Johdatus kurkkuun

Nykyään on saatavilla monia työkaluja. Kurkku on yksi työkalu ohjelmoijien kirjoittaman koodin testaamiseen. Siellä on monia työkaluja, kuten kurkku, kuten JBehave, RSpec jne. Näistä työkaluista on apua kommunikoidaan tuotteen kanssa asiakkaan kanssa. Nämä ovat työkaluja, jotka testaavat muita ohjelmistoja yksinkertaisella kielellä annetussa skenaariossa. Nämä työkalut ovat erittäin helppo oppia. Jos olet testitaustasta ja halusit tietää kuinka tämä työkalu tarkalleen toimii, olet oikeassa paikassa. Jokainen yritys yrittää ylläpitää suhteitaan asiakkaaseen. Työkalut, kuten kurkku, auttavat heitä ylläpitämään tätä luottamusta.

Jokaisen yrityksen on tehtävä oikeat päätökset asiakastyytyväisyyden perusteella. Jokainen tuote on sovitettava asiakkaan suunnitelmaan. Kurkkutyömme toteuttaminen on helpottaa tapaa selittää eritelmämme selkeämmin erilaisten skenaarioiden avulla.

Mikä on kurkku?

Aloitetaanpa nyt siitä, mikä kurkku on tarkalleen? Kurkku on hedelmä salaatissa, jota syöt. Ilmeisesti ei. Kurkku on automaation testausjärjestelmä. Kurkkutyökalu perustuu BDD-lähestymistapaan eli käyttäytymiseen perustuvaan lähestymistapaan. Lyhyesti sanottuna se kuvaa järjestelmän yleistä käyttäytymistä. Tämä on enimmäkseen asiakaskeskeistä.

Kuinka käyttää kurkku-työkalua?

Kurkku käyttää kieltä kurkku. Se on erittäin helppo oppia. Tämän prosessin avulla voimme esitellä työmme asiakkaalle hyvin muotoillussa muodossa. Gherkin on ei-tekninen kieli. Jokaisella kielellä on omat standardinsa sopiakseen. Gherkinillä on myös joitain sääntöjä. Kurkkua käytetään kurkkujen testitapausten kehittämiseen. Kielellä on joitain avainsanoja käytettäväksi kurkun koodin kirjoittamisessa.

Avainsanat kurkun koodin kirjoittamiseen

Seuraavat ovat avainsanat:

 • Ominaisuus
 • Sääntö (kurkkuversio 6)
 • Esimerkki (tai skenaario)
 • Annetaan, Milloin, Sitten, Ja Mutta (vaiheet)
 • Tausta
 • Skenaarion ääriviivat (tai skenaarion malli)
 • esimerkit

1) Ominaisuus: Tämä osa koodista kertoo vain korkean tason skenaariosta, kuten mitä täällä tapahtuu. Tätä avainsanaa käytetään koodin alussa, jota seuraa kaksoispiste (:). Voit tehdä siitä kuvaavamman kuin tarvitset. Kurkku jättää yleensä huomioimatta avainsanan tiedot.

2) Sääntö: Tämä on myös yksi avainsanoista. Tämä avainsana on valinnainen. Kuten nimestä voi päätellä, se asettaa säännön erilaisten skenaarioiden toteuttamiselle. Saatamme sanoa, että tämä tarjoaa joitain lisäideoita ominaisuudesta.

3) Esimerkki (tai skenaario): Esimerkki on suoritettava koodi. Se selittää koodin esimerkillä, joka voi antaa meille skenaariopohjaisen eritelmän. Esimerkki on myös yksi testi. Siinä voi olla luettelo kaikista suoritettavista prosesseista tai vaiheista.

4) Annetaan, milloin, sitten, ja, mutta (vaiheet): Testin päävaiheet ovat, milloin, sitten, ja tai. Nämä vaiheet suorittavat yksi kerrallaan kurkkua, eivätkä anna sinun antaa joitain kuvauksia jokaisesta vaiheesta.

