Kaikki digitaalisen markkinointistrategian lukemisesta

Digitaalisen markkinointistrategian luominen - No, katsotaanpa sitä. Useita vuosikymmeniä sitten hyväksytyt markkinointistrategiat eivät voi olla nykyään luotettavia. Se on digitaaliaika ja kaikki tekniikan maailmassa kehittyy nopeasti. Tämä on vaikuttanut eniten markkinointistrategioihin. Nykyään saatavan digitaalisen markkinointistrategian luominen on suunnattu melkein kokonaan digitaaliseen käsitykseen. Internet-yhteyksien kasvun asteittaisen kasvun myötä yritykset hyödyntävät verkkoalustoja esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan. He ovat itse asiassa uudelleen strategioineet digitaalisen markkinoinnin strategian määritelmän lopullisen linjan ja omaksuneet digitaalitekniikan. Tavat, joilla yritykset tavoittavat asiakkaansa tänään, eivät olleetkaan ajateltavissa jo muutama vuosi sitten.

Ymmärrä vain, että hyvä digitaalisen markkinointistrategian luominen ei tarkoita, kuinka monta gadgetia ja neologismia sinä törmäät siihen. Se, kuinka tehokkaasti markkinointistrategiasi voivat saavuttaa tavoitteensa, on tärkein asia. Tämän seurauksena tapa, jolla määrität aikomuksesi, vaikuttaa siihen, onnistutko vai epäonnistut yrityksessäsi. On organisaatioita, jotka vahvistavat uskonsa tähän konseptiin ja uskovat, että menestys voidaan saavuttaa vain asiakastyytyväisyyden avulla.

Ajatus johtuu siitä, että asiakkaita kiinnostavat vain heihin tottuneet tuotteet ja palvelut. Ei niiden tehtävien rumputtamisessa, joita voit tehdä. Nykyään yritykset eivät myy mitä he voivat tehdä. Se on päinvastoin. He tekevät mitä voivat myydä. Kaikki pyrkimykset on suunnattu uusien asiakkaiden hankkimiseksi, ja turvaaminen digitaalisiin alustoihin on järkevää, koska laitteita, kuten välilehtiä ja älypuhelimia, on helppo saatavuus.

Yrittäessään ja voittamaan asiakastyytyväisyyttä digitaaliaikakaudella, y ja suuret yritykset ovat kartoittaneet markkinointistrategioita, jotka korreloivat digitaalisen markkinoinnin kanssa. Tämä markkinointistrategia on auttanut heitä kasvamaan liiketoimintaansa merkittävästi. Ainakin nämä yritykset ovat saaneet digitaalisen markkinointistrategiansa oikein.

6 parasta digitaalisen markkinoinnin strategiasuunnitelman luomista

Tässä on mitä voit tehdä saadaksesi kaiken irti yrityksesi digitaalisesta markkinoinnista.

 1. Markkinointistrategioiden kehittäminen

Menestyvän digitaalisen markkinoinnin strategiasuunnitelman on oltava realistinen, monipuolinen ja toteutettava johdonmukaisesti ajan myötä. Lopputulosten saavuttamiseen ei ole pikavalintoja. Siitä huolimatta, se todella riippuu resursseistasi. On olemassa useita tapoja, joilla voit suorittaa jokaisen askeleen. Vietä vain mitä sinulla on varaa ja varmista, että tiimilläsi on aika kehittää digitaalisen markkinoinnin strategian digitaalisen määritelmän luomista aiheuttamatta kielteisiä vaikutuksia nykyiseen liiketoimintaan.

Digitaalisen markkinointistrategian luomisen on yleensä oltava pitkällä aikavälillä. Työkalut, kuten asiakkaan elinkaaren ajan mallimallit, voivat stimuloida markkinointistrategiasuunnitelmasi vaikutusta vaihtuvuusasteeseen, yrityskauppoihin ja asiakaskohtaisiin tuloihin. Taipumus paranee, kun yritysomistajat kehittävät monimutkaisia ​​malleja markkinointitavoitteiden määrittelemiseksi. Forbes sanoo, että useimpia yrityksiä voidaan arvioida oikein vain kolmella mittareella: myynti, tietoisuus ja asianajaja.

Digitaalisen markkinointisuunnitelman esimerkissä on viime aikoina ollut paljon melua digitaalisen markkinoinnin suhteen. Jokainen yritys yrittää muuttaa markkinointistrategiaansa uudelleen. Samalla jokaisessa liiketoiminnassa on paineita olla edistyksellisiä ja integroida aktiivisesti kaikki työkalut markkinointistrategioidensa laatimiseen.

