Johdanto RPA-työkaluihin

RPA, mikä tarkoittaa robottiprosessien automaatiota nykyalalla RPA (Robotic Process Automation) on uusi tekniikka. Joten tekniikka on uusi, mutta meidän on toteutettava se, mutta miten, Joten periaatteessa tarvitsemme RPA-työkalua RPA: n toteuttamiseen. Robottiprosessien automatisointi on fiksu tapa suorittaa toimintoja, jotka voidaan helposti luokitella AI: n avulla. RPA, joka tarkoittaa robottiprosessin automaattista, osat ovat eri asiaa, joka on

 • Robotti: Robotit ovat koneita, jotka jäljittelevät ihmisen toimintaa.
 • Prosessi: Jotta voisimme tehdä merkittävää toimintaa, tarvitsemme sekvenssivaiheita ottamalla esimerkki suosikki reseptin tekemisestä.
 • Automaatio: Mikä tahansa prosessi, johon robotti ei osallistu ihmisiä.

Joten nyt tiedät mitä RPA on,

Robottiprosessien automatisoinnin tyypit

 1. Käynnissä oleva automaatio: Näihin työkaluihin sisältyy ihmisen toiminta automaatiomenetelmien suorittamisen aikana.
 2. Tarkkailematon automaatio: Nämä työkalut ovat fiksuja ja kykeneviä päätöksentekoon.
 3. Hybridi-automaatio: Näillä työkaluilla on sekä kapasiteettia että valvontaa.

8 parasta robottiprosessiautomaatio (RPA) -työkalua

Täällä ymmärretään parhaat robottiprosessien automaatiotyökalut

1. Sininen prisma

Sitä voidaan käyttää minkä tahansa sovelluksen kanssa millä tahansa alustalla. Sinun pitäisi olla ohjelmointikykyä käyttää tätä työkalua, mutta suunnittelijoille se on käyttäjäystävällinen. Tämä instrumentti on ihanteellinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Blue Prism tukee mallia monen ympäristön käyttöön. Verkko- ja ohjelmistotiedot ovat taattu turvallisuus.

Plussa sininen prisma

 1. Suorittaminen tapahtuu suurella nopeudella.
 2. Sininen Prisma on alusta riippumaton.

Miinukset sininen prisma

 1. Sininen prisma on korkea hinnalla
 2. Sinun on tiedettävä ohjelmointikieli sinisen prisman käyttämiseksi

Tämä oli Blue Prism -sivuston virallinen sivusto - https://www.blueprism.com/

2. Inflectra Rapise

Rapise tarjoaa hybridiyritysskenaarioiden apua. Järjestelmä voi automatisoida mobiili-, verkko- tai työpöytäsovelluksia. Ohjelmoijat ja muut kuin suunnittelijat ovat molemmat ystävällisiä. Rapise on ratkaisu paikan päällä. Tämä instrumentti on ihanteellinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Inflectra Rapise -palvelussa on toimintoja, kuten toisto ja äänitys. REST- ja SOAP-puhelut ja sähköpostin käsittely (Gmail, MS Office 365, yksityiset postipalvelimet)

Inflectra Rapisen plussat

 1. Ystävällinen muiden kuin suunnittelijoiden kanssa.
 2. Inflectra Rapise -sertifioinnissa ja -koulutuksessa on varmuuskopio.
 3. Inflectra Rapise toteutetaan nopeasti.

Miinukset Inflectra Rapise

 1. Sillä on vain Windows-alusta.
 2. Inflectra Rapisen hinta 1 599 dollaria / Rajoittamaton kehityslisenssi; rajoittamaton tuki ja päivitykset yhden vuoden ajan päivityksille ostettaessa. Rajoittamaton.

3. UiPath

Kaikki avainominaisuudet tarjoaa UiPath. Se tarjoaa Citrix-apua. Muille kuin kehittäjille se on myös käyttäjäystävällinen. Sitä on vaikea hallita. Ja tämä työkalu on ihanteellinen kaiken kokoisille yrityksille. Ne voidaan automatisoida nopeammin. Citrixin kautta tapahtuva automatisointi on myös 8-10 kertaa nopeampi. UiPath tarjoaa vain yhden alustan.

Hyödyt UiPathista

 1. Uipathin käyttämiseen ei tarvita ohjelmointitaitoja.
 2. UiPathissa meillä on vaihtoehto vetämällä ja pudottamalla.
 3. Se on ilmainen ja tarjoaa myös hyviä ominaisuuksia.

