Mikä on CSS3?

CSS (CSS) on kieli, jota käytetään kuvaamaan millä tahansa merkintäkielellä kirjoitetun asiakirjan ulkoasua, tyyliä ja muotoa. Yksinkertaisin sanoin sitä käytetään verkkosivujen ulkoasun muotoiluun ja järjestämiseen. CSS3 on aikaisemman CSS-version, CSS2, uusin versio.

Merkittävä muutos CSS3: ssa CSS2: een verrattuna on moduulien käyttöönotto. Tämän toiminnallisuuden etuna on, että se antaa spesifikaation viimeistellä ja hyväksyä nopeammin, koska segmentit viimeistellään ja hyväksytään osittain. Tämän avulla selain voi tukea määrityksen segmenttejä.

Jotkut CSS3: n avainmoduulit ovat:

 • Laatikkomalli
 • Kuva-arvot ja korvattu sisältö
 • Tekstitehosteita
 • valitsimet
 • Taustat ja reunat
 • animaatiot
 • Käyttöliittymä (UI)
 • Useita sarakkeiden asetteluja
 • 2D / 3D-muunnokset

CSS3: n ominaisuudet

CSS3: n ominaisuudet ovat seuraavat:

1.Selectors

Valitsijat antavat suunnittelijalle mahdollisuuden valita tarkemmat verkkosivun tasot. Ne ovat rakenteellisia näennäisluokkia, jotka suorittavat osittaisia ​​vastaavuuksia ominaisuuksien ja määritteiden arvojen täsmäämiseksi. Uudet valitsimet kohdistavat näennäisluokan tyyliin URL-osoitteeseen kohdistetut elementit. Valitsijat sisältävät myös valitut pseudoluokan tyyliin valitut elementit, kuten valintaruudut ja valintanappi.

2. Tekstitehoste ja asettelu

CSS3: lla voimme muuttaa tekstin perusteluja, välilyönnin säätämistä asiakirjassa ja myös tyyliä sanojen tavutusta.

3. Ensimmäisen kirjeen ja ensimmäisen rivin pseudo-luokat

CSS 3 sisältää ominaisuudet, jotka auttavat kerningissä (merkkien välisen etäisyyden säätämisessä visuaalisesti miellyttävän vaikutuksen saavuttamiseksi) ja drop-caps-tilojen sijoittamisessa (iso koristeellinen iso kirjain kappaleen alussa).

4. Sivutiedot ja luotu sisältö

CSS 3: lla on lisävaihtoehtoja Paged Mediassa, kuten sivunumerot sekä käynnissä olevat otsikot ja alatunnisteet. Myös luodun sisällön tulostamiseen on lisäominaisuuksia, kuten ristiviitteiden ja alaviitteiden ominaisuudet.

5. Useiden sarakkeiden asettelu

Tämä ominaisuus sisältää ominaisuudet, joiden avulla suunnittelijat voivat esittää sisältönsä useissa sarakkeissa vaihtoehtoilla, kuten sarakkeiden lukumäärä, sarakerako ja sarakkeen leveys.

CSS3: n edut

 • CSS3 tarjoaa navigoitavien elementtien johdonmukaisen ja tarkan sijainnin.
 • Verkkosivua on helppo mukauttaa, koska se voidaan tehdä yksinkertaisesti muuttamalla modulaarista tiedostoa.
 • Grafiikka on helpompaa CSS3: ssa, joten sivustosta on helppo tehdä houkutteleva.
 • Se mahdollistaa online-videoiden näyttämisen ilman kolmansien osapuolien laajennuksia.
 • CSS3 on taloudellinen, aikaa säästävä ja sitä tukee useimmat selaimet.

CSS3: n käyttö ja tarve

CSS3: ta käytetään HTML: n kanssa sisältörakenteen luomiseen ja muotoiluun. Se vastaa väreistä, fontin ominaisuuksista, tekstin kohdistamisesta, taustakuvista, grafiikasta, taulukoista jne. Se tarjoaa eri elementtien sijainnin, kun arvot ovat kiinteät, absoluuttiset ja suhteelliset.

