Vinkkejä Python-ohjelmointiin - Nykymaailmassa Python on yksi eniten käytettyjä kieliä. Se ei ole vain kieli, se on tapa tehdä asiat oikealla, yksinkertaisella ja kompaktilla tavalla. Python on yksi tunnetuimmista korkean tason kielistä erityisesti avoimen lähdekoodin kielillä. Se on varmasti laaja python-kieli. On kohta, mitä enemmän tiedät Python-ohjelmoinnista, sitä enemmän tiedät, että on vielä asioita, joita et tiedä. Tiedän, että lausunto on ironinen, mutta Python on näin.

Python-ohjelmointi on kieltä, joka on nopea, kompakti ja helposti muokattavissa mihin tahansa käyttöjärjestelmään. Lisäksi, jos katsot ympärillesi, huomaat, että suurin osa asioista kulkee Pythonilla; voit ottaa esimerkkejä Googlesta tai YouTubesta. On kehyksiä, jotka tukevat yksinomaan Pythonia, kuten Django ja Pyramid. On olemassa jopa mikrokehyksiä, kuten Flask ja Bottle. Pythonin vakiokirjasto koostuu monista Internet-protokollista, kuten HTML, XML, JSON, sähköpostin käsittely, FTP-tuki, IMAP ja sen helppokäyttöinen Socket-käyttöliittymä. Pythonin käytön yleisin tarkoitus on tieteellinen ja numeerinen laskenta. Esimerkiksi SciPy, Pandas ja iPython.

Joten nyt tiedät mitä Python on ja miten se toimii, tutkitaan joitain syitä, miksi tuen Pythonia enemmän kuin mikään muu kieli. Olen ollut Pythonin ympäristössä jo kauan sitten. Tarpeeksi kauan ymmärtää python-kielen perus- ja edistyneiden tulkintojen merkitys. Mutta silti on aikoja, jolloin jopa riittävän kauan Pythonin kanssa työskennelleet ihmiset unohtavat joitain Python-ohjelmoinnin tärkeimmistä asioista. Joten, jotta voisit kertoa teille, olen kirjoittanut tämän artikkelin.

Olitpa asiantuntija tai aloittelija, nämä asiat muistuttavat sinua aina siitä, miksi Python-ohjelmointi on edelleen kaikkien aikojen joustavin, yksinkertaisin ja luovin python-kieli. Olen käyttänyt aikaa selittää näitä esimerkkejä yksityiskohtaisesti, joten jos sinulla on vielä vaikeaa ymmärtää sitä, voit yksinkertaisesti Googlea antaa näille esimerkeille antamani otsikot ja ymmärrät helposti, mistä puhun. Joten, ilman paljon muuta, aloitetaan.

Joten nämä ovat muutamia temppuja, jotka olen oppinut parin viime vuoden aikana, ja ne tallennetaan tekstitiedostoon. Joten olen aina jumissa mistään koodinpalasta, otan vain vilkaisun näihin asioihin ja suurin osa ongelmistani ratkaistaan ​​monta kertaa.

Python-ohjelmointivihjeitä / temppuja

Joten, nämä ovat 10 yksinkertaista, mutta hyödyllistä vinkkiä Python-ohjelmoinnista: -

1. Moduulit

Parasta pythonissa on, että voit luoda omia moduuleja. Joten esimerkiksi voin luoda omat toiminnot ja moduulit ja sijoittaa ne kaikki yhteen erilliseen kansioon. Joten teen, kirjoitan muistiin tietyt koodit, joita tiedän käyttävän yleisesti suurimmassa osassa työtäni, muunnan ne sitten moduuliksi ja pidän sen sivuun erilliseen kansioon. Säästämällä näin paljon aikaa, kirjoittaessani ne uudelleen ja etsiessäni virheitä virheiden varalta. Toinen syy siihen on, että sinun on pidettävä ohjelmasi tehokkaana ja hallittavana, jos ne ovat kooltaan suuria. Joten hallitaksesi tätä, voit hajottaa ne erillisiin tiedostoihin, laittaa useita toimintoja ja määritelmiä tiedostoon ja käyttää niitä tuomalla skripteihin ja ohjelmiin. Huomaa, että näillä tiedostoilla on * .py-tiedostotunniste. Kun olet tuonut ne, se luo automaattisesti * .pyc-tiedostotunnisteen, joka latautuu paljon nopeammin kuin normaali * .py-tiedosto.

