SEO: lla on tärkeä rooli verkkomarkkinoinnissa. Mutta ihmiset usein unohtavat paikallisen hakukoneoptimoinnin. Paikallinen SEO on melko hankala, mutta sillä on oma merkityksensä. Tavallisen SEO: n ohella on huolehdittava paikallisista SEO-toiminnoista.

Kuvalähde: pixabay.com

Paikallinen SEO ei koske pelkästään hakemistoja. Paikallisessa hakukoneoptimoinnissa on otettava huomioon useita muita asioita.

Joten sinulla on hyvä brändi ja hyvä verkkosivusto. Sinusta tuntuu, että SEO on täydellinen, mutta oletko koskaan ajatellut paikallista SEO tarpeeksi?

Sivustosi optimoiminen paikallista hakukoneoptimointia varten voi auttaa sinua kiinnostamaan paikallista mielenkiintoa ja ohjaamaan tiettyä maantieteellistä liikennettä sivustoosi.

Koskeeko sinut paikallinen SEO-päivitys?

Jos haluat saada menestyvän paikallisen SEO, älä unohda keskittyä kaikkiin näihin elementteihin

Tärkeitä paikallisia SEO-elementtejä

Varmista johdonmukaisuus ja tarkkuus

Paikallinen SEO alkaa NAP: lla. NAP on paikallisen SEO avaintekijä. NAP viittaa nimeen, osoitteeseen ja puhelinnumeroon. NAP on yrityksen olemassaolon mittausväline. Äskettäin lisättiin myös W, joka viittaa yrityksen verkkosivustoosoitteeseen. Suurin osa paikallisista SEO-asiantuntijoista on hyvin tietoinen tästä kansallisesta toimintasuunnitelmasta.

Mutta sekavaksi tulee NAP + W: n tarkkuus ja johdonmukaisuus.

Suurin osa yritysten omistajista tietää, kuinka tärkeää on pitää tiedot ajan tasalla, mutta heillä ei ole aikaa päivittää niitä kaikkia. Tässä on muutamia kohtia, jotka koskevat yksityiskohtaisesti NAP: n tarkkuutta ja johdonmukaisuutta.

 • tarkkuus

Tietojen tarkkuutta käytetään välineenä yrityksen olemassaolon tuntemiseen. Verkkosivustollasi annettujen tietojen tulee olla tarkkoja ja yhdenmukaisia.

Jos yrityksesi nimi on esimerkiksi Style-on Fashions ja kirjoitat viitteessä Style on - Fashions, hakemisto rekisteröi yrityksesi virheellisesti.

Jopa pieni virhe voi olla tuhoisa. Kyse ei ole vain luetteloiden luomisesta, vaan yrityksellesi ainutlaatuisen identiteetin luomisesta. Tämä auttaa sinua erottamaan yrityksesi muista alasi yrityksistä. NAP: n on vastattava tarkalleen toisiaan jokaisessa viittauksessa.

 • johdonmukaisuus

Kansallisen toimintasuunnitelman ylläpitäminen tarkoittaa myös sen johdonmukaisuutta. Kansallisen toimintasuunnitelman tietojen tulisi olla yhdenmukaiset kaikissa viittauksissa. Tietojen johdonmukaisuus auttaa parantamaan sijoitusta hakukoneissa.

Esimerkiksi yritystietojesi sivustollasi ja muilla sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, Twitter, Google+ ja muut, on oltava yhdenmukaisia.

Yritystietosi saattavat muuttua jatkuvasti, koska voit siirtää yrityksesi uudelle sijainnille tai saatat lisätä uuden numeron yritykseesi. Joten sinun on oltava johdonmukainen päivittäessäsi tällaisia ​​tietoja kaikille sivustoille, hakemistoille ja luetteloille.

Tämä säästää yrityksesi sijoitusta.

Kaikkien viittausten johdonmukaisuuden ylläpitäminen ei ole helppoa. Ota SEO hakija ja varmista, että olet oikealla tiellä.

Esitä itsellesi muutama kysymys, kuten

 • Olenko muuttanut yrityksen nimeä?
 • Olenko vaihtanut toimipaikkaa?
 • Olenko vaihtanut yritysviestinnän numeroita?