CSS3 on erittäin kiitettävä erittäin interaktiivisten verkkosivujen rakentamisen tukemiseksi, koska se tarjoaa laajemmat vaihtoehdot suunnittelulle. Mainostaessaan tuotteita ja palveluita asiakas tarkastelee ensin verkkosivustoa, sen tulisi olla houkutteleva ja houkutteleva, ja tämä voidaan saavuttaa CSS3: n avulla.

CSS3 antaa suunnittelijalle luoda verkkosivustoja, joissa on runsaasti sisältöä ja vähän koodia. Tämä tekniikka tuo mukanaan jännittäviä ominaisuuksia, jotka tekevät sivusta näyttävän hyvältä, käyttäjän on helppo selata sitä ja toimii myös virheetömästi.

Jotkut mallit, kuten varjot, pyöristetyt kulmat ja kaltevuudet, ovat käyttökelpoisia melkein jokaisella verkkosivulla. Nämä suunnittelun parannukset voivat tehdä sivustosta houkuttelevan asianmukaisessa käytössä. Aikaisemmin näiden tekniikoiden käyttämiseksi meidän oli turvauduttava moniin monimutkaisiin menetelmiin, joissa oli paljon koodausta ja HTML-elementtejä. Siedimme näitä kiertotapoja, koska ei ollut muuta tapaa saavuttaa näitä tekniikoita. Mutta nyt CSS3 antaa meille mahdollisuuden sisällyttää nämä mallit suoraan yksinkertaisemmille, puhtaammille ja nopeille sivuille.

Kuka on oikea yleisö CSS3-tekniikoiden oppimiseen?

Ennen kuin yrität oppia CSS3: ta, meidän pitäisi olla perehtynyt HTML: n perusteisiin. HTML auttaa kuvaamaan sisältömme rakennetta ja CSS auttaa sen muotoilussa ja sijoittamisessa. Kun olemme tarttuneet HTML: n perusteisiin, on suositeltavaa oppia HTML ja CSS samanaikaisesti, koska HTML on paljon mielenkiintoisempi oppia, kun käytämme CSS: ää sen kanssa. Sitten lisätäksesi dynaamisia toimintoja verkkosivuillemme, meidän on sitten opittava JavaScript.

CSS3 on melko helppo hallita, ja jokaisen, joka haluaa hallita verkkosivustonsa ulkonäköä, tulisi oppia CSS3. CSS3 toimii HTML: n ohella kauniisti rakentamalla moderneja ja tyylikkäitä verkkosivuja ja verkkosivustoja.

Kuinka tämä tekniikka auttaa sinua uran kasvussa?

verkkokehitys on tällä hetkellä kuuma alue, jolla uramme voi todella käynnistää ja ansaita meille enemmän kuin koskaan luulimme mahdollista. Sanotaan, että tämä ammatti kasvaa edelleen vuoden 2025 jälkeen. Mitä ei tiedetä, on se, että web-kehitys on vakiintunut urapolku vähintään muutaman vuosikymmenen vanhoilla tekniikoilla. HTML, CSS ja JavaScript (JS) ovat Web-kehityksen perusta. Nämä kolme ohjelmointikieltä ovat säilyneet vuosien varrella ja niistä on tullut uusien kehittyvien tekniikoiden pilareita. CSS3: n tuntemuksella voimme jatkaa uraamme monilla aloilla, mukaan lukien mobiilisovellusten kehittäminen ja IoT Apps -kehitys. Vuorovaikutteisten ja reagoivien verkkosivujen luomiseen vaaditaan tietoa Bootstrapista, joka on CSS-kehys, mikä edellyttää meiltä CSS-taitoa. Siten CSS3: n taitojen hankkimisen jälkeen on paljon polkuja.

johtopäätös

CSS3 on tehokas työkalu verkkosivujen suunnittelijoille. CSS3: n käyttöönoton jälkeen verkkosivujen sisällön esittely on ollut parempaa. Riippumatta siitä, missä päätämme käyttää ohjelmointikykyämme, nähdään, että verkkotekniikat ovat todella perustavia ja välttämättömiä, jotta saadaan irti kaikista alustoista.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Mikä on CSS3 ?. Tässä keskustelimme avainmoduuleista, käyttötavoista, tarpeista, ominaisuuksista ja eduista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Huijari arkki CSS3
 2. Mikä on Maven-laajennukset?
 3. CSS vs. JavaScript
 4. Onko CSS-kirjain herkkä