Universal analytics vs. Google Analytics - Verkkomaailma kasvaa nopeasti, ja siksi jalansijan saaminen digitaalimaailmassa on todella tärkeää ja välttämätöntä menestyksellesi. Alkuvaiheessa verkkosivustojen liikenteen seurausten ymmärtäminen voi vaikuttaa epämääräiseltä, ja siksi monet tuotemerkit toteuttavat sen, mutta eivät ota monia toimenpiteitä varmistaakseen jatkuva menestys ja kasvu.

Internet on tänään täynnä paljon tietoa ja kilpailu tällä alustalla on erittäin kovaa. Siksi kampanjoiden on oltava innovatiivisia, mielenkiintoisia ja vuorovaikutteisia. Vaikka verkkosivuston rakentaminen on ensimmäinen askel vahvan digitaalisen läsnäolon luomiseksi, jatkuvan sitoutumisen ja vaikutusmahdollisuuksien lisäämistä tarvitaan korkean liikenteen ylläpitämiseksi. Vaikka korkea liikenne on todella tärkeää, on tärkeämpää muuntaa liikenne tehokkaiksi johtamis- ja myyntitapahtumiksi.

Joten vaikka blogissasi / verkkosivustossasi olisi paljon kävijöitä, elleivät he osta tuotteitasi / palveluitasi, kaikki nämä numerot pysyvät vain tilastoina, eikä heistä saa mitään merkittävää. Nämä keräävät tilastot eivät lopulta merkitse mitään brändillesi tai yrityksellesi. Joten vaikka verkkosivustollasi olisi miljoona osumaa eikä tulosta, se on todella yrityksen katastrofi.

Jokaisen verkkosivuston päätavoite on tuottaa kävijöitä, mutta tuotemerkkien on pidettävä mielessä, että suurin osa heidän verkkosivuillaan käyvistä ihmisistä on kohdennettuja henkilöitä. Pätevien viittausten luominen on yksi parhaista tavoista, joilla brändit voivat saavuttaa menestystä kaikissa digitaalisissa kampanjoissaan ja mainoksissaan. Kohdennettu liikenne on laadukasta liikennettä, joka on pätevä ja linkitetty yrityksesi menestykseen, koska tämä tarkoittaa, että verkkosivustollasi käyvät ihmiset todella etsivät tarjoamiasi tuotteita ja palveluita. Kaikkien brändien tavoitteena tulisi olla kohderyhmä, joka voi todellisuudessa mitata brändisi todellista menestystä. Tässä on muutamia kohtia, jotka auttavat sinua ymmärtämään kohdennetun liikenteen kasvavan merkityksen.

Tämä artikkeli Universal Analyticsia vs. Google Analyticsia käsittelee seuraavasti: -

 • Universal Analytics vs. Google Analytics Infographics
 • Joten mikä Google Analytics on?
 • Erot Universal Analyticsin ja Google Analyticsin välillä
 • Johtopäätös - Universal Analytics vs. Google Analytics

Universal Analytics vs. Google Analytics Infographics

 • Kohdennettu liikenne auttaa brändejä muuntamaan asiakkaitaan entistä paremmin:

Jokaisen yrityksen tärkein tavoite on kasvattaa myyntiään kokonaisvaltaisella tavalla. Ja jos merkki ei pysty saavuttamaan parannettua ja jatkuvaa myyntiä, se lopulta epäonnistuu. Siksi digitaaliset kampanjat, jotka kiinnostavat ja vahvistavat asiakkaita säännöllisin väliajoin, ovat erittäin tärkeitä. Kuten edellä mainittiin, tonnia verkkosivustojen kävijöitä ei ole vastaus, mutta suunnitelma, joka kohdistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen tyyliin, on tapa edetä. Hyvä verkkosivusto, jossa on kaikki vaadittavat tiedot, auttaa sinua muuntamaan ja pitämään asiakkaita paljon paremmalla tavalla, ja vaikka sinulla olisi vähemmän liikennettä, joka muuttuu, se on onnistunut tehtävä.

