Verkkomarkkinointistrategioiden edut ja haitat -

Nykyiset ajat ovat parhaiten kaikkien yritysten tai itsenäisten ammatinharjoittajien kasvua ja menestymistä. Voit odottaa olevansa samalla sivulla suurten nimien ja huippuluokan brändien kanssa markkinointistrategioiden suhteen. Internet yleensä ja erityisesti online-markkinointityökalut ovat antaneet yrityksille ja ihmisille mielikuvituksen ulkopuolella valtuuksia. Se tarjoaa kaikille yhteisen alustan esitellä ja myydä tuotteitaan ja palveluitaan. Onko sinulla perinteistä yritystä tai haluatko aloittaa konsultin tai halua aloittaa freelancerina, pienyrityksen verkkomarkkinointistrategiat tuovat unelmasi siivet kuin mikään muu väline. Se on yksi kustannustehokkaimmista myynninedistämisvälineistä, jolla on suuri sijoitetun pääoman tuotto ja valtava menestysaste.

Avain menestykseen on kuitenkin online-markkinointistrategioiden potentiaalin hyödyntäminen. Sinun on täytynyt olla kuullut SEO: sta, SEM: stä, sosiaalisen median markkinoinnista, digitaalisesta markkinoinnista, sisältömarkkinoinnista, sähköpostimarkkinoinnista ja videomarkkinoinnista. Kaikki nämä ovat Internet-markkinointistrategioita, joihin liittyy erilaisia ​​markkinointitekniikoita ja -taktiikoita. Niitä työskentelevät yritykset ja ammattilaiset ympäri maailmaa tavoittaakseen kohdeasiakkaansa ja yleisönsä. Internetmarkkinointistrategiat ovat osoittautuneet tehokkaiksi kaikilla liiketoiminta-alueilla ja ne ovat olennainen osa onnistuneen online-markkinointistrategian kampanjan rakentamista kaikenlaisille yrityksille. Joten tutustumme kaikkiin yksi kerrallaan.

Verkkomarkkinointistrategiat yrityksellesi: -

 • SEO (hakukoneoptimointi) ja paikallinen SEO

SEO on suosituin ja perustavanlaatuinen verkkomarkkinointistrategia. Se on orgaaninen tapa saada lisää liikennettä ja parempaa sijoitusta hakukoneiden tulossivulla (SERP). SEO tehdään sen varmistamiseksi, että sivustosi on hakukoneiden käytettävissä ja että he pitävät verkkosivut asiaankuuluvina. Se luottaa avainsanoihin rikas sisältö, linkkien luominen, online-lehdistötiedotteet, HTML-koodaukset jne. Houkutellakseen hakukoneiden huomioita. Se on erittäin tehokas pitkän aikavälin strategia, ja sitä olisi noudatettava johdonmukaisesti .

Paikallinen SEO on myös erittäin tärkeä markkinointistrategia, etenkin nykyisin. Tämä johtuu siitä, että kasvava matkaviestinkäyttäjien määrä on johtanut voimakkaaseen kasvuun käyttäjien läheisyydessä sijaitseviin yrityksiin ja palveluihin liittyvissä hauissa. Siksi on tärkeää keskittyä paikalliseen hakukoneoptimointiin. Se pyörii liiketoimintaidentiteetin luomisessa verkossa, paikallisissa arvosteluissa, avainsanatutkimuksessa suhteessa paikallisiin hakuihin ja paikallisten linkkien luomiseen. Vastuullisen tai mobiiliystävällisen verkkosivuston suunnittelu on myös tärkeä osa paikallista hakukoneoptimointia. Se varmistaa, että tuotteesi / palvelut ovat saatavilla pienellä näytöllä, kun käyttäjät tekevät hakuja tien päällä.

