Business Analytics -ohjelmisto - Business Analytics -ohjelmisto on maailman suosituin ohjelmisto. Tämä Business Analytics -ohjelmisto antaa kaikki tiedot, joita markkinoija tarvitsee liiketoimintansa kehittämiseksi. Liiketoimintaanalyysiohjelmisto auttaa liikemiehiä myös optimoimaan liiketoimintastrategiat.

Saatat tietää, että siinä on hienoja ominaisuuksia. Se on yksi parhaista analytiikkasovelluksista, mutta ennen kuin alat käyttää sitä täysimääräisesti, tiedä vain, että Google Analyticsissa on joitain salaisia ​​polkuja, jotka löytävät.

Analytiikkaohjelmistosta saat paljon tilastotietoja, jotka saattavat olla hämmentäviä sinulle. Joten ensin on tiedettävä minne mennä, mitä etsiä ja mitä pitäisi verrata. Oikein käytettynä analytiikkaohjelmisto on hieno työkalu sivustosi parantamiseksi ja muuntoprosentin lisäämiseksi.

Tässä on muutamia esimerkkejä, jotka analytiikkaohjelmisto piilottaa sinulta ja jotka ovat hämmentävämpiä ja ristiriitaisempia.

 1. Sisäinen liikenne

Google Analytics -sovellus kertoo kuinka moni ihminen käy sivustossasi ja kuinka paljon aikaa viettää sivustollesi. Sivuston omistajana saatat käydä sivustossasi päivittäin kerran tai useita kertoja päivässä. Mutta jos sinulla on useita työntekijöitä, jotka vierailevat sivustossasi usein, tämä asia on hieno asia käsitellä. Google Analytics piilottaa sinulta tosiasian, että kävijöiden tilastot ja muut tuottama tieto eivät sisällä sivuston omistajaa, verkkovastaavia, yrityksen työntekijöitä ja muita, jotka vierailevat sivustollasi usein. Jos sellaisia ​​asioita tapahtuu, mieti vain, mitä tapahtuu poistumisprosenttiisi.

Tällaisten asioiden välttämiseksi voit sisällyttää IP-osoitteen, joka on suljettava pois Google Analyticsista. Tämä voidaan tehdä noudattamalla tätä yksinkertaista vaihetta

Siirry verkkosivustollesi. Napsauta Profiiliasetukset - Suodatin - Uusi suodatin

Anna nimi suodattimellesi ja valitse avattavasta ruudusta Poissulkeminen-vaihtoehto ja kirjoita sitten IP-osoitteesi, joka on poissuljettava.

Jos et ole varma IP-osoitteestasi, voit selvittää sen Googlen avulla. Jos haluat sulkea pois IP-osoitteiden alueen, voit tehdä sen IP-osoitealue-työkalun avulla. Kirjoita alueen ensimmäinen ja viimeinen IP-osoite. Alla oleva kuva osoittaa sen selvästi.

 1. Suora liikenne

Seuraava puuttuva tieto on suora liikenne. Voit siirtyä suoraan liikenteeseen

Liikenteen lähteet - lähteet - kaikki liikenne (suora tai ei mitään)

Tätä liikennettä ei saada sosiaalisesta mediasta, hakukoneista tai millään viitatulla URL-osoitteella.

Sivusto saa suoran liikenteen seuraavilla tavoilla

 • Kirjoita sivuston URL-osoite suoraan selaimen osoiteriville
 • Kun sivustosi on merkitty kirjanmerkkeihin selaimen kirjanmerkkiosioon
 • Kun käyttäjä napsauttaa mitä tahansa linkkiä sähköpostissa tai asiakirjassa
 • Kun sivusto saavutetaan toiselta sivustolta, jolla on passiivinen linkki sivustoosi. Passiivinen linkki tarkoittaa, että se on kopioitava ja liitettävä selaimen osoiteriville
 • Ihmiset, joilla on suojausasetukset, jotka eivät salli viittavan URL-osoitteen siirtämistä toiselle sivustolle

Google Analytics voi seurata suoran liikenteen käyttäytymistä, mutta et tiedä mistä olet saanut liikenteen. Google Analyticsissa on myös muita liikennetyyppejä.

