Käytätkö Photoshop CC 2018 tai 2019 -sovellusta, etkä löydä lisäharjasarjoja Photoshopin aiemmista versioista? Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka kaikki Photoshopin puuttuvat harjat voidaan palauttaa käyttämällä uutta Legacy Brushes -sarjaa!

Photoshop CC 2017: ssä ja aikaisemmissa, napsauttamalla Brush Presets -paneelin valikkokuvaketta tai Brush Preset Picker -sovelluksen kuvaketta, avataan luettelo lisäharjasarjoista, jotka voidaan ladata Photoshopiin. Näihin sarjoihin kuuluivat valikoimaharjat, luonnolliset harjat, erikoistehosteharjat ja muut:

Photoshopin aiemmista versioista löytyneet lisäharjasarjat.

Mutta Adobe teki Photoshop CC 2018: ssa suuria muutoksia Photoshopin harjojen organisointitapaan. Ja ensi silmäyksellä Photoshopin aikaisempien versioiden ylimääräiset harjasetit puuttuvat. Onneksi he eivät ole poissa. Kaikki nämä lisäharjat on siirretty uuteen sarjaan, jota Adobe kutsuu Legacy-harjoiksi . Tässä on ohjeet kuinka löytää se tarvitsemasi harja!

Kuinka ladata vanhat harjat

Vaihe 1: Avaa valikko

Jos haluat ladata harjasarjat Photoshopin aiemmista versioista, napsauta Harja-paneelin oikeassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (aiemmin Brush Presets -paneeli):

Valikkokuvake Harjat-paneelissa.

Tai napsauttamalla harjatyökalua, napsauta rataskuvaketta Harjan esivalintavalitsimen oikeassa yläkulmassa:

Rataskuvake Brush Preset Picker -sovelluksessa.

Vaihe 2: Valitse "Vanhat harjat"

Valitse valikosta uudet Legacy-harjat :

"Legacy Brushes" -kohdasta löydät kaikki Photoshopin aiemmat harjat.

Vaihe 3: Palauta vanhat harjat napsauttamalla OK

Napsauta OK, kun Photoshop kysyy, haluatko palauttaa vanhat harjat:

Ladataan vanhat siveltimet Photoshopiin.

Vaihe 4: Valitse luettelosta vanha harjasarja

Takaisin Harjat-paneelissa tai Harjojen esivalintavalitsimessa, uusi kansio nimeltään "Legacy Brushes" tulee oletuskansioiden alle:

Uusi "Legacy Brushes" -sarja tulee näkyviin.

Avaa "Legacy Brushes" -kansio löytääksesi kaikki lisäharjaset Photoshopin aiemmista versioista, mukaan lukien vanhat oletusharjat. Jos haluat valita harjan, kierrä auki mitä tahansa vanhoja sarjoja ja valitse tarvitsemasi harja:

Kaikki Photoshopin klassiset harjat löytyvät Legacy Brushes -sarjasta.

Ja siellä meillä se on! Näin voit käyttää uusia Legacy-harjoja, joiden avulla voidaan palauttaa Photoshopin klassiset harjat Photoshop CC 2018: ssa! Jos olet Adobe Creative Cloud -tilaaja, voit ladata klassisten harjojen lisäksi myös yli 1000 uutta Photoshop-harjaa! Haluat myös oppia tallentamaan siveltimiä mukautetuilla siveltimäärityksillä. Käy lisää ohjeita Photoshop Basics -osiossa!