Persoonallisuuden kehitys - Oletko koskaan havainnut ihmisiä, jotka ovat vetovoiman keskipisteenä koko ajan? Heillä on tuo upea laatu, jonka ansiosta ihmiset houkuttelevat heitä. Joten, miten he onnistutvat tekemään tämän? No, vastaus on yksinkertainen, että heillä on personoitu persoonallisuus. Heidän aura, joka heillä on, ei ole vain oppinut, mikä heijastaa heidän sisäistä itseään.

Tosiasia on, että kuka tahansa ja jokainen voi itse asiassa kehittää tällaisen persoonallisuuden, mutta sitä varten sinun on opittava kaikki tarvittavat taidot, jotka auttavat sinua ylittämään tämän taiteen. Tule tutkimaan, millä tavoin kuka tahansa voi saavuttaa suuren persoonallisuuskehityksen. Olitpa introvertti tai jolla on heikko itseluottamus, tätä taidetta voidaan oppia ja harjoittaa huippuosaamiseen saakka. Tämä artikkeli sisältää parhaat vinkit ja tapoja saada aikaan hämmästyttävä houkutteleva persoonallisuuden kehitys.

Persoonallisuuden kehitys - käyttäytymisvinkkejä

 • Ole hyvä: On elintärkeää vain teeskennellä olevansa avulias henkilö; sinun on todella tehtävä niin, että olet kyseinen henkilö. Esimerkiksi huomasit, että joku tarvitsee, voit ohjata ja sanoa, että minusta tuntuu, että jos menet kyseisen henkilön luo, hän voi auttaa sinua. Tai voit antaa pienen neuvoa. Tyytyväisyydet, jotka saat jonkun auttamisen jälkeen, ovat uskomattomia, ja usko minua, että heijastavat kasvosi ja persoonallisuuden kehitystä.
 • Tarvitseeko sinun todella muuttaa: Tule ymmärtämään, kun on aika muuttua? Oletetaan, että puhut jonkun kanssa ja kyseinen henkilö nyökkää, mutta ei ole kiinnostunut sinusta tai aiheesta! Henkilö katselee kelloaan puhuessaan sinulle. Henkilö, hyppää yhtäkkiä jollekin toiselle henkilölle ja puhu tunteja sen kanssa. Huoneessa on äkillinen hiljaisuus heti, kun astut sisään. Joten, tule ulos kookonistasi ja näe maailma puolueettomilla silmillä. Pian huomaat, että joudut sopeutumaan uuteen ympäristöön.
 • Sisäisen kauneuden käsittely: Me kaikki työskentelemme ulkoisen ulkonäön kanssa, mutta kun puhut kaiken heijastuvan, sää olet ylimielinen, hallitseva, itsekeskeinen tai et ole huolissasi. Toimenpiteistäsi ja tavasta käyttäytyä ja puhua kaikki heijastuu. Joten varmista, että työskentelet sisäisen kauneutesi tai persoonallisuuttasi suhteen. Hienon ulkoasun saaminen vie vain pari kuukautta, mutta henkilöllisyyden hyvä kehitys edellyttää, että työskentelet vuosia kehittääksesi sitä auraa ja itseluottamusta, joka tekee sinusta ”täydellisen miehen”.
 • Oletko epävarma: Usein ihmiset ovat aitoja, he tietävät kuinka kantaa itsensä, mutta heillä ei ole luottamustasossaan riittävää ilmaista itseään. Heillä on pelko; puhunko oikein vai ei! Mitä ihmiset ajattelevat minusta, tekevätkö he hauskaa minua? Tällaiset epävarmuutta koskevat kysymykset vievät sinut yhtäkkiä takajalaan. Tosiasia on monta kertaa, että nämä ihmiset tietävät paljon enemmän kuin puhuvat ihmiset. He vain pelkäävät yleisöä.
 • Työskentele luottamustasollasi: Sinun on kehitettävä huoleton asenne, oltava luottavainen, sinun on ajateltava, ihmiset puhuvat sinusta negatiivisesti, koska ovat kateellisia sinulle tai he eivät halua, että sinusta tulee vetovoimakeskusta. Toinen asia on, että voit olla ystävien kanssa ja julkaista aloittaa puhuminen, kehittää tapa osallistua ja puhua meneillään olevaan keskusteluun. Puhu vähemmän, mutta puhu asiaan. Joten saat luottamusta ja ympärillä olevat ihmiset ymmärtävät, että voit myös puhua ja antaa omia neuvojasi.
 • Opi virheistä: Jos opit jotain uutta, sinun on pakko tehdä virheitä, olla valmis vastaamaan pahoillani ja pyytämään anteeksipyyntöäsi. Sanomalla anteeksi, voit tehdä kunnioittavan nurkan ystävien ja työtovereiden keskuudessa. Opi virheistäsi, anna itsellesi anteeksi ja siirry eteenpäin. Älä lopeta, ennen kuin olet oppinut virheistäsi. Tämä voi viedä vuosia oppimaan ja se on hienoa, ainakin opit ja yrität parhaasi. Olet tuhansia kertoja parempi kuin ihmiset eivät koskaan yritä ja arka kohtaatko introvertti persoonallisuutensa.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Arviointi (muiden palaute): Arvioi itseäsi säännöllisin väliajoin. Joskus saat palautetta ikätovereiltasi, kuten, woo, en tiennyt, että neuvottelit niin hyvin, tai voit keskustella asioista niin hyvin. Hei, kuinka voisit ratkaista ongelman niin helposti? Jos tällaiset palautteet ovat tulossa, tämä tarkoittaa, että olet oikealla tiellä. Ja parantaa vähitellen. Mutta jos et saa palautetta, on aika saada uusi mekanismi arviointisi suorittamiseen.
