Johdatus Scrumin avoimeen arviointiin

Scrum on ketterään hallintaan liittyvä menetelmä, jota käytetään tiedon ja työn hallintaan, erityisesti ohjelmistojen kehittämiseen. Sillä on laajoja sovelluksia eri aloilla, ja sitä tutkivat nyt perinteiset projektiryhmät ympäri maailmaa. Se on tarkoitettu keskisuurille ryhmille, joissa on kolme - enintään yhdeksän jäsentä, ja työ on hajotettu pieniksi paloiksi, jotka voidaan suorittaa iteraatioissa, joita kutsutaan sprinteiksi. Koko työn suorittaminen ei vie yli 30 päivää / kuukausi. Aika sen toteuttamiseen on kaksi viikkoa, ja jos se ylittää sen, se järjestetään uudelleen kokouksiin, joita kutsutaan päivittäisiksi tarkistuksiksi. Kehystä, joka antaa kuvan siitä, kuinka scrumit toteutetaan, kutsutaan Scrum-kehykseksi. Tässä aiheessa aiomme oppia Scrum Open Assessment -menetelmää.

Ohjelmistokehitysyhteisö käyttää monissa työkaluissa ja menetelmissä työryhmää, ja yksi niistä on avoin arviointi. Avoin arviointi on menetelmä, joka auttaa tekemään vaikuttavia arviointeja, joihin jokainen voi osallistua ja osallistua. Suurimman osan avoimista arvioinneista kehittää Opasnet, joka on Wikipedian verkkotyötila, joka on erityisesti suunniteltu avoimiin arviointeihin. Avoin arviointi antaa yksilölle mahdollisuuden mitata harjan perustiedot. Tähän sisältyy scrum-tiimi ja sen rakenne sekä scrumin perusteet.

Scum avoin arviointi on työkalu, jolla varmistetaan perustiedot Scrum-kehyksestä. Tämän työkalun avulla voit luoda perustan nykyiselle harjoitustiedollesi, jolla voit työskennellä edelleen parantamiseksi. Se on yksi työkalu niille, jotka valmistautuvat suorittamaan minkä tahansa ammatillisen punnitusarvioinnin. Se koostuu joukosta kysymyksiä, jotka auttavat saamaan yksilön perustan oikein.

Scrumin perusteet

Tässä on joitain alla esitetyistä Scrumin perusteista

 • Mahdollistaa kaikkien osallistumisen ja osallistumisen: Avoin arviointi on avoin järjestelmä. Jokaisen ihmisen sallitaan osallistua ja osallistua tekon improvisointiin. Jokaiseen osallistuneeseen kohtaan ja jokaiseen avustajaan kiinnitetään huomiota. Tämä auttaa saamaan laajemman näkemyksen projektista, jota käsitellään, ja kaikki osallistujat, joilla on hyödyllisiä huomioita, tunnistetaan ja heidän panoksensa tunnustetaan.
 • Kysymys- ja vastausistunto: Aluksi henkilöä pyydetään vastaamaan joukkoon ihonhoitoon ja sen puitteisiin liittyviä kysymyksiä. Hänen tuloksensa osoittaa sitten hänellä olevan tietämyksen tasoa koskien. Tämä taso muodostaa perustan Scrumin tietämykselle yksilölle, ja jatkotyö perustuu siihen.
 • Saa ymmärtämään, missä yksi seisoo: Joukko kysymyksiin, joihin vastataan tuloksen kanssa, osoittaa, missä yksilö seisoo tällä hetkellä, siltä osin kuin hänen tiedossaan on saastuminen ja kuinka paljon vaivaa hänen on pantava saavuttamaan acme. Se auttaa myös siirtymään kohti täydellisyyttä ja sellaista suunnittelua, joka on tehtävä valmistamaan tapa ja työaikataulu Scrumin halutun tason saavuttamiseksi.
 • Auttaa validoinnissa ja todentamisessa: Scrum-avoin arviointi johtaa myös validoimaan ja todentamaan yksilön scum-tiedot. Se auttaa validoinnissa merkitsemällä tietyn tietotason, joka yksilöllä on. Se varmistaa yksilön tiedon merkitsemällä virheellisesti vastatut kysymykset ja auttamalla häntä korjaamaan ne.
 • Auttaa ammatillisessa valmistautumisessa: Jos henkilö päättää suorittaa minkä tahansa ammattimaisen saastumissertifikaatin tai testin, tämä arviointi on suureksi avuksi. Se auttaa yksilöä valmistautumaan ainakin vähimmäistasoon, joka muodostaa perustan yksilölle, ja hän voi alkaa työskennellä oman harjaustietonsa siitä lähtien. Kun hän on saavuttanut halutun Scrum-tietotasonsa, ajatusta ammatillisen varmentamisen / testin suorittamisesta voidaan jatkaa.

Scrum-avoimen arvioinnin vaatimukset

 • Ohjelmistotutkinto / kokemus: Ketterää ja vesiputoushallintaa käytetään pääasiassa ohjelmistosektorilla. Siksi ohjelmistotutkinto on pakollinen tai ainakin jonkinlainen kokemus ohjelmistosektorilta on pakollista. Vasta sitten, voiko henkilö liittyä näihin käytäntöihin?
 • Ammattitodistukset: Tämän alan ammattisertifiointi on lisäbonus yrityssektorilla. Se voi saada heti valitsemasi roolin tällä linjalla yritys- / ohjelmistoalalla. Ammattitutkinto ja muutaman vuoden kokemus ovat loistava yhdistelmä korostukseksi yritysmaailmassa.
 • Asiantuntemus: Arvioittuaan tietotasosi avoimen arvioinnin avulla, voit työskennellä perustetun perustan kanssa saavuttaaksesi joko haluamasi tietotason tai muun asiantuntemuksen tällä alalla. Tietyn alan asiantuntemuksen hankkiminen auttaa uraasi kasvamaan harppauksin ja vie paljon eteenpäin työelämässä verrattuna ikäisihisi.

Nykyisessä skenaariossa projektihallinnon avoimia työpaikkoja on paljon, ja he vaativat tällaisen kokemuksen tai muuten ammattikokemuksen. Palkka ei ole alan pakollisuus oikealle ehdokkaalle. Se on alue, jolla on paljon mahdollisuuksia.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas Scrumin avoimeen arviointiin. Tässä olemme keskustelleet Scrum-avoimen arvioinnin perusteista ja vaatimuksista. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. Mikä on Scrum?
 2. Ketterä suunnittelu
 3. Scrum ja ketterä
 4. Ketterä ohjelmointi
 5. Scrum-kojelaudan ominaisuudet