Verkkosivustojen rakentaja -

Oletko liikemies, joka haluaa rakentaa yrityksesi, tai bloggaaja, joka haluaa perustaa oman bloginsa näyttääkseen maailmalle, mihin kykenee? Jos mietit usein, riittääkö perinteiset tavat kerätä yleisöä vai ei, niin vastaus on iso EI. Sinun on rakennettava oma verkkosivustosi, ystäväni! Se on ainoa ratkaisu. Tässä artikkelissa käsittelemme online-verkkosivustojen rakentajia.

Internetin käyttäjien lisääntyvän nousun ja verkkomarkkinoinnin menestyksen myötä oman verkkosivustosi omistamisesta on tullut välttämätön asia tänään. Yksinkertainen mutta luovasti suunniteltu verkkosivusto lisää mahdollisuuksia katsella monissa taittoissa. Voit yksinkertaisesti lähettää salkkusi verkossa, mikä voi lisätä mahdollisuuksia saada liikennettä valtavasti. Ja vaikka verkkosivuston luominen saattaa tuntua erittäin tekniseltä tehtävältä ja saa sinut luulemaan, että se vaatii tietokoneammattilaista, tosiasia ei ole sama. Voit tehdä sen itse muutamassa minuutissa. Järkyttynyt?

On kaksi sanaa, jotka hämmästyttävät sinua, vielä enemmän, se on helppo ja online-verkkosivustojen rakentaja ilmainen. Ei, et lukenut sitä väärin. Se on todella helppoa ja voidaan tehdä ilmaiseksi. Vain pari helppoa vaihetta seurata ja verkkosivustosi on valmis menemään verkkoon. Se ei todellakaan ole niin pelottava ja pelottava tehtävä.

Kuvalähde: pixabay.com

Joten jos haluat todella omat verkkosivustosi ja pysyä ajan mukana, rakenna siis uskomaton verkkosivusto näiden 10 verkkosivustojen rakentajan kanssa -

1. Wix

Jos tarvitset ammatillista verkkosivustoa omaa web-rakennusliiketoimintaa varten, joka voi olla minkä tahansa tyyppistä yritystä, Wix on sinulle verkkosivustojen rakentaja. Sillä on valtava kokoelma päteviä näköisiä malleja ja monia malliluokkia, joiden kanssa työskennellä.

Wix on yksi suosituimmista ilmaisten online-verkkosivustojen rakentajista, ja HTML5 on sen erikoisuus, joka tekee siitä hakukoneystävällisen. Itse käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, mutta vedä ja pudota -järjestelmä antaa sille hienostuneen reunan.

Wixin monien ominaisuuksien joukossa on ilmainen WIX-sivustollesi rakennettu verkkosivustosi ilmainen isännöinti, toisen tason verkkotunnus, rajoitettu 500 Mt tallennustilaan ja 1 Gt: n kaistanleveyteen, sisäänrakennettu Google Analytics, laatutuki ja Wix-tuotemerkkimainokset verkkosivustosi kaikilla sivuilla.

Yli 73 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa valitsee Wixin luodakseen upeita sivustojaan, jotka ovat valtavia!

Joten, jos haluat olla turvallinen, ärtyinen ja ammattimainen samanaikaisesti, aloita verkkosivustosi rakentaminen Wixissä ILMAISEKSI! Se on kuin Wix-sivusto lukee: “Kaikki alkaa upeasta verkkosivustosta. Luo oma. Se on helppoa ja ilmaista. ”

2. Ruututila

Samanaikaisesti tehokas ja joustava online-verkkosivustojen rakentaja, Squarespace, on yksi tarkistajien täydellisesti sijoitetuista verkkosivustojen rakennuspaikoista.

Käyttäjän vuorovaikutus on virheetöntä ja se hoitaa kaikki tarpeesi. Ruututilan ominaisuudet ovat harkittuja ja antavat sinulle parhaan kokemuksen verkkosivustojen rakentamisesta. Squarespace-verkkosivuston perusominaisuus on, että jokainen verkkosivusto on jaettu alueisiin (alatunniste, otsikko, runko jne.). Jokaisella alueella voi olla sisältölohkoja, kuten kappaleita, kuvia, gallerioita, lomakkeita ja muuta.

