Johdanto HTML-tekstieditoriin

HTML-tekstieditori voi olla itsenäinen sovellus, vaikka se on säännöllisesti osa isompaa sisäänrakennettua integroitua kehitysympäristöä (IDE), joka voi olla pohjimmiltaan kehittäjän työkalusarja, joka tarjoaa alueen lisäksi pelkästään ohjelman muokkaamiseen., ohjelman kääntäminen, tulkinta ja virheenkorjaus. Erityisesti HTML-tekstieditoria kutsutaan sovellukseksi, jotta voit seurata ohjelmaa. Kun voit kirjoittaa koodisi helposti teknisesti millaiseen tekstinkäsittelyohjelmaan, HTML-editori tarjoaa sinulle erilaisia ​​työkaluja, joilla varmistetaan, että koodi voidaan kirjoittaa hyvin… tai kirjoittaa oikein. HTML-tekstieditorin vakiokyky on syntaksin muokkaaminen tai ohjelman oikeinkirjoitetyökalu. Lisäksi ne tarjoavat yleensä syntaksin tarkkailun, joka näyttää ohjelman eri alueet, mikä tekee siitä lukemisen yksinkertaisemmaksi eristämällä eri osat riviltä. Lisäksi niiden avulla voit yleensä lisätä tai täydentää vallitsevia HTML-elementtejä.

Eri HTML-tekstieditorit

Alla on HTML-tekstieditori seuraavasti:

1. Muistio ++

Linkki: https://notepad-plus-plus.org/

Muistikirja ++ tunnetaan edullisena täysin ilmaisena muistilappuna, joka hankkii sekä sovelluksen että koodieditorin. Tämä voi olla laadukkaampi versio Notepad-sovelluksesta, jonka saatat helposti saada oletusarvoisesti Windowsista. Mikä yleensä muuttuu tilanteeksi, tämä voi olla vain Windows-vaihtoehto. Se tarjoaa esimerkiksi rivinumeroa, värikoodia, vinkkejä ja muita hyödyllisiä työkaluja, joita tavallisella Notepad-ohjelmistolla ei ole. Tämäntyyppiset parannukset tuottavat Notepad ++: n täydellisen päätöksen sekä web-suunnittelijoille että käyttöliittymäohjelmoijille.

2. Sinikala

Linkki: http://bluefish.openoffice.nl/index.html

Bluefish voidaan kuvata täydellisenä HTML-editorityökaluna, joka yleensä toimii useilla järjestelmillä, joihin sisältyy Linux, MacOS-X, Windows ja monet muut. Viimeisimmässä versiossa (joka on 2.2.10 tai 2.2.10-2 High Sierralle) asetettiin muutamia aiemmista versioista saatuja virheitä. Tärkeitä ominaisuuksia, jotka ovat olleet paikallaan, koska 2.0-versio on koodiherkkä oikeinkirjoituksen tarkistusta varten, auto sisältää useampia kieliä (HTML, PHP, CSS jne.), Ajatuksia, projektinhallintaa sekä automaattisen tallennuksen. Sinikala voi olla pääasiassa koodieditori, ei erityisen web-editori. Tämä tarkoittaa, että sillä on paljon monipuolisuutta web-kehittäjille, jotka kirjoittavat paljon muutakin kuin yksinkertaista HTML: ää, kuitenkin, jos olet suunnittelija luonnollisesti ja tarvitset myös enemmän verkkoon keskittynyttä Bluefishia, joka ei välttämättä ole itsellesi.

3. Microsoft Visual Studio Code -yhteisö

Linkki: https://visualstudio.microsoft.com/vs/community/

Jos et varmasti boikotoi Microsoftia aivan kuten Arachnophilian luoja Paul Lutus, sinun on ehdottomasti tutkittava Microsoft Visual Studion ilmaista ”Community” -versiota IDE: llä, joka yleensä helpottaa noin viittä loppukäyttäjää. Vaikka heidän maksetut versiot tarjoavat monimutkaisempia ominaisuuksia, niiden koko ilmainen versio sisältää kaikki tärkeät työkalut HTML-parannuksen saamiseksi. Ja ne lisäävät myös useita hyödyllisiä työkaluja mobiilisovellusten kehittämiseen, mukaan lukien koodinjako Androidin ja iOS: n välillä.

4. NetBeans

Linkki: https://netbeans.org/

NetBeans auttaa ilmaiseksi sekä avoimen lähdekoodin IDE: tä, joka auttaa sinua kehittämään HTML5: n, PHP: n, JavaScriptin, C ++: n ja monien muiden kielten kautta. Se tarjoaa ohjelman teemoja ja generaattoreita sekä projektinhallintatyökaluja suurempien projektien ja ryhmien koordinoimiseksi. Lisäksi se sisältää valtavan laajennusmarkkinoiden, samoin kuin kehittäjien on kirjoitettava ja mainostettava erityisiä laajennuksiaan.