Jos pystyt vastaamaan näihin kysymyksiin, voit seurata paikallista viittausta ja ylläpitää yrityksesi tarkkuutta ja johdonmukaisuutta.

Arvokasta tietoa

Kun listaat yritystietosi moniin hakemistoihin, on mahdollista, että alkaa jättää huomioimatta muutaman tiedon luettelon. Mutta älä leikkaa kulmia. Yrityksen luettelointi hakemistoon on helppo tehtävä, mutta käyttää sitä maksimaalisesti erittäin vaikea työ.

Tämä on toinen tärkeä tekijä paikallisessa hakukoneoptimoinnissa. Lisää kaikki arvokkaat tiedot yritystietoihisi. Mitä enemmän tietoja tarjoat, sitä paremmin sinut sijoitetaan hakukoneissa. Asiakkaiden etsimättä on paljon tietoa käydessään sivustollasi. Tutkijat ovat antaneet luettelon tiedoista, joista asiakkaat ovat kiinnostuneita.

 • Nimi
 • Osoite
 • Yhteysnumero
 • Bisneksen paikka
 • Etäisyys sijaintiin
 • Käyttötunnit
 • Sivuston osoite
 • Tuotetiedot, kuten hinta
 • Arvostelut
 • Maksutavat
 • valtakirjojen
 • Muut tärkeät yritystiedot
 • Muut tuotetiedot

Jos et ole maininnut tärkeitä tietoja, menetät asiakkaita.

Esimerkiksi jotkut ihmiset saattavat olla kiinnostuneita ostamisesta osamaksujärjestelmän kautta, mutta jos et ole maininnut oikeita ehtoja ostojärjestelmän kautta tapahtuvalle ostolle, asiakas siirtyy toiseen liiketoimintaan.

Muista aina, että 'Ihmiset rakastavat tietoa'

Joten älä palaa antamalla heille oikeaa tietoa

 1. Sosiaalisen median tilit

Nyt päivän pienillä yrityksillä ei ole verkkosivustoa, mutta ne menestyvät edelleen paikallisilla markkinoilla. Tämä johtuu paikallisesta SEO: sta. Paikallinen SEO on osoittanut, että pelkästään hyvin suunniteltu sivusto ei voi antaa sinulle menestystä.

Nyt sinulla on kysymys mielessäsi.

Eikö verkkosivusto ole tärkeä SEO menestyksen kannalta?

Tottakai. Verkkosivusto on erittäin tarpeellinen SEO: lle erityisesti sivun optimoimiseksi. Mutta kun kyse on paikallisesta SEO, paikallisia tekijöitä pidetään tärkeämpinä kuin verkkosivusto.

Paikallisessa SEO -sivustossa sosiaalisen median tilit toimivat edustavana verkkosivustona.

Voit luoda tilejä sellaisissa sivustoissa, kuten Facebook, Google+, Twitter, Yelp tai UrbanSpoon. Asiakkaasi käyvät tällaisilla sivustoilla verkkosivustosi sijasta. Sosiaalisen median sivustot auttavat heitä myös tuntemaan arvosanasi ja asiakasarvostelut. Tämä auttaa asiakkaitasi saamaan kaikki sinut ja yritystäsi koskevat tiedot yhdellä napsautuksella.

Tämä houkuttelee kävijöitä ja rohkaisee heitä ostamaan tuotteitasi tai palvelusi.

Äskettäin Google on käynnistänyt Oma yritys -sivutyökalun, joka auttaa paikallisia hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita luomaan lisää sosiaalisen tilin sivuja ja linkkejä.

Google My Business -sivu auttaa yritystäsi näyttämään tärkeämmältä.

Suositellut kurssit

 • Mainonta- ja menekinedistämisohjelma
 • Markkinointitutkimuksen verkkosertifiointikurssi
 • Sähköpostimarkkinointikurssit
 1. Pyydä arvosteluja

Arvostelut ovat yksi parhaista tavoista parantaa sivustosi sijoitusta hakukoneissa.

