Kuvittele tämä! Asiakkaamme, kutsutaan häntä A, soittaa sinulle ja ilmoittaa, että yritys rakasti ideoitasi ja haluaisi nähdä ensimmäisen luonnoksen tulevan läpi seuraavien viiden työpäivän aikana. Olet innostunut ja innoissasi; tämä oli yksi työ, jota todella rakastit. Piippaus! Saapuneet postilaatikko on juuri vastaanottanut postin asiakkaalta B. He tarvitsevat laskun, joka on käsitelty mahdollisimman pian jatkaaksesi menettelyjä ja vapauttaaksesi maksun. Piippaus! Uusi posti aukeaa juuri silloin. Tällä kertaa se on ihana asiakas C. Hän on saanut sinuun yhteyttä muutamalla ehdotuksella ja kommentilla hallitukselta, joka on tarkistanut työsi ja tarvitsee luonnoksen tarkistamisen keskiviikon päivän loppuun mennessä. Ja kun ajattelit kaiken olevan valmis, matkapuhelimesi kalenteri sammuu, muistuttaen sinua siitä, että sinun on lähetettävä seurantaviesti asiakkaillesi X, Y ja pahamaineiselle Z. Phew! Tänään näyttää olevan aivan kuten mikään muu päivä - kaoottinen! Kun kaikki nämä on levitetty pöydällesi, huomaat, että työskentelet parhaillaan asiakkaan U: n projektissa. Woah! Tarvitset avustajan!

Freelancerina sinulla ei ole tiimiä, joka tukee sinua ja käsittelee tehtäviä tai priorisointia sinulle, kuten se olisi organisaatiossa. Eri asiakkaille on monia tehtäviä, jotka tulevat työskentelemäsi prosessin eri vaiheissa. Täällä olet yksin ja se voi olla toisinaan ylivoimainen. Teknologian ansiosta sinulla on nyt loistavia vaihtoehtoja palata takaisin varmistaaksesi, että sinulla on kaikki tarvitsemasi, voit hallita tehtäviäsi ja kommunikoida tehokkaammin.

10 parasta projektinhallintaohjelmistoa Freelancereille

Tässä artikkelissa tarkastellaan 10 loistavaa projektinhallintaohjelmistotaidoa, jotka freelancerit voivat työskennellä läpi, ei erityisessä järjestyksessä.

 1. asana

Kuinka joku freelance ja ei tiedä Asanasta ?! Asana projekteihin ja tehtäviin on kuin suola meriveteen. Vallankumouksellinen tuote, joka tarjoaa sinulle palveluita, jotka voivat tehdä vakavasti elämästäsi paljon helpompaa kuin se on jo minkään muun projektinhallintaohjelmistotaidon kanssa. Asana tekee käyttöliittymästään puhtaan ja yksinkertaisen ulkoasun, joten työskentely sen kanssa on kokemus.

Asana on yksinkertainen; siitä ei ole kahta tapaa. Voit hankkia projekteja eri työtiloillasi, ja niissä voi olla tehtäviäsi ja aktiviteetteja. Tarvittaessa voit mennä eteenpäin ja jakaa tehtävät hallittavissa oleviin alitehtäviin tarjoamalla niille kuvauksia, kommentteja, liitetiedostoja, toimeksiantoja ja määräaikoja.

Voit jakaa projektisi muille henkilöille ja asiakkaillesi Asanan avulla ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan reaaliajassa. Yhteistyö on myös yksi sen uskomattomista ominaisuuksista, jotka voivat auttaa sinua tehokkaassa ja reaaliaikaisessa viestinnässä kaikkien asiakkaidesi ja projektiesi kanssa.

 1. Wrike

Tämä on projektihallinnan ohjelmistotaidot, joita käytän tällä hetkellä, ja en voi koskaan kyllästyä ylistämään sitä. Wrike on täysin varustettu sovellus kaikille ulkomailla työskenteleville freelancereille. Näyttää siltä, ​​että olet asettunut uudestaan ​​Asanan maailmaan, mutta tarkempi tarkastelu auttaa sinua erottamaan kaksi voima-kilpailijaa projektijohtamisen ohjelmistotaidon paradigmassa.

