Ero kulma vs JQuery

Digitaalisena aikakautena on erittäin tärkeää, että jokainen yritys on läsnä digitaalisesti ominaisuuksilla, jotka houkuttelevat kohdeyleisöään. Digitaalimarkkinat ovat vain verkkosivustoja, joita näemme kaikkialla Internetissä. Verkkokehityksestä on tullut niin monimutkainen, kun uuden teknologian on saapunut markkinoille. Tämä tekee web-kehittäjien työn haastavammaksi, koska heidän odotukset ovat lisääntyneet -

 • Rich UI
 • Vähemmän koodausta laajennetuilla toiminnoilla
 • Helppo DOM (Document Object Model) -manipulaatio
 • Dynaamiset mallit
 • Ristiinfunktionaalinen tuki
 • animaatiot
 • Helppo testattavuusominaisuudet

On olemassa useita alustoja saavuttaaksesi unelmasi verkkosivustosi käyttäjäkeskeisillä toiminnoilla. Tämä blogi Angular vs JQuery kattaa 2 laajimmin keskusteltua nimikettä web-kehityksen alalla, joista toinen on Angular ja toinen on jquery, ja tämä on mitä me käsittelemme tässä Angular vs JQuery -artikkelissa.

Mikä on kulmikas - kulmikas on TYPESCRIPT-pohjainen avoimen lähdekoodin etusivun verkkosovellusalusta, jonka avulla voit luoda reagoivia yhden sivun sovelluksia (SPA). Kulmassa yhdistyvät deklaratiiviset mallit, riippuvuussuihkut, työkalu päästä loppuun ja integroidut parhaat käytännöt kehityshaasteiden ratkaisemiseksi.

Mikä on jquery - jquery on nopea ja monipuolinen JavaScript-kirjasto, jota on helppo käyttää ja oppia. Se on yhteensopiva ristiinselainten kanssa uusimpien versioiden kanssa, kuten Google Chrome, Firefox Mozilla, Internet Explorer, Apple Safari ja Opera.
Ennen kuin siirrymme eteenpäin, on parempi tyhjentää joitain perustermejä. Kulma on SPA. Mikä siis SPA on?

SPA (eli yhden sivun sovellus) on sellainen, jossa yksi HTML- ja JavaScript-sivu ladataan HTTP-palvelimelta ja näyttää siltä, ​​että sillä on useita sivuja, siirtyminen yhdeltä sivulta, mutta yleensä se on mallin korvaaminen DOMiin niin, että yksi sivu on yksi malli ja toinen sivu on toinen ja niin edelleen …….

Head to Head -vertailu kulman ja JQueryn välillä (infografia)

Alla on kuusi suosituinta vertailua kulmikkaan ja JQueryn välillä

Keskeiset erot kulmikkaan ja JQueryn välillä

Alla on luettelo kohdista, jotka kuvaavat eroja kulma vs JQuery

a. Jquery on kirjasto, jota käytetään DOM-manipulointiin, kun taas Angular on kehys.
b. Jqueryllä ei ole mitään tekemistä mallien kanssa; Kulmaa käytetään SPA: n (yhden sivun sovellusten) luomiseen.
C. Jqueryllä ei ole kaksisuuntaisia ​​sidontaominaisuuksia, kun taas Angularilla on keskeisiä piirteitä, kuten reititys, direktiivit, kaksisuuntainen tiedonsiirto, mallit, riippuvuussuihkut, yksikkötestit jne.
d. Jquerystä tulee monimutkaista ja vaikeasti ylläpidettävää, kun projektin koko kasvaa, mutta kulma-asioissa asiat ovat erilaisia, koska ne ovat hallittavissa isossa projektikoossa.
e. Monta kertaa tapahtuu, että joudutaan kirjoittamaan enemmän koodeja jqueryssä saman toiminnallisuuden saavuttamiseksi, kun taas kulma vähentää näitä ehtoja, koska koodit eivät yleensä ole pitkiä jqueryyn verrattuna.

Suositellut kurssit

 • JSON-kurssi
 • Axure-koulutus
 • Sertifiointikurssi OmniGraffle Prossa

Kulma vs JQuery -vertailutaulukko

Seuraava on pistejoukko, joka kuvaa vertailun Angular vs JQuery välillä

parametritjQuerykulmikas
1. Julkaisupäivä26. elokuuta 2006 (nykyinen versio 3.3.1) 20. tammikuuta 2018 alkaen)Angularin uusimmalla versiolla (6.0) on vakaa julkaisupäivä 3. toukokuuta 2018.