Suoran liikenteen saaminen sivustoosi on muutamia etuja

 • Se tuottaa pienemmän poistumisnopeuden
 • Korkeampi keskimääräinen aika päällä
 • Korkeampi tavoite saavutuksia
 1. Matkapuhelinliikenne

Google-analytiikka antaa sinun tietää erilaisia ​​matkapuhelimen käyttäjiä koskevia tietoja. Se antaa sinulle myös tietoja mobiililaitteiden ja muiden käyttäjien välillä.

Google Analytics antaa sinun tarkastella myös tietoja tietyistä mobiililaitteiden käyttäjistä.

Google-analytiikka ei anna sinulle täydellistä kuvaa suuresta määrästä laitteita. Se ei myöskään pysty seuraamaan mobiililaitteiden uusimpia versioita. Mutta google analytics voi kertoa käytetyn mobiililaitteen näytön resoluution.

Google Analytics ei seuraa mobiilisovellusten liikennettä.

 1. Yksityinen selausliikenne

Useimmat suositut selaimet tarjoavat nyt mahdollisuuden käyttää yksityistä selaamista. Jos käyttäjä käyttää yksityistä selausvaihtoehtoa, hänen työnsä toimintaa sivustolla ei voida seurata millään työkalulla, mukaan lukien Google Analytics.

Google tarjoaa käyttäjilleen myös lisäosan, jota kutsutaan Google Analyticsin Opt-Out -selaimen lisäosaksi. Tämä lisäosa suojaa käyttäjiä estämään heidän tietojaan käyttämästä Google Analyticsissa. Tämän lisäosan käyttämiseksi käyttäjän on ladattava ja asennettava lisäosa selaimeen. Tämä lisäosa on saatavana myös muille selaimille, kuten Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari ja Opera.

Tietyille selaimille on saatavana myös paljon muita lisäosia kaikenlaisten analytiikkaohjelmistojen seurannan estämiseksi. Joten tämän menetelmän avulla Google Analytics kaipaa varmasti joitain tietoja.

 1. Avainsanaliikenne

Google Analytics on hiljattain muuttanut algoritmiaan. Tämän muutoksen mukaan avainsanatiedot menetetään orgaanisesta hausta. Voit siirtyä orgaaniseen hakuun liikenteen lähteiden - lähteiden - haun - orgaanisen haun kautta

Tämä muutos muuttaa tapaa, jolla käyttäjät tekevät hakuja Googlen kautta. Jos käyttäjä tekee hakuja Googlen kautta, kun hän on kirjautunut tililleen, Google ottaa sen etsimään SSL-tilassa. Kun käyttäjät etsivät tätä menetelmää, analytiikkatyökalu ei näe avainsanoja, joita käyttäjät käyttävät hakuun. Tämä menetelmä antaa käyttäjille enemmän yksityisyyttä.

Google teki tällaisen muutoksen lähinnä käyttäjien yksityisyyden vuoksi. Mutta jos tällaiset kirjautuneet käyttäjät napsauttavat maksettua mainosta, se näkyy Google Analyticsissa.

Vaikka Google Analyticsin verkkovastaavat eivät pääse tietoihin, mutta sitä seurataan edelleen. Voit tarkastella verkkohistoriaasi tietääksesi Googlen keräämän käyttäytymiskäyttäytymisen.

Kuinka saada piilotetut avainsanat Google Analytics -ohjelmistoon?

Toimittamaton avainsana on avainsana, jolla ei ole viitetietoja. Viittaustiedot kertovat sinulle, mistä liikenne ohjataan sivustoosi. Avainsanojen viitetietoja on kahta tyyppiä - yksi on orgaanisten avainsanojen viitetiedot ja toinen maksettujen avainsanojen viitetiedot.

