Menestynyt verkkomarkkinoinnin trendissä -

Suurin osa kaikista niistä, jotka alkavat kulkea verkkomarkkinoinnin jännittävää polkua pian pian ensimmäisen kampanjan tai kampanjan jälkeen. Valtava määrä työtä johtaa vähän voittoa ja monet vetäytyvät pelistä melkein heti. Sekä tytär- että verkkomarkkinoinnin trendit näyttävät usein helpoilta tavoilta ansaita rahaa. Mutta ihmiset ymmärtävät nopeasti, että se on kaukana helposti käytettävästä kultakaivosta. Verkkomarkkinoinnin trendi vaatii kovaa työtä ja sitoutumista ja voi pian muuttua ylivoimaiseksi.

Verkkomarkkinointiin liittyvä prosessi kattaa paljon kauempaa kuin e-kirjan kirjoittamisen tai verkkosivun luomisen. Markkinoijat seuraavat usein laajaa valikoimaa verkkomarkkinointitapoja, ja vain muutama niistä johtaa menestykseen. Jopa peruspesu verkkokaupan tuotteiden kautta, joita haluat ehkä mainostaa, näyttää haastavalta tehtävältä.

Monet markkinoijat, jotka yrittävät olla liian älykkäitä ymmärtämään markkinoita, ovat joutuneet laskun kohteeksi heti valmistaessasi luetteloa asiakkaita, jotka luottavat sinuun, uuden tuotteen tai palvelun esittelyyn. Mutta niille, jotka kestävät alkuperäisen paineen, verkkomainonnan trendi on hieno tapa luoda kannattava liiketoiminta Internetissä.

Niille, jotka vain ottavat vauvan askeleen Internet-markkinoinnissa, kuulet varmasti seuraavan lauseen vielä useita kertoja, vaikka et ole vielä kuullut sitä tarpeeksi: testaus on kriittistä. Verkkomarkkinoijat sanovat sen liian usein, koska markkinointivälineitä, jotka odottavat hyödyntämistä markkinointitarkoituksiin, on lukemattomia. Usein on melko houkuttelevaa siirtyä näiden väliaineiden välillä, kokeilemalla kutakin niistä.

Kun markkinoija ei koe menestystä yhdellä välineellä, he siirtyvät nopeasti seuraavaan ja sitten toiseen, ja niin edelleen. Tämän ongelmana on, että se tarkoittaa, ettei kaikkia markkinointimenetelmiä saavuteta täysin. Jatkuvasti siirtyminen strategioiden välillä tarkoittaa, että et anna tietylle strategialle riittävästi tilaa tuottaa voittoa. On erittäin tärkeää, että testaat lisää jokaisella strategialla, prosessilla ja teoriassa, jotta voit kumota ne, jotka eivät toimi, ja ottaa käyttöön sen, mikä toimii. Tämä auttaa sinua myös valitsemaan kunkin moduulin arvokkaimman osan ja aloittamaan oman luodinkestävän strategian rakentamisen.

On tärkeää, että ymmärrät jo varhaisessa vaiheessa, että verkkomarkkinointisuunnitelmissa ei ole yhtä kokoa kaikille -järjestelmää, samalla kun se ei toimi kaikilla kapeilla tai joskus edes saman kapealla. Mikä toimii sinulle, ei välttämättä toimi jonkun toisen kanssa ja päinvastoin. Salaa, mikä toimii sinulle jatkuvan kokeilu- ja virhemenetelmän avulla. Kehitä oma järjestelmäsi. Se vie jonkin aikaa, mutta kannattaa lopussa.

Useampien Internet-markkinointimenetelmien kokeileminen ja niille vain rajoitetun panoksen antaminen voi johtaa turhautumiseen. Kohdista kaikki energiasi yhteen tai kahteen markkinointimenetelmään. Hallitse heidät ja varmista, että siirryt seuraavaan vasta, kun olet käyttänyt kaikki heidän kykynsä. Sukellukselle ja ulos idearyhmästä, toivoen, että joku toteutuu, ei ole hyötyä.

