Johdanto Oracle PL / SQL -haastatteluun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin

Oracle PL / SQL -haastattelukysymykset on suunniteltu erityisesti tutustumaan niihin kysymyksiin, joita saatat kohdata PL / SQL -haastattelun aikana. PL / SQL ehdottaa prosessuaalista murretta, jota ehdotetaan erityisesti SQL-ilmoitusten ymmärtämiseksi kielioppiaan. PL / SQL-koodiyksiköt järjestävät tämän Oracle Database -palvelimen avulla samalla tavalla kuin tietokannan sisällä. Lisäksi sekä PL / SQL että SQL jatkavat ajon aikana ajon aikana samankaltaisen palvelinprosessin sisällä, mikä tarjoaa ihanteellisen tehokkuuden. PL / SQL saa näin ollen voimaa, turvallisuutta Oracle-tietokannan välitettävyyden lisäksi.

Oracle Database -ohjelmaa harjoittava sovellus on riittämätön, paitsi jos olennaisesti oikeat ja tyhjentävät tiedot säilyvät. Yksi selkeä takuu takaamiseksi on tietokannan käyttöönotto erityisesti käyttöliittymän kautta, joka kääri suorituksen määritykset, taulukot ja SQL-ilmoitukset, jotka jatkavat näillä toiminnoilla. Tämä menetelmä on suuri osa ajasta, jota kutsutaan paksuksi tietokantastandardiksi tietokannan sisällä olevien PL / SQL-aliohjelmien valossa. SQL-artikulaatiot koodista suorittavat naapurimaiden liiketoiminnan perusteet; Sen lisäksi, että tietoja voidaan säätää ja nähdä yksinomaan PL / SQL-liittymän kautta.

Kymmenen tärkeintä Oracle PL / SQL -haastattelua koskevaa kysymystä ja vastausta

Katsotaanpa luetteloa haastattelussa keskusteltuista tärkeimmistä kysymyksistä ja PL / SQL: n kohokohtia, jotka ovat seuraavat:

1. Ilmoita PL / SQL-määritteet?

Vastaus:

 • PL / SQL antaa pääsyn samanlaisten aliohjelmien pääsyyn ja segmenttiin, joissa käytetään erilaisia ​​sovelluksia.
 • PL / SQL tunnistetaan mukavuudesta nähdä koodi, koska koodi voidaan suorittaa jokaiselle toteutetulle Oracle-työpöydälle.
 • PL / SQL: llä asiakkaat voivat säveltää yksittäisen redid-virheensä aikatauluista huolehtimalla.
 • Parannettu vaihtojen suorittaminen täsmäyttämällä Oracle-tietoviitteeseen.

2. Mikä on tietotyyppejä, jotka voidaan saada PL / SQL: stä?

Vastaus:
Tietotyypit määrittävät tavan hahmottaa tietyn tyyppiset tiedot niihin liittyvien tehtävien lisäksi. On olemassa neljä erilaista ennalta määritettyä informaatiotyyppiä, jotka kuvataan lompakoiksi

Skalaaritietotyypit: Mikä tahansa skalaaritietotyyppi on pieni tietotyyppi, jolla ei ole joitain sisäisiä segmenttejä.

Esimerkiksi:

Scorch (kiinteän pituinen tavaramerkki kannustin merkkien 1 ja 32 767 välillä)

VARCHAR2 (vaihtelevan pituinen merkki, kannustin sisämerkkien 1 ja 32 767 sisällä)

NUMERO (kiinteä desimaali, ajelehtiva desimaali joko kokonaisluvun laatu)

BOOLEAN (johdonmukainen tietotyyppi FALSE TRUE joko NULL-ominaisuuksille)

DATE (tallentaa lisäksi päivämääräajan tiedot)

LONG (merkkitietojen kerroinpituus)

Yhdistelmädatotyypit: Mikä tahansa komposiittitietotyyppi on kehitetty erilaisista tietotyypeistä sisäosien lisäksi, joita voidaan välittömästi hyödyntää ja hallita. Esimerkiksi TALLENNUS, VARRAY ja TAULUKKO.

Viitetietotyypit: Kaikki referenssitietotyypit sisältävät arvoja, nimeltään osoittimia, jotka osoittavat eristävän ohjelmointiasiat joko tietoasiat. Esimerkiksi REF CURSOR.

Laajat objektityyppityypit: Kaikki suuret objektitietotyypit käsittelevät tunnistimia, nimeltään lokaattoreita, jotka kuvaavat merkittävien esineiden, esimerkiksi piirroskuvien, videoleikkausten ja niin edelleen, paikkaa.

Esimerkiksi:

BFILE (binaaritietue)

Mass (binaarinen suuri esine)

NCLOB (NCHAR-tyyppinen laaja esine)

CLOB (hahmo valtava artikkeli)

3. Mitä ymmärrät PL / SQL-nippuilla?

Vastaus:
PL / SQL-niput ovat koostumuksen mielenosoituksia, jotka keräävät kapasiteettia, panevat pois tekniikoita ja kohdistimia lisäksi tekijöitä yhdessä paikassa. Nippissa on kaksi tärkeää segmenttiä.

 • Pakkauksen tekniset tiedot
 • Pakkauksen runko

Siirrytään seuraavaan PL / SQL -haastattelukysymykseen

4. Mitä ovat ROLLBACK, COMMIT ja SAVEPOINT?

Vastaus:
Lähetä, SAVEPOINT ja lisäksi ROLLBACK ovat kolme vaihtoehtoa, joihin pääsee PL / SQL: ssä.