Kaikilla markkinointistrategioilla on yksi yhteinen tavoite, ts. Auttaa yritystäsi kasvamaan. Vahvat digitaalisen markkinoinnin strategiat lisäävät tuotemerkkitietoisuutta ja luovat kestävän luottamuksen asiakkaidesi kanssa. Mutta miten saavutat sen? Tietoisuuden lisääminen tuotemerkistäsi, tuotteestasi USP: stä ja kuka olet, digitaalisen median välityksellä johtaa lisää asiakasjohtoihin ja suurempaan myyntiin.

 1. Tavoitteen asettaminen

Haet tapoja kasvattaa yritystäsi. Haluat ehkä enemmän asiakkaita ja enemmän tunnustusta. Tai ehkä yrität edistyä kilpailussa. Mikä se sitten on, kiinteän tavoitteen mielessä parannat mahdollisuuksiasi menestyä. Esimerkki digitaalisesta markkinointisuunnitelmasta on loistava tapa menestyä yrityksille. Sukellus päähän siihen sokeasti voi kuitenkin jättää sinut sotkuun. Digitaaliseen markkinointiin menee paljon tarkkuutta ja markkinointistrategioita, ja selkeän tavoitteen omaaminen auttaa sinua pysymään keskittymisessä.

 1. Markkinointikanavan perustaminen

Kaikilla menestyneillä yrityksillä on markkinointikanava käytössä. Markkinointikanava on paikka, jossa kartoitat asiakkaan matkan siitä hetkestä, kun hän on täydellinen muukalainen, kun hänestä tulee etumatka, ja laitat sitten asiaankuuluvat markkinointistrategiat paikalleen kannustaakseen heitä etenemään kanavalla. Asiat kuten toimintakehotukset (CTA), lyijymagneetit, tarjoukset ja opt-init ovat kaikki kanavan solmuja.

Kuvalähde: pixabay.com

Seuraavassa on markkinointikanavan neljä osaa.

 1. Tietoisuus : Potentiaaliset asiakkaat ovat tietoisia tuotteestasi ja palvelustasi. Vaikka he saattavat olla vielä muukalaisia, mutta he ovat jo jonkin verran laskeutuneet verkkosivustollesi. He etsivät jotain mitä tarvitset. Sinun on houkutettava asiakkaita tässä vaiheessa tarjoamalla mitä he haluavat. Käytä lyijymagneettia tai CTA: ta laajentaaksesi asiakkaallesi arvokasta tietolähdettä tuotteestasi tai palvelustasi, ts. Mitä he tarvitsevat, vaihtamalla lisätietoja, kuten sähköpostiosoite, ammatti, puhelinnumero ja nykyiset tarpeet. Selvitä, keitä he ovat ja miksi he napsauttivat verkkosivustollasi.
 2. Kiinnostus : Tässä vaiheessa asiakkaasi alkavat ilmaista kiinnostusta tuotteesi tai palvelusi kohtaan. Olet antanut heille joitain tietoja, ja he pitivät siitä, mitä sanoit. Olet käyttänyt lyijymagneettia tai CTA: ta ensimmäisessä vaiheessa kerätäksesi lisätietoja potentiaalisista asiakkaistasi. On hyvä idea todistaa, että vieit aikaa ymmärtääksesi heitä ja sinulla on nyt jotain heidän tarpeidensa mukaisiksi.
 3. Halu : Nyt kun asiakkaasi ovat ilmaisseet kiinnostuksesi tarjoamanne kohtaan, kutsu heitä keskustelemaan sähköpostitse tai CTA: lla. Haluat kertoa heille lisää tuotteistasi tässä vaiheessa. Näytä heille, miksi he tarvitsevat tuotetta ja siitä on hyötyä
 4. Toimi : Tämä on seuraava askel kohti ostamista. Tämä on silloin, kun muutat potentiaalisen asiakkaan johdolle. Olet antanut heille tärkeitä tietoja, osoittanut, että kiinnität huomiota heidän tarpeisiinsa ja sinulla on jotain mitä he tarvitsevat. Jäljelle jää vain keskustelu tuotteesi tai palvelusi hinnasta, maksusta ja muista ostajan kannalta merkityksellisistä asioista.

  Suositellut kurssit

  • Ammattitoimintojen pisteanalyysikurssi
  • Jätteen vähentämisvälineiden koulutuskurssit
  • Koulutus projektin aikataulun hallinnasta

Tehokas markkinointikanava ei vain tuo sinulle enemmän viittauksia, vaan myös auttaa sinua kääntämään nämä liidit toistuviksi ostajiksi. Jos asiakkaalla on hyvä kokemus sivustoltasi, hän todennäköisesti palaa käyttämään tuotteitasi ja palveluitasi uudelleen ja voi jopa kertoa muille yrityksestäsi.

