Yleiskatsaus pankeista Britannian Neitsytsaaret

Brittiläinen Neitsytsaaari on Yhdistyneen kuningaskunnan riippuvainen alue ja se on yksi Karibian vakaista alueista. Brittiläisen Neitsytsaaren pankkisektori on hyvin pieni, eikä se ole sijoittajille tarkoitettu finanssikeskus tai kohde. Brittiläisen Neitsytsaaren talous on yksi Karibian vakaimmista ja sen BKT henkeä kohti on yksi koko alueen korkeimmista. Offshore-pankkitoiminta aloitettiin vuonna 1980 British Virgin of Islandissa ulkomaisten yritysten kiinnostuksen vuoksi rekisteröityä Brittiläiseen neitsytsaareen sisällyttämistä varten.

Brittiläiset Neitsytsaaret Financial Services Commission on Britannian Neitsytsaaressa toimiva riippumaton sääntelyviranomainen, joka vastaa kaikkien BVI: n sisällä ja sisäpuolella olevien rahoituspalvelujen ja FSC: n valvomien pankkitoimintojen sääntelystä, valvonnasta ja tarkastamisesta. Pankkien perustaminen offshore-alueelle oli erittäin monimutkaista, minkä vuoksi on vain muutama pankki, jotka voisivat esiintyä Britannian Neitsytsaarella. FSC varmistaa, että kaikki pankit ovat noudattaneet kansallisia lakeja ja normeja. BVI Ole erityisen varovainen, että pankkisektoriin ei liity mitään laitonta toimintaa, kuten rahanpesua ja huumekauppaa.

10 parasta pankkia Britannian Neitsytsaaret

Tässä on luettelo Britannian Neitsytsaarten kymmenen parhaan pankin joukosta, jotka ovat seuraavat:

1. Neitsytsaarten kansallispankki

Se on vuonna 1974 perustettu British Virgin of Islandin parhaita kaupallisia pankkeja, ja se perustettiin nimellä Neitsytsaaren kehityspankki. Pankin omistaa British Virgin of Islandin hallitus. Pankit tarjoavat palveluita, kuten säästötilejä, talletustodistuksia, lainoja, vähittäiskauppaa ja yritystoiminnan pankkituotteita jne. Pankit tarjoavat korkeamman koron talletustodistuksille 24 kuukauden ajaksi, ja tämä korko on korkeampi Saaren neitsyt-alueella. Pankki myöntää lainaa viljelijöille ja kalastajille, ja kun pankki muuttui kehityspankista liikepankkiksi, myös sen lähestymistapa muuttui vuodesta 2007.

2. VP Bank (BVI) Ltd

VP Bank Ltd perustettiin vuonna 1995 BVI: ssä ja sen kokonaan omistamassa tytäryhtiössä VP Groupiin. Pankki tarjoaa laajan valikoiman yksityisiä pankkipalveluita yksityishenkilöille, välittäjille ja omaisuudenhoitajalle. Konsernin taseen loppusumma on 12, 4 miljardia CHF ja nettotulot 54, 7 miljoonaa CHF. Pankki työllistää noin 800 henkilöä ja se sijaitsee Tortolassa. Pankin pääpaino on varainhoidossa ja yksityisissä pankkitoiminnoissa. VP-ryhmä on myös läsnä muissa kuudessa paikkakunnalla ympäri maailmaa, ja sen osakkeet on myös listattu kuudessa Sveitsin pörssissä, ja Standard and Poor's -luokituslaitos on luokitellut sen taloudelliseksi arvoksi A.

3. FirstBank VI

FirstBank VI perustettiin vuonna 1984 ja se sijaitsee Tortolassa, ja se tarjoaa pankkipalveluita kuten vähittäispankkitoiminta, yrityspankkitoiminta sekä vakuutustuotteet ja -palvelut. Pankki tarjoaa myös rahoituspalveluita Puerto Ricossa ja Yhdysvalloissa sekä British Virgin Islandin paikallisia asiakkaita. Pankki yli 65 vuotta palvelevana ryhmänä ja vahvistaa franchising-toimintaansa kaikilla kolmella alueella. Pankki tarjoaa palveluita yksityishenkilöille ja oikeushenkilöille kaikissa 3 sijaintipaikassa. Vuonna 2008 pankki osti neitsytsaaren yhteisöpankin, josta tuli alueen johtavia finanssilaitoksia ja suurimpia sivukonttoreita.

4. Scotiabank (The British Virgin Island) Ltd.

Scotiabank on kansainvälisin pankki, joka aloitti toimintansa Brittiläisen Neitsytsaaren alueella vuonna 1967. Nykyään Pankilla on perusteellisesti 2 sivukonttorin ja 8 pankkiautomaatin verkosto Brittiläisten saarten Neitsytsaaressa ja jotka tarjoavat palveluita täydelliselle valikoimalle vähittäis- ja liikepankkitoimintaa. . Vähittäispankkitoiminta jatkaa toiminnan laajentamista heijastaen maan talouskasvua ja keskittyen lähinnä matkailualaan. Pankin kokonaismäärä on 998 miljardia dollaria ja nettotulot 9, 1 miljardia dollaria vuonna 2018. British Virgin of Island -pankin panokset edistävät urheilualoitetta, hiv: n / aidsin torjuntaa ja taiteen ja kulttuurin koulutusta.

