Tehokkaat jatkamisvirheet, joita vältetään - Ansioluettelosi esittäminen oikein rekrytoijille on paras tapa, jolla voit palkata. Ainakin tämä on ensimmäinen askel. Arvaa mitä rekrytoijat löytävät ansioluettelosi läpi niin paljon virheitä ja virheitä, mitä he sanoisivat? Tule, tule pöydälle? Tai tarkistetaan seuraava!

Suurimmalla osalla ihmisistä on tapana syyttää toisia ihmisiä ja etenkin rekrytoijia. Heitä kutsutaan niin moneksi nimeksi - portinvartijat, huijarit, pahin kriitikko, ylpeä. Mutta kun he lähettävät vaatimuksistaan, näet Linked-Inissä tykkäysten ja kommenttien määrän: kyllä ​​yli satatuhatta.

Rekrytoijan tehtävänä on valita parhaat, vaikka syyttää tai kritisoida vähemmän kuin paras. Ne ovat yritysten kasvot, ja jos he eivät suojele yrityksiä, kuka muu?

Joten muista, että päästäksesi läpi heidän täytyy olla paras. Ensimmäinen askel on ilmeinen - huolehtimalla ansioluettelostasi ja tekemällä se siten, että jopa 7 sekunnissa se saa tarvittavan huomion ja pääset läpi.

Kuvalähde: pixabay.com

Tässä artikkelissa tarkastellaan 10 yleistä jatkamisvirhettä, jonka ehdokkaat tekevät jatkamisen kirjoittamisessa, ja kuinka välttää niitä kokonaan. Se on yksinkertaista ja helppoa. Sinun tarvitsee vain tunnistaa ne ja korjata ne heti

Tässä on 10 vinkkiä virheiden jatkamisen välttämiseksi, Aloitetaan:

 1. kirjoitusvirheet

Tämä on ensimmäinen virhe, jonka useimmat ihmiset tekevät. He kirjoittavat ansioluettelonsa lainaamalla muodoista muilta ihmisiltä ja kirjoittamalla mitä he haluavat. Mutta houkutellaksesi rekrytoijia sinun täytyy kirjoittaa englanti siten, että se erottuu joukosta. Mitä rekrytoijat ehdottomasti vihaavat, on kirjoitusvirheitä. Jos kirjoitat "tärkeä" sen sijaan, että kirjoitat "tärkeä", menetät maatasi. Mitä sinun pitäisi sitten tehdä? Noudata alla olevia vaiheita.

 • Kun kirjoitat ansioluettelosi, älä koske sitä muutama tunti. Se on kuin kaikkien uusien kirjoitusten muokkausprosessi. Kun kirjoitat jatkamisen, silmäsi väsyvät eikä ehkä pysty tunnistamaan kirjoitusvirheitä. Anna silmillesi lepoa. Tule takaisin jonkin ajan kuluttua ja tarkista.
 • Muokkaamisen aikana selaa koko jatkamista hetken aikaa. Tarkista virheiden varalta. Vaihda se heti, jos löydät sellaista. Kun olet valmis, jätä se päiväksi.
 • Palaa takaisin päivän kuluttua ja tarkista ansioluettelosi uudelleen. Sinun on vielä kerran tarkistettava ansioluettelosi varmistaaksesi, että ensimmäisessä yrityksesi lipussa ei ole kirjoitusvirheitä. Koska kirjoitusvirheiden ja virheiden tarkistaminen vie yli 1–2 päivää aikaa, aloita jatkamisen valmistelu etukäteen.
 1. Virheet kielioppia

Se olisi voinut helposti mainita kirjoitusvirheosassa. Mutta virheellisten sanojen kirjoittaminen ja kielioppien virheiden tekeminen ovat täysin erilaisia, ja niitä on käsiteltävä erikseen. Ensimmäisessä tapauksessa (kirjoitusvirheet) virheet on helppo havaita, ja se tapahtuu huolimattomuuden tai ehkä tietämättömyyden takia. Mutta kieliopin tapauksessa se on perustavanlaatuinen virhe. Virheen tekevän täytyy tietää oikea englanti. Useimmat ihmiset usein unohtavat sen, että heidän ansioluettelonsa kertovat paljon heidän viestintätaidoistaan. Ja kuten tiedätte, rekrytoijat huomaavat jatkavan kirjoittamistaitosi selaamalla ansioluettelosi. Joten parempi kiinnittää huomiota. Noudata alla olevia vaiheita.

 • Katso lauseen rakennetta kirjoittaessasi. Onko heillä oikea aihe, verbi ja esine? Jos ei, tarkista ja jos et pysty korjaamaan, kysy apua opettajiltasi, vanhemmiltasi tai muilta, jotka osaavat englantia paremmin kuin sinä.
 • Käytätkö lauseessa passiivista ääntä? Jos näin on, vaihda ääni ja kytke se aktiiviseksi. Rekrytoijat, jotka etsivät ammatillista jatkamista, haluaisivat tietää, kuinka teet tiettyjä asioita, ei miten asiat tekevät .

Kuvalähde: pixabay.com

 • Noudata samaa luettelomallia. Jos kirjoitat ”Kerätä tietoja asiakkailta ja ryhtyä välittömiin toimiin” ensimmäiseen työtehtävään edellisessä työssäsi, myös toisen työvastuun tulisi alkaa merkinnällä “+ ing” eikä suoraa verbiä.
 • Älä aseta täydellistä pysäkkiä jokaisen luettelopisteen loppuun; se näyttää rekrytoijilta epäkohteliaalta.
 1. Virheet muotoilussa

Oletko koskaan huomannut tapaa, jolla opiskelijat ja opettajat kirjoittavat taululle. Muutamaa opiskelijaa ja opettajaa lukuun ottamatta suurin osa kirjoittaa kuin teepuutarhat ja niiden rivit menevät jatkuvasti ylös ja alas. Haluatko lukea sellaisia ​​lauseita? Lyön vetoa. Kukaan ei tee. Miksi sitten antaa rekrytoijien käydä läpi saman pelon? Ensimmäinen asia on yllättää rekrytoijia esitykselläsi. Ansioluettelosi edustaa sitä, kuka olet ja kuinka kuvailet itseäsi järjestäytyneellä tavalla. Jos et pysty järjestämään kirjoitustasi jatkamisessa oikein, rekrytoijat paheksuttavat ja hylkäävät profiilisi, vaikka sinulla olisi kaikki tarvittavat taidot työhön. Joten sinun kannattaa kiinnittää huomiota muotoiluun eikä koskaan antaa rekrytoijan paheksua. Noudata alla olevia ohjeita.

 • Pidä samanlainen sisennys jokaisella rivillä ja luettelopisteillä. Tämä vaikuttaa itsestään selvältä, mutta nähtyämme niin monta jatkamista, mielestämme se on mainitsemisen arvoinen.
 • Joskus MS Wordistä löytyy virheitä ja se vastaa usein typerästi. Siksi paras tapa on tallentaa se, kun alustat .doc-tiedoston uudelleen ja tallentaa sen .pdf-tiedostoksi. Voit ladata ohjelmiston nimeltä “ do-pdf ”. Se tulee tulostimen tilalle ja tekee työn. Voit myös käyttää Online-convert.comia samaan tai voit käyttää myös jatkamisohjelmistoa.
 • Tee kirjasimesi pieneksi enintään 11 ​​pistettä. Koska tulostetun tai muunnettua .pdf-tiedostoksi fontin koko kasvaa.
 • Jos olet tuoreempi tai sinulla on muutaman vuoden kokemus, yritä rajoittaa ansioluettelosi 1-2 sivulle. Se säästää aikaa ja antaa rekrytoijien tarkistaa ansioluettelosi täydellisesti.
 1. Sähköposti- ja yhteystiedot puuttuvat / Väärä

Voitko kuvitella sen? Se on kuin lähetät kirjeitä nimettömällä merkillä, jotta vastaanottaja ei voi saada aavistustakaan, joka on lähettänyt sen ensin. Haluatko varmistaa, että ansioluettelosi hylätään? Jos on, tässä on kaava. Älä mainitse sähköpostiosoitettasi ja yhteystietosi tai mainitse väärää sähköposti- ja puhelinnumeroasi. Siinä ei ole paljon sanottavaa. Älä myy huumorin kautta. Sinun on mainittava sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi oikein. Miksi? Jos rekrytoijit pitävät ansioluettelosi, seuraava askel, jonka he tekisivät, on soittaa sinulle tai lähettää sinulle sähköpostia. Jos heillä ei ole sähköpostiosoitettasi ja yhteystietojasi / heillä on vääriä yhteystietoja, miten he mahdollisesti tekisivät sen?