Muita Squarespace-verkkosivustojen rakennuksen ominaisuuksia ovat erinomainen lomakesisältölohko, kyky luoda mukautettuja menestysviestejä, galleriasisältölohko, jonka avulla voit antaa minkä tahansa tyylisen verkkosivustollesi - diaesityksen, pikkukuvien ruudun, joka avautuu valopöydälle, nimeät sen ja Squarespace mahdollistavat sen.

Kaiken kaikkiaan Squarespace-toimittajaa on melko helppo käyttää, ja tästä syystä 1000 uutta asiakasta kirjautuu päivittäin Squarespaceen.

3. Weebly

Monilla meistä, jotka haluavat rakentaa verkkosivuston, ei ole teknistä taustaa, mutta sen ei pitäisi koskaan olla syy estää meitä luomasta sivustoa. Teknisen tietämättömyyden ei ole tarkoitus olla este ja Weebly auttaa sinua toteuttamaan unelmasi.

Kaikki Weeblystä on vaivatonta, mutta mikä ei tee siitä epäammattimaista, se antaa erittäin tehokasta esitystä. Weeblyn helpon ja voimakkaan kaksoisluonne johtuu siitä, että sen parissa työskentelevä joukkue on viettänyt suurimman osan ajastaan ​​miettien siitä, mitä pitäisi ja ei pitäisi sallia verkkosivustojen rakentajalle. Suunnitteluprosessi vaati todellista ajatellut investoinnit, jotta Weeblystä olisi parempi vaihtoehto rakentaa ammattimainen verkkosivusto kuin muut.

Ominaisuudet! No, niitä on monia. Yhteyslomakeelementti sisältää monia vaihtoehtoja kenttiä varten, joihin voit lisätä: tiedostojen lataukset, avattavat valinnat, puhelinnumerokentät ja jopa mukautetut vahvistus-URL-osoitteet. Diaesityselementti kattaa kaiken, mitä tarvitset selkeässä käyttöliittymässä, mutta se on todella App Center, joka tekee Weeblystä erilaisen. Sen avulla voit lisätä sovelluksia Weeblyyn, kuten taulukoita, karttoja jne.

IPhone-, Android- ja iPad-sovellukset helpottavat verkkosivustojen rakentamista.

Kauppa, taiteet, muoti, riippumatta kentästäsi, jos haluat keksiä oman verkkosivustosi, kirjaudu tänään Weeblyyn!

Suositellut kurssit

  • Online-sertifiointikoulutus Linuxissa Pythonilla
  • Palvelutasohallintaohjelma
  • JQuery Mobilen verkkokurssi
  • Liiketoimintatiedon ammattikoulutus

Kuvalähde: pixabay.com

4. Jimdo

Suurin osa meistä on huolissaan siitä, ettemme saa mitä näemme. Mutta älä huoli! Jimdo on ehdottomasti etsimäsi verkkopalvelu. Sinun ei tarvitse tietää kieliä, kuten HTML, CSS jne., Tai mitään aiempaa tietoa verkkosivuston luomisesta. Jimdo tarjoaa sinulle helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka lisäetu on se, että tiedät, miltä valmis verkkosivustosi voi näyttää rakennuksen alkuvaiheessa.

Aivan kuten useimmissa muissa verkkosivustojen rakennussivustoissa, Jimdo antaa sinun lisätä tekstiä, valokuvia ja valokuvagallerioita sivustoosi. Jimdo tukee myös ominaisuuksia, kuten blogeja, videoita, musiikkia, sosiaalisen median widgettiä ja verkkokaupan pitämistä.

Jimdo ilmainen online-verkkosivustojen rakentaja antaa sinulle myös nopean sähköpostituen, jos tarvitset apua verkkosivustosi rakentamisen aikana. Riippumatta siitä, millaista sivustoa luot, Jimdo tarjoaa yksinkertaisen, helpon ja online-verkkosivustojen rakentajalle ilmaisen ratkaisun, ja se on paras osa sitä. Joten aloita verkkosivustosi rakentaminen NYT!

5. WordPress.com

WordPress on hiukan erilainen kuin suurin osa muista verkkosivustojen rakennussivustoista, koska se on sisällönhallintajärjestelmä tai CMS. Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että tarvitset vähän teknistä tietämystä käyttääksesi sitä, koska se on monimutkaisempi, mutta erittäin tehokas.