2. Totta ja vääriä

Tämä on myös yksi eniten käytetty menetelmä. Jos olet koskaan pelannut pelejä ja tarkoitan huippuluokan pelejä, sinun on huomannut, että joskus joudut laskemaan grafiikkaa. Mutta taas, joskus, et edes löydä näitä vaihtoehtoja pelistä. Joten mitä yleensä teet, on etsiä tiedosto asiakirjakansiosta ja muuttaa sitä. Voit esimerkiksi muuttaa tilan Vsync = True tai False. Mutta se, jota yritän selittää täällä, on hiukan erilainen, mutta liittyy silti siihen. Tosi yhtä suuri kuin 1 ja Väärä yhtä kuin 0 pythonissa. Lyhyesti sanottuna tosi tarkoittaa sitä, että olet samaa mieltä ja väärä tarkoittaa sitä, että olet eri mieltä. Näitä asioita käytetään useimmiten pythonissa. Joten, voit joko antaa oikeat ja väärät lausunnot käyttämällä ”=” -merkkiä tai voit tarkistaa tasa-arvon käyttämällä ”==” -merkkiä. Niin yksinkertaista.

3. Python Performance -virhe

Ohjelmaa kirjoitettaessa päätavoitteemme on tehdä ohjelmasta tehokas, nopea ja kompakti. Mutta on aikoja, jolloin et yksinkertaisesti voi tehdä ohjelmasta kompakti. Joten näinä aikoina et ehkä itse halua tehdä ohjelmasta kompakteja nopeuttamaan sitä. Mitä voit tehdä, on esimerkiksi käsitellessään koodeja sanakirjassa, voit kokeilla vaihtoehtoista tapaa sanella kohdetta. Hämmentynyt? Annan selittää tämän. Voit yksinkertaisesti valita vaihtoehdon lisätä kohde suoraan ja tarkistaa sitten, onko lisättyjä esineitä vai onko se päivitettävä. Joten tekemällä tämän, sinun ei tarvitse tarkistaa jokaista muuta tuotetta sopiaksesi siihen ja päivittää sitten se, minkä tyyppinen sovellus hidastaa. Seuraava on kuuluisa esimerkki siitä:

p = 16

myDiction = ()

for i in range(0, p):

char = 'abcd'(i%4)

if char not in myDict:

myDiction(char) = 0

myDiction(char) += 1

print(myDiction)

Yllä oleva esimerkki on normaali tapa kirjoittaa se. Nyt tässä on miten se nopeuttaa koodin käyttöä,
p = 16
myDiction = ()
for I in range(0, p):
char = 'abcd'(i%4) try:
myDiction(char) += 1
except KeyError:
myDiction(char) = 1
print(myDiction)

4. Py2exe

Toinen hyödyllinen vinkki, jota voin ajatella, on py2exe. Yleensä kirjoitettaessa koodia millä tahansa kielellä voi joskus olla vaivatonta kääntää ne suoritettaviksi, varsinkin jos käytät Windowsia. Mutta python-ohjelmoinnissa se on todella yksinkertaista. Voit yksinkertaisesti ladata py2exe, joka taas on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka voit ladata lähteestä sourceforge.net. Tämän sovelluksen avulla voit yksinkertaisesti muuntaa jopa moduulit exe-tiedostoksi, toisin kuin C tai C ++, joka on tosiasiassa mielenrasitus, kun käännät exe-tiedostoksi.

Suositellut kurssit

  • IT-turvallisuuden koulutuspaketti
  • Ruby on Rails -sertifiointikurssi
  • CSS-koulutuspaketti
  • Professional HTML5- ja CSS3-koulutus

5. Sarjat

Jos olet matematiikan kummajainen, rakastat varmasti tätä seuraavaa vinkkiä. Olet saattanut käyttää sarjoja alemmissa luokissa. Muistatko jotain? Kyllä, aivan ammattiliitot ja muut jutut. Joten, kuten minä, on ihmisiä, jotka eivät halua joskus käyttää automatisoituja ohjelmistoja. Syynä siihen on turvallisuus. Otetaanpa yksinkertainen esimerkki Microsoft Excelistä. Jotkut ihmiset yleensä käyttävät excel-ohjelmaa, vain ryhmittelemään ja luomaan tietokantaa. He tarvitsevat vain sen ja hyvän turvallisuuden siihen. He eivät ole kiinnostuneita tekstin, värin ja muun muotoilusta. Joten noina aikoina luon oman python-ohjelmointiohjelmiston pino ja luon oman tietokannan. Joidenkin tietosuojaan liittyvien syiden vuoksi pidän Pythonista enemmän kuin MYSql. Joten palatakseni sarjoihini, sarjat ovat erittäin hyödyllisiä luotaessa tietokantoja. Erityisesti, kun haluat löytää otteluita, luoda ryhmiä ja muita vastaavia tehtäviä. Seuraava on yksinkertainen esimerkki siitä.