 • Kohdennettua liikennettä tarvitaan brändille suuremman ja paremman sijoitetun pääoman tuoton varmistamiseksi:

Maksaa napsautuksella -mainonta on todella suosittu tapa, jolla tuotemerkit voivat rakentaa tuotemerkkinsä ja tuottaa kohdennettua liikennettä verkkosivustonsa pääsivulle. Maksa napsautuksella -mainonta vaatii investointeja, ja jos tämä ei johda tulokseen, se voi johtaa koko yrityksen epäonnistumiseen. Sijoittaminen PPC: hen on hyvä vaihtoehto, mutta kampanjan on oltava vahva, jotta se ei johda resurssien tai ajan tuhlaamiseen.

Toisaalta, jos voit muuntaa vierailijasi myyntiin, voit luoda sijoituksen hyvään PPC-kampanjaan. Jos puolestaan ​​PPC-kampanjasi onnistuu, se voi tuottaa resursseja entistä suurempiin kampanjoihin ja strategioihin. Tämä voidaan selittää esimerkin avulla. Jos merkki myy Rs: n arvoista tuotetta. 100, ja PPC-kampanjassa on ehkä sanottava vähintään yksi prosentti muuntoprosentista, jotta koko kampanja onnistuu.

 • Kohdennettu liikenne auttaa rakentamaan tuotemerkkisi voimaa, mainetta ja uskollisuutta:

Internet on nykyään tietomaailma, ja ihmiset etsivät jatkuvasti tietoja ja palveluita, joita he tarvitsevat päivittäin. Useimmiten monet ihmiset ohjataan joko hakukoneiden tai PPC-mainosten kautta sellaisten tietojen kautta, joita he eivät todella tarvitse. Tämän prosessin aikana monet ihmiset turhautuvat eivätkä edes käy verkkosivustolla uudelleen. Jos sinulla on verkkosivusto, joka keskittyy oikean tyyppiseen sisältöön, ja kun verkkosivustosi tarjoaa samat tiedot, onnistut luomaan onnellisia ja tyytyväisiä kävijöitä, joista tulee säännöllisesti brändisi seuraajia. Kohdennettu liikenne auttaa sinua viemään yrityksesi / tuotemerkin seuraavalle kasvutasolle ja kun nämä asiakkaat alkavat puhua tuotemerkistäsi positiivisessa mielessä Internetissä, brändisi voi kasvaa rajattomasti ja rajattomasti.

Kun on osoitettu kohdennettujen asiakkaiden merkitys, on selvää, että tuotemerkkien on tutkittava verkkosivun kaikkia osa-alueita kattavasti. Google Analytics ja Universal Analytics voivat auttaa brändejä saavuttamaan tämän tavoitteen onnistuneesti.

Joten mikä Google Analytics on?

Google tarjoaa ilmaisen verkkoanalyysipalvelun, jonka tarjoaa Google Analytics, jonka avulla käyttäjät voivat seurata ja raportoida verkkosivustojen liikennettä kokonaisvaltaisella tavalla. Google käynnisti marraskuussa 2005, ja se on yksi yleisimmistä ja yleisimmin käytetyistä verkkoanalyysipalveluista koko verkkomaailmassa. Tarjotaan kahdessa lisäversiossa, nimittäin google Analytics Premium, ja se on suunnattu yrityskäyttäjille, kun taas Google Analytics mobiilisovelluksille. Sen avulla brändit voivat kerätä tietoja iOS- ja Android-laitteilla. Google osti Urchin Software Corp.: n huhtikuussa 2005, ja tämä järjestelmä toi myös ideoita Adaptive Path -sivustolta. Adaptiivisen polun tuote oli Measure Map, joka oli osa vuonna 2006 lanseerattua Google Analyticsin uutta suunnittelua. Google jatkoi erillisen asennettavan Urchin Web Analytics -ohjelmiston myyntiä. Se lopetettiin vuonna 2012.

Uusi Google Analytics -versio julkaistiin vuonna 2005, joka keskeytettiin erittäin korkean ilmoittautumistiheyden vuoksi. Google lähetti innovaatiokoodit palvelimena ennen vuotta 2006, mutta ilmoitti, että tämä palvelu on ollut kaikkien käyttäjien käytettävissä riippumatta siitä, käyttävätkö he Googlea mainosvälineenä vai eivät.