Markkinointikanavan elementit saattavat usein vaikuttaa monien asioiden koottamisesta. Ne ovat itse asiassa käsitteitä, jotka on jaoteltu prosessin yksinkertaistamiseksi. Selitämme kuinka koota markkinointikanava.

 1. CTA: n kehittäminen

Puhuimme juuri CTA: n käytöstä osana markkinointikanavaa. Mutta mikä on CTA? Aloittamattomalle CTA on teksti tai kuva, joka kehottaa kävijöitä ryhtymään toimiin, kuten tilaamaan uutiskirje, osallistumaan verkkoseminaariin tai pyytämään tuotteen esittelyä. CTA: n on ohjattava vierailijoita maa-sivuille, joilla voit kerätä heidän tietojaan vastineeksi arvokkaalle digitaalisen markkinointisuunnitelman tarjoukselle. Tehokas CTA tuottaa enemmän viittauksia ja tuloksia verkkosivustolle. Polku CTA-napsautuksesta aloitussivulle näyttää prosessien, joiden avulla tuotetaan viittauksia. Vierailijajohtojen muuntoprosentin parantamiseksi sinun on luotava paljon CTA-sopimuksia, levitettävä niitä vapaasti Internetissä ja optimoitava. CTA: n on herätettävä kohdeasiakkaidesi huomio ja ohjattava heitä markkinointikanavallesi.

 1. Tehokkaan lyijymagneetin luominen

Lyijymagneettia voidaan käyttää joko yksittäin tai CTA: n kanssa. Sitä käytetään joko markkinointikanavasi kanssa tai potentiaalisten asiakkaiden ohjaamiseen kanavallesi. Anna potentiaalisille asiakkaillesi merkityksellistä tietoa tuotteestasi tai palvelustasi. Käytä tarjouksia kerätäksesi lisätietoja potentiaalisista ostajista ottaen heidät samalla markkinointitapahtumiisi. Se tuo heidät lähemmäksi tulevia laatujohtoja, jotka ovat valmiita käyttämään rahaa tuotteeseesi tai palveluusi. Kaupankäyntitiedot ovat lyijomagneettien taustalla oleva idea. Tarjoat ilmaisia ​​ilmauksia, kuten valkoisen paperin tai ilmaisen latauksen. Mutta latauksen loppuun saattamiseksi henkilön on täytettävä lomake, joka antaa sinulle lisätietoja heistä. Käytä heistä keräämiä tietoja parempaan vuorovaikutukseen, kun ne etenevät kanavasi läpi.

 1. Liikenteen ohjaaminen

Verkkosivustosi on houkutettava tarpeeksi liikennettä ohjaamaan ihmisiä markkinointikanavallesi. Liikenteen tuottamiseksi on useita tapoja. Tässä on joitain yleisimmistä.

Kuvalähde: pixabay.com
 • Laadukas sisältö : Käytä sisältöä, kuten artikkeleita, lehdistötiedotteita ja blogin kirjoituksia viranomaisten verkkosivustoilla. Lisää linkkejä tällaiseen sisältöön verkkosivustollesi rakentaaksesi tuotenimi näkyvyyden kautta. Muista, että vie sisältöäsi virusperäiseksi vie aikaa.
 • Avainsanastrategia : Lisää osuvia avainsanoja sisältöösi. Relevanssi tarkoittaa avainsanoja, jotka ovat yrityksesi mukaisia. Se auttaa verkkosivustoasi ja sisältöä näkymään enemmän hakutuloksissa. Tuloksena on enemmän liikennettä sivustoosi.
 • Verkkosivun optimointi : Varmista, että verkkosivustosi on optimoitu oikein ja toimiva. Sillä on oltava helppo navigoitavuus, ja kävijöillä ei pitäisi olla yrittämistä löytää etsimäänsä. Ihmiset yleensä vältävät verkkosivustoja, joissa heidän on rynnättävä löytääkseen sisältöä.
 • Sosiaalinen media : Tästä on tullut yksi tehokkaimmista työkaluista brändäyksessä ja digitaalisen markkinointistrategian määrittelyssä. Hyödynnä sosiaalisen median ulottuvuutta täysimääräisesti. Videot, kuvat ja muut vuorovaikutteiset mediat houkuttelevat vieraita lisäämään viestejäsi.