5. FirstCarribbean International Bank (Cayman) Limited.

Tämä pankki on merkittävä kaupallinen huippupankki British Virgin of Islandissa, joka perustettiin vuonna 2001 vain 18 vuotta sitten. Nykyään pankki toimii yhden pääkonttorin, 8 välittäjän ja kansainvälisen pankkikeskuksen kautta Brittiläisten Saarten Neitsytstaarissa, jotka työllistävät pankissa noin 3092 henkilöä. Ensimmäinen Karibian kansainvälinen pankki tarjoaa palveluita yrityspankkitoiminnassa, vähittäispankkitoiminnassa, varallisuudenhoidossa, luottokorteissa, sijoituspankkitoiminnassa, rahoitusmarkkinoilla ja kaupassa. Pankin nettotulot olivat 101 miljoonaa dollaria vuonna 2018, mikä oli 142 miljoonaa dollaria vuonna 2017. Karibian alueella pankki toimii 57 konttorin, 22 pankkikeskuksen ja seitsemän toimiston kautta 16 alueellisella markkinalla.

6. Banco Popular de Puerto Rico

Banco Popular de Puerto Rico on yksi Tortolassa sijaitsevista Ison-Britannian Neitsisaarten vanhimmista ja suurimmista pankeista. Pankin painopiste on vähittäispankki-, yritys- ja offshore-pankkitoiminnassa. Pankki tarjoaa yksityishenkilöille ja oikeushenkilöille palveluita, kuten talletus, verkkomaksut, asuntolainat, yrityslaina, sijoituspankkitoiminta, vakuutuspalvelut, välittäjät jne. Pankki tarjoaa myös Private Bankers -palvelua asiakkailleen. Pankilla on perusteellinen yhden pääkonttorin ja 22 pankkiautomaatin verkosto British Virgin of Islandissa. Muita kuin Brittiläisten saarten Virginia, se toimii Puerto Ricossa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Yhdysvaltojen mantereella.

7. Bank Of Asia (BVI) Ltd.

Bank of Asia (BVI) on ensimmäinen digitaalinen pankki British Virgin of Islandissa ja sai ensimmäisen luvan maaliskuussa 2017 BVI FSC: ltä. Pankki keskittyy tuottamaan kustannustehokkaita, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä rahoitusratkaisuja ja tarjoaa myös palveluita erittäin innovatiivisella tavalla. Vuonna 2019 pankki odottaa esittelevänsä pankkikortteja ja lainauspalveluita asiakkailleen. Aasian keskuspankki ja sen tytäryhtiö työllistävät noin 70 henkilöä Aasiassa ja BVI: n, Manilan asiakaspalvelukeskuksen kanssa, joka tarjoaa ympäri vuorokauden palvelua. East Asia Financial Holding on Bank of Asia Ltd: n tytäryhtiö.

8. CITCO Group Limited (Citco Trust Corporation Limited)

CITCO-ryhmä perustettiin vuonna 1948 vastaamaan monikansallisten ja yksityisten asiakkaiden tarpeita toisen maailmansodan jälkeen. Nykyään Citco-konserni tarjoaa säilytyspalveluita Britannian Neitsytsaaressa sekä laajan valikoiman rahoituspalveluita asiakkailleen. Citco-konsernilla on hallinnassaan 1 biljoona dollaria omaisuutta, ja sillä on 60 toimistoa ympäri maailmaa, ja se työllistää noin 6200 henkilöä. Ryhmällä on valtuutettu säilytysyhteisö, jolla on lupa Brittiläisen saaren Virgin Virginissa.

9. Amicorp BVI Limited

Amicorp BVI: llä on valtuutettu säilytysyhteisö, jolla on lisenssi Britannian Neitsytsaaressa vuodesta 1998, ja se tarjoaa kaikkia ryhmätuotteita ja palveluita. Konserni tarjoaa myös palveluita, kuten selvitystilapalvelut, yrityksen hallinto, rahastojen perustaminen ja edunvalvojan palvelut, sijoitusrahastojen perustaminen ja niin edelleen. Sen pääkonttori on Tortolassa, Brittiläisen saarten Neitsytsaaressa. Amicorp-ryhmällä on yli 900 asiantuntijan ryhmä, joka osallistuu heidän henkilökohtaisiin kykyihinsä.

10. Trident Trust Company (BVI) Limited

Trident on rekisteröity valtuutettuna säilytysyhteisönä Britannian Neitsytsaaressa. Se on yksi BVI: n vanhimmista ja suurimmista luottamusyrityksistä, joka perustettiin vuonna 1986. Yli 90 ihmistä työskentelee luottamuksellisesti ja tarjoaa yritys-, vara- ja rahastohallinnon palveluita. Se tarjoaa myös palveluita, kuten omaisuuspohjaista rahoitusta ja pitkäaikaista projektirahoitusta, arvopaperisijoituksia ja kauppaa. Se on Trident Trust Groupin tytäryhtiö ja sen pääkonttori on Tortola.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas pankeille Britannian Neitsytsaaret. Tässä olemme keskustelleet Britannian Neitsytsaarten kymmenestä parhaasta pankista niiden rahoitusrakenteella. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

  1. Yleiskatsaus ja opas 10 parhaiten Qatarin pankkiin
  2. 10 parasta pankkia Belgiassa
  3. Opas Top 10 pankkiin Filippiineillä
  4. Pankit Kuwaitissa