Huhtikuussa 2011 julkistettiin uusi Google Analytics -versio, jolla oli useita ominaisuuksia, kuten mukautettu raportti, upouusi käyttöliittymäsuunnittelu ja useita kojetauluja. Lokakuussa 2012 julkistettiin Google Analyticsin uusin versio, nimeltään Universal Analytics. Suurin ero Universal Analyticsin ja Google Analyticsin välillä on alustojen välinen seuranta, joustava Universal Analyticsin seurantakoodi, joka mahdollistaa tietojen keräämisen mistä tahansa laitteesta sekä mukautetun ulottuvuuden ja mukautettujen tietojen käytön.

Erot Universal Analyticsin ja Google Analyticsin välillä

Universal Analytics on päivitetty versio Google Analyticsista, joka on muuttanut täysin tapaa, jolla verkkosivustojen liikennettä koskevia tietoja kerätään. Tämä puolestaan ​​on auttanut tuotemerkkejä ja yrityksiä saamaan paremman ja syvemmän näkemyksen online-sisällöstä ja siitä, kuinka Universal analytics vs. Google Analytics voivat muuttaa muodon, jossa tuotemerkit havaitaan digitaalimaailmassa.

Joitakin Universal Analytics -etuja ovat seuraavat:

 1. Universal Analytics pystyy yhdistämään useita laitteita, istuntoja ja sitoutumistietoja käyttäjän henkilöllisyyteen:

Universal Analytics -käyttäjätunnuksen avulla brändit voivat yhdistää useita istuntoja yksilöllisen tunnuksen avulla. Brändit voivat käyttää yhtä tunnusta ja siihen liittyviä sitoutumistietoja Analyticsissa, kaikki kyseiset toiminnot tehdään yhden käyttäjän alla. Tämä yleinen analytiikan käyttäjätunnus voi auttaa tuotemerkkejä saamaan tarkemman käyttäjämäärän, analysoimaan käyttökokemuksen ja pääsyn raportteihin, jotka perustuvat myös uusiin laitteisiin.

 1. Universal Analytics auttaa tuotemerkkejä keräämään uuden ja joustavan seurantakoodin, mikä puolestaan ​​auttaa heitä keräämään tietoja melkein mistä tahansa digitaalisesta laitteesta:

Universal Analyticsilla on kolme uutta versiota seurantakoodista, joita brändit voivat käyttää omien teknisten tarpeidensa ja vaatimustensa toteuttamiseen. Käyttämällä analytics.js JavaScript -kirjastoa verkkosivustoihin, tuotemerkit voivat käyttää Analytics SDK: ta mobiilisovellusten seuraamiseen, kun taas Universal Analytics Measurement -protokollaa voidaan käyttää muihin digitaalisiin laitteisiin, kuten tietokioskeihin ja pelikonsoliin. Universal Analyticsissa lähes kaikki keräysmenetelmät ovat melko helppoja, ja kehittäjä voi käsitellä niitä yksinkertaisella tavalla, mikä mahdollistaa seurantakoodien helpon asettamisen ja mukauttamisen. Lisäksi Universal Analytics tekee verkkotunnusten välisestä seurannasta verkkosivustoja suhteellisen yksinkertaisia ​​ja tarkkoja, mikä lisää niiden suosioa ja käytettävyyttä. Jotkut asiat, kuten orgaaniset hakulähteet, viittausten poissulkemiset, hakutermien poissulkemiset ja istuntojen ja kampanjoiden aikakatkaisun käsittely, ovat joitain asioita, joita brändit voivat hallita Universal Analytics -sivun Järjestelmänvalvoja-sivun kautta.

 1. Universal Analytics voi ottaa käyttöön parannetun verkkokaupan:

Nykyään sähköinen kaupankäynti on erittäin suuri osa minkä tahansa tuotemerkin digitaalisen markkinoinnin suunnitelmista. Yritykset, jotka jättävät verkkokaupan vaikutuksen ja kattavuuden huomiotta, tekevät sen omalla vaarallisuudellaan. Universal Analyticsin avulla brändit voivat hallita ja kehittää verkkokauppasivustojaan paremmalla tyylillä, ja merkitsemällä sivustot ec.js-laajennuksella he voivat tehokkaasti käyttää myös yleisiä analytiikkaan parannettuja verkkokaupan raportteja. Nämä raportit voivat auttaa tuotemerkkejä analysoimaan käyttäjiä ja heidän ostoksia ja ostokäyttäytymistä. Tämä auttaa sinua saamaan aikaan parempaa menestystä markkinointitoimessa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Taloudellinen menestys voi muuttaa tuotemerkkejä monin tavoin ja ymmärtämällä asiakkaiden tiedot yritykset voivat käyttää mainittua tietoa muuttaakseen tulevaisuuden yrityksiään menestyvällä tavalla.