Wrike antaa sinun seurata automaattisesti aikaa, jonka vietät suorittamiin tehtäviin, ja mainita tehtäväsi. Joten niille freelancereille, jotka latautuvat tunnin välein, tämä todella auttaa sinua tuntuvasti saat kellon liikkeelle. Aikajanaominaisuuden avulla voit kirjoittaa ja jakaa kuvakaappauksia koko projektiaikataulustasi tiimin jäsenille tai jopa asiakkaille; ei ole väliä, jos he eivät kuulu Wrikeen. Huipputeknisillä integraatioilla voit nyt tehdä yhteistyötä ja käyttää erilaisia ​​kolmannen osapuolen sovelluksia ja työkaluja helpottaaksesi yritystäsi.

 1. soolo

Tämä on projektinhallintaohjelmistotaidot, jotka on rakennettu erityisesti käsittelemään monia asioita, joita freelancerit kokevat työssään. Vaikka yksittäisten hankkeiden parissa työskentelevät freelancerit tai vastaavat tekevät yleisimpiä tehtäviä, Solo auttaa myös analysoimaan freelancerin asiakaspohjaa ja antaa tärkeitä tietoja, kuten palauttamaan asiakkaan tiedot ja niiden suuruus, laskutustiedot ja käsittely, voitot, jotka ansaitaan, kun käydään kauppaa asiakkaan kanssa eri aloilla tai toimialoilla, samoin kuin asiakaskontakti ja tarjouspaketti.

Solo auttaa sinua menemään yksin pyrkiessään pitämään tasaisen vauhdin projektihallinnan ohjelmistotaidon ja työkalujen maailmassa. Kaikki Solo on täynnä liiketoimintaanalyysityökaluja ja selkeää käyttöliittymää helppoa käsittelyä varten. Solo auttaa sinua aloittamaan suuren liiketoiminnan ja kannattavan yrityksen tekemiin ponnisteluihin. Solo on erinomainen valinta 16 dollarilla / kuukausi ja 160 dollaria / vuosi. käsitellä kaikkea mitä tarvitset projektinhallintaohjelmistotaidoissa.

 1. Podio

Jos olet räätälöinnin friikki ja rakastat täydellistä hallintaa tekemästäsi ja käyttämiäsi projektinhallintaohjelmistotaidoja, Podio on sinulle täydellinen. Podio voi olla loistava työkalu, joka sisältää kaikki olennaiset ominaisuudet, kuten tehtävien hallinnan, yhteystietovaraston, tunnisteet, tarrat, projektin ajoituksen, muistutusjärjestelmät ja tehtäväluettelot. T: hen kytkettyjen räätälöintikykyjen ansiosta voit hankkia Podion kaikenlaisille mukautuksille vähentääksesi monimutkaisuutta, jonka muut projektinhallintaohjelmistotaidot aiheuttavat päivittäiselle toiminnallesi.

Podio antaa käyttäjille, etenkin freelancereille, tehtävät, jotka on toistettava seuraavissa projekteissa. Tätä voidaan käyttää räätälöityjen projektimallien avulla, ominaisuuden, jonka Podio tarjoaa asiakkailleen.

Podiossa on perusversio, joka on kaikkien käytettävä ilman mitään kustannuksia. Ja yli 5-vuotiaille käyttäjille Podio maksaa sinulle 9 dollaria / kk.

 1. Klok

Puutiainen! Tak! Puutiainen! Tak! Ja ennen kuin tiedät sen, olet viettänyt tunteja ei ole kovin tuottava. Näin tapahtuu parhaimmillemme. Jaamme aikaa tietyille tehtäville, mutta emme pysty perustelemaan, kulutettiinko aika viisaasti ja oliko palkkaluokka tuottavuustasomme.

Klokin kanssa aikaa vievä säästäjä freelanceri on menneisyys. Ajan pitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, kun Klok käsittelee tehtäviäsi ja projektejasi sekä kaikkea välin. Freelancereille Klok on jopa projektijohtamisen ohjelmistotaidot, jotka auttavat heitä laskutuksessa, koska siinä on tappajaintegraatiot Harvestin ja Freshbooksin kanssa laskutustarpeisiinsa.

Klok tulee luoksesi ilmaiseksi perusversiosta veloituksetta, kun taas Pro-versio ei ole paljon jäljessä kustannuksistaan ​​- 20 dollaria eliniän ajan.

 1. Basecamp

Kuten tämän artikkelin alussa antama tilanne, Basecamp olisi paras ystäväsi, jos kohtaat jotain mainitun kaoottisen tilanteen kaltaisesta. Basecamp on vakaa ja erittäin intuitiivinen projektinhallinnan ohjelmistotaidot, joihin sisältyy projektisuunnittelu ja integrointi moniin yhteistyötoimintoihin. Uusimpien tiedostojen jakamisominaisuuksien ja integrointien avulla pystyt helposti suorittamaan kaikki olemassa olevat toiminnot suorittaaksesi kaiken, mitä olet aloittanut vapaaehtoistyössä.

Tehtävät, kommentit, tehtävien hallinta, projektien seuranta ja monet muut toiminnot yhdessä projektinhallintaohjelmistotaidossa ovat tapa edetä sinulle ja ideoillesi sekä asiakastyöllesi.

Basecamp hinnoitellaan tasaisesti ja hinnoitteluvaihtoehdot tulevat kuukausittain eikä käyttäjäkohtaisesti. Ne mainitaan seuraavasti:

 • 29 dollaria / kk - joka kattaa kaikki työntekijät
 • 79 dollaria / kk - joka kattaa kaikki työntekijät ja asiakkaat
 • 3000 dollaria / vuosi - yritysversiot
 1. OnlyOffice

Voin vain arvata, että freelancerina olet jatkuvasti etsimässä kasvattaaksesi kauppaa ja tullaksesi paremmaksi jo tekemässäsi. Ja olen melko varma, että tarvitset myös täydellisen yrityssarjan niille kasvaville asiakkaille ja asiakkaillesi tuleville asiakkaille. OnlyOffice on yksi sellaisista projektinhallintaohjelmistotaidoista, joka tarjoaa sinulle sopivia projektihallintaratkaisuja, mutta myös käynnistää CRM: n ja laskutuksen hallinnan yhdessä järjestelmässä.

Tällä projektijohtamisohjelmistotaidolla voi olla suuri arvo, jos olet freelance-yrityskonsultti ja sinun on käsiteltävä erityyppisiä yrityksiä ja kuluttajia palveluissasi. Vain asiakirjojen jakamisesta ja luomisesta yhteistyöhön ja kartoitusominaisuuksiin, OnlyOffice voi varmasti olla hieno asiakashallintaohjelmisto, jota olet aina etsinyt.

Versiohallinta, tehtävien hallinta, laskutus, projektiseuranta, sähköpostiintegraatiot, raportointi ja paljon muuta, vain täällä OnlyOfficessa. Hinnoittelujärjestelmä on myös melko sopiva tarjoamilleen palveluille.

 • 1-4 käyttäjälle ja 8 Gt tallennustilaa, se on täysin ilmainen.
 • 5-10 käyttäjälle ja 20 Gt tallennustilaa maksaa sinulle 25 dollaria / kk.
 • 10-20 käyttäjälle ja 40 Gt tallennustilaa maksaa sinulle 50 dollaria / kk.

Suuremmalle käyttäjämäärälle on olemassa monia muita erilaisia ​​alueita.

 1. GatherContent

Kaikki freelancerit, jotka olette osallistuneet sisällön tulevaisuuden muotoiluun, tässä on sisällönhallintaohjelmisto, joka toimii projektinhallintaohjelmistotaidona ja yhteistyövälineenä sinulle ja asiakkaillesi. Sano hyvästit niille asiakirjoille ja tiedostoille, jotka sotkevat työpöydällesi, ja tervetuloa projektinhallintaohjelmistotaidot kaikkiin sisältösi ja liiketoimintasi tarpeisiin. Tulevaisuuden sisällönhallintaohjelmisto GatherContent muodostaa keskitetyn arkiston kaikelle sisällöllesi, joka tarvitsee asiakasjakelua, ja auttaa hallitsemaan versioita ja järjestämään toimitettavaa erilaista sisältöä.

GatherContent ei ole kaukana jäljessä, sillä on projektien aikataulutus osana heidän aina kattavaa toimituksellista aikataulua ja määräaikaominaisuutta.

30 päivän kokeilujaksolla voit tarkistaa ja nähdä itsesi voiman, jonka GatherContent antaa käyttäjilleen. On olemassa monia erilaisia ​​suunnitelmia, jotka voit tarkistaa heidän verkkosivustoltaan ja valita sinulle parhaiten sopivan.