Paikallisen hakukoneoptimoinnin alla voi löytää paljon hallitsemassasi asioita, kuten hakemistoluettelot, sosiaalisen median tilien luominen, Google-sivun avaaminen ja nämä asiat auttavat sinua nostamaan yrityksesi sijoitusta.

Mutta arvostelut ovat ainoa ominaisuus, joka ei ole sinun hallinnassasi. Et voi pakottaa ketään kirjoittamaan arvosteluasi yrityksestäsi.

Aina kun teet sopimuksen ja asiakas on täysin tyytyväinen palveluihisi, pyydä häntä jättämään arvostelu yrityksestäsi tietyillä standardisivustoilla, kuten Google+, Yelp ja muut.

Kun asiakas antaa arvostelun, tarjoa hänelle kannustimia, kuten alennuksia, ilmaista tuotetta jne. Vastineeksi arvosteluistaan. Tämän avulla voit rohkaista ihmisiä kirjoittamaan arvosteluja sivustollesi.

Joskus voit myös lähettää sähköpostia asiakkaalle pyytäen tarkistusta.

Arviot ovat niin tärkeitä paikalliselle SEO: lle. Hakukoneet, kuten Google, indeksoivat sivut, joilla on korkeimmat arvostelut, tulossivun yläosassa. Joten yrityksesi arvosteluilla ja luokituksilla on paljon merkitystä hakukoneoptimoinnissa.

 1. Naapuruston algoritmi

Google on hiljattain ilmoittanut uuden algoritmin, jota kutsutaan Neighborhood-algoritmiksi. Se on myös sanonut, että tämä algoritmi otetaan huomioon sijoituksessa SEO: ssa.

Paikallisten kaupunginosien on melko vaikeaa sopeutua hakukoneiden algoritmiin. Tämä johtuu siitä, että heillä ei ole selvästi määriteltyjä nimiä. Nimi muodollisessa kartassa ja nimi, jota paikalliset asukkaat kutsuvat siihen, ovat täysin erilaisia.

Sinun on oltava hyper paikallista verkkosivustollasi ja sosiaalisessa mediassa. Verkkosivustosi voi auttaa tässä paljon. Voit lisätä lähiympäristön terminologian verkkosivustoon saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen paikallisesta SEO: sta.

On olemassa useita tapoja, joilla voit siirtyä naapurialgoritmiin. Tässä on lueteltu muutamia ideoita.

 • Lisää naapurustasi nimi Google My Business -sivun kuvaukseen
 • Lisää naapuruston nimi Google My Business -sivun loppuun yhdessä yrityksen nimen kanssa.
 • Lisää naapuruston nimi verkkosivustosi sisältöön
 • Voit myös lisätä naapuruston nimen verkkosivustosi otsikkotunnisteeseen
 • Yritä sisällyttää naapurustasi nimi paikallisiin viittausprofiileihin
 • Lähetä tai päivitä oikea naapurinimi Google MapMakerissa

Naapuruston algoritmilla on suuri vaikutus paikalliseen yritykseesi.

 1. Kohdista paikallisiin asiakkaisiin

Paikallisen yrityksen tulisi kohdistaa paikallisia kuluttajia enemmän kuin muita kuluttajia, jotka sijaitsevat eri maantieteellisissä paikoissa. Kun kohdistat paikallisiin asiakkaisiin, älä unohda sisällyttää paikan kulttuuriarvoja, jotka he ovat tutumpia.

Esimerkiksi kun käyttäjä vierailee sivullasi ja jos hän näkee viestin, joka on räätälöity kyseiselle maantieteelliselle alueelle, käyttäjä kiinnostaa sinua enemmän.

Tämä lisää sivustosi tai sivujesi paikallista liikennettä, mikä puolestaan ​​auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle hakukoneissa.

 1. Paikalliset aloitussivut

Jos yrityksesi sijainti on erilainen, sinulla voi olla erityisiä aloitussivuja, joilla on oikea sisältö ja oikea avainsana kyseiselle sijainnille.

Tällä on suuri merkitys paikallisen SEO: n suhteen.