Esimerkkejä:

Koska korissa on mangoja

Sitten korissa on mangoja

5) Taustaa:

Oletetaan, että sinulla on joukko skenaarioita, jotka on tarkistettava uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä toistuva tehtävä voidaan ryhmitellä annettuun avainsanaan. Saatat sanoa, että tämä skenaario on käsitelty ennenkin, noudata vaiheita. Hyvä käytäntö on, että yhdellä ominaisuudella on yksi tausta. Sen pitäisi olla selvää ymmärtää

6) Skenaarion ääriviivat (tai skenaarion malli):

Sama kuin tausta. Oletetaan, että meillä on yksi skenaario. Tuo skenaario tulee jälleen. Voimme käyttää nykyisen skenaarion ääriviivat. Skenaarioiden ääriviivat ja skenaariopohjat ovat samat.

7) Esimerkit: Tämä esimerkki avainsana, kuten edellä selitettiin, mutta täällä tuli jälleen tietää, että skenaariossa on oltava esimerkki siihen.

Mitä kurkkua käytetään?

Saanen kertoa teille tämän muutamalla esimerkillä. Oletetaan, että sinulla on projekti ja asiakas haluaa tietää, mitkä kaikki ominaisuudet joudut luovuttamaan. Kun kyse on loppukäyttäjästä tai asiakkaasta tuolloin, et pysty selittämään kaikkia testitapausidesi teknisiä yksityiskohtia. Täällä kurkku tulee kuvaan. Kurkku-työkalu auttaa kuvaamaan kaikkia tilanteita eri olosuhteissa. Se on paljon parempaa kuin antaa asiakkaille teknisiä yksityiskohtia, joita he eivät ymmärrä.

Kuinka kurkku tekee työskentelystä niin helppoa?

Kurkku on avoimen lähdekoodin työkalu. Monet yritykset käyttävät tätä työkalua tuottavuuden parantamiseksi. Tätä työkalua voidaan käyttää missä tahansa tänään saatavilla olevassa pinossa. Tätä työkalua käytetään koodin toimivuuden testaamiseen ihmisluettavassa muodossa.

Mitä voit tehdä kurkkuun?

Oletetaan, että meillä on jokin koodi, jonka avulla John voi päästä kotiin. Jos John ottaa lentokoneen lyhyelle matkalle, se on kallista, jos hän tulee junalla, se on halpaa ja luotettavaa lyhyemmälle matkalle.

Esimerkkejä:

# Kommentoi

@tag

Ominaisuus: John tulee kotiin junalla on hyvä.

Etäisyyden mukaan juna on hyvä tulla kotiin

Skenaario palaamalla kotiin junalla on hyvä.

Koska Johnin on tultava kotiin

Kun hän saavuttaa asemalle ajoissa

Sitten hän pääsee kotiin tänään

Edellä esitetyllä esimerkillä ilmoitamme mahdollisuudesta ottaa juna oikeaan aikaan saatuihin tuloksiin päästäkseen vain kotiin tänään.

Miksi meidän pitäisi tarvita kurkkua?

Asiakkaiden luottamusta on aina mahdollista parantaa ottamalla heidät mukaan tuotteen kehittämisprosessiin. Kurkku antaa meille kyvyn selittää kriittiset tekniset koodin eritelmät helposti luettavalla kielellä loppukäyttäjälle tai asiakkaalle. Se keskittyy käyttäytymiseen perustuviin kehitystesteihin.

edut

 1. Se tukee kaikkia kieliä.
 2. Se yhdistää asiakkaan tekniseen eritelmään helposti kielellä.
 3. Voimme käyttää kurkkutyökaluun kirjoitettua koodia uudelleen.
 4. Kurkkulaajennukset ovat erittäin nopeita.
 5. Emme vaadi mitään ohjelmointikieltä skriptien kirjoittamiseksi kurkkuun.

johtopäätös

Kurkku on testityökalu, jota käytetään testitapausten automatisointiin. Voimme integroida sen sellaiseen työkaluun kuin seleeni. Testikoodin kirjoittaminen kurkkukehittäjille ja testaajille tulee yhdessä, ja he yhdessä luovat skenaariopohjaisia ​​eritelmiä asiakkaan kanssa hoitamiseksi.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Mikä on kurkku. Tässä keskustellaan siitä, kuinka kurkku-työkalua voidaan käyttää esimerkkien ja etujen kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Kurkkuhaastattelukysymykset
 2. Seleeni vs kurkku
 3. Asenna Selenium IDE
 4. Mikä on Appium?