 • Itsearviointi: Tätä varten ylläpidetään muistiinpanoja persoonallisuusominaisuuksista, joiden kanssa sinun on työskenneltävä. Kuten julkinen puhuminen, luottamuksen lisääminen, miellyttävä persoonallisuus, avulias luonne, seurustelu, pukeutumistila ja vastaavasti. Sinun on selvitettävä, mikä sinun on työskenneltävä ensin. Tee ne paperille päivämäärällä ja etsi mikä on paras tapa oppia tämä taito. Tarkista Google, jos sinulla ei ole alter egoa tai omaa mentoria. Google-palvelusta saat vinkkejä, jotka sinun on ensin tehtävä. Ota yksi parannuspiirre kerrallaan, opi sitä ja siirry sitten eteenpäin.
 • Kehitä verkostoitumista ja seurustelua: Nykyään on verkostoitumisen aikakausi, ole sosiaalinen ihmisten kanssa, sinun pitäisi usein käydä retkillä ystävien kanssa, sinulla on itsetuntemusta asioista ja kehittää itseluottamusta matkustaa itsenäisesti. Toiseksi, verkostosi kanssa tiedät kuinka puhua ja olla vuorovaikutuksessa, milloin luottaa itseesi ja milloin jakaa ja auttaa. Milloin ja miten sanoa ei vahingoittamatta, opit kaikki nämä perusasiat, kun olet ihmisten kanssa.
 • Jäljennä: Jos tiedät jonkun, joka on fantastinen joukkueen rakentamisessa ja jolla on upea persoonallisuus, tarkkaile sitä henkilöä sydämestäsi, yritä olla kyseinen henkilö useimmiten oppiakseen häneltä, kuinka hän tekee tällaisia ​​asioita, sitä enemmän aikaa vietät tarkkailemalla ja opit lisää ymmärtämään hänen positiivisia ja negatiivisia kohtia. Sinun on omaksuttava vain parhaat ominaisuudet eikä negatiivisia. Idolilta oppimisessa ei ole haittaa. Toisinaan meillä voi olla kaksi tai useampia epäjumalia, joiden kanssa voimme pysyä ja oppia.
 • Mukautuva: Voit oppia vain, kun olet mukautuva, jos olet jäykkä prosessisi kanssa, kuin on mahdotonta oppia uusia asioita ja persoonallisuuden kehitystä.
 • Hauskanpito: Työskentelemällä aina tavoitteiden saavuttamiseksi ja pysyen vakavana ja tylsänä ihmisenä ei pysty koskaan kehittämään omaa fani kerhoa, sinun on oltava hauska rakastava, lisättävä huumoria vakavan keskustelun aikana, tämä rikkoo yksitoikkoisen rutiini huoneessa, ja räjähtää myös stressipallon. Mutta tee se hallitusti ja hyväksyttävällä tavalla.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Ajanhallinta: On ehdottoman tärkeää pitää kiinni ajasta, joka auttaa sinua asettamaan asiat tärkeysjärjestykseen ja tekemään päätöksiä siitä, mitä tehdä milloin ja miten, sanoa ei ja mihin aikataulu. Ajanhallinnan avulla opit tuntemaan prioriteettisi, ajoituksen, tämä heijastaa parempia joukkueenhallintaominaisuuksia ja pystyt johtamaan. Mutta ensin hallita itseäsi ja sitten voit hallita ryhmääsi hyvin.
 • Rohkea: Ota kantaa päätökseesi, joka on hyvälaatuinen, mutta sinun on opittava ilmaista ajatuksesi ja päätöksesi. Win-win-ratkaisu on kuitenkin paras tapa, on tilanteita, joissa joudut tekemään tiukat päätökset, rohkeutta on pysyä suunnitelmissa, mutta älykkyys on, kun pystyt käsittelemään sitä sujuvasti vakuuttamalla kaikki sidosryhmät niin, että on vähiten synkkä ympäristössä.
 • Suuri isäntä: Ei ole väliä, juhlitaanko sinua tai ei, on tärkeää osoittaa huolta kysymällä ympärilläsi olevilta ihmisiltä, ​​kuten: sinulla tulisi olla välipaloja, että yksi on hyvä, joutua vettä, jota tanssit pitkään. Haen ruokaa, tuletko mukaan.
 • Täydennä muita: Jos näet jonkun näyttävän hyvältä, on aina hyvä kiittää heitä, he rakastavat sinua siitä. Kyse ei ole vain pukeutumisesta, tämä pätee heidän poikkeukselliseen voittoon, puheeseen tai muuhun laatuun, jota ihailet eniten.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Lue: Tapana lukea hakee ihmeitä persoonallisuudessasi. Muutokset, joita olet kovasti yrittänyt, tulevat automaattisesti sisällesi. Se muuttaa sinut sisäpuolelta ja auttaa herättämään sisäisiä piilotettuja vahvuuksiasi, joista sinä et tiennyt päivään asti. Lisälukeminen auttaa sinua tekemään itsetutkiskelua itsestäsi ja kun sinulla on tapana päivittäiseen itsetutkiskeluun, on mahdollista, että sinusta tulee parempi ihminen ja johtaa persoonallisuuden kehitykseen ajan ja säännöllisen harjoituksen myötä.