Hylkää lyhytaikaisia ​​ja ota pitkän aikavälin tavoitteet. Sijoita viisaasti lyhyellä aikavälillä ansaitaksesi rahaa pitkällä tähtäimellä. Sijoittaminen online-markkinointia koskeviin kirjoihin ja koulutusohjelmiin ja mentorin avun hakeminen voi auttaa sinua oppimaan nopeammin pelisäännöt ja saavuttamaan menestyksen nopeasti. Parin lähestymistavan hallitseminen riittää usein menestyvän liiketoiminnan luomiseen. Eri strategioiden vain osien oppiminen tekee sinusta “kaikkien kauppojen jack, mutta ei minkään päällikön”.

Internetmarkkinointi voi viedä psykologisen taakan sinulle, etenkin kun olet kokeillut lukuisia menetelmiä, asettanut paljon aikaa ja energiaa, mutta saanut vähän tai ei lainkaan palkkiota. Mutta psykologinen taistelu on kriittinen vaihe kehityksessäsi ja menestyksessäsi. Tässä vaiheessa monet ensimmäisen kampanjan läpäisseistä lopettaa pelin. Sinnikkyys on erittäin tärkeä verkkomarkkinointitrendeissä ja myös yrityksen perustamisessa. Kolmannessa taistelussa luopuminen ei ole mitään järkeä. Pysy kiinni aseistasi. Säilytä strategiat, joista olet mukavin, ja täydennä kykyjäsi ja vahvuuttasi.

Tapoja verkkomarkkinoinnin kehitykseen

Seuraavat kuusi tapaa menestyä online-markkinointisuuntauksissa:

1. Löydä mentori

Itsekehitys, verkkomarkkinointi tai liiketoiminnan kasvu, mentori voi sijoittaa sinut tiellä menestykseen. Se auttaa kehittämään itseäsi nopeammin, hankkimaan lisää taitoja, mukautumaan viisaasti tilanteeseen ja välttämään yleisten virheiden toistamista. Mentorit ovat kuin hyviä opettajia, jotka auttavat sinua ymmärtämään, mitä sinun on opittava, kuinka oppia ja mikä on oikea aika tämän tiedon toteuttamiseen.

Viisaat Internet-markkinoijat etsivät mentoria, koska se on nopein tapa oppia. Mentorointi ei vain autta saavuttamaan verkkomarkkinointisuuntaustavoitteitasi, vaan se auttaa sinua myös muilla elämänalueilla. Opit ja onnistut nopeammin mentorin avulla. Ajan myötä voit olla mentori muille, jotka ovat vasta aloittamassa Internet-markkinointiuransa.

2. Älä koskaan työskentele useiden projektien kanssa samanaikaisesti

Aloittelijat uskovat usein voivansa tehdä kaiken yksin. Tämä on valtava virhe. Ohjaa energiasi liiketoiminnan tärkeimpiin osiin, eli alueisiin, jotka edistävät kasvua ja auttavat saavuttamaan tavoitteesi nopeammin. Useiden projektien käsittely samanaikaisesti hidastaa etenemistäsi ja asettaa esteitä. Kukaan ei voi olla asiantuntija kaikilla aloilla. Ulkoista työtä aina kun mahdollista. Aseta budjetti työn siirtämiseksi kolmansille osapuolille, jotta voit osallistua yrityksesi tärkeämpiin verkkotunnuksiin. Lisää työtä haastaa sinut tarpeettomasti. verkkomarkkinointitrendi auttaa saamaan työn tekemiseen paljon halvemmalla kuin olisit todennäköisesti voinut tehdä itse.

3. Käytä ilmaisia ​​resursseja verkkomarkkinoinnin trendiä varten

Kun päätät ensin siirtyä verkkomarkkinoinnin trendiin, olet todennäköisesti alttiina monille online-rahaa antaville tuotteille, jotka näyttävät usein erittäin houkuttelevilta näkymiltä. Ei ole harvinaista, että innostuu ja ostaa useita online-markkinointituotteita lyhyessä ajassa. Tosiasia on, että kaikki lukemasi menetelmät ovat potentiaalisesti kannattavia. Yhden tekniikan hallitseminen vie kuitenkin huomattavasti aikaa. Sen sijaan, että levitä paljon kalliita tuotteita, valitse yksi tai kaksi linjaa mentorin ehdottamien ohjeiden mukaan. Hyödyntäkää ne täysimääräisesti ennen siirtymistä seuraavaan.