Kehitä maailman kanssa

Pidä digitaalisen markkinoinnin strategiasi päivitettyinä asiakkaiden käyttämien laitteiden kanssa. Jos he ovat siirtyneet perinteisistä televisio-ohjelmista suoratoistoisiin verkkosivustoihin katsomassa suosikkiohjelmiaan, digitaalisen markkinointistrategian luominen pitäisi myös kehittyä vastaavasti. Pysy kuulossa Webbysin kaltaisiin palkintoihin, jotka kunnioittavat parasta digitaalista ja verkkosisältöä joka vuosi.

Yhdistä todelliset ja virtuaalimaailmat luodaksesi eteerisen vaikutuksen asiakkaiden vuorovaikutukseen. Sitten rentoudu ja katsele, kuinka sisältö leviää kuin palo! Ford Motors, tietoisuuden lisäämiseksi pysäköintiapuriominaisuudestaan, synnytti yksinkertaisesti tietoisuuden siitä, kuinka pariisilaiset pysäköivät autonsa. Yhtiö asensi iso flipperilaite ahtaaseen pysäköintialueelle, joka reagoi aina, kun auto osui.

Testaa se oikeilla ihmisillä

Kun olet kehittänyt digitaalisen markkinointistrategian luomiskampanjasi, testaa se ystävillesi ja kollegoillesi, ennen kuin julkaiset sen maailmalle. Se antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka ihmiset todennäköisesti reagoivat kampanjaan. Palaute auttaisi sinua hienosäätämään kampanjaasi, ja kun lopulta vapautat sen, asiakkaasi saavat kuvan siitä, että tuotemerkkisi on täysin tietoinen asiakkaiden vaatimuksista.

Oli syy, miksi Google piti Gmailia beeta-tilassa yli viiden vuoden ajan. Kehittäjätiimi seurasi, kuinka ihmiset käyttävät palvelua, mitä he valittivat ja ominaisuudet, joita he käyttivät eniten. Se johti yrityksen keksimään innovaatioita, kuten Tärkeät postilaatikot, uusi Compose-ikkuna ja useita liitetiedostoja.

Lopussa

Perinteisestä markkinointistrategiasta on nyt tullut suurelta osin passiivinen digitaalitekniikan ja älykkäiden laitteiden tulon myötä. Vaikutus on suorempi. On yrityksiä, jotka tutkivat kuluttajien käyttäytymistä digitaalisissa laitteissa. Yritykset ottavat usein tietoja näiltä yrityksiltä ymmärtääkseen asiakkaiden tapoja. Se auttaa heitä kehittämään kohdennetumpaa sisältöä. Tarkoitamme sanoa, että digitaalisen digitaalisen markkinointistrategian luominen on noussut erikoistuneeksi verkkotunnukseksi. Työroolit, kuten sosiaalisen median johtaja, sisällöntuottaja, hakukoneiden asiantuntija ja muut, jotka olivat vielä ennen muuta vuotta sitten kuulumattomia, ovat nyt yleisiä.

Digitaalisen digitaalisen markkinointistrategian luominen tarkoittaa digitaalisen nautinnon ja elämisen syntymistä. Milloin viimeksi hymyilet uuden projektin laskeutumisesta? Jotta voisit olla menestyvä digitaalinen markkinoija, vastauksen tulisi olla: aivan viime aikoina. Digitaalisen aikakauden asiakkaan ymmärtämiseksi sinun tulee tulla itse. Hengitä ja kukoista digitaalisesti ja nauti siitä irti. Nauti tekniikasta ja ota jokainen projekti uutena haasteena.

Digitaalialueella työskentelevien markkinointistrategioiden on pidettävä mielessä, että tekniikka kehittyy jatkuvasti. Huomenna saattaa ilmaantua jokin uusi tie, ja heidän on oltava valmiita sopeutumaan muuttuvaan skenaarioon. Samanaikaisesti heidän on pidettävä välilehteä siitä, mitä heidän ikäisensä tekevät saadakseen parhaan hyödyn digitaalisista markkinointikanavista.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja digitaalisen markkinointistrategian luomisesta, joten käy vain linkin läpi.

 1. 12 Google-markkinointityökalua, jota sinun on käytettävä parempiin tuloksiin | strategiat
 2. 5 yksinkertaista digitaalisen markkinoinnin strategiaa menestykseen
 3. 5 suosituinta saapuvan markkinoinnin strategiaa aloittaville
 4. 10 tehokasta palvelumarkkinointistrategiaa (arvokasta)
 5. Digitaalisen markkinoinnin johtaja
 6. Digitaalisen markkinoinnin vinkit
 7. Digitaalisen markkinointisuunnitelman malli