Nykyisessä työnhaussa ei tarkoiteta vain parhaan jatkamisen luomista tai kehittämistä, vaan myös parhaiden työnhakustrategioiden omaksumista ja tekemällä siitä välttämätöntä tilaa maailmassa verkossa. Kyse on profiilisi Googlen käyttämisestä maksimaalisten potentiaalisten tutkijoiden saavuttamiseksi.

10 jännittävää työhaun onnistumisesta;

 1. Työnantajat käyttävät Googlea potentiaalisten työntekijöidensä löytämiseen

Google on tämän päivän mantra saadakseen huomiota, koska rekrytoijat käyttävät nyt tätä hakukonejättiä, mukaan lukien Linkedin, työnhakuun tarvittavaan profiiliin sen sijaan, että käyttäisivät tavanomaisia ​​tapojaan etsiä kykyjä. Yritykset ovat asettaneet jokaisen hakemuksen pakolliseksi Google-seulontaprosessin läpikäynnistä. Tämä tarkoittaa sitä, että läsnäolosi Googlen ensimmäisellä sivulla heijastaa soveltuvuuttasi ehdokkaana. Forbes-lehden ura- ja viejä Dan Schawbel jatkaa vain vuosikymmenen ajan, ennen kuin Google-maailma vanhentaisi sitä.

Internetin, sosiaalisten verkostojen verkkosivustojen ja kaikkien digitaalisten asioiden nousu on tehnyt jatkamisen, joka on ollut tavanomainen tapa saada huomiota ja ovi työhaastatteluun, vähemmän tärkeäksi. Työnhaku verkossa on nyt nopein ja paras tapa saada huomiota. Aloita nyt sosiaalisen verkottumisen sivustoilta, etenkin Linkediniltä, ​​Twitteriltä ja Facebookilta, jotka kaikki yhdistävät työnhakijat työnhakijoiden kanssa.

Itse asiassa verkkovideohaastattelut muuttavat työnhakuympäristöä työnantajien kanssa hyödyntäen Skypen, FaceTimen ja muiden tekniikoiden rikkaita valmiuksia haastatteluihin. Lisäksi tekniikalla rikastetut ehdokkaat voivat koota omat digitalisoidut virtuaaliselämänsä, joihin he voivat upottaa kuviaan, ja luoda salkkuja, jotka ovat dynaamisempi ja vuorovaikutteisempi tapa houkutella potentiaalisia työntekijöitä.

 1. Harkitaan lyhyttä ja lyhyttä jatkamista

Sen sijaan, että antaisit yksityiskohtia elämästäsi ja työstäsi, ilmaise taidot ja miten voit antaa omat panoksesi hakemasi yritykseesi hyvin lyhyesti ja asiallisesti. Koska rekrytointipäälliköiden on käydä läpi monien ehdokkaiden profiilit, he antavat vain 30 sekuntia esikatsellaksesi ansioluettelosi. Lyhyt ja houkutteleva kuvaus itsestäsi riittää auttamaan rekrytointipäälliköitä tekemään päätöksen profiilissasi. Sinun ei tarvitse muuttaa koko työnhakua jatkaa melko usein, muuttaa taitojasi työnantajien tarpeiden ja yrityksen vaatimusten mukaisesti saadaksesi huomiota ja korostamaan saavutuksiasi. Se tekisi jatkamaan hyvässä asemassa seisoa ja saada huomaamatta.

 • Pidä ansioluettelosi yksinkertaisena, koska automaattiset hakijaseurantajärjestelmät lukevat sisältöosaa, eivät hienoa muotoilua.
 • Muotoile ansioluettelosi tekstinkäsittelyssä, että saat kaikki kielioppi ja oikeinkirjoitus oikein, ja tallenna se muistilehtiölle.
 • Listapisteiden ja avainsanojen käyttö tarvittavien tosiasioiden kanssa, jotka heijastavat taitojasi ja kokemustasi.
 • Lisää yhteenveto CV: n yläosaan, jossa on kaksi tai kolme luettelopistettä, jotka osoittavat taitosi, joilla sinulla on. Luettelomerkit luetellaan tärkeysjärjestyksessä suhteessa työhön, johon sinun on keskitettävä seuraavaksi.
 1. Tarvitaan suosituksia ja sosiaalisia todisteita

