Tässä Photoshop-tekstitehosteoppaassa näemme, kuinka helppoa on lisätä visuaalista kiinnostusta Photoshopin tekstiin käyttämällä kopioa täsmälleen samasta tekstistä varjoakseen itseään.

Aloitetaan!

Vaihe 1: Luo uusi tyhjä asiakirja

Ensin luodaan uusi tyhjä Photoshop-asiakirja. Siirry näytön yläreunassa olevaan Tiedosto- valikkoon ja valitse Uusi tai käytä vain pikanäppäimiä Ctrl + N (Win) / Command + N (Mac). Kumpi tahansa menetelmä tuo esiin Photoshopin Uusi asiakirja -valintaikkunan. Kirjoita mitä kokoa tarvitset asiakirjallesi. Aion kirjoittaa leveyden 6 tuumaa, korkeuden 4 tuumaa ja tarkkuuden 300 pikseliä / tuuma, mutta jälleen kerran, voit syöttää minkä tahansa koon tarvitset. Aion myös asettaa taustan sisällöksi Valkoinen, jotta valkoinen näkyy asiakirjan taustavärinä. Napsauta OK, kun olet valmis poistumaan valintaikkunasta. Uusi tyhjä asiakirjasi ilmestyy näytölle.

Luo uusi tyhjä Photoshop-asiakirja.

Vaihe 2: Valitse Tyyppityökalu

Valitse seuraavaksi Työkalut-paletista Type Too l tai paina näppäintä T valitaksesi pikanäppäimellä:

Valitse kirjoitustyökalu.

Vaihe 3: Valitse tekstille fontti, koko ja väri

Kun Tyyppityökalu on valittu, siirry näytön yläreunassa olevaan Asetukset-palkkiin ja valitse haluamasi kirjasin. Käytän Tahoma Bold -kokoelmaa 60 pt . Voit tietysti käyttää mitä tahansa fonttia, jonka valitset, ja valitsemasi koko saattaa vaihdella valitsemasi fontin sekä työskentelemäsi asiakirjan koon mukaan:

Valitse kirjasin ja fonttikoko Asetukset-palkista.

Valitse sitten tekstin väri napsauttamalla värivalikoimaa Asetukset-palkissa.

Napsauta värivalikoimaa Asetukset-palkissa muuttaaksesi tekstin väriä.

Tämä tuo esiin Photoshopin värinvalitsimen . Valitse tekstille mukava, kirkas väri. Valitsen kirkkaan punaisen värin. Kun olet valinnut värin, napsauta valintaikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa OK- painiketta poistuaksesi siitä:

Valitse tekstin väri Värivalinnasta ja napsauta sitten OK poistuaksesi tekstistä.

Vaihe 4: Lisää teksti

Kun kirjasin ja tekstin väri on valittu, napsauta asiakirjan sisällä ja lisää teksti. Kirjoitan sanan "SHADOW". Kun olet valmis, napsauta valintapalkin valintamerkkiä hyväksyäksesi teksti ja muokataksesi tekstiä muokkaustilasta pois:

Lisää teksti asiakirjaan ja napsauta sitten valintapalkin valintamerkkiä hyväksyäksesi se.

Kun olet lisännyt tekstin, Tasot-paletti näyttää tekstin omassa kerroksessaan suoraan taustakerroksen yläpuolella.

Teksti näkyy omalla kerroksellaan taustakerroksen yläpuolella.

Vaihe 5: Kopioi tekstikerros

Käytämme täsmälleen samaa tekstiä varjoakseen itseämme, ja tarvitsemme kopion tekstistä, mikä tarkoittaa, että meidän on kopioitava tekstikerrosta. Varmista, että olet valinnut tekstikerroksen Tasot-paletin (valitut tasot on korostettu sinisellä), ja paina sitten Ctrl + J (Win) / Command + J (Mac) kopioidaksesi taso. Kopio tekstikerroksesta ilmestyy alkuperäisen yläpuolelle:

Tasot-paletti, joka näyttää kopion alkuperäisestä tekstikerroksesta.

