 8. Kulma 2 vs Vue JS: Mikä on paras