Ero turvattujen ja vakuudettomien luottokorttien välillä

Suojattu luottokortti on tietyn tyyppinen luottokortti, joka tarjotaan ostajille vain joidenkin rahoituspankkien saatavuuden vakuuden muodossa ennen niiden omistamista. Tämä vakuus, kuten nimestä voi päätellä, tarjoaa tietoturvakerroksen vain oletusarvojen varalta. tässä keskustellaan vakuutetun ja vakuudettoman luottokortin erotuksesta.

Vakuudeton luottokortti annetaan ostajille ilman sitoumusta vakuudesta, ja se annetaan helpommin kansalaisten saataville. Suojaamattomat kortit ovat osa subprime-markkinoita.

Sekä suojattujen että vakuudettomien luottokorttien lainanottajat voivat käyttää näitä kaikissa myymälöissä ja paikoissa, joissa ne ovat hyväksyttäviä. Heillä on luottolimiitit, jotka tarjoavat kulutusrajan kortinhaltijalle, ja ne on maksettava takaisin, jotta hyvät luottotiedot säilyvät.

Head to Head -vertailu vakuutetusta vs. vakuudettomasta luottokortista (infografia)

Alla on kahdeksan tärkeintä eroa turvatun ja vakuudettoman luottokortin välillä

Tärkeimmät erot vakuutetun ja vakuudettoman luottokortin välillä

Molemmat vakuutetut vs. vakuudettomat luottokortit ovat suosittuja valintoja markkinoilla; keskustelemme joistakin suurimmista eroista vakuutetun ja vakuudettoman luottokortin välillä

  1. Avaintekijä, joka määrittelee jokaisen luottokortin, on tallettajan vakuus, joka on kiinteä tarjotulle korttityypille. Tämän ansiosta turvattu luottokortti eroaa muista ostettavista tavallisista korteista. Luottorajan, jonka asiakas saavuttaa vakuutetun luottokortin tapauksessa, on säilytettävä vähintään kyseinen talletus tai muu vakuus, joka vastaa vähintään samaa limiittiä. Tätä vakuutta on käytettävä vain viimeisenä tapauksena, ei luottolaskujen säännöllisinä kuukausimaksuina.
  2. Monet asiakkaat haluavat käyttää suojattua luottokorttia parantaakseen luottotulostaan. Koska maksukyvyttömyyden ja takaisinmaksun epäonnistumisen mahdollisuudet ovat pienemmät, kortinhaltija lopulta täyttää luottokorttilaskuvaatimukset. Koska sinun ei tarvitse vakuuttaa vakuudettomia luottokortteja, luotonantaja on jo arvioinut luottohistoriasi ja luottaa takaisinmaksukykyysi.
  3. On monia asiakkaita, jotka haluavat käyttää vakuudettomia luottokortteja, koska he haluavat jatkaa luottorajojaan. Talletuksen pitäminen varana ei anna heidän korottaa luottorajoja usein. Lisäksi he haluavat käyttää saman määrän talletuksia kuin määräaikaistalletus, mikä voi antaa heille joitain palautuksia eikä olla käyttämättä. Suojattujen luottokorttien tapauksessa luottolimiittiä voidaan pidentää, kun positiiviset maksut suoritetaan säännöllisesti pitämällä talletus ennallaan.
  4. Jos kyseessä on säännöllinen positiivinen maksu turvattua luottokorttia kohti, on mahdollista, että pankki tarjoaa päivityksen kahteen vaihtoehtoon - nostaa luottorajaa tai muuntaa kortti vakuudettomaksi luottokortiksi. Suojaamattoman kortin päivitys tarkoittaisi, että koko vakuuden summa tai vakuus kokonaisuudessaan palautetaan kortinhaltijalle.

Suojattujen ja vakuuttamattomien luottokorttien vertailutaulukko

Alla on 8 korkeinta vertailua suojatun ja vakuudettoman luottokortin välillä

Suojattujen ja vakuudettomien luottokorttien vertailun perusteetSuojatut luottokortitVakuudettomat luottokortit
CollateralSuojatut luottokortit voidaan antaa niille, joilla on jonkin verran talletuksia kortin taustana tai mahdollisen vakuuden kaltaisella omaisuudella.Mikään vakuus ei liity siihen
Helppo saatavuusEi ole helppoa saada turvattua luottokorttia.Helppo hankkia
LuottopisteTämä kortti annetaan pääasiassa asiakkaille, joilla ei ole paljon historiaa luottoistaan ​​ja joihin ei ole liitetty luottotietoja.Kortti toimitetaan vain mahdollisen ostajan luottohistorian tarkistamiseksi
LuottorajaTalletuksen tai vakuuden määrä on kortinhaltijan käytettävissä oleva luottolimiittiLuottoraja perustuu pääsyyn luottotietoon perinteisten tekijöiden avulla - luottotulos, maksutiedot ja tulevaisuuden maksukyky
OletuksenaVakuus tai talletus, jota käytetään kortin hankkimiseen, takavarikoidaanEi ole hallussaan omaisuutta tai talletusta, jota voidaan takavarikoida maksun laiminlyönnin vuoksi.
Korko ja muut edutKorkeammat korot. Ei monia etuja. Säännöllisissä käytetyn maksun ja ylläpidetyn hyvän jakson aikana ostajalle voidaan tarjota korotusaste tai vaihto vakuudettomalle luottokortilleMatalammat korot.

Edut sisältävät palkitsemisohjelman, käteistuet jne.

VuosimaksuPakollinen maksetaan vuoden alussaSitä voidaan luopua, jos on olemassa ehto vähimmäismenojen tekemiseksi kuukaudessa tai vuodessa
esimerkitVakuudelliset lainat - Asuntolainat, AutolainaVakuudeton laina - koulutuslaina

johtopäätös

Luottokortit ovat yksi parhaista tavoista pitää hyvä luottotulos. Yksi mahdollinen tapa on pitää luoton käyttöaste - maksamatta olevan luottokorttitaseen suhde luottokorttirajaan. Periaatteessa se mittaa käytetyn luottolimiitin määrää.

Suojatut luottokortit vaativat vakuuden; ovat kuitenkin turvallisimpia vakuudettomaan luottovaihtoehtoon verrattuna. Se tarjoaa tavan parantaa luottotuloksia ja puolestaan ​​luotettavuuttasi markkinoilla tekemällä ajoissa maksut erääntyvästä summasta. Jos luottorajasi ovat erinomaiset, voit valita vakuudettomat luottokortit tai jatkaa niitä. Jos sinulla on kohtuullinen luotto-pistemäärä, saat kuitenkin edelleen vakuudettoman kortin, mutta kauden korot muuttuvat epäsuotuisiksi ja hallinnan helppous heikkenee.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas suojattujen ja vakuuttamattomien luottokorttien suurimpaan eroon. Tässä keskustellaan myös suojatun vs. vakuudettoman luottokortin avaineroista infografian ja vertailutaulukon kanssa. Saatat myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja.

  1. Vastuun ja kulujen vertailu
  2. Erot varaston ja varaston välillä
  3. Talous ja rahoitus - tärkeimmät erot
  4. Rahamarkkinat vs. pääomamarkkinat