5. BlueGriffon

Linkki: http://www.bluegriffon.org/

BlueGriffon sisältää tuotteensa pari maksettua versiota, mutta ilmainen versio tarjoaa tärkeät työkalut, joita tarvitset verkkosivustojen rakentamiseen. Se on kolmen WYSIWYG-tekstieditorin joukossa kaikissa luetteloissamme, samoin kuin verkkosivustossa esitetään, sitä ”ehdotetaan virallisesti Ranskan viranomaisten välityksellä, kuten Ranskan hallituksen Web-luontityökalu”. Jos luotat ranskalaisen järjestelmänvalvojan makuun HTML-muodossa tekstieditorit, tämä voi olla työkalu tarpeitasi vastaavaksi! BlueGriffon antaa kaksoisnäkymän lähdekoodista sekä WYSIWYG-suunnittelusta, jotta voit seurata ohjelmaa, vaikkakin varmistaa, että verkkosivustosi näyttää kauniilta. Se voi myös muuttaa CSS: ää sekä SVG: tä. Lisää esineitä maksetun version sisällä sisältää suunnittelupohjaisia ​​ominaisuuksia. Esimerkiksi koko näytön muokkausohjelma, piippauslaite värien valintaan ja sananlaskuhälytykset.

6. Komodo IDE

Linkki: http://docs.activestate.com/komodo/11/

Komodo tarjoaa kaksi versiota, Komodo Edit samoin kuin Komodo IDE. Se on yleensä avoimen lähdekoodin ilmainen lataus. Se on vain leikattu suoraviivainen versio, joka auttaa sinua IDE: ssä. Komodo Edit sisältää suuren määrän uskomattomia ominaisuuksia HTML: lle sekä CSS-kehitystä. Voit myös saada laajennuksia, jotka sisältävät kieliapua tai mahdollisesti muita hyödyllisiä ominaisuuksia, mieluummin erikoismerkkityyppejä. Komodo ei ole suorituskykyisimpiä kuin suurin HTML-editori, mutta se voi olla ihanteellinen kustannuksille, etenkin jos rakennat XML-tiedostoon missä tahansa, missä se voi menestyä. Hyödynnän Komodo Edit -palvelun päivittäin, jotta saan nämä teokset XML-muodossa, ja käytän sitä paljon myös HTML-pohjaiseen muokkaukseen. Tämä voi olla yksi toimittaja, josta olen pudonnut pois.

7. Pimennys

Linkki: https://www.eclipse.org/

Eclipse tunnetaan monimutkaisena kehitysympäristönä, joka voisi olla ihanteellinen ihmisille, jotka suorittavat paljon koodia lukuisilla alustoilla ja erillisillä kielillä. Se voidaan järjestää laajennuksiksi, jos joudut muokkaamaan jotain, jonka löydät vain sopivasta laajennuksesta. Kun luot monimutkaisia ​​web-sovelluksia, Eclipse sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla sovelluksen rakentaminen on entistä helpompaa. Löydät Java-, JavaScript- ja PHP-laajennukset mobiiliohjelmoijien työkalun lisäksi.

8. Atomi

Linkki: https://atom.io/

 • Atom on erinomainen HTML-editori. Tämä on avoimen lähdekoodin tekstieditori, jonka on yksinkertaisesti GitHub.
 • Se voi olla yksi saatavissa olevista WYSIWYG-päätoimittajista.
 • Toimittaa platformien välisen ratkaisun. Tämä helpottaa macOS X: ää, Windowsia ja Linuxia.
 • Älykäs automaattisen täydennyksen valinta antaa sinulle nopeamman lopputuloksen.
 • Kätevä löytö sekä korvaa ratkaisu. Se voi olla ilmainen HTML-editori.
 • Helppo navigoida käyttöliittymässä.
 • Useita ikkunoita koskevaa strategiaa, jotta kaikki asiakirjat voidaan arvioida helposti.
 • Yksinkertainen datatiedostojen selausohjelma, jonka avulla voit saada aikaan lopputuloksen nopeasti.

johtopäätös

Avustavan käden hankkiminen nopeamman ja tehokkaamman ohjelman luomiseksi alkaa tulla tärkeäksi tänään. Jos aloit vain koodin laatimisen tai valmistat vain kokeneen, odotamme, että HTML-tekstieditori voi olla kaikkien lähin ystävä. Ominaisuudet erikseen, valitsemasi täydellisen HTML-tekstieditorin valitseminen voi olla todella vaikeaa. Motivoimme sinua testaamaan erilliset toimittajat ja valitsemaan sitten sopiva malli, joka sopii parhaiten asettelullesi. Saatamme myös muistaa, että kun tarvitset 24/7 apua sekä suuren organisaation ohjauskoodin, sinulla on todennäköisesti hyvä käyttää ilmaista editoria.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas HTML-tekstieditoriin. Tässä olemme keskustelleet siitä, mikä on HTML-tekstieditoria ja 8 parasta erilaista HMTL-tekstieditoria. Voit myös käydä läpi muiden ehdotettujen artikkeleidemme saadaksesi lisätietoja -

 1. HTML-muotoelementit
 2. HTML-muodon hallinta
 3. Versioita Html
 4. HTML-luettelotyylit
 5. HTML-esteet
 6. Aseta taustaväri HTML-muodossa esimerkillä