2. OppimiskäyräHelppo oppia ja ymmärtääVaikea ymmärtää
3. Tavoitejquery tarjoaa yhdenmukaisen DOM-sovellusliittymän, joka on yhdenmukainen kaikissa tuetuissa selaimissaAngular tarjoaa ensiluokkaista tukea verkkosovelluksen luomiseen JavaScriptiä, CSS: tä ja HTML: ää käyttämällä.
4. SidontaKun kyse on sidontaelementeistä käyttöliittymäelementtien (eli DOM) ja rikasten interaktiivisuuksien ja toimintojen koodejen (eli JavaScript) välillä. Jquery on yksisuuntainen, mikä tarkoittaa mallipohjaista tiedonkulkuaKulma on kaksisuuntainen, mikä tarkoittaa, että käyttöliittymäkentät on sidottu mallitietoon dynaamisesti siten, että aina kun käyttöliittymäkenttä muuttuu, mallitiedot muuttuvat sen mukana ja päinvastoin.
5. KomponentitJquery-komponentit ovat jquery UI, joka on kuratoitu joukko käyttöliittymän vuorovaikutuksia, tehosteita, widgettejä ja teemoja, jotka on rakennettu jquery JavaScript-kirjaston päälle.Kulmille komponentit ovat sovelluksen UI: n rakennuspalikoita; se on komponenttien hierarkia. Näillä komponenteilla on malli ja vain yksi komponentti voidaan toteuttaa mallin elementtiä kohden.
6. Ominaisuusluettelo• Selainten välinen yhteensopivuus
• CSS-manipulointi
• Tapahtumien käsittely
• HTML / DOM-manipulointi
• Kevyt
• Ajax / jsonp
• Kulmaohjeet, jotka ovat HTML-muodon jatke.
• Riippuvuudet injektio
• Kaksisuuntainen datasidonta
• MVC-tuki
• Lomakkeiden validointi
• RESTful API -sovelluksen käyttö

Johtopäätös - Kulma vs JQuery

Päätelmä on aina haastava osa, koska sillä on lukijalle joitain tavoitteita. Tässä Angular- ja JQuery-artikkelissa olemme nähneet kaksi sanaa, toisin sanoen FRAMEWORK ja LIBRARY. Joten keskustelemme siis siitä, mitä nämä Angular ja JQuery -termit tarkoittavat.

FRAMEWORK - siinä on sääntö, jonka perusteella se tehdään, mutta tässä käyttäjä voi mukauttaa sen sisällä olevat asiat tarpeen mukaan. Hän voi manipuloida sitä lisäämällä tai poistamalla asioita. Esim. Bootstrap on kehys.

LIBRAY - onko kokoelma käyttäytymistä kirjoitettu tietyllä kielellä? Sitä käytetään toimintojen suorittamiseen (tai tulosten suorittamiseen). Esim. Jquery, Curl on kirjasto.

Otetaan skenaario kuvaamaan, mitkä ovat kehykset ja kirjasto. Tässä voimme sanoa, että "kuka soittaa kenelle". Framework-koodissa se on koodi, joka kutsuu kirjastoa, mutta koodissasi se on koodi, joka kutsuu kirjastoa. Täällä kirjasto on soittaja ja koodi (kehys tai koodisi) on soittaja. Samoin asiakas soittaa palvelimelle ja palvelin palaa takaisin asiakkaalle tarvittavilla tiedoilla.

Jquery on paras vaihtoehto, kun tarvitset joustavaa verkkosivustoa. Kulma tarjoaa kaiken, mitä tarvitset kehittääksesi asiakkaasi sovellusta, ja on tärkeää valita, milloin aikomuksesi on SPA. Jos aiot saada laadukkaimman verkkosivuston, joka voi houkutella asiakkaitasi tällä yhdellä sivulla olevalla sovelluksella, kuin voit valita Kulmikas.

Jqueryn ja kulmikkaan välillä on kuitenkin aina jatkuva viritys. Mutta kaikki riippuu tavoitteistasi ja asiakkaiden tarpeista.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas j kyselylle ja kulmikkaalle, joissa olemme keskustelleet niiden merkityksestä, Head to Head -vertailusta, tärkeimmistä eroista ja johtopäätöksistä. voit myös tarkastella seuraavaa artikkelia saadaksesi lisätietoja -

 1. Power BI vs. QlikView-Mitkä ovat niiden toiminnot
 2. Kulma vs Knockout-arvokkaat erot
 3. Kulmikas ja Bootstrap Mikä on hyödyllistä
 4. Tiedot Sinun on tiedettävä AJAX-haastattelukysymyksistä
 5. Selvitä 8 hämmästyttävää eroa tieteiden ja verkon kehityksen välillä
 6. Big Data vs. Data Science - Kuinka ne eroavat?
 7. Power BI vs SSRS - 11 uskomattomia vertailuja, jotka sinun pitäisi oppia
 8. Koneoppiminen vs. tilastot - mikä on parempi
 9. Bootstrap vs Jquery Mitkä ovat heidän tehtävänsä
 10. Bootstrapin ja WordPressin parhaat ja hyödylliset ominaisuudet
 11. Bootstrap vs jQuery UI: Toiminnot