Käyttäytymisvihjeitä persoonallisuuden kehittämiselle

 • Tunne kehotyyppi: On tärkeää tuntea vartalosi tyyppi, laiha, rasva, ammuttu korkeus, lihava tai pitkät jalat. Mikä on kasvotyyppisi, pyöreä, soikea, litteä tai erottuva kasvot leikattu? Mitkä ovat hiustyyppi, rakenne ja väri? Ihosi väri ja tyyppi. Onko ihosi allerginen kosmetiikalle, herkkä auringolle tai kylmälle? Kun tiedät vastauksen näihin asioihin, sinulla on parempi idea siitä, mitä vaatekaapissasi on kosmetiikan suhteen ja mitä sinun ei pitäisi koskaan kokeilla.

 • Työskentele pukeutumisessasi: pukeudu ympäristön ja tilanteen mukaan, kun menet viralliselle juhlalle, kokeile pukeutumista yksiosaiseen mekkoon tai loistavaan yläosaan tai bleiseriin. Tyylikkäillä koruilla. Opi myös meikkivinkit. Voit myös erottaa päivittäisen virallisen muodollisen pukeutumisen ja perheesi toimintojen pukeutumisen. Sinulla voi olla liikuntapuku, nukkuminen ja pukuvaatteet erikseen. Tämä tekee sinusta näyttämään ja olosi varma ja raikas joka kerta.
 • Lisävarusteet: Asusteet ovat loistava tapa lisätä henkilöllisyytesi kehitykseen. Sinun on tiedettävä mikä sopii sinulle parhaiten. Lisäksi sinun pitäisi pystyä kantamaan itseäsi varmasti, kun käytät näitä lisävarusteita. Vain ostaminen, joka näyttää hyvältä teiltä, ​​tai pidät eniten ostoskorista tai hyllystä, on väärä tapa valita. Lisävarusteisiin kuuluvat kengät, korut, laukut, hajuvedet, kellot, kynät ja pojille, solmiot, kalvosinnapit, lompakot, käyntikorttikotelo, kannettavan tietokoneesi laukku muodostavat kaikki upean ilmeen.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Kehon kieli: tämä on yleisesti hyväksyttyä, että kehosi tekee 70% puhumisesta ja ihmiset arvioivat sinut eleiden, ei puhujesi perusteella. Joten sinun on tiedettävä, mitä kehosi välittää, kun teet puhetta, kuulostaako se liian loukkaavalta, aggressiiviselta tai arkalta, kun laitat pisteesi. Ihmiset arvioivat sinut, onko sinulla luottamusta puhua, mitä sanot, tai niin mielesi kuin suunsa ovat molemmat eri suuntiin. Ole tarkkaavainen vartalostasi ja sen signaaleista, että se välittää kuuntelijoille.
 • OLE ALKUPERÄINEN: Seuraava erittäin tärkeä kohta, joka tulisi pitää mielessä persoonallisuuden kehityksen aikana, on olla alkuperäinen. Se on hyvin kuuluisa sanonta, että alkuperäinen asia on aina enemmän kuin kopion arvoinen, joten ihmisen tulisi aina olla sellainen kuin hän on, sen sijaan että teeskentelisi sitä mitä he eivät ole. Jokainen ihminen maapallolla on siunattu ainutlaatuisella ominaisuudella, ja tämän vuoksi kyseisen yksilön velvollisuutena on ylläpitää tai parantaa tätä omaisuutta. Yksilön ei tulisi koskaan yrittää kopioida tai varastaa toisen persoonallisuutta. Lisäksi on erittäin tärkeää, että yritetään aina omaksua vain muiden hyvät käytännöt.

Edellä mainitut osoittimet ovat helppoja ja yksinkertaisia, mutta sinulla on oltava luottamusta siihen, että osaat tehdä sen, ja sinun ei pidä olla väärässä käsityksessä, että ne ovat yksinkertaisia, joten miksi antaa heille aikaa. Molemmissa ajatteluprosesseissa epäonnistut kunnianhimoasi. Siksi seuraa hitaan ja tasaisen voiton mantraa kilpailussa.

Valmistaudu taisteluun, joka on taistelu itsesi kanssa! Kaikkea parasta uudelle matkallesi, toivottavasti näemme uuden sinut.