Käytä myös niin paljon ilmaista verkkomarkkinointitietoa kuin mahdollista. Internetissä on saatavana valtava määrä viitemateriaalia. Mutta on usein erittäin vaikeaa ryntää ristiriitaisten ideoiden ja tietojen kautta verkossa. Pyydä mentoriasi ja kumppaneitasi auttamaan sinua ohjaamaan informatiivisia foorumeita, blogeja ja luotettavia ilmaisia ​​online-markkinointisuuntausten lähteitä.

Suositellut kurssit

 • Sidosryhmien hallinnan verkkokoulutus
 • Hallinnoi projektiintegraation verkkokurssia
 • PMP-laajuuden hallinnan verkkokurssi

4. Pidä pysyvyys

Et todennäköisesti tiedä, milloin läpimurtohetki saapuu. Se voi olla huomenna, ensi viikolla tai kuukautta myöhemmin. Et koskaan oikein tiedä. Se voi viedä jopa pari vuotta. Jos asiat ovat poissa hallinnasta, ota sitten askel taaksepäin ja harkitse strategiaa uudelleen. Kysy itseltäsi: “Keskitynkö energiani, aikani ja investointini alueisiin, jotka johtavat minut tavoitteeni saavuttamiseen?

Yrityksen menestys riippuu usein strategiastasi, henkisestä asenteestasi ja omistautumisestasi vivahteiden oppimiseen. Sinun on jatkettava oppimista päivittäin. Pysy määrätietoisesti tavoitteessasi tulla menestyväksi verkkomarkkinoijaksi ja seuraa jatkuvasti pyrkimyksiäsi.

5. Strateginen sisältö

Sisältö on kuningas, ja verkkosivustosi on oltava rikas tässä suhteessa. Näin voit mennä tähän.

 • Paikalliset avainsanat:

Sinun on tunnistettava oikein lauseet ja sanat, jotka vetävät sivustosi kävijöitä. Nämä auttavat sinua ymmärtämään, minkä tyyppisiä tuotteita ja palveluita ihmiset etsivät sivustoltasi. Mieti ensin, onko yrityksesi kansallinen vai paikallinen. Jos se on paikallista, varmista, että lisäät avainsanaan kaupungin tai alueen nimen. Esimerkiksi sanan "sähköpalvelut" sijasta käytä "sähköpalveluita Dallasissa". Tämä auttaa sinua saamaan kohdennetumpaa liikennettä. Ensinnäkin ei ole mitään syytä tarjota vain “sähköpalveluita”, kun et voi tarjota Washingtonin ongelmien ratkaisemiseksi. Kilpailun eristäminen on päätavoite, kun käytetään lokalisoituja avainsanoja ja määritetään tarkalleen kuinka yrityksesi toimii. Muista, että verkkosivustosi liikenteestä ei ole mitään hyötyä, jos se ei tee sinulle mitään.

 • Pitkän pyrstön avainsanat:

Kilpailun voittamiseksi sinun on kehitettävä avainsanailmauksia, jotka ovat tarkempia sisällölle, varsinkin jos yrityksesi toimii kansallisella tasolla. Keskity tarjoamaasi avaintuotteeseen tai palveluun. Käytä ”sähköisten palvelujen” sijasta lauseita, kuten ”kuinka korjata sähkökäyttö”, sanojen “tanssiohjeet” sijaan “salsa-tanssitunteja” tai “tanssiopetuksia jazzilla”. Hakukoneet tunnistavat kaksi avainsanailmausta eri tavalla.

Luo verkkomarkkinointiluettelo kaikista mahdollisista avainsanailmauksista. Kavenna sitten luetteloa kaikkien avainsanojen liikennemäärän mukaan. Voit käyttää työkaluja, kuten ahreff.com ja opensiteexplorer.org, arvioidaksesi kuka käyttää mitä avainsanailmauksia liikenteen ohjaamiseksi sivustoon. Valitse vasta aloittaville avainsana, joka tarjoaa vähän liikennettä. Se antaa tuotteellesi tai palvelullesi taskut avainsanan markkinat. Jos olet jo markkinajohtaja, valitse verkkomarkkinoinnin avainsanat, jotka lisäävät liikennettä. Ole realistinen arvioidaksesi nykyistä potentiaaliasi ja voittaaksesi kilpailun samanlaisella avainsanalla.