SEO: n ansioita ovat:

 1. Se on kustannustehokas ja tuo liikennettä, jolla on hyvät mahdollisuudet muuntamiseen.
 2. Se on maksuton menetelmä houkutella kohdennettua liikennettä, joka on myös luonteeltaan johdonmukaista.
 3. Se toimii loistavana brändäysharjoituksena ja antaa yrityksellesi vahvan läsnäolon verkossa.

Miinuspisteet ovat:

 1. Tulosten saaminen vie aikaa. Tuloksia ei myöskään taata.
 2. Se ei ole helppo seurata.
 3. Googlella on myös seuraamusten riski.
 4. Se vaatii enemmän investointeja kilpailukykyisille segmenteille.

Siirrymme seuraavaan verkkomarkkinointistrategiaan.

 • SEM

SEM on maksettu menetelmä verkkomainontastrategioista, joita käytetään sivuston suosimiseksi hakukoneiden tulossivulla (SERP). Se on melko suosittu ja lähes kaikkien markkinoijien hyväksymä. Se voi sisältää SEO-palvelun. Sillä tiedetään olevan erityisiä etuja veljiinsä nähden. Se toimii hyvin yrityksissä, jotka ovat syntymässä, koska ne tarvitsevat asiakkaita ja johtavat välittömästi . SEM luottaa Google-analytiikkatyökaluun, AdWordsiin, PPC: hen, maksettuun sisällyttämiseen, mobiiliystävälliseen verkkosivustojen tarkistimeen, avainsanatutkimukseen ja analyysiin.

Suositellut kurssit

 • Verkkosertifikaattikurssi suorituskyvyn johtamisessa
 • Verkkosertifiointikurssi ilmailun aloilla
 • Digitaalisen markkinoinnin verkkokurssi

SEM: n edut ovat:

 1. Se on erittäin helppo mitata ja kustannukset ovat suhteessa tuottoihin.
 2. Se tarjoaa nopeita tuloksia.
 3. Se toimii parhaiten, kun asiakkaita on helppo kohdistaa.
 4. Se on luonteeltaan järjestetty ja antaa sinulle paremman hallinnan toteuttamiseen.

Haitat ovat:

 1. Se on maksettu menetelmä, joten sillä ei ole paljon uskottavuutta asiakkaiden ja yleisön keskuudessa.
 2. Se vaatii jatkuvia investointeja ja voi toisinaan osoittautua melko kalliiksi.
 3. Se tarvitsee tiukkaa ja asiantuntevaa seurantaa.

Siirrymme seuraavaan verkkomarkkinointistrategiaan.

 • SMM (sosiaalisen median markkinointi)

Sosiaalisesta mediasta näyttää kaikesta olevan tullut verkkomarkkinointistrategian julistepoika, erityisesti verkkokaupan segmenteissä toimiville yrityksille. Se on erittäin voimakas ja kasvattaa jatkuvasti lisää voimaa ja ymmärrystä yritysten keskuudessa. Tänään siitä on tullut välttämätön osa verkkomarkkinointistrategioita, ja jokaisella suolaa arvoisella yrityksellä on sivu suosituilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, YouTube, jne.

Näiden sosiaalisen median sivustojen kautta, jotka ovat markkinoinnin paras ja luotettavin muoto, voidaan saada paljon "suusanallisesti" julkisuutta. Tykkäykset, osakkeet, suosittelut, suotuisat viestit, tweetit, päivitykset, seuraajat, fanit tekevät pitkän matkan brändin identiteetin luomiseen verkossa. Markkinointi ja myynninedistäminen tapahtuvat pääasiassa mielenkiintoisen sisällön avulla, joka voi olla luonteeltaan tekstimuotoista, visuaalista tai molempia. Ajatuksena on kiinnittää asiakkaita ja kohderyhmää.

SMM : n hyvät puolet ovat :

 1. Se on kustannustehokas ja tarjoaa monia mahdollisuuksia mainostamiseen, koska voit luoda läsnäolosi lukuisissa sosiaalisen median ympäristöissä.
 2. Se tarjoaa arvokasta tietoa asiakkaista.
 3. Se on luotettava markkinointitapa, jota asiakkaat arvostavat ja joka lisää merkki-uskollisuutta.
 4. Se auttaa SEO- ja sisältömarkkinointia.