Orgaanisten avainsanojen viitetiedot kertovat sinulle, kun henkilö napsauttaa hakukoneiden tietoja Googlessa.

Google on tarjonnut mahdollisuuden piilottaa orgaanisten avainsanojen viitetiedot vuodesta 2011. Tämän tekee Google varmistaakseen käyttäjän yksityisyyden ja turvallisuuden.

Jos hakukone piilottaa orgaanisen avainsanan viitetiedot, mikään analytiikkatyökalu ei voi seurata sitä. Google Analytics näyttää "Ei tarjolla" avainsanojen sijaan orgaanisen haun liikenneraporteissa.

Mutta on olemassa muita tapoja paljastaa tällaiset avainsanat. Alla on lueteltu käytettyjä tapoja

 1. Käytä Google-verkkovastaavan työkaluja

Google-verkkovastaavan työkalu voi tarjota joitain avainsanoja, joita google analytiikka ei näytä. Tämä auttaa sinua ehdottomasti.

 1. Ota sivustohaku käyttöön

Sivustohaun määrittäminen auttaa sinua tietämään, mitä selaimet ovat kirjoittaneet sivustosi hakukenttään. Aktivoi tämä siirtymällä kohtaan Näytä asetukset à Sivustohakuasetukset à Seuraa sivustohakua. Sivustohaun asetukset -valintaikkuna näkyy alla olevassa kuvassa

Kun olet suorittanut tämän valintaikkunan, siirry kohtaan Käyttäytyminen - Sivustohaku - Hakutermit, nähdäksesi mitä kävijät etsivät sivustoltasi.

 1. Bing-avainsanatiedot

Bingiä ei pidetä parhaiten Googlena, koska se ei saa niin paljon liikennettä verrattuna Googleen. Mutta se jakaa kaikki sivustosi liikenteeseen liittyvät tiedot.

 1. Google-avainsanojen suunnittelija

Google on lopettanut avainsanatyökalunsa, jota käytettiin kerran avainsanatutkimuksessa. Mutta silti, voit käyttää Google Avainsanan suunnittelijaa saadaksesi avainsanasuosituksia. Tämän vaihtoehdon käyttämiseksi sinun on luotava Adwords-tili. Adwords-tilin luominen on hyvin yksinkertaista. Käytä vain Gmail-tiliäsi ja aseta aikavyöhyke.

Kun olet kirjautunut sisään löytääksesi avainsanan suunnittelijan, seuraa mainittua polkua

Siirry kohtaan Työkalut ja analyysi - avainsanojen suunnittelija. Avainsanojen suunnittelija antaa sinulle neljä vaihtoehtoa, jotka luetellaan alla

 • Etsi uusia avainsana- ja mainosryhmäideoita - Jos valitset tämän vaihtoehdon, saat valintaikkunan alla olevan kaavion mukaisesti

 • Hanki hakumäärä avainsanaluettelolle
 • Hanki liikenne-arviot avainsanaluettelolle
 • Useita avainsanaluetteloita uusien avainsanaideoiden saamiseksi
 1. Google-hakuja

Google tarjoaa joitain suositeltavia hakuja hakukoneiden tulossivujen (SERP) alareunassa. Tämä on yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista löytää avainsanoja. Lisäetuna on, että niihin liittyvät haut ovat jo suosittuja hakukoneessa ja siksi ne näytetään siellä. Joten nämä haut lisäävät liikennettäsi.

 1. Googlen trendit

Brändin seuranta ja ajankohtaiset ideat - Google trend on työkalu, jota käytetään brändin seurantaan. Voit kirjoittaa tuotenimesi nähdäksesi hakuja yrityksestäsi. Voit myös verrata hakuja. Kuumat haut näyttävät viime päivien suosituimmat haut.