WordPress edellyttää, että määrität PHP-isännän MYSQL-tietokannalla. Pelottava? Ei ole mitään pelättävää, koska WordPress.com ei vaadi tämän tiedon hankkimista. Se on palvelu aivan kuten online-verkkosivustojen rakentaja.

WordPress.com toimii kuin WordPressin kevyempi versio, jonka verkkosivustollesi voi valita 307 teemaa. Muita ominaisuuksia ovat omien verkkotunnusten omistaminen, sivustosi saaminen Google-, Bing-, Yahoo- ja muille hakukoneille ja premium-suunnitelmille ylimmillä sivuilla lisämuokkausvaihtoehdoilla.

Älä anna WordPressin teknisten asioiden huolestuttaa sinua, koska se on todella kokeilemisen arvoinen ja saat ehdottomasti erittäin hyvän verkkosivun yrityksellesi tai itsellesi. Anna palaa!

6. GoDaddy

Niin mielenkiintoinen kuin nimi kuulostaa, GoDaddy antaa sinun olla taiteilija. Älä sekoita itseäsi, sinun tulee silti rakentaa verkkosivustoa, mutta aluksi sinulla on tyhjä kangas. Vedä ja pudota mitä tahansa kankaalle ja luo verkkosivusto, joka kuvastaa tyyliäsi.

Koska rakennat verkkosivuston ensimmäistä kertaa, on joitain välttämättömiä ohjeita sen käytölle. GoDaddy ratkaisee ongelman lisäämällä ominaisuuksia, kuten ruudukkoja, jotka auttavat online-verkkosivustojen rakennusohjainten elementtien kohdistamisessa, kätevä lukitusasento elementeille pitämään ne paikallaan, fiksu vaihtoehto paikkamerkkitekstiin, jotka ovat dynaamisia kenttiä, kuten nimesi ja osoitteesi.

GoDaddyn uusi sitoutuminen asiakaskokemukseen on askel kohti parempaa mainetta kuin kollegansa. Älä epäröi kokeilla sitä.

7. Yola

Windows on suosituin käyttöjärjestelmä, johon useimmat meistä ovat tottuneet totta, ja kaikesta, joka muistuttaa sitä toiminnallisuudessa, tulee melko helppokäyttöinen. Aivan kuten Windows, Yola-editorissa on vaakasuora palkki ruudun yläosassa, joka sisältää kaiken mitä tarvitset sivustosi rakentamiseen ja sitä hallitsevat asetukset.

Yola-editorin suunnittelu on melko yksinkertainen, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen. Sinun ei tarvitse häiritä mitään, kun rakennat verkkosivustoasi ja kaikki on hyvin järjestetty.

Ominaisuudet ovat melko perus- ja sivurakennus sisältää widgettejä tekstistä, kuvista, videoista, lomakkeista ja tehokkaasta sisällöstä, kuten Google Maps ja PayPal-painikkeet. Sivun mukauttaminen sen jälkeen kun elementit on järjestetty, ei ole myöskään rakettitiede. Järjestä vain widgetit vetämällä ne uuteen sivun osaan ja ryhmittele ne sarakkeisiin tai säilöihin haluamallasi tavalla.

Kun päätät muokata tyyliä tällä sivustolla, editointipalkki palaa näytön yläosaan ja sivupalkki liukuu ulos joukolla mukautusvaihtoehtoja, joista valita.

Yola Yola: n ainutlaatuisista ominaisuuksista on SEO Scan, joka käy läpi sivustosi sisällön ja tuo esille eri näkökohdat, kuten katkenneet linkit, avainsanojen tiheys ja metakuvaukset.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Yola on helppokäyttöinen, suoraviivainen ja täynnä ominaisuuksia. Älä vain ihaile heitä, ala tutkia!

8. IM-luoja

Rehellisesti, käy vain tällä verkkosivustojen rakentajalla ja saat tietää kuinka suoraton sen käyttö on. Se on yksinkertaisesti tyhjä toimittaja, joka sisältää sivut, elementit ja asetukset. Kaikki vaadittavat elementit ovat siellä - teksti, kuvat, otsikot, galleriat jne. Sivuston rakentaminen sen kautta ei ole niin väsyttävää!