Suosittelut, sosiaaliset todisteet ja suositukset vähentävät hakijan sopivuuden riskiä. Yhtiö ei koskaan haluaisi käyttää mahdollisuutta palkata väärä henkilö ja henkilö, joka poistuu työstä kolmen kuukauden välein. Tämä tilanne maksoi yritykselle puolitoista hänen vuosipalkastaan. Ja tiukassa kilpailussa ja tiukassa taloudessa on varsin ymmärrettävää, että vuokrausjohtajat välttävät riskin ottamista sellaiselta henkilöltä, jolla ei ole sosiaalista taustaa tai jolla ei ole luotettavia referenssejä.

On suositeltavaa kerätä mahdollisimman monta lausuntoa ja suositusta, koska se todistaa luotettavuutesi, maineesi ja kokemuksesi työnhakuun. Sinun tulisi ainakin esittää kolme suositusta jokaisesta työskentelemästäsi kaupungista tai paikasta.

Vakuuttamisen ja tieteen psykologian isä Robert Cialdini antoi kirjassaan ”Vaikutus, vakuuttamisen psykologia” kuusi vakuuttamista, jotka antavat sosiaalisia todisteita ja ovat:

 • Sosiaalinen todiste
 • vastavuoroisuus
 • Sitoutuminen ja johdonmukaisuus
 • auktoriteetti
 • mieleen
 • Niukkuus

Tämä tuo meidät lähemmäksi maailmaa ja yhteiskuntaa, jossa elämme ja omaksumme tapoja, jotka maailma on sanellut ja katsomme suuntaan, johon muut ihmiset liikkuvat ja katsovat. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti yhteydenpitoa yhä useampaan ihmiseen. Mitä enemmän saat sosiaalisia todisteita, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus saada huomatuksi, koska sinut pidetään lähtevänä, vastuuntuntoisena ja luotettavana ihmisenä - henkilöksi, johon voi luottaa.

 1. Paperipohjaisia ​​ansioluetteloita ja saatekirjeitä käytetään tuskin

Palkkaamispäälliköt etsivät ansioluetteloita ja saatekirjeitä sähköisten järjestelmien kautta, se on heidän sähköpostinsa kautta. On parempi valmistella jatkaminen ja alustaa se luettavaksi tietokoneen näytöllä. Tämä tarkoittaa, että asiakirjat alustetaan skannaamisen helpottamiseksi rekrytoijille. Toiseksi jatkamisen ja saatekirjeen on oltava lyhyt, uran positiiviset kohdat korostettuna. Vältä ansioluettelosi grafiikkaa ja varjoamista. Pidä vain ansioluettelosi ja saatekirje yksinkertaisena, suoraviivaisena, lyhyenä ja houkuttelevana.

 1. Ole sosiaalisempi

Ansioluettelot ovat johdantoasiakirjojasi, mutta tärkeätä on se, kuinka paljon sosiaalistettu olet. Anna enemmän merkitystä ja prioriteettia suhteiden kehittämiselle asiantuntija-alueesi ihmisten kanssa ja jaa sama työprofiili, tai hän voi olla johtotehtävissä. Mitä enemmän pidät yhteyttä kollegoihisi, ikätovereihisi ja muihin asiantuntijoihin, sitä enemmän saat tietoa teollisuuden tapahtumista ja tunnustusta ja lisäät mahdollisuuksiasi saada huomatuksi potentiaalisten työnantajien keskuudessa.

FT Howard E. Figler sanoo kirjassaan täydellisen työnhaun käsikirjan: Kaikki mitä sinun on tiedettävä saadaksesi työsi.

”Tietojen hankkiminen on sosiaalinen prosessi, ihmisiä yhdistää toisiinsa ääretön määrä polkuja. Monet näistä reiteistä ovat käytettävissäsi, mutta sinun on aktivoitava piirit, jotta ne toimivat eduksesi. ”

Äskettäinen tutkimus, joka tunnetaan nimellä “Small World Wonder”, osoittaa, kuinka hyödyllistä on omat henkilökohtaiset kontaktisi ja kuinka sama voi auttaa sinua saavuttamaan sen. Se on kuin vetovoiman magnetismi, joka voi auttaa sinua saamaan huomiota ja että magneettisuus tulee tekemällä sosiaalisia kontakteja.

