Persoonallisuustesti - onnellisuus on yhdistelmä eri muuttujia, jotka työskentelevät yhdessä optimaalisen vaiheen saavuttamiseksi. Joten jos haluat löytää onnellisuutta työstäsi, sinun ei tarvitse vain katsoa tekemäsi työtä, vaan sinun on ensin katsottava itseäsi.

Tässä artikkelissa sinun tehtäväsi on vain lukea, tehdä muistiinpanoja ja muistaa ideoita, jotka saat lukemisen aikana.

Tämä artikkeli jaetaan kahteen segmenttiin. Ensin soitamme “SINULLE” tutkiaksesi mahdollisuuksiasi ja esteitäsi. Täällä suoritamme persoonallisuustestin tutkiaksesi mitä pidät, mikä et pidä ja mikä ympäristö sopii sinulle parhaiten.

Seuraavassa segmentissä keskustelemme ”TYÖSTÄ”, jossa tutkimme tekemiäsi työpaikkoja ja kuinka lähestyä työsi (jopa pahimmatkin) saadaksesi täyttymistä.

Kuvalähde: pixabay.com

Rakastatko työtäsi tai yksinkertaisesti tehdäksesi, koska joudut maksamaan laskut ja selviytymään, sinun on luettava tämä artikkeli. Suurin osa päivistä vietetään toimistossa tai työtovereiden kanssa. Jos teet matematiikan, jonka näet, 10 tuntia päivästäsi sijoitetaan työhösi. Tämä tarkoittaa suurempana, että jos asut 80-vuotiaana ja aloitat työsi 20 - vuotiaana, vietät elämästäsi 25 vuotta työskentelemällä (olettaen, että et jää eläkkeelle 60-vuotiaana). Nyt voit nähdä, miksi on tärkeää tietää tärkeimmät työn onnen ainesosat? Jos huomaat, sijoita puoli tuntia lukemalla tätä ja selosta saamasi ideat.

Persoonallisuustesti töihin

Aloitetaan prosessi, jossa muutat tylsän, merkityksettömän YOU : n eläväksi, runsaiksi YOU tämän alla olevan persoonallisuustestin avulla .

SINÄ - määritelty

Suuri tao-filosofi Alan Watts mainitsi, että - jos haluat määritellä itsesi, se on kuin yrittäisi purra omia hampaitasi. Kyllä, on mahdotonta tietää kaikkea itsestäsi. Mutta tutkimalla ja erittelemällä menneitä toimiasi, käyttäytymistäsi, kokemuksiasi ja palauteesi, pääset pisteeseen, jossa huomaat, että on puoli tusinaa asiaa, jotka tekevät sinut onnelliseksi, ja toinen puoli tusinaa laittaa itsesi radan ulkopuolelle.

Tässä osassa tutkimme näitä puoli tusinaa asiaa, joilla on valta kytkeä sinut päälle tai pois päältä.

Saatat ihmetellä missä persoonallisuustesteissä esitetyt kysymykset ovat, kun artikkelin nimi on sellainen. Tässä se tulee. Käytämme psykologista työkalua nimeltä Graphology, joka auttaa meitä ymmärtämään, mikä toimii parhaiten ja mikä ei meille tämän psykologian testin avulla

Seuraavassa on 6 erillistä aluetta, jotka joko auttavat sinua valinnassa onnellisuutta tai toimivat esteinä optimaalisen tyytyväisyyden saavuttamiseksi työssä.

Ennen kuin pääset yksityiskohtiin, sinun on tehtävä jokin asia.

Ota tyhjä paperiarkki ja kirjoita muistiin kaikki mielessäsi olevat asiat. Sinun on täytettävä koko sivu, kirjoita pistekynällä ja kirjoita englanniksi.

Kuvalähde: pixabay.com

Ja graafologia auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin.