Tämän online-verkkosivustojen rakentajan USP on avoin päätoimittaja, jonka avulla voit suunnitella verkkosivustosi tyhjästä. Avoimien toimittajien vahvuus on, että he voivat tarjota teemoja, jotka näyttävät purkautuvan tavallisesta muotista.

Ja älä anna sen yksinkertaisuuden antaa sinun epäillä sen tehokkuutta ja ammattitaitoa. IM Creator on erittäin skaalautuva. Verkkosivustollasi voi olla yksi sivu tai 1000 sivua, niiden järjestelmä tukee suurimpia uutissivustoja ja pienintä salkkua. Sinulla ei ole rajoja kasvullesi.

Mitä enemmän tarvitset, kaikki nämä uskomattomat ominaisuudet ovat täysin ilmaisia. Tämä on etsimäsi verkkosivustojen rakentaja. Oikein!

9. Verkkosolmu

Pelottava työkalujen ja elementtien tarkastelu voi todella olla haastavaa, ja se on viimeinen asia, jota tarvitset, kun rakennat verkkosivustoasi ensimmäistä kertaa. Webnode ei ole yksi näistä sivustoista. Tarjolla on yksinkertainen joukko tehokkaita vaihtoehtoja, jotta kokemuksesta saadaan onnellinen!

Sisällönhallinta, sosiaalisen median integrointi, sähköposti, blogit, foorumit, galleriat, videot, tuoteluettelot, sivustotilastot, RSS ja nimeät sen ja Webnodella on se. Webnode auttaa sinua luomaan verkkosivuston, jolla on lisäetu sillä, että sinulla on oma valintasi verkkotunnus.

Tarvitsemme kuitenkin aina sitä yhtä tekijää, jolla voidaan osoittaa, kuinka hyvä verkkosivusto on, ja se johtuu tyytyväisten käyttäjien määrästä. No, Webnode ei myöskään petä ketään teistä. Yli 18 000 000 yrityksestä, opiskelijoista, taiteilijoista ja bloggaajista ympäri maailmaa on jo tullut tyytyväisiä käyttäjiä ja ne ovat toimineet verkkosivuillaan, jotka on rakennettu onnistuneesti Webnoden kautta.

Nyt kun sinulla on kaikki tarvitsemasi, siirry siihen!

10. Voog

Kyllä, yritys teki jälleenmyynnin viime vuonna Edicystä Voogille, mutta ydinverkkosivustojen rakennuspalvelu on melko sama. Mitä et löydä parhaista verkkosivustojen rakennussivustoista, löydät Voogista. Mitä muuta etsit! Monikielisten verkkosivustojen tuki on yksinkertaisesti mahtavaa! Sinun täytyy rakastaa sitä tätä ominaisuutta varten.

Voog on jälleen "sellainen, minkä näet saavasi" verkko-verkkosivustojen rakentaja. Editorin alareunassa oleva palkki näyttää kuvakkeita, jotka toimivat esiintymistensä mukaan. Jos olet suunnittelija tai kehittäjä, tämä tekee unelmasi totta. Voog auttaa sinua rakentamaan kauniin sivuston asiakkaillesi ja tekee sisällönhallinnan helpoksi kaikille ilman teknistä taustaa.

Voogilla on sisäänrakennettu SEO-tuki ja se on joustava ja joustava. Sen sähköinen käyttöliittymä tekee siitä fantastisen ja tiiminsä tekee siitä loistavan verkkosivustojen rakennuspalvelun.

Nämä ovat sinulle kymmenen parasta verkkosivustojen rakentajasivustoa, jotka ovat saatavilla markkinoilla tänään. Aseta itsesi ja luo oma verkkosivusto ja ole valmis ihailemaan työtäsi!

Suositeltava artikkeli

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja Online-sivuston rakennuksesta, joten käy vain linkin läpi.

  1. 13 Tärkeintä sähköposti etikettiä, jota saatat rikkoa
  2. Täytyy tietää tärkeä käsite HTML5 vs. Flash
  3. 20 parasta hyödyllistä verkkosivustokehittäjän työkalua ja resursseja (ilmainen)
  4. Kuusi tärkeintä vaihetta hyödyllisiin linkkien luontistrategioihin verkkosivustoille
  5. 5 tehokasta tapaa lisätä orgaanista liikennettä verkkosivustoosi
  6. Hämmästyttävimmät Magento -haastattelukysymykset