 1. Työnantajat etsivät kykyjä vastaamaan vaatimuksiaan

Työnantajat odottavat löytävänsä kyvyt, jotka pystyvät täyttämään vaatimukset, eivätkä työnhakijoiden haluamat. Kaikkien vaadittuun työhön ehdokkaiden on osoitettava kykynsä potentiaalisten työnantajiensa tarpeiden mukaisesti. Ja puolestaan ​​työnantaja näkee työntekijöiden taidot yrityksen politiikkojen ja heidän operatiivisten tarpeidensa mukaisesti. On erittäin suositeltavaa, että työnhaussa keskitytään siihen, mitä työnhakija voi tehdä potentiaalisen työntekijänsä ja yrityksensä hyväksi.

Teknisten taitojen lisäksi on olemassa joitain yleisiä taitoja, joita työntekijät odottavat, ja nämä ovat:

 • Viestintä- ja ihmissuhdetaidot
 • Tutkimus- ja analyyttiset taidot
 • Useiden tehtävien käsittely
 • Johtamis- ja johtamistaidot
 • Tietokonetaidot
 • Ihmissuhdetaidot
 • Herkkyys muihin uskontoihin ja heihin.

Nykyään, jos joudut onnistumaan kilpailuun, on tärkeää pukea nämä persoonallisuustaidot teknisten taitojen lisäksi. Nämä ominaisuudet antavat oikealle ehdokkaalle etulyöntiaseman muihin nähden ja tulevat helposti potentiaalisten työntekijöiden silmissä, koska näitä taitoja omaavat työntekijät ovat aina osoittautuneet yrityksen eduksi.

 1. Työnväli on hyvä

Nyt työntekijät eivät anna painon ikää vuosien tai kuukausien lukumäärään työpaikkojen välillä. Työnantajat ymmärtävät, että jopa parhaat työntekijät voivat lomauttaa ja että he tarvitsivat tauon edellisestä työpaikasta. He tarvitsevat tuoreita mieliä ja kykyjä, joilla on päivitetyt taidot ja ihmiset, jotka voivat osoittaa aloitteellisuutta ja kykyä ottaa vastaan ​​haasteita ja kohdata ongelmat. He arvostavat ehdokkaita, jotka voivat tehdä haluamansa yksin ja tehdä aloitteita. Selvitys eroavuuksista voidaan antaa viittaamalla siihen, mitä olet tehnyt tällä ajanjaksolla, joko olet ryhtynyt osa-aikaiseen työhön, suorittanut tietyn kurssin taitojen parantamiseksi tai suorittanut joitain yhteisöpalveluja tai sinulla on muita henkilökohtaisia ongelma.

 1. Substantiivien ja avainsanojen käyttö profiilissasi

Luodessasi profiilia Linkedinille, varmista, että käytät oikeita avainsanoja ja maksimaalista substantiivien käyttöä. Substantiivit ja avainsanat antavat vaaditut tulokset, ja niiden oikea käyttö tekee profiilista helposti haettavan ja erottuvan kuin muut. Jos haluat luoda tehokkaan Linkedin-profiilin, luo ammatillinen otsikko heti nimesi viereen, mikä heijastaa mitä olet. Jos lause kirjoitetaan juuri nimesi alle, se saa varmasti korkeamman arvosanan hakemistossa ja antaa työnhakijan profiilille hyvän sijoituksen.

Varmista, että olet lisännyt avainsanat virkanimikkeeseen, jonka tulisi olla selkeä ja ymmärrettävä sekä näyttää kuka olet ja asema, jota haet. Linkedin tarjoaa sata tilaa ammattinimikkeille, jotta voidaan käyttää mahdollisimman monta avainsanaa. Joten on parasta tehdä haku avainsanoille ja oppia käyttämään samoja sivulla.