Vaihe 6: Valitse Alkuperäinen tekstikerros

Koska alkuperäinen tekstikerros on kopion alapuolella, käytämme alkuperäistä tekstikerrosta varjoefektiimme. Napsauta Tasot-paletin alkuperäistä tekstikerrosta valitaksesi sen:

Napsauta alkuperäistä tekstikerrosta Tasot-paletissa.

Vaihe 7: Valitse tummempi versio tekstiväristä käytettäväksi varjona

Kun alkuperäinen tekstikerros on valittu Tasot-paletista ja Tyyppi-työkalu on edelleen valittuna, napsauta uudelleen näytön yläosan Asetukset-palkin värimallia ja valitse toinen väri Värivalinnasta . Käytämme tätä väriä tekstin varjotehosteena, joten valitse alkuperäisen värisi tummempi versio. Täällä valitsen tummemman punaisen:

Valitse tummempi versio alkuperäisestä tekstiväristä värinvalitsimella.

Kun olet valmis. Napsauta OK poistuaksesi värivalinnasta. Näyttää siltä, ​​ettei asiakirjaikkunassa ole tapahtunut paljon, koska kopioitu tekstikerros on alkuperäisen tekstikerroksen yläpuolella ja piilottaa sen näkymästä, mutta korjaamme sen seuraavassa vaiheessa.

Vaihe 8: Valitse Siirrä-työkalu

Varjovaikutuksen luomiseksi meidän on siirrettävä alkuperäistä tekstiä hieman, jotta näemme sen sen yläpuolella olevan tekstin kopion alla. Siirrämme alkuperäistä tekstiä alaspäin ja oikealle. Ei liikaa, vain tarpeeksi varjoefektin luomiseksi. Tekstin siirtämiseksi tarvitsemme Photoshopin Siirrä-työkalua, joten valitse se Työkalut-paletin yläosasta tai paina näppäimistön V- kirjainta valitaksesi sen pikakuvakkeella:

Valitse Siirrä-työkalu.

Vaihe 9: Siirrä alkuperäistä tekstikerrosta alas ja oikealle

Meidän piti valita Siirrä-työkalu, mutta meidän ei oikeastaan ​​tarvitse käyttää sitä siirtääksemme tekstiä. Voit napsauttaa asiakirjan sisällä ja vetää tekstiä alas ja oikealle hiirellä, mutta tässä tapauksessa helpompi tapa voi olla yksinkertaisesti käyttää näppäimistön nuolinäppäimiä tekstin työntämiseen. Paina nuolinäppäintä muutaman kerran, kun haluat niputtaa alkuperäisen tekstin alaspäin, napsauta sitten oikeanpuoleista nuolinäppäintä saman monta kertaa, kun haluat työntää sitä oikealle. Aion painaa nuolinäppäimiä 10 kertaa, sitten oikealle osoittavaa nuolinäppäintä 10 kertaa, työntää tekstini ja luoda varjoefekti:

Käytä nuolinäppäimiä työntääksesi alkuperäistä tekstiä alaspäin ja oikealle luodaksesi varjoefektin.

Muista, että sinun on ensin valittava Siirrä-työkalu, vaikka siirrät objektia nuolinäppäimillä.

Jos haluat, voit luoda toisen varjon yksinkertaisesti noudattamalla samoja vaiheita. Kopioi alkuperäinen tekstikerros painamalla Ctrl + J (Win) / Command + J (Mac) ja valitse sitten Tasot-paletin alkuperäinen tekstikerros napsauttamalla sitä. Vaihda takaisin tyyppityökaluun (koska Siirrä-työkalu on tällä hetkellä valittu), napsauta väririvin Asetukset-palkissa ja valitse värien tummempi tummempi sävy Värivalitsimesta . Valitse Siirrä-työkalu