 1. Duetto

Freelancerit kiinnittävät huomiota: Duet on tehokas projektinhallinnan ohjelmistotaido, joka on erityisesti suunniteltu sinulle ja yrityksellesi. Duet on pienyritysten projektinhallintaohjelmistojen maailman parhaimpien ominaisuuksien mukana toimittama työkalu, joka säästää dollaria, mutta ei vaaranna mitään sinulle tarjoamista ominaisuuksista. Projektinhallintaohjelmina toimimisen lisäksi Duet sisältää myös laskutustoiminnot ja täydellisen ratkaisun kaikille tiedoillesi ja projekteillesi.

Pystyt käsittelemään asiakkaitasi ja tehtäviäsi täysin helposti ja mukavasti. Voit myös muokata tätä työkalua sopivuutesi ja tarpeitasi vastaavasti, ja voit myös seurata edistymistäsi ja tarkistaa kaikki projektisi samanaikaisesti. Laskutus, yhteistyö ja selkeä suunnittelu, et tarvitse muuta kuin tätä.

Duetille maksat kertamaksun, joka on 49 dollaria, ja ansaitset ilmaisia ​​päivityksiä koko vuodeksi.

 1. Insightly

Ins Insight antaa sinulle yhden luukun pysäytys kaikille asiakassuhteiden hallintaan liittyville tarpeillesi, ja sitä voidaan käyttää nimenomaan kasvaville ja pienille yrityksille, kuten freelancer-yrityksellesi. Tämä on verkkopohjainen projektinhallintaohjelma, joka antaa sinulle käsityksen kaikista oman yrityksen tai palvelun johtamisen perusteista. Pystyt hallitsemaan asiakkaitasi yhtä hyvin kuin suunnittelet oman yrityksen hallintaa. Yhdistettynä loistaviin integraatioihin ja tehokkaisiin ominaisuuksiin, Insightly antaa sinulle loistavan kuvan siitä, kuinka voit rakentaa loistavan liiketoimintaratkaisun kaikkiin liiketoiminnan ongelmiin.

Ins insight tarjoaa yrityksellesi sekä asiakkaidesi ja yhteyshenkilöidesi hallinnan helpoilla ominaisuuksilla monia mahdollisuuksia virtaviivaistaa yritystäsi ohjaamisen helpottamiseksi.

Kolmella hinnoittelusuunnitelmalla sinulla on ilmainen, ilmainen, 2500 tietuetta ja 3 käyttäjälle vakio, 7 dollaria, 100 000 tietuetta ja rajoittamattomille käyttäjille sekä Enterprise, rajoittamaton käyttäjä ja säilytystila (tarjous pyynnöstä).

Yhteenveto

Koska sinulla on niin monta erilaista työkalua, joista olen valinnut, olen rajannut vaihtoehtosi kymmeneen projektinhallintaohjelmaan, joiden mielestäni sinulla on suuri mahdollisuus parantaa freelancer-uraasi ja saada aikaan tilaus asioissa, joita sinä ja yrityksesi käyttävät. Minkä tahansa kokoiset ja muodolliset projektinhallintaohjelmat auttavat lopulta yritystäsi kaikilla mahdollisilla tavoilla, mutta valitsemalla oikeat projektijohtamisohjelmat, jotka sopivat työskentelytapoihisi, kuvastuvat sinulle ja ajatteluprosessillesi.

Jos olet käyttänyt joitain muita projektinhallintaohjelmia, joita en ole sisällyttänyt tähän luetteloon, ilmoita minulle kommenttisi kautta ja voimme tällä tavoin jakaa tietomme ja tulla todella liiketaloudellisesti yksilöiksi! Kaikki parhaat!

Suositellut artikkelit

Tämä on opas projektihallinnan ohjelmistotaidoista, joita freelancereilla on mahdollisuus saada aikaan hyviä tuloksia. Nämä ovat seuraavat ulkoiset linkit, jotka liittyvät projektinhallintaohjelmistotaidoihin.

 1. Tyypit asiakashallintavihjeitä paremman ja sujuvamman liiketoiminnan aikaansaamiseksi
 2. 10 parasta projektinhallinnan työkalua ja ohjelmistoa
 3. 5 parasta hyödyllistä työntekijän suorituskyvyn hallintatyökalua
 4. Projektinhallinnan 10 parasta vaihetta urapolkuina
 5. Uskomattomia projektinhallinnan haastattelukysymyksiä
 6. Projektinhallintatyökalujen ohjelmisto