 1. Henkilökohtainen tuotemerkki on tärkeä

Muutama vuosi sitten tuskin kukaan tiennyt henkilökohtaisesta brändäyksestä, mutta nyt rekrytoijat odottavat kykyjä, jotka voivat jättää kuvansa vaikutelman mukaisen tulosteen verkossa. Henkilökohtainen brändäys tarkoittaa sitä, että ominaisuuksiasi projisoidaan tehokkaasti potentiaalisten työntekijöiden houkuttelemiseksi korostamalla taitoja, saavutuksia ja tunnustusta kaikkien uran tai akateemisten vuosien ajan ja ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen ja parhaiten sopivan hakemaasi työhön.

Henkilökohtaisen tuotemerkin muodossa työnhaussa myös työnhakijan tulisi olla selkeä elämänsä tavoitteista, päämääristä ja päämääristä, jotka lisäisivät käsittämättömiä mahdollisuuksia onnistuneen uran rakentamiseen.

Analysoi intohimosi, taidot ja arvot ja lisää profiiliisi ja niin paljon tietoa kuin mahdollista. Lisäksi painotetaan ominaisuuksia, jotka sinulla on muokatessasi omia tuotemerkkejäsi ja taitojasi, jotka sinulta on hankittu. Kyse on yhteyksistä ihmisiin, joilla on eniten merkitystä. Kuten Tom Peters selitti vuonna 1997 artikkelissaan "The Brand Called you", "olet joka tapauksessa yhtä paljon tuotemerkki kuin Nike, Coke, Pepsi tai Body Shop. Aloitaksesi ajatteleminen oman suosikki tuotemerkkijohtajasi tavoin, kysy itseltäsi sama kysymys, jonka Nike, Coke, Pepsi tai Body Shop -yrityksen tuotepäälliköt kysyvät itseltään: Mikä on tuotteeni tai palveluni, joka tekee siitä erilaisen?

Ajattele samalla tavalla, mikä on teissä, joka on niin erilainen ja ainutlaatuinen. Lyhyesti sanottuna henkilökohtainen brändisi on vahvuustesi, arvojesi, ominaisuuksien, intohimojen, taitojen ja laadun yhdistetty laatu, jonka avulla ihmiset tuntevat sinut, ja juuri tämä edustaminen sinusta voi hakea työntekijöiden huomioita.

Epäjohdonmukaisuus tai mikä tahansa väärin kirjoitettu jättää huonon vaikutelman ja voi estää sinua siirtämästä seulontaprosessia. Vaikka et ole koskettanut tietokonetta koko elämäsi, voit luoda henkilökohtaisen tuotemerkin ja hallita itseäsi ja omaa imagoasi.

 1. Ulkonäkö ei lasketa, vaan persoonallisuus

Nykyään se koskee enemmän persoonallisuutta kuin ulkonäköä. Saatat näyttää ja näyttää houkuttelevalta, mutta jos et pysty vaikuttamaan potentiaaliseen työnantajaan puhumallasi ja käytölläsi, menetät toisen ehdokkaan. Sinun tulisi osoittaa innokkuutta työprofiilissa, johon haet, ja tuntea toiminta-alueesi. Ole hyvin valmistautunut ja tiedä enemmän yrityksestä ja työprofiilista, johon haet. Keskity räätälöimään ansioluettelosi ja saatekirjeesi yrityksen vaatimusten mukaisesti. On parasta lähettää muutama työnhakuhakemus vain kohdeyrityksille sen sijaan, että levittäisit sitä sokeasti täällä.

On tarpeen omaksua ja noudattaa uusimpia työnhakua koskevia vaatimuksia ja uusia strategioita, joiden avulla saat enemmän altistumista ja enemmän mahdollisuuksia. Lyhyesti sanottuna kilpailun voittamiseksi se vaatii ainutlaatuisuutta, kykyjä ja pyrkimyksiä päästä saumattomasti loput ylös ja olla väkijoukon yläpuolella.

Aiheeseen liittyvät kurssit: -

 1. Amazing Guide luoda tehokkaita jatkaa virheitä välttää
 2. Houkuttelevat hyödylliset vaiheet valmistelemaan jatkamiskirje
 3. Kuinka löytää työpaikkoja sosiaalisen median avulla