 1. Liian paljon lukemista

Jotkut jatkamiset ovat liian pitkiä. Joskus se on 5 sivua, joskus 7 sivua ja joskus 10 sivua. Luuletko rekrytoijien kasaan jatkajien kasaan niin paljon aikaa lukeaksesi kaikki riimeesi, jotka olet kirjoittanut ansioluetteloosi? Tutkimuksesta havaittiin, että jokainen jatkaja saa vain 7 sekunnin huomion rekrytoijalta. Luuletko jatkavanne pystyvän skannaamaan 7-10 sekunnissa? Jos ei muokkaa. Vähentää. Leikkaa ylimääräiset. Mainitse vain asiat, joilla on merkitystä. Et kirjoita tarinaa. Kirjoitat vain pääpiirteesi tarinasi. Kiinnittää huomiota.

 1. Liian paljon painotusta tavoitteeseen

Etkö usko tätä otsikkoa, eikö niin? Varmasti. Kuka teki tavoitteesta niin suositun? Kyllä me teimme. Mutta luuletko sen olevan aina välttämätöntä. Useimpien ansioluetteloiden tavoite kuuluu seuraavasti: “Pystyä saamaan arvosani maineyrityksessä, jossa taitojani ja kykyjäni hyödynnetään oikein ja missä tavoitteeni yhdenmukaistetaan organisaation tavoitteisiin.” Lue rivi uudelleen. Pidätkö sitä tarpeellisena? Jos haet työtä maineyrityksessä, on selvää, että haluat tehdä merkinnän, ja tietysti taitosi ja tavoitteesi on yhdenmukaistettava organisaation tavoitteiden kanssa. Joten miksi niin paljon vaivaa kirjoittaa monimutkainen, jättimäinen tavoite. Barnett Partnersin toimitusjohtaja mainitsee, että jos se ei ole liian tarkka, on järkevää jättää tavoiteosa pois.

 1. Ei aikaa mainita taitoja

Ahaa! Kirjoitat tavoitteessasi taitojasi ja kykyjäsi, mutta valitettavasti! Et mainitse mitään taito-osaa ansioluettelossasi. Katso, rekrytoijat eivät luke ansioluettelosi sana sanalta. Aikarajoitus ja työpaineet ovat olemassa. Joten, he vain skannaavat. Jos piilotat taidot työtehtävissä, rekrytoijat eivät välttämättä löydä niitä. Miksi et tee siitä helppoa rekrytoijille? Mainitse erillinen osaamisosa lihavoituin kirjaimin ja tee se skannauksen arvoiseksi. Korosta ne, jotka ovat merkityksellisiä. Älä tee virhe mainitsemalla sitä, mitä ei voi myydä, ja pyyhi pois se, mikä voidaan myydä helposti.

Kuvalähde: pixabay.com

 1. Työllisyysvajeet ilman selitystä

Se on tärkeää työntekijöille, joilla on yli muutaman vuoden kokemus. Rekrytoijat eivät voi lukea ylin ansioluettelosi läpi, mutta muista, että heillä on asiantuntija silmät. He skannaavat kauniisti. Ja jos työllisyydessäsi on aukkoja ilman mitään selitystä siihen, on todennäköistä, että ansioluettelosi ei näe jälleen päivänvaloa. Jos sinulla on työllisyyskuilua ja sen takana on asianmukainen syy, mainitse se. Aukkojen ottaminen ei ole rikos; olisi pikemminkin tuntuvaa, jos mainitset sen selvästi. Miksi suurin osa ihmisistä pelkää mainitsevansa työllisyysvajeiden perusteet? Heidän mielestään epäonnistuminen, yritys, joka ei onnistunut, yritys, joka osoittautui epäonnistuneeksi, on merkki heikkoudesta. Vakuutamme kuitenkin, etteivät ole. Me kaikki olemme ihmisiä ja teemme kaikki virheitä ja opimme tekemämme virheistä ja kasvamme niistä. Joten miksi hätää? Laita vain sydämesi ulos. Oikea yritys arvostaa vaivaa ja tunnistaa jalokivisi. Sinun täytyy vain luottaa ja jatkaa eteenpäin.

 1. Tiedot, jotka eivät ole totta

Se ei ole tarpeeksi hyvä. Koska on korostettava, kun teet töitä etkä mainitse ansioluettelosi työstä, se ei myöskään ole tarpeeksi hyvä mainitsemaan jotain, joka ei ole totta. Jos valmistelet ansioluetteloa, oletamme, että olet kypsynyt aikuinen. Joten, sinun ei tarvitse puhua eheydestä sinulle. Jos et ole opiskellut koulussa, älä mainitse sitä. Jos et ole tehnyt työtä organisaatiossa, älä sisällytä sitä. Yritettäessä todistaa mikä ei ole totta, lopulta vaarannetaan työllistymismahdollisuutesi. Jos arvelet, että sinun täytyy näyttää enemmän siitä, kuka voi olla, mene vain ulos ja paranna taitojasi, kehitä itseäsi ja jatka pyrkimyksiäsi, jotka saavat sinusta jotain. Jos sisällytät väärät tiedot, ne jäävät vertailutarkistuksiin ja taustavahvistuksiin. Älä yritä pelata älykkäästi. Tee kotitehtäväsi. Vaikka olet tuoreempi, sinulla on tietyt taidot. Sinun ei tarvitse mainita asioita, joita et ole saavuttanut.

 1. Ei peilaa avainsanoja, joita rekrytoijat käyttävät

Se ei ole selvää, kyllä. Useimmat ihmiset eivät koskaan ajattele avainsanoja. Jos haet markkinoinnin asemaan, avainsanoja, jotka ovat merkityksellisiä, ovat liiketoiminnan kehittäminen, avaintilien käsittely, liikkeenjohto, asiakassuhteet, myyntikerroin, alueen kattavuus ja monet muut. Ajattele sitä. Jos pystyt käyttämään samanlaisia ​​avainsanoja ansioluettelossasi, rekrytoijat käyttävät samaa työtä, eikö se lisää mahdollisuuksia päästä valintaan haastatteluun? Muista ensimmäinen askel kirjoittamalla ansioluettelosi on varmistaa, että se edustaa kuka olet; Samanaikaisesti sen tulisi sisältää myös etsimäsi. Paras tapa löytää avainsanoja on käydä missä tahansa työportaalissa, kirjoittaa työn sijainti ja lukea mainitut työnkuvauksen rekrytoijat. Korosta olemassa olevat avainsanat ja sisällytä ne ansioluetteloosi. Se ei ole bluffointia tai valheiden sanomista. Se on vain oikeiden sanojen korvaaminen tylsien, vanhojen sanojen sijasta. Tämä yksi asia lisää mahdollisuuksiasi listautua 50 prosentilla. Ottaisitko riskin uudestaan, jos jätät avainsanat pois? Lyön vetoa, että sinun ei pitäisi. joten tee paras jatkaa ja erottua joukosta.

Nämä 10 jatkamisvirhettä ovat yleisiä, ja jos kestää päivä tai kaksi tarkistaa, se olisi helposti vaihdettavissa. Ota aikaa kiinnittää huomiota näihin yleisiin virheisiin ja korjata ne. Jos otat tämän yhden askeleen korjataksesi kaikki ansioluettelosi yleiset virheet, se lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi tulla valituksi haastatteluun.

Suositellut artikkelit

 1. Sijoituspankkitoiminnan edut jatkuvat Esimerkki | tutkimus
 2. Edut houkuttelevasta kiitos huomautuksesta (mielenkiintoinen)
 3. 8 parasta, mikä esimiesten ja rekrytoijien palkkaamisessa näyttää jatkamisesta
 4. 10 vaihetta virheetöntä jatka kirjoittamista