 1. Menneisyys: Suurin osa meistä on kauhistunut menneisyydestämme. Ehkä aikaisemmat kokemuksesi, kiintymykset niihin kokemuksiin ja ihmisiin vaikuttavat esteinä nykyiselle onnellisuudellesi työssä. Ehkä myyt itsesi uudestaan ​​ja uudestaan ​​etkä pysty parantamaan tilannetta. Kuinka ymmärrät nyt, että tämä on este kasvullesi henkilöksi ja sisäiselle onnellisuudelle? Kuten aiemmin mainittiin, toivottavasti olet kirjoittanut sivun omaan käsialaansa. Katsotaanpa sitä ja selvitetään. Katso vasenta reunaa. Onko se lähempänä sivua vasemmalle puolelle? Mitä lähempänä vasemmaa, niin kiinnittyneempi olet menneisyyteen, joka ei tietenkään ole ihanteellinen tilanne. Jos satut näkemään tämän käsikirjoituksessasi, ajattele mitä tahansa kahta merkittävää aiempaa tapahtumaa, joka häiritsee sinua nyt, ja aloita työskentely niiden parissa. Voit myös mennä luonnetestiin auttaaksesi sinua arvioimaan unelmasuunnitelmasi.
 1. Tulevaisuus: Tulevaisuus on jotain mitä sinulla ei ole vielä. Se ei tarkoita, ettet näe sitä mielessäsi. Näet sen, toista se uudestaan ​​ja uudestaan, kuvittele jotain kauhistuttavaa ja ahdistuu. Kuinka ymmärtää se käsialalta? Ota oma kirjoituksesi arkki ja tule sen oikealle puolelle? Kuinka lopetit jokaisen rivin ennen seuraavalle riville siirtymistä? Onko yhden rivin lauseesi lopun ja paperin oikean reunan välillä rako? Jos on olemassa huomattava aukko, pelkäät tulevaisuutesi käyttämistäsi uutta mahdollisuutta ja menossa riskialttiisiin pyrkimyksiin (jopa laskettuja). Jos oikea reuna kaatuu oikealla reunalla, sinun on myös oltava tietoinen siitä, että se tarkoittaa, että olet alttiina onnettomuudelle ja otat liian paljon riskejä kuin vaaditaan. Paras tapa päästä eroon tästä on saada grapoterapiaa sertifioidulta grafologilta. Mutta tietääksesi itsestäsi jo nyt, voit vain katsoa oikeaa reunaasi ja ajatella ja kirjata mieleesi tulevia ideoita.
 1. Tavoitteet: Monet kirjoittavat paperille kuin se olisi painettu ja monet kirjoittavat kuin iso joki virtaa ylä- ja alajuoksulla. Jos kirjoittamasi on huomattavasti suorempaa, sinulla on mielessäsi tavoite elämästäsi ja urastasi, ja se on hyvä uutinen. Tavoitteiden saavuttaminen erottaa sinut 90%: sta väestöstä, joka ei asetta tavoitteita eikä koskaan saavuta kaikkia potentiaaliaan. Mutta jos sinulla on taipumus kirjoittaa epäröivästi paperille ja kirjoittamasi virtaa ylä- ja alaosassa, sinun on huolehdittava. Kuinka muutat sen? Mene vain syvälle ja kysy itseltäsi, mitä haluaisit tehdä, joka tekee sinusta onnellisimman? Sitä ei aina ole helppoa löytää. Ota hetki, pohdi ja keksiä sitten muutama vastaus ja päätä sitten mitä haluat tehdä urallasi ja tee ura-persoonallisuustesti. Työssä onnellisuus on usein valinta. Ihmiset, jotka haluavat olla onnellisia, vievät aikaa tutkia itseään ja ihmiset, jotka eivät vain anna tekosyitä, että heillä ei ole tarpeeksi aikaa ja resursseja harjoittaakseen mitä he haluavat.
 1. Introvertti / ekstravertti: Kaikki eivät rakasta puhua yleisön edessä. Ei ole niin, että he eivät voi, mutta he eivät tunnu täyttyneeltä tekemällä sitä. Heistä saattaa haluta tulla sanakirjoja, jotka houkuttelevat sanoja muuttamaan ihmisten elämää ympäri maailmaa. Kuinka tiedät millä puolella olet? Rakastatko johtaa / ottaa vastaan ​​haasteita / vihaat toistoja / tunnetko itsesi uhatuksi suljetussa ympäristössä? Tai tunnet olosi tyytyväiseksi istuessasi tietokoneen eteen ja analysoidessasi tietoja / tekevätkö toistuvat työprosessit / rakastatko työskentelemään nurkassa? Riippumatta siitä, kuka olet, voit löytää sen tutustumalla käsialaasi. Sinun on tarkasteltava ”o” -kokoa käsikirjoituksessa. Mitä suurempi se on, sitä ekstravertisempi olet. Pienempi se on, enemmän introvertti olet. Graafologia on työkalu, joka käsittelee koko henkilöä eikä pientä osaa siitä. Mutta tämän artikkelin pienemmässä laajuudessa voisit ehdottomasti tietää persoonallisuutesi trendi tarkastelemalla ympyrän kokoa kirjaimessa ”o”. Jos sinulla on pienempiä piirejä, työpaikat, kuten kirjanpitäjä, tietojen analysoija, kirjoittaja, sopivat sinulle parhaiten. Jos sinulla on suurempia piirejä, työpaikat myynnissä, julkisessa puhuessa, markkinoinnissa ja konsultoinnissa ovat ihanteellisia. Voit myös kokeilla online-persoonallisuustestiä tai kirjoittaa parhaan persoonallisuustestin saadaksesi vilkaisun urasuunnitelmastasi.
 1. Ystävällisyys - kyky työskennellä joukkueessa: Grafologia on empiirinen tiede, joka käsittelee ihmisiä paljon yksityiskohtaisemmin. Onnellisuus löytyy, jos ihmiset työskentelevät synkronoinnissa sen kanssa, mitä he ovat; sen sijaan, että yrittäisimme muuttaa suurta palaa heistä. Jos kirjoituksesi on suoraa, mikä tarkoittaa kuin täällä lukemasi sanoja (sitä kutsutaan ”pystysuoraksi”), olet hyvin looginen ja vähemmän ystävällinen. Sinulla on ongelmia sekoittamisessa ihmisten kanssa. Löydät parempi työ, joka ei vaadi paljon vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Jos kirjoittamasi on tällainen - ” Kirjoittamiseni on tällaista ”, olet ystävällinen muiden kanssa ja pystyt työskentelemään helposti ryhmässä. On toinenkin muuttuja. Käsikirjoituksesi voi yleensä suuntautua vasemmalle puolelle, joka on täysin vastakkainen edellisen muuttujan kanssa ( kursivoinnin vastapäätä). Sitten tarvitset huomiota, koska alistuva luonne ei anna täyden potentiaalisi tulla ulos sinusta. Kuten aiemmin mainittiin, sinun on tutkittava itseäsi enemmän kuin tekemäsi työ löytääksesi onnellisuutta työstäsi. Voit kokeilla sitä erityyppisissä persoonallisuustesteissä auttaaksesi sinua arvioimaan itseäsi.
 1. Ajaminen: Tämä on usein vähemmän korostettu käsite, josta keskustellaan työn onnelle pyrkimisessä. Harvat ihmiset kokevat ajamisen ilman, että yhtä asiaa muutetaan, ja he liikkuvat vuorilla itsemotivaatiollaan. Mutta suurin osa ihmisistä tarvitsee nyrkin tai kaksi aloittaakseen työskennellä korkeimmalla tasolla. Kuinka graafologia auttaa sinua löytämään sen? Aloitatko a, t, h, f, l, g, i, o, y alussa ylimääräisellä solmulla? Jos löydät alkusolmun yllä olevista kirjaimista, tarvitset nyrkkyn tai jonkun, joka käskee sinua tekemään asioita, jotka olet vastuussa. Mutta jos aloitat ilman solmua, onnittelut, olet itsenäinen aloittaja.

Tutki käsialaasi yllä olevien 6 avainalueen kanssa ja selvitä 1-2 aluetta, jotka tarvitsevat välitöntä huomiota. Jos ryhdyt kiinnittämään heitä huomiota heti, pystyt tietysti korjaamaan ja löytämään mojo nykyisestä työstäsi. Täällä tehdään persoonallisuustyyppikoe tai persoonallisuustesti, seuraavan avulla odotamme Joba.

TYÖ - määritelty

Et ehkä pidä nykyisestä työstäsi, mutta älä valitse vielä. On jotain, josta sinun on kiinnitettävä huomiota.

Ensinnäkin, riippumatta työstäsi, se maksaa laskun, tarjoaa sinulle ja perheellesi perustarpeita, kuten ruokaa, vaatteita ja suojaa. Siksi, se on sinulle tärkeää nyt. Joten mitä sinun pitäisi tehdä?

Ole kiitollinen.

 • Vaikka tiedätkin, että tämä työ on pahinta, sinun täytyy tuntea itsesi upeaksi, koska ainakin sinulla on työpaikka, et ole työttömänä ja et käy läpi pelkoa etsiä työtä kuten miljoonat muut ihmiset.

Kuvalähde: pixabay.com

 • Kiitos siitä, mikä sinulla on, alkaa löytää onnellisuutta työstä.
 • Aloita siitäkin, vaikka tekemäsi työ saa sinut pysymään Maslowin hierarkian tarpeiden ensimmäisessä vaiheessa.
 • Edellisessä osassa olet oppinut tuntemaan itsesi paremmin. Vietä aikaa enemmän selvittääksesi, mikä työ tarjoaa sinulle maksimaalisen tyytyväisyyden. Se voi olla kirjoittaminen / kirjanpito / opetus / myynti / suhdetoiminta / johtaminen. Riippumatta siitä, mikä se on, sinun on otettava askel kohti sitä vähitellen.
 • Älä lopeta itseäsi vain työnhaussa. Voit myös tulla itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi, jos rakastat itsenäisyyttäsi työskennellä itsellesi ja olet valmis päästämään irti työn turvallisuudesta.
 • Viimeisen sadan vuoden aikana syntyi käsite työstä. Teollisen vallankumouksen jälkeen ihmisiä tarvittiin tehtaissa ja tehtaat tarvitsivat ihmisiä tekemään tiettyjä töitä. Joten työpaikkojen käsite alkoi. Ennen teollista vallankumousta ihmiset eivät etsineet työpaikkoja. Koska työpaikkoja ei ollut! Tämä ei tarkoita, ettei työtä ollut. Ihmiset rakastivat työskennellä itselleen ja heillä oli taitoja olla omavaraisia.
 • Kuuluisa muinainen filosofi Epicurus puhui kolmesta onnellisuudesta, jotka ovat yhtä merkityksellisiä tekemämme työn suhteen.

Ne ovat seuraavat, koska ne vaikuttavat merkityksellisiltä tekemällesi työlle tai haluaisit tehdä.

 1. Omavaraisuus: Epicurus sanoi, että ihmisten tulisi löytää omat keinonsa ruoan asettamiseen pöydälle. Heidän tulee olla itsenäisiä ja heillä on oltava taitoja itsensä tukemiseen. Et ehkä ole samaa mieltä Epicuruksen kanssa ja löydä itsesi työ, joka tarkoittaa sinulle jotain.
 1. Analysoitu elämä: Ihmiset ovat erilaisia ​​kuin eläimet. He voivat ajatella. Ajattelematta mitään, jopa työn tekeminen on niin tylsää kuin se voi olla. Epicurus huomautti, että onnellisuus työssä ja elämässä vaatii säännöllisen tarkastelun tai analyysin nykyisestä skenaariosta. Koko artikkeli perustuu siihen. Haluamme sinun vain miettiä, mikä tuo sinulle onnea. Vain sinä voit tehdä sen, kukaan muu ei voi auttaa sinua.

Vihje - Jotta pystyt analysoimaan oikein, tarvitset työkalun tai kaksi. Paras tapa elää analysoitua elämää on pitää päiväkirjaa. Kirjoita kaikki ajatuksesi, pohdinnasi ja harkitsevat ideasi ja tarkista sitten silloin tällöin.

Kuvalähde: pixabay.com

 1. Ystävät: Elämässä ja työssä ihmiset tarvitsevat ystäviä. Jos puhut Maslowin tarjoamasta Hierarkian tarpeiden kolmannesta vaiheesta, huomaamme, että Maslow puhui samaa. Hän puhui itsetuntoa koskevista tarpeista, joissa ihmisten on tunnettava olleensa arvostettu, kunnioitettu ja kuuluttava johonkin. Vain ystävät ja kollegat voivat tarjota tuon kuulumisen tunteen.

Perusta työsi ja elämäsi yllä olevien 3 avainosa-aineen perusteella ja löydä työ, joka palvelee sinua paremmin.

Onnellisuus on hyvin suhteellinen termi, ja se vaihtelee henkilöittäin. Sinun on löydettävä mikä sopii sinulle parhaiten. Artikkelit, kirjat, audiot ja kurssit voivat vain ohjata polkuasi. Mutta sinun täytyy matkustaa. Sinun on tehtävä merkki. Sinun on valittava onnellisuus työssä ja mikä tärkeintä itsessäsi.