Miinuspisteet ovat:

 1. Sillä on hyvin vähemmän mahdollisuuksia hallita, ja on myös vaara menettää nimi, koska luotat itsellesi kritiikkiä, kielteisiä kommentteja ja kiusaamista.
 2. Se on pitkän aikavälin strategia, joka vaatii markkinointitiimin koko sydäntä.

Siirrymme seuraavaan verkkomarkkinointistrategiaan.

 • Sähköpostimarkkinointi

Tämä on perinteistä verkkomarkkinointistrategiaa ja -taktiikkaa, joka menee edelleen hyvin. Saatat olla houkutus uskoa, että se on menettänyt merkityksensä sosiaalisen median ja matkapuhelimien kasvavan vaikutuksen vuoksi. Mutta totuus on, että suuret ja pienet yritykset arvostavat ja kunnioittavat sitä edelleen. McKinsey-raportin mukaan sähköposti on 40 kertaa tehokkaampi kuin Twitter ja Facebook yhdessä, lisäämällä myyntiä ja hankkimalla asiakkaita. Se tarjoaa suuren mainosharjoituksen ja pitää yleisön kiinnostuneena myös silloin, kun he eivät osta sinulta . Sähköpostien avulla voit luoda liidit helposti.

Sähköpostiviestit voidaan siepata Facebookin, sähköpostitse liittymispyyntöjen ja muiden lähteiden kautta. On sivustoja, joista voit ostaa sähköpostiosoitteita ja luoda postitusluettelon sen jälkeen. Kun lähetät markkinointiviestejä, sähköisiä kirjoja ja uutiskirjeitä, on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota postin tiheyteen ja sisältöön. Taajuuden ei tulisi olla liian korkea, muuten tilaajat voivat ilmoittaa roskapostista tai lopettaa tilauksen. Sisällössä tulisi myös olla toimintakehotuksen (CTA) alapäästö ja kohdistettu painike tai kuvake, joka helpottaa tilaajan toimia.

Sähköpostimarkkinoinnin edut ovat:

 1. Se on erittäin kustannustehokas ja vaatii vähiten investointeja.
 2. Se on helppo suorittaa ja myös helppo seurata.
 3. Se vaatii hyvin vähemmän aikaa ja vaivaa.
 4. Se on hieno suhteiden rakentaminen ja bränditietoisuuden strategia.

Haittoja ovat:

 1. Se ei ole kovin luotettava, koska ihmiset voivat lopulta poistaa tai sivuuttaa sähköpostit.
 2. Joukkotiedotus ja ei-toivotut sähköpostit myös heikentävät mainetta.
 • Sisämarkkinointi

Sisältö on markkinoinnin sielu, ja kaikki online-markkinointistrategiat eivät voi toimia ilman sisältöä. Itse asiassa se on yhteinen tekijä kaikissa strategioissa, olipa kyse sitten SEO, SEM tai sosiaalisesta mediasta. Mutta sisältömarkkinointi sinänsä voidaan laskea erilliseksi strategiaksi. Se tehdään artikkeleiden, blogiviestien ja lehdistötiedotteiden avulla. Artikkeleita ja blogeja julkaistaan ​​yrityssivustolle sekä muille sivustoille, jotka nauttivat uskottavuudesta ihmisten keskuudessa. Voit lisätä tähän sivustosi linkkejä tai URL-osoitteita, jotta lukija ohjataan sivustoosi

Sisämarkkinointi parantaa yrityksesi imagoa ja lisää luottamusta kohdeyleisöön . Se houkuttelee saapuvia linkkejä, mikä on hyödyllistä myös hakukoneiden sijoittelun kannalta. Haasteena on kuitenkin laadukkaan sisällön luominen. Joukko sisältöjä pommittaa jatkuvasti yleisöä, ja sinun on siis tehtävä työtä sisällön ainutlaatuisuuden lisäämiseksi. Kuvien, kuvaajien, infografioiden käyttö rikastuttaa sisältöä. Myös asiaankuuluvat tiedot ja kiinnostava soittoääni ihmettelevät. Tämä on aikatestattu strategia, joka tuottaa tuloksia johdonmukaisesti toteutettaessa.

Sisämarkkinoinnin hyviä puolia ovat:

 1. Se on ikivihreä ja uskottava strategia, josta asiakkaidenkin mielestä on hyötyä.
 2. Se lisää SEO: ta ja SMM: ää.

Haitat ovat:

 1. Se vaatii aikaa, rahaa ja vaivaa, koska laadukasta sisältöä ei voida luoda keskinkertaisella ja halvalla kyvyllä. Sisällön jakaminen apt-alustoilla on myös välttämätöntä, mikä lisää työmäärää.
 2. Tulosten tuottaminen vie aikaa, eikä sitä voida seurata yhtä helposti kuin muita markkinointistrategioita.
 • Videomarkkinointi

Video on myös eräänlainen sisältö, mutta se on aika ainutlaatuinen. Audiovisuaalit ovat ainutlaatuisia ja nauttivat loistavasta vetovoimasta. Ne ovat erittäin kiinnostavia ja tehokkaita. Yleisöt pitävät videoista ja odottavat niiden katselemista. Siksi videomarkkinointi on saanut niin paljon voimaa nykyisessä skenaariossa. Se houkuttelee saapuvia linkkejä ja nauttii myös korkeammista napsautussuhteista (CTR). Tällainen markkinointistrategia hyödyntää podcasteja, koulutusvideoita, viihdyttäviä videoita ja mainoksia kohdeyleisön kiinnostuksen kiinnittämiseksi.

Tuotteiden ja palveluiden toimintaa selittävien videoiden tarkoituksena on tiedottaa yleisölle. Mainosvideot perustuvat mainoksiin ja viihdyttävään sisältöön. Videot ovat erittäin vaikuttavia, ja jos niitä hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla, se voi luoda paljon buzzia yrityksestäsi . On paljon videoiden hosting-sivustoja, kuten YouTube, Vimeo, Vube, DailyMotion, NetFlix, Yahoo Screen jne., Joihin voit lähettää videoitasi. Tämä on erittäin dynaaminen markkinointistrategia, jolla on valtava potentiaali. Voit luoda ilotulitteita sen avulla.

Videomarkkinoinnin hyödyt ovat:

 1. Se on erittäin vaikuttava ja houkuttelee yleisön emotionaalisella tasolla, joka ei vain lisää myyntiä, vaan lisää myös brändin uskollisuutta.
 2. Sillä on valtava muistutusarvo ja siten melko voimakas ja suosittu.

Haittapuolet ovat:

 1. Se on melko kallista, ja sinun on investoitava laitteisiin ja ammattilaisille hyvän videon tuottamiseksi.
 2. Sisältö vaatii huolellisen verkkomarkkinointistrategian suunnittelun. Haasteena on toimittaa oikea viesti oikealla tavalla. Yleisön ei tulisi vain muistaa sisältöä, vaan myös tuotteitasi / palveluasi. Sen pitäisi olla yksinkertainen mutta viihdyttävä.
 3. Se on herkkä teknisille ongelmille, koska se voi hidastaa sivuston latausaikaa. Se tarvitsee myös enemmän kaistanleveyttä. Se ei välttämättä ole yhteensopiva vanhempien laitteiden tai hitaiden Internet-yhteyksien kanssa.
 • Mobiilimarkkinointi

Olisi liian vähäistä sanoa, että älypuhelimien kautta Internetiä käyttävien matkaviestinten käyttäjien määrä kasvaa harppauksin. Älypuhelimet ovat mullistaneet maailman. Siitä on tullut eräänlainen seuralainen, joka on aina vierelläsi. Ja tänään on mahdotonta kuvitella henkilöä, jolla on älypuhelin, sans Internet-datapaketti. Verkkoon pääsy matkapuhelinten kautta on ylittänyt työpöydän suurella marginaalilla, ja se on johtanut mobiilimarkkinointiin, nousevaan verkkomarkkinointitrendiin.