>>> A = (1, 2, 3, 3)
>>> A
set((1, 2, 3))
>>> B = (3, 4, 5, 6, 7)
>>> B
set((3, 4, 5, 6, 7))
>>> A | B
set((1, 2, 3, 4, 5, 6, 7))
>>> A & B
set((3))
>>> A - B
set((1, 2))
>>> B - A
set((4, 5, 6, 7))
>>> A B
set((1, 2, 4, 5, 6, 7))
>>> (A B) == ((A - B) | (B - A))
True

6. Python- ja Shell-skriptien yhdistäminen

Nyt tätä ei voi tehdä C: llä tai C ++: lla. Jos olet avoimen lähdekoodin kaveri, niin käytät varmasti Linuxia pääkäyttöjärjestelmänä tai ainakin kaksoiskäynnistyksenä. Joten Linux sisältää jo pythonin. Ja python on erittäin yhteensopiva Linuxin kanssa. Tämä antaa meille etuna koota ja yhdistää ne toisiinsa. Voit yksinkertaisesti luoda komentosarjan, joka voi toimia normaalina unix-komentosarjana sekä tulkittuna python-koodina samanaikaisesti. Kirjoittaessasi komentosarjaa, tarvitset kuoreen neljä lainausmerkkiä ja tyhjän merkkijonon, mutta pythonissa tämä on tehtävä kolminlainatuilla merkkijonoilla, joissa on lainausmerkki. Muista, että komentosarjan ensimmäinen merkkijono voidaan helposti tallentaa moduulin doc-merkkijonona, mutta sen jälkeen python-tulkki yksinkertaisesti jättää sen huomiotta.
Esimerkki on seuraava:

#!/bin/sh
__doc__ = """
Demonstrate how to mix Python + shell script.
"""
import sys
print "Hello World!"
print "This is Python", sys.version
print "This is my argument vector:", sys.argv
print "This is my doc string:", __doc__
sys.exit (0)

7. JSON-esque

Pythonin alla on paljon piilotettuja asioita. Vie vain henkilö ja hänen aika selvittää, mitkä kaikki maagiset toimijat ja asiat ovat piilossa sisällään. Yksi kaikista muista tavaroista on kuuluisa JSON-esque. Voit luoda sisäkkäisiä sanakirjoja luomatta nimenomaisesti alisanakirjoja. Ne taianomaisesti syntyvät, kun me viitaamme niihin.
Seuraava esimerkki:
users = tree()
users('harold')('username') = 'hrldcpr'
users('handler')('username') = 'matthandlersux'

Nyt voit tulostaa yllä olevan nimellä JSON seuraavilla:
>>>print(json.dumps(users))

Ja se näyttää tältä:
("harold": ("username": "hrldcpr"), "handler": ("username": "matthandlersux"))

8. Pip

Pip on jotain, josta useimmat ihmiset tietävät. Mutta silti se on mahtava juttu, joka sinun on tiedettävä, jos aloitat pythonilla. Joskus sinun on tarkistettava paketin lähde ennen asennusta. Useimmiten se on tarkoitettu jonkin paketin uudemman version asentamiseen. Joten voit asentaa pipin ja tehdä seuraavat toimet:

>>> pip install --download sqlalchemy_download sqlalchemy
>>>pip install --no-install sqlalchemy
>>>pip install --no-download sqlalchemy


Jos haluat asentaa paketin vetovoimaisen version, voit tarkistaa sen suoraan GIT-arkistosta.

>>>pip install git+https://github.com/simplejson/simplejson.git
>>>pip install svn+svn://svn.zope.org/repos/main/zope.interface/trunk

9. Virtualenv

Toinen tärkeä pythonin tehtävä on Virtualenv. Virtualenv tarkoittaa virtuaalista ympäristöä. Tämä, nyt ystäväni, on erittäin mahtava pythonin tehtävä. Pohjimmiltaan, jos haluat testata pythonia eri olosuhteissa, sinun on yleensä muutettava globaalia python-ympäristöä. Mutta yksi python-ympäristön hiekkalaatikon tärkeimmistä eduista on, että voit testata helposti yhden koodin eri python-versioilla ja pakettiriippuvuuksilla. Asentaaksesi virtualenvin sinun on ensin asennettava pip.
Voit tehdä seuraavasti:

easy_install pip
pip install virtualenv
virtualenv python-workspace
cd python-workspace
source ./bin/activate
python

10. Pythonin Zen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se on pythonin Zen. Zen of python on miniopas python-ohjelmointiin. Vaikka et ohjelmoisi pythonia, se on silti mielenkiintoinen asia lukea. Mene vain python-tulkkiin ja kirjoita:

>>>import this

En aio selittää tätä. Koska on yksinkertaisesti mahtavaa kokeilla sitä itse.

Ja nyt olemme tulleet tien päähän. Nämä ovat vain kokemuksiani, mutta jos löydät joitain, lähetä se niin, että maailma tietää kuinka mahtava python on.

Ensimmäinen kuvan lähde: pixabay.com

Aiheeseen liittyvät artikkelit:-

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja Python-ohjelmoinnista, joten mene vain linkin läpi.

  1. Python ja JavaScript
  2. Tietävä! 8 hämmästyttävää vinkkiä löytää - HTML5 vs. Flash
  3. 25 upeinta Python-haastattelua koskevat kysymykset ja vastaukset
  4. Ura Pythonissa
  5. Aloita verkkoratkaisujen Python ja Django