 1. Universal Analytics auttaa käyttäjiä pysymään ajan tasalla aivan uusilla päivityksillä ja ominaisuuksilla:

Universal Analytics tarjoaa brändinjohtajille pääsyn tavanomaisten analytiikkaraporttien ja -työkalujen lisäksi myös uusiin yleisanalyysitoimintoihin, jotka ovat vain tämän tuotteen käyttäjien käytettävissä. Ne merkit, jotka käyttävät vanhoja keräysmenetelmiä, eivät ole oikeutettuja käyttämään tuotteen tulevia päivityksiä.

Siitä huolimatta siirtyminen Google-analytiikasta Google-analytiikkaan voi joskus olla erittäin monimutkainen ja haastava tehtävä. Ensimmäinen askel tässä prosessissa on tutustua sekä Universal Analyticsin että Google Analytics -alustan tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Molemmat Universal Analytics ja Google Analytics toimivat JavaScript-sovelluksessa, jota Google ylläpitää. Vaikka klassinen google analytics käyttää seurantakoodia nimeltään ga.js, Universal Analytics -koodia, jota kutsutaan analytics.js. Sekä Universal analytics vs. Google Analytics valmistavat ja lähettävät tietoja Googlen tietopalvelimille, jotka kerätään myöhemmin raporteiksi. Suurimmat erot kahden analytiikkaversion välillä ovat räätälöinnissä, joka sisältää seuraavat alueet, nimittäin mukautetut hakukoneet, aikakatkaisun käsittely ja viittausten poissulkemiset.

Datan ja oivalluksen seuranta digitaalimaailmassa perustuu tunnisteisiin, jotka laukaistaan ​​käyttäjän saapuessa verkkosivulle. Toisin sanoen sivutunnisteet potkaistaan, kun tapahtuu tiettyjä tapahtumia, kuten painikkeen napsauttaminen tai käyttäjän avattavan luettelon muuttaminen. Tämä auttaa tuotemerkkejä ymmärtämään, mitä käyttäjä todella haluaa tietää ja mitä tietoja hän todella etsii. Siksi Google Analytics Universalin käyttöönotto edellyttää, että tuotemerkit muuntavat sivutunnuksensa joko ohjelmiston avulla tai manuaalisesti. Jotkut sivutunnisteesimerkit, jotka on muunnettava Universal Analytics -syntaksiksi, ovat tapahtumaseuranta, yleinen analyyttinen sähköinen kaupankäynti, yleiset analyyttiset mukautetut muuttujat, sosiaaliset vuorovaikutukset ja virtuaaliset sivunäkymät. Nämä tunnisteet antavat kehittäjille mahdollisuuden parantaa ja parantaa niiden toiminnallisuutta, joustavuutta ja johdonmukaisuutta, jotta he voivat kaapata vaaditut tiedot kattavalla tavalla ja varmistaa siten paremmat ja luotettavat käsitykset kerätystä tiedosta.

Johtopäätös - Universal Analytics vs. Google Analytics

Sekä Universal Analytics että Google Analytics ovat tärkeitä keinoja, joilla brändit voivat kerätä tietoja ja saada niistä tietoa. Verkkosivustot ovat paljon enemmän arvoa kuin mitä tuotemerkit ajattelevat ja niiden potentiaaliin sijoittaminen pitää avaimena yrityksen menestykseen ja epäonnistumiseen sekä pitkällä että lyhyellä tähtäimellä. Brändit voivat tehdä tämän luomalla korkealaatuista sisältöä, joka on toisaalta tehokasta ja kiinnostavaa, ja toisaalta oppimalla tieto-oivalluksista on yksi keskeisistä tavoista, joilla tuotemerkit voivat kasvaa ja muuttaa itseään kannattavasti ja menestyvällä tavalla.