Esimerkiksi, jos sinulla on yritystä kolmessa eri kaupungissa, voit luoda kolme aloitussivua jokaiselle kaupungille. Näiden sivujen tulisi sisältää sisältöä, joka liittyy kyseiseen sijaintiin varmistaakseen, että paikalliset asiakkaat houkuttelevat sitä enemmän.

 1. Matkapuhelimen käyttäjät

Matkapuhelimen käyttäjät ovat lisääntyneet enemmän viime vuosina. Monet verkkosivustojen omistajat luovat hyvin suunnitellun verkkosivuston, mutta unohtaa optimoida verkkosivustonsa matkapuhelimissa käytettäväksi.

Äskettäisen Google Mobile -päivityksen myötä on erittäin kasvava tarve optimoida verkkosivustosi mobiililaitteille paikallista SEO: ta varten.

Tämä johtuu siitä, että potentiaaliset asiakkaat käyttävät matkapuhelimia löytääkseen lähellä olevat paikat tiellä ollessaan.

 1. Lokalisoitu blogin sisältö

Blogit ovat loistava tapa saada linkkejä sivustoosi ja lisätä sivustosi sijoitusta hakukoneissa. Blogit tarjoavat tietoja mielenkiintoisella tavalla verkkokäyttäjille.

Paikallisen hakukoneoptimoinnin yhteydessä muista aina kirjoittaa blogeja ja artikkeleita paikallisen sisällön ja tapahtumien perusteella. Mutta varmista, että sisältö liittyy yritykseesi.

Käytä oikeita avainsanoja ja luo ainutlaatuista sisältöä. Luo blogiisi jäsennelty tavalla, niin että kaikki kuuluu sinun eduksesi.

Älä vain kirjoita blogia ja anna sen vapautua. Tee ihmiset tietoisiksi blogistasi sellaisten sivustojen kautta, kuten Facebook, Twitter ja muut. Jos et mainosta blogiisi, se menetetään tietoverkkotilassa.

 1. Kilpailijoiden maisema

Tee tutkimus kilpailijoiden strategiasta. Ymmärrä, mitä he tekevät paikalliselle SEO: lle. Katso, kenen kanssa he linkittävät ja millä tavalla. Tämä menetelmä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka muut yritykset tekevät markkinoinnistaan ​​ja hakukoneoptimoinnistaan. Se auttaa sinua löytämään myös uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan edistämiseen.

 1. Tapahtumat ja työpajat

Suorita paikallisia tapahtumia ja työpajoja luodaksesi yrityksesi mainosta paikallisille ihmisille. Voit myös osallistua paikallisiin tapahtumiin kiinnostuksen herättämiseksi. Paras tapa on järjestää hyväntekeväisyyspohjainen tapahtuma. Tämä auttaa sinua luomaan linkkejä sivustoosi ja lisää paikallista hakukoneoptimointia.

 1. Suosituimmat hakemistot

Listaa yrityksesi alasi parhaiten listalla oleviin hakemistoihin. Tällaiset hakemistot sijoittuvat hyvin hakukoneiden hakutuloksissa. Yelp on yksi sellainen hakemisto, joka auttaa sinua lisäämään liikennettä sivustoosi.

Suorita yksinkertainen tutkimus parhaiden hakemistojen ja sijoituskohteiden selvittämiseksi niiden alustalla.

johtopäätös

Paikallisen SEO-liiketoiminnan menestys riippuu puhtaasti paikallisesta SEO: sta. Sinun on löydettävä loputtomat mahdollisuudet, joita paikallinen SEO tarjoaa täysin uudelle SEO: lle. Joten kun suunnittelet paikallista SEO: ta, älä unohda näitä elementtejä, koska se voi luoda positiivisen vaikutuksen liiketoimintaasi.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, joiden avulla saat lisätietoja paikallisesta seosta, joten mene vain linkin läpi.

 1. Markkinointitutkimuksen 10 parasta suuntausta
 2. Microsoft Excel -vinkit ja -vinkit (laskentataulukko)
 3. 15 upeita vinkkejä tehokkaiden myyttien luomiseksi tietämään SEO: sta
 4. 10 asioita, joista useimmat ihmiset unohtavat paikallisen SEO: n
 5. 15 asiaa, jotka sinun on tiedettävä SEO markkinoinnissa