LÄHETÄ artikkeli: Jos DML-tehtävä suorittaa, se käsittelee vain tietokannan tukitietoja ja tietokanta pysyy muuttumattomana. Jotta nämä vaihtovaihtoehdot voidaan tallentaa / tallentaa tietokantaan, vaadimme vaihdon COMMIT: lle. Lähetä vaihto varaosina jokainen huomattava ero viimeisen KOMITTIMEN jälkeen, ja siihen liittyvä menettely tapahtuu.

Vaikutetaan pylväslukkoihin.

Vaihto erotettu toisistaan ​​käärittynä.

Erityisesti vaihto on säästetty tietosanan viitteessä.

Kielellinen rakenne: KOMITEA.

ROLLBACK-artikulaatio: Kun joudumme joko korjaamaan kokonaan nykyisessä vaihto-ohjelmassa tapahtuneet etenemisvaiheet ylöspäin nyt, meidän on siirrettävä tapahtuma takaisin. ROLLBACK tyhjentää jokaisen selkeän kontrastin viimeisestä KOMITTORI- tai ROLLBACK-toiminnasta lähtien.

Lauserakenne vaihdon palauttamiseksi.

SAVEPOINT-julistus: SAVEPOINT-selitys antaa otsikon ja osoittaa pisteen nykyisen vaihdon valmistelussa. Ennen SAVEPOINT-tapahtumaa tapahtuneet etenemiset ja lukot pidetään ajan tasalla, kun taas SAVEPOINT-toiminnon jälkeen tapahtuvat edistykset ja lukot jaetaan.

Kielirakenne:

SAVEPOINT;

5. Mikä on muunnostaulukko ja tyhjennystaulukko?

Vastaus:
Taulukko, jota juuri nyt muutetaan DML-ilmoituksella, kuten laukaisimien asettaminen taulukossa, tunnistetaan mutaatiotaulukkoksi.

Taulukko, jota voidaan joutua käyttämään, jotta voidaan viitata rehellisyyden rajoittamiseen, tunnustetaan pakolliseksi taulukkoksi.

6. Mikä on ROLLBACK TO ja ROLLBACK Proklamations ero?

Vastaus:
Vaihto keskeytetään kokonaan ROLLBACK-ilmoituksen jälkeen. Toisin sanoen ROLLBACK-määräys kokonaan korjaa vaihdon ja purkaa jokaisen pultin.

Jälleen kerran, kaikki vaihto on vielä dynaamista ja pyrkii ROLLBACK TO -järjestykseen, koska se korjaa segmentin tapahtumasta SAVEPOINT: iin saakka.

Siirrytään seuraavaan PL / SQL -haastattelukysymykseen

7. Selvitä strategiassa ilmoitetun kohdistimen erot ja nipun yksityiskohtaisesti ilmaistut kohdistimet?

Vastaus:
Järjestelmässä esitelty kohdistin hoidetaan lähellä olevana ja sitä ei voida päästä eri strategioilla. Erityisesti kimppussa näkyvä kohdistin käsitellään maailmanlaajuisesti, ja siksi se voidaan hankkia eri strategioilla.

8. Eikö en saa merkitystä PL / SQL-tietueilla?

Vastaus:
PL / SQL-tietueita voidaan pitää ominaisuuksien tai tilan keräämisenä, erilaisten tietojen kerääntymisenä, joista jokainen on häiritsemätöntä tyyppiä ja voidaan yhdistää eri kenttiin.

PL / SQL: ssä on vahvistettu kolmenlaisia ​​tietueita. He ovat,

 • Taulukkoon perustuvat tietueet
 • Ohjelmoijapohjaiset arkistot
 • Kohdistinpohjaiset tietueet

9. Kumpi on liipaisin?

Vastaus:
INSTEAD OF triggers ovat liipaisimet, jotka on muodostettu suurimmaksi osaksi näkemysten muuttamiseksi, joita ei voida muuttaa nopeasti SQL DML -julkaisujen avulla.

10. Mitä tiedät poikkeuksellisesti huolehtimalla PL / SQL: stä?

Vastaus:

Jos PL / SQL: ssä tapahtuu virhe, erityistapaus nostetaan esiin. Joten ei-toivottujen olosuhteiden valvomiseksi, joissa PL / SQL -sisältö päättyi yllättäen, koodiin liittyvä virhe on kiinnitetty ohjelmaan. PL / SQL: ssä jokainen erityinen tapa huolehtia koodista on POISTE-jaossa.

POIKKEUKSIA on kolmenlaisia:

Ennalta määritetyt poikkeukset: Yleiset virheet ennalta määritettyjen nimikkeiden kanssa.

Epäselvät poikkeukset: vähimmäisvirheet ilman ennalta määritettyjä otsikoita.

Asiakkaan luonteenomaiset poikkeukset: Älä missään tapauksessa häiritse ajonaikaista yrityssääntöä.

Suositellut artikkelit

Tämä on ollut opas luetteloon PL / SQL -haastattelukysymyksistä ja -vastauksista, jotta ehdokas voi helposti hakea nämä PL / SQL -haastattelukysymykset. Täällä tässä viestissä olemme tutkineet top PL / SQL -haastattelukysymyksiä, joita usein kysytään haastatteluissa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Java-haastattelukysymys monisäikeisestä
 2. Suosituimmat Servlet-haastattelukysymykset
 3. Oracle Appsin tekninen haastattelu -kysymykset
 4. MVC-haastattelukysymykset
 5. Mikä on kysely ja tyypit Oracle-kyselyitä