 • Metakuvaus ja otsikkotunnisteet:

Otsikkotunnisteet näyttävät lihavoidun sinisen otsikon tekstin online-haussa. Se on alleviivattu. Metakuvaus on teksti, joka näkyy sisällönä juuri otsikkotunnisteen alla. On suositeltavaa käyttää avainsanoja sekä otsikkotunnisteessa että metakuvauksessa, mukaan lukien blogiviestit.

 • Sivun sisältö:

Englanti on Internetin tosiasiallinen kieli. Älä koskaan tee kompromisseja kirjoittamisen suhteen täyttämällä sisältö avainsanoilla tarpeettomiin paikkoihin. Tämä ei vain häiritse kävijöitä ja heikentää heitä muuttamasta asiakkaita, mutta myös suuret hakukoneet, kuten Google ja Bing, noutavat nopeasti täytteet. Algoritmit merkitsevät sisältöä punaisella. Muista, että hakukoneet mieluummin orgaanista sisältöä eli tekstiä, jotka puhuvat aidosta aiheesta.

Kirjoita teksti siten, että avainsanat kulkevat saumattomasti verkkosivuston läpi. Ihanteellinen tapa olisi kolme muunnosta ensisijaisesta avainsanasta jokaisella verkkosivuston sivulla. Lisäksi saadaksesi joitain ylimääräisiä brownie-pisteitä, linkitä avainsanat sisäisesti, ts. Suunnittele avainsanasi ja johda kävijät sivulta toiselle.

 • Sivun latausnopeus:

Sivusi latausnopeus on tärkeä tekijä. Sivuilla, joiden Google-lataus vie yli kuusi sekuntia, sijoitetaan ne kilpailijoitasi alempana. Kuvien resoluutio ei saa olla suurempi kuin 75 dpi. Korkeampien tarkkuuksien lataaminen vie paljon kauemmin. Valokuvien lukumäärän jokaisella sivulla on oltava vähintään. Tämä estää liiallisen ajan, joka kuluu useiden online-markkinointikuvien lataamiseen. Yritykset tekevät usein kompromisseja verkkomarkkinointiverkkosivustonsa menestyksestä, koska he eivät ymmärrä sivun latausnopeuden merkitystä.

6. Ymmärrä ostajan matka

Aiemmin ja jopa tähän asti yritysten lyijytarjoukset koskivat vain alennuksia. Kaikki alkaen 30%: n alennuksesta yhden-yhden-kahden-ilmaiseksi -vaihtoehtoon oli normi. Ota kuitenkin hetki ymmärtää asiakkaidesi päätöksentekoketjua. Mikä on heille tärkein asia? Kun tiedät sen, ota yhteyttä sopivaan tarjoukseen. Voit tarjota ilmaisen tuotteen kokeiluversion tai valita useista vaihtoehdoista. Kouluta asiakkaitasi tuotteen tai palvelun todellisesta arvosta.

Johtopäätös - Verkkomarkkinoinnin trendi

Menestyvä online-markkinointisuuntaus tarkoittaa, että pysyt ajan tasalla kaikista markkinoille tuotavista uusimmista tekniikoista. Se on jatkuva prosessi, joka muuttuu ajan myötä. Verkkomarkkinoinnin trendistä on tullut viimeisin sanat Internet-markkinoijien keskuudessa. Verkkomarkkinointi Yritykset tekevät tuotekampanjoita saavuttaakseen laajemman asiakaskunnan. Mutta tekstisisältö säilyttää edelleen paikkansa ratkaisevana tapaa ohjata liikennettä. On myös tärkeää, että päivität sisältöä säännöllisesti, tai muuten sijoituksesi voi romahtaa.

Suositellut artikkelit: -

Tämä on opas online-markkinoinnin kehitykseen. Tässä keskustellaan myös kuudesta tapaa menestyä online-markkinoinnin suuntauksissa. Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja verkkomarkkinoinnin trendistä, joten mene vain linkin läpi.

 1. 7 mahtavaa ja hyödyllistä tekniikkaa Menestyväksi markkinajohtajaksi
 2. Verkkomarkkinointistrategioiden tehokkaat edut ja haitat
 3. 10 mahtavaa vinkkiä menestyvän verkkokaupastrategian luomiseen
 4. Uudet parhaat tekniikat toimimaan tehokkaasti sähköpostimarkkinoinnissa