Yrityksille välttämätön strategia, mobiilimarkkinointi on tarkoitettu yleisön sieppaamiseen älypuhelimien ja tablet-laitteiden avulla. Se tehdään tekstiviestien, Bluetooth-viestien, sovellusten, push-ilmoitusten, läheisyysmarkkinoinnin, QR-koodien ja pelien sisäisten mobiilimainosten avulla. Reagoiva verkkosivusto, joka on räätälöity mobiiliselaimille, on myös osa tätä markkinointistrategiaa. Mobiilimarkkinointi on täällä pysyäkseen ja on saamassa hitaasti yrityksiä . Se tarjoaa paljon käyttäytymistietoja asiakkaista ja kohderyhmästä, joita voidaan käyttää jatkosuunnitteluun ja myynninedistämiseen.

Mobiilimarkkinoinnin etuja ovat:

 1. Se on suoramarkkinoinnin muoto ja tarjoaa siten paremmat mahdollisuudet asiakkaiden sitoutumiseen.
 2. Se antaa välittömiä tuloksia, koska puhelin on aina käyttäjän kanssa, ja siten vastaukset ovat välittömiä.
 3. Se voidaan myös helposti seurata.
 4. Sillä on valtava viruspotentiaali, koska jakaminen on mahdollista vain kosketuksella, eikä se vaadi myöskään paljon vaivaa.

Haittoja ovat:

 1. Sisällön luominen mobiilimarkkinointiin on haastava tehtävä. Monipuoliset mobiiliympäristöt, joissa on erilaiset käyttöjärjestelmät, näyttökoot ja selaimet, aiheuttavat sisällön yhteensopivuusongelmia. Sisällön on myös oltava yksinkertaista, tiivistä ja täydellistä, mikä on melko kovaa.
 2. Pieni näytön koko estää näkyvyyttä ja siten katsoja voi kadottaa yksityiskohdat.
 3. Se on tutkimusvaiheessa, ja siksi ei ole vahvistettu sääntöjä, joita noudatettava, ja ohjeita, joita noudatettava. On olemassa riskejä, jos et tunne perusteellisesti aluetta.

Kaiken sanottu ja tehty, verkkomarkkinointistrategiat ovat myös markkinointia pohjimmiltaan, ja siten markkinointistrategiat olisi pantava täytäntöön huolellisen tutkimuksen ja tutkimuksen jälkeen kuten mikä tahansa muu markkinointistrategia. Punnitse hyvät ja huonot puolet oikein, ennen kuin aloitat asettamisen. Olet varmasti kiinni menestyksen helmistä.

Ensimmäinen kuvan lähde: pixabay.com

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas verkkomarkkinointistrategioihin. Tässä keskustellaan myös verkkomarkkinointistrategioiden, kuten mobiilimarkkinoinnin, SEO: n ja paikallisen SEO: n, SMM: n, eduista ja haitoista. Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja online-markkinointistrategioista, joten käy vain linkin läpi.

 1. 8 mahtavaa vinkkiä menestyväksi mobiilimarkkinointiyhdistyksessä
 2. 10 vaihetta parempien tulosten saamiseksi markkinointipilvestä
 3. 11 parasta tekniikkaa myynnin johtajien luomiseksi verkossa (hyödyllinen)
 4. 6 tärkeätä vaihetta toimiviin tekstiviestimarkkinointipalveluihin
 5. 6 parasta tapaa seurata offline-markkinointikampanjoita Analyticsin avulla
 6. Upea online-markkinoinnin opas (asiantuntija-apu)