Huonot puolet uiPath

Huono asia Uipathissa on se, että se tarjoaa rajoitetun koodauksen toimivuuden. Tämä oli - https://www.uipath.com/ virallinen sivusto

4. Automaatio missä tahansa

Kaikki keskeiset ominaisuudet tarjoaa Automation Anywhere. Se tarjoaa pilvi- ja paikan päällä olevia palveluita. Keskisuurille ja suurille yrityksille tämä käyttäjäystävällinen instrumentti on ihanteellinen. Tarjoaa salauksen, todennuksen ja käyttöoikeustiedot turvallisuuden takaamiseksi. Automaatio missä tahansa tarjoajien analytiikkaa ja reaaliaikaista raporttia. Automaatio Anywhere tarjoaa alustan Itsenäisyydet.

Automaation plussat missä tahansa

 1. Se on käyttäjäystävällinen.
 2. Se tarjoaa kaikki ominaisuudet.

Miinukset automaation Anywhere

 1. Hinnoitteluun luulet soittavan heille.

5. Pega

Pega on työkalu liiketoimintaprosessien hallintaan. Sitä voidaan käyttää työpöydän palvelimilla. Se tarjoaa vain pilvipohjaisia ​​vaihtoehtoja tai palveluita. Se toimii Windows Macin ja Linuxin kanssa. Tämä instrumentti on ihanteellinen suurille ja keskisuurille yrityksille. Suoritustietoja ei tallenneta tietokantaan, mutta kaikki tallennetaan muistiin. Tämän työkalun avulla voit jakaa työsi työpöydälle, palvelimelle ja henkilöstölle.

Plussaa Pega

 1. Se toimii nopeammin tapahtumaohjatun strategian ansiosta.
 2. Se on tukeva ja luotettava työkalu.

Miinukset Pega

 1. Pegassa ei ole ennakkoratkaisua

6. Mukava järjestelmä

Nice system RPA -työkalut tunnetaan NEVA-Nice-työntekijän virtuaalisena neuvonantajana. Se on älykäs ja toistuva työkalu, joka auttaa henkilöstöä. Mukava järjestelmä tarjoaa osallistuvan ja vartioimattoman automaatiopalvelimen. Tämä järjestelmä on suunniteltu takakonttorille, talous-, henkilöstö-, toimistohenkilökunnalle jne.

Nizzan järjestelmän plussat

 1. Hieno järjestelmä tarjoaa edistyksellistä analytiikkaa.

7. Kryon

Se tarjoaa kolme automaatiovaihtoehtoa. Hybridi, ilman valvontaa, osallistunut. Älykäs työkalu ja päätös voivat olla valvomaton vastaus. Ostettu instrumentti tarjoaa sinulle nopeuden, tarkan työn ja tehokkuuden. Kryonissa on skaalautuva järjestelmä. Se tarjoaa mahdollisuuden tallennukseen. Tämä myötävaikuttaa tuottavuuden paranemiseen.

Plussat Kryonista

Toistetut ja aikaa vievät tehtävät suoritetaan tehokkaasti.

8. Linx

Linx tarjoaa automaattisten prosessien ja tehtävien nopean kehittämisen ja käyttöönoton no-code-alustalla. Se tarjoaa myös vetämällä ja pudottamalla IDE-suunnittelijoita, mikä lisää kehityksen nopeutta. Sitä on helppo käyttää. Siinä on sisäänrakennetut komponentit palveluita ja ohjelmointitoimintoja varten. Linx voidaan integroida minkä tahansa OLEDB: n, minkä tahansa ODBC: n, NoSQL-tietokantojen ja SaaS-automaation työkalujen avulla. Se on lähinnä kuuluisa 5 kertaa nopeammasta tehtävän automatisointinopeudesta verrattuna perinteisiin ohjelmistokehitystyökaluihin.

johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme nähneet erilaisia ​​RPA-työkaluja, joita käytetään automatisoimaan tehtäviä suuremmalla nopeudella, ja olemme nähneet myös tyyppisiä robottiprosessityökaluja.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas RPA-työkaluihin. Tässä keskustellaan markkinoilla saatavilla olevista RPA-työkaluista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. MATLAB-tietotyypit
 2. Luettelo tiedon louhinnan työkaluista
 3. Tietojen louhinnan algoritmit
 4. 11 parasta tietovarastotyökalua
 5. RPA: n edut 7 tärkeintä hyötyä

Luokka: