Projektipäällikön työpaikat

Olet erittäin kunnianhimoinen henkilö, jolla on vaikuttajia kuten Steve Jobs, Larry Page, Stephen R. Covey, Indra Nooyi ja monet muut luettelossasi kenen pitäisi-minä-seuraan. Haluat pystyä apettamaan näitä persoonallisuuksia tavalla, jolla he harjoittivat liiketoimintaa sekä avustelivat ja tilasivat hankkeita projektien jälkeen. Haluat olla tasa-arvoinen muiden tuntemiesi projektipäälliköiden ja nykyisessä toimistossa olevien kanssa. Haluat viedä tuon kohtalohyppyä ja laskeutua yhdeksi parhaimmista työtehtävistä tällä planeetalla. keskustelemme projektipäällikön töistä.

Jotta kaikki nämä olisivat ja vetäisivät sen pois, sinun on aloitettava yksinkertaisella haastattelulla - sinun on laskeuduttava projektijohtamisen paradigmaan - maailmaan, joka säteilee haasteilla ja esteillä, jotka tarvitsevat näkemyksesi ja ideasi. Maailma, jossa hallitset ja ohjaat projektijohtajien ryhmää saavuttamaan yrityksen tavoite ja osallistumaan liiketoimintaan vain kiipeääksesi tietäsi roolimalleidesi loppuun.

Tässä artikkelissa tarkastellaan kuinka voit pussittaa projektipäällikön työpaikat, jotka sinulla on silmäsi. Joten, aloitetaan!

Kuka on projektipäällikön töiden kuvaus?

Wikipedia määrittelee projektipäälliköksi…

”… Johtamisen ammattilainen .”

Projektipäällikkötyönä ovat tarkasti sanottuna hallintoalan ammattilaiset, jotka etsivät suunnittelua, arviointia, analysointia ja toteuttamista hankkeille, jotka saavuttavat yrityksen liiketoimintasuunnitelmassa asetetun tavoitteen. Periaatteessa he ovat muutosagentteja, jotka helpottavat muutoksia yrityksen työnkulkuissa ja prosesseissa. Samanaikaisesti nämä ammattilaiset valvovat muita organisaation työnkulun piiriin kuuluvia toimia.

Projektipäällikkö ei vain tarkastele osaston tai koko liiketoiminnan toimintaa ja toimintaa, vaan myös kiinnittää huomiota joukkueisiinsa ja jokaisen ryhmän yksilöiden suorituksiin.

Projektipäällikön tehtäväkuvauksessa on nykyään valtava panos yrityksissä, jotka ottavat käyttöön erilaisia ​​projektinhallintamenetelmiä ja -kehyksiä. Projektipäälliköitä palkkaavien yritysten on lisääntynyt huomattavasti, jotta voidaan lisätä yrityksen arvoa ja tehdä yritykset kilpailukykyisiksi kaikilla sen sisällä. Ne auttavat lisäämään projektipäälliköiden työpaikkoja ja etsimään arvostettuja henkilöitä, jotka voivat saada asiat tapahtumaan organisaatioiden sisällä.

Projektipäällikön tehtäväkuvaus aloitettiin yksisuuntaisena kokonaisuutena, mutta vuosien mittaan siitä on tullut valtava vastuu, jolla on paljon painoa. Tämä korostaa pätevien henkilöiden tarvetta, jotka ovat lahjakkaita johtamisen ja taitavan taktillisuuden alalla. Jos törmäät projektipäällikön työtehtäviin, huomaat usein, että projektipäällikölle asetetut tehtävät ovat nöyrät ja että he tarvitsevat täysin omistautuneen henkilön suorittamaan projektipäällikön töitä.

Näiden projektipäälliköiden kykyjen ja taitojen hankkiminen ei ole liian vaikeaa, mutta se riippuu siitä, kuinka paljon voit työskennellä sen hyväksi, koska sillä on varmasti paljon levyllä.

Mitä voit odottaa projektipäällikön töissä?

Nyt kun tiedät projektipäällikön työpaikkojen merkityksen, sinun on nyt tiedettävä eri alueet, joita projektipäällikkö tutkii. Organisaatiossa on erilaisia ​​toimintoja, jotka tarvitsevat projektipäällikön huomion.

Tutkimalla näitä erilaisia ​​toimintoja ja työnkulkuja osastojen sisällä, projektipäälliköt voivat ehdottaa erilaisia ​​muutoksia järjestelmien ja prosessien tehostamiseksi ja tehostamiseksi. Tällä tavoin tuottavuuden, tulojen ja yritystoiminnan odotetaan nousevan nopeasti hyödyntääkseen yritystä kaikin tavoin. Tämä on projektipäällikön työpaikkojen ainoa tavoite, ja tätä yritykset etsivät projektipäälliköltä - kyky olla aktiivinen ja valppaana ympäröiviin muutoksiin.

Projektin kannalta projektipäällikköä voidaan pitää orkesterin kapellimestarina. He ovat henkilöitä, jotka ohjaavat ja ohjaavat ohjelmaa kohti loistoa ja huippuosaamista. Projektipäälliköt ovat näitä henkilöitä, jotka johtavat orkesteria yleisökohtaisesti ja järjestävät upean esityksen kaikille ihmisille. Menestys on päätavoite.

Täällä olen luetellut projektipäällikön tehtävät ja vastuut. Tässä on mitä voit odottaa projektipäällikön töissä:

 • Alueiden määritteleminen
 • Suunnittelu
 • Resurssien ja tehtävien suunnittelu
 • Aikatauluhallinta ja aikataulut
 • Kustannusten ja budjetin hallinta
 • Dokumentoinnin suunnittelu ja toteutus
 • Riskien suunnittelu ja hallinta
 • Edistymisen hallinta ja viiveiden hallinta
 • Tiimin ja ihmisten johtaminen
 • Hankintojen hallinta
 • Laadunvalvonta ja varmistus
 • Toteutettavuus- ja skaalautuvuusanalyysi
 • Myyjän johto ja liikekumppanuus
 • Valmennus ja mentorointi sekä motivointi
 • Kokoukset ja esittely
 • Konfliktien hallinta
 • Muutoksen hallinta
 • Tehtävien siirto
 • johto
 • Vaikuttaminen ja neuvottelut
 • Järjestelmän integrointi
 • Työkalujen ja tekniikoiden toteutus
 • Työkulttuurin säilyttäminen
 • Tehokas viestintä sidosryhmien kanssa

Haastattelun valmistelu

 • Mikä oli roolisi viimeisessä projektissasi?
 • Mikäli aloitat uuden projektin, mikä on ensimmäinen joukko kysymyksiä, jotka kysyisit johdolta?
 • Kuinka nykyinen projektijohtamistietosi ja -kokemuksesi hyödyttävät yritystämme?
 • Mikä näkökulma näyttää olevan tärkein projektipäällikölle: projektijohtamistaito, pehmeä johtamistaito tai tekninen osaamisalue?
 • Mikä on yksi taito, joka tekee menestyvästä projektipäälliköstä?
 • Kuinka aiot perustaa projektitiimin, kun aloitamme projektin?

Oletko valmis vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin? Onko sillä merkitystä, että vastaat heille vai onko merkitystä myös sillä, että olet yhtä mieltä kuin vastauksesi? Paljon riippuu eleistä, persoonallisuudesta ja kehon kielestä, koska se riippuu valmiudesta haastatteluun yhtä tärkeä kuin projektipäällikkö. Etuvalmistelut voivat olla 2 tyyppiä: heti ennen haastattelua ja tapa ennen haastattelua.

Hakeaksesi tätä projektipäällikkötyötä on tärkeää, että keräät riittävän ja tarvittavan pätevyyden ja kokemuksen pelataksesi osaa hyvin ja osoittaa potentiaalisille työnantajille, kuinka arvokasta olet ja minkä panoksen he voivat jättää väliin, jos he haluavat välittää sinulle. Joten miten valmistaudut? Tässä on muutama vaihe ja haastattelua edeltävät rituaalit, jotka olen kirjoittanut sinulle seurataksesi ja sopeutuaksesi oman henkilöesi mukaan. Nämä ovat kokeiltuja tapoja valmistautua haastatteluun yhtä mahtava kuin projektipäällikön työrooli.

Vaihe 1: Hanki sopiva ja tarvittava koulutus yritystoimintaa ja / tai projektipäällikkötyötä varten

Projektipäällikkönä suoritetun korkeakoulutuksen lisäksi erilaiset projektihallinnolliset elimet ympäri maailmaa tarjoavat hyviä sertifiointikursseja, jotka tarjoavat sinulle huipputasoa ja koulutusta sekä sopivan, maailman tunnustaman valtuustietosi nimellesi ja auttavat sinua valitsemasi projektipäällikön työpaikat.

Vaihe 2: Ota kaikki kova työ ja hanki kokemus projektipäällikön töissä

Projektipäälliköt eivät pussi projektipäällikön työpaikkoja päivässä tai heillä ei ole syntyneitä yliluonnollisia taitoja, jotka olisivat asetettu työn vetämiseen pois. Heidän kiipeily kohti menestystä on ollut asteittainen. Polku esteillä ja esteillä, jotka on valitettava. Kova työ on tämän reseptin avainosa, joka voi tehdä tai rikkoa urasi projektipäällikkönä.

Vaihe 3: Napauta mahdollisuuksia, jotka ovat sinun tietäsi ja joiden avulla voit esitellä johtamistaitosi

Tiettynä aikana tulee tietynlainen aika, jolloin saat erilaisia ​​mahdollisuuksia esitellä kaliiperi projektipäällikkönä. Nämä mahdollisuudet projektipäällikön työtehtävässäsi eivät ehkä tule hopealautaselle ja saattavat tarvita jonkin verran tarttumista. Projektipäälliköiden työpaikat ovat ennakoivia yksilöitä, jotka etsivät mahdollisuuksia ja haluavat tuoda muutoksen organisaation parempaan suuntaan.

Vaihe 4: Jatka oppimista

Projektipäällikön on aina säilytettävä tämä heidän mantransa. Oppimista jatkuva henkilö on varmasti menestyvä henkilö. Jokaisen kokemuksen tulisi olla oppimiskokemus ja projektipäälliköiden tulisi olla tämän jonon eturintamassa.

Vaihe 5: pukeutua

Persoonallisuus on toinen tekijä, joka voi todella saada haastattelun menemään. Vaikka enimmäkseen yksilöt pukeutuvat, puristavat ja ovat asianmukaisia ​​vain haastattelun aikana, on välttämätöntä, että rakennukseen saapumispäivästäsi siihen päivään mennessä, kun jätät sen hyväksi, sinun on pystyttävä kantamaan itseäsi suurella vaivalla. Tämä vaatii komentoa ja saa ylimmän johdon huomion, jonka on uskottava, että olet järjestäytynyt henkilö, joka voi viedä projektinsa menestyshuipulle ja pystyy riittämään tähän projektipäällikön työhön. Muodollisuudet olisivat vain tarvitsemasi ulkonäkö, ellei organisaation työkulttuuri toisin määrää.

Vaihe 6: Ole luottavainen

Luottamus on kilpi ja jos käytät sitä tehokkaasti, pystyt projisoimaan saman haastattelun aikana. Rakenna itseluottamusta päivien ajan, etkä tule pettymään haastattelusi aikana.

Vaihe 7: Tunne työnantajasi

On erittäin tärkeää, että tunnet työnantajan sisäisen ja ulkoisen, ennen kuin tapaat johdon ja keskustelet heidän kanssaan liittymisestä heidän organisaatioon. Työkulttuurin tunteminen ja suuren määrän tutkimusta tekeminen voi auttaa haastattelijoiden purkamisessa ja jopa löytää vastauksia tähän projektipäällikkötyöhön, mikä auttaa heitä uskomaan, että olet yhteensopiva organisaation kanssa ja voi todella vaikuttaa.

Vaihe 8: Hengitä

Hermostuneisuus on ehdottomasti hieno. Olemme vain ihmisiä; me kaikki. Pelon voittaminen on tärkeätä. Hengitä syvään. On tärkeää, että uskot kykeneväsi tähän projektipäällikön rooliin vasta sitten, kun pystyt vakuuttamaan paneelin.

Vaihe 9: Tutki tehtäväkuvausta

Kuten tiedät työnantajan, sinun on tiedettävä, mihin olet ilmoittautunut. Lue perusteellisesti läpi sinulle annettu projektipäällikön työkuvaus ja tarkista ensin, onko sinulla mieli, tahto ja taito vetää se pois. Tunne jokainen velvollisuus, jonka olet valmis ottamaan vastaan, ja pystyt kehystämään vastauksesi tällä tavalla.

Vaihe 10: Päivitä

Älä tule haastatteluun, jos suussa viipyi turhaa hengitystä tai värjättyä valkoista paitaa tai pukea. Miehet ajella ja naiset voit varmasti vetää pois tyylikkään kampauksen. Varmista, että olet saanut kauneutesi nukkua edellisenä iltana ja olet haastattelussa yhtä tuore kuin kurkku.

Haastattelun aikana

Tämä on projektipäällikkösi tehtäväsi. Aloita aina hyvällä sisäänkäynnillä. Vaikka sinun ei odoteta valloittavan tiensä huoneeseen, on hienoa, jos pystyt pitämään vartaloasi kunnolla kunnossa ja ajamaan hymyn kasvoihin. Emme tarvitse lunatiaa huoneessa, mutta varmista, että työnnät hymyillen tarpeeksi saadaksesi tunteen siitä, että olet lämmin henkilö.

Vahva kädenpuristus voi olla merkki "tarkoitan yritystä". Luottamuksesi välittyy tämän yhden eleen avulla ja voi auttaa haastattelijoita seuraamaan näkemyksiäsi ja väitteitäsi haastattelun aikana tämän projektipäällikön työpaikoista.

Jokainen antamasi vastaus seuraa tarkkaan henkilöitä, jotka tarvitsevat suuren avustavan käden aluksella. Tätä varten he tekevät kaikkensa saadakseen parhaan ehdokkaan tähän projektipäällikkötyöhön. Ota aina hetki sen jälkeen, kun kysymys on annettu sinulle. Ajattele sopivaa vastausta, joka mielestäsi tyydyttää paneelin ja on arvokasta organisaatiolle. Kun olet muotoillut vastauksen, voit hengittää ja vastata paneeliin.

Varmista, että kaikki päänne keräämät kohdat tyhjennetään haastattelujen edessä ja anna heille riittävästi aikaa vastauksen ottamiseen. Vältä pysyvyyttä ja tiedä mistä rajaa viiva keskustelun aikana.

Käsien liikkeet ovat täysin hyväksyttäviä, toisin kuin suositut uskomukset. Varmista, että olet animoitu tarpeeksi osoittamaan, että olet siinä voittaaksesi sen. Vaikka voit pehmentää sitä, jotta paneeli ei pelästy.

Teknisiltä alueilta projektijohtamisen tietämykseen ja sosiaaliseen käyttäytymiseen tulee lukemattomia kysymyksiä. Ohjaa tilannetta täydellisesti kaikkina aikoina ja vedä pallo kentälläsi projektipäällikön työtehtäväsi vuoksi.

Ensimmäinen päivä projektipäällikön työpaikoilla

Onnittelut! Teit sen läpi! Tämä on hieno uutinen ja olet matkalla toimistoon. Se on ensimmäinen päiväsi ja voit tehdä muutamia asioita välttääksesi löysyyden, väärän tulkinnan siitä, kuka olet, ja tehdäksesi kestävän vaikutelman. Ne luetellaan seuraavasti:

 • Opi tuntemaan ihmisten nimet, joiden kanssa olet tekemisissä
 • Tunne välitön esimiehesi
 • Tutustu toimistosi ympäri
 • Jaa joitain näkemyksiä perustetusta projektinhallintatoimistosta
 • Varmista, että pääset alukseen suorittamaan tehtävää; kuitenkin mielenterveydellistä se voi olla
 • Lue intranetin kautta
 • Tutustu seuraavan viikon reittisi tai valmistele

Suositellut artikkelit

Tämä on opas projektipäälliköiden töihin. Tässä keskustellaan 10 hyödyllisestä vaiheesta valmistautua projektipäällikön työhaastatteluun yhdessä työkuvan kanssa. Voit myös tarkastella seuraavia artikkeleita-

 1. Projektinhallintatoimiston (PMO) 6 tärkeintä
 2. Uskomattomia vinkkejä haastattelun valmisteluun, joka muistetaan
 3. 10 parasta tekniikkaa, joita mainostetaan projektipäällikkönä
 4. 20 mielenkiintoista haastattelukysymystä projektipäällikön tehtävälle
 5. Kuka on paras ohjelmapäällikkö vs. projektipäällikkö
 6. 8 siirtyy hyväksymään menestyväksi projektipäälliköksi