Toinen hyödyllinen jakso Google-trendeissä on ”top charts”. Tässä osiossa esitetään suosituin hakutermi.

 1. Liity PPC: hen

Voit saada piilotetun avainsanaluettelon, jos käytät maksettua mainosta Google Adwordsissa. Google-analytiikka sanoo, että he piilottavat tiedot tietosuojatarkoituksiin, mutta tällaisille ”ei toimitetuille” avainsanoille annetaan pääsy maksettuille käyttäjille PPC: n kautta. Joten tästä voit ymmärtää, että Adwords-käyttäjät voivat saada täyden hyödyn avainsanoista, kun taas toiset eivät. PPC: n edut on lueteltu alla

 • Käyttäjät saavat avainsanaliikennetietoja kaikista lähteistä
 • Maksetuille mainoksille annetaan nykyistä tärkeämpi merkitys
 • Google on alkanut keskittyä enemmän PPC: hen mainoslaajennustensa vuoksi. Joten tietysti sinun pitäisi myös alkaa keskittyä PPC: hen.
 1. Luo hyvää sisältöä ja unohda avainsanaide

Tietenkin, aivosi on tehokkain analyysityökalu kaikista. Kukaan hakukone ei ymmärrä yleisöäsi paremmin kuin sinä. Joten älä ole huolissasi avainsanasta "Ei toimitettu". Luottakaa edelleen siihen, että uusia tekniikoita ilmestyy tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Käytä tehokkaasti orgaanisia hakukampanjoita ilman avainsanan viitetietoja

Analytics-tiedot voidaan optimoida hakukampanjoihin, jotta saadaan selville avainsanat, joita ei ole toimitettu. Joten on todistettu, että voimme selviytyä myös ilman avainsanan viitetietoja, mutta se ei tule olemaan niin helppoa. Alla on vaiheet orgaanisen avainsanan hakukampanjan toteuttamiseksi

Vaihe 1 - suorita avainsanatutkimus

Vaihe 2 - Kehitä avainsanatutkimuksen avulla keräämien avainsanojen sisältöä

Vaihe 3 - Kehitä näiden avainsanojen tuotteiden aloitussivut

Vaihe 4 - Seuraa kohdistettujen avainsanojen orgaanisen haun sijoituksia

Vaihe 5 - mittaa sivujen tehokkuutta sen sijaan, että mittaisi avainsanojen tehokkuutta. Voit suorittaa tämän käyttämällä Google Analytics -sivun arvo-tietoja.

Sivun arvo = (Verkkokaupan kokonaistulot syntyneet

+ Sivulla saavutettujen tavoitteiden kokonaisarvo) / a Sivun yksilöivien näkymien kokonaismäärä ennen tuloksia.

Vaihe 6 - Jos aloitussivusi eivät toimi hyvin, voit optimoida ne tulosten tekemiseen käyttämällä aloitussivun optimointivaihtoehtoa

 1. Sosiaalinen media

Google Analytics edistyneiden ominaisuuksiensa avulla auttaa sinua tietämään, mikä sosiaalinen media lisää liikennettä sivustoosi. Voit myös verrata sosiaalisen median liikennettä muihin viittausliikenteisiin. On olemassa useita sovelluksia Bitly, Hootsuite ja muita, jotka näyttävät sinulle tiedot linkkisi napsautuksesta sosiaalisen median sivustoille. Kun vertaat tällaisia ​​tietoja Google Analytics -tietoihin, olet yllättynyt. Koska tiedot eivät täsmää ja Google Analytics vie nämä tiedot mobiilisovellusten liikenteeseen, suoraan liikenteeseen tai yksityisestä selaamisesta johtuvaan liikenteeseen.

johtopäätös

Siksi sinun pitäisi ymmärtää konsepti täysin tullaksesi asiantuntijaksi Google Analyticsissa. Toivottavasti tämä artikkeli olisi auttanut sinua saamaan tietoa analytiikan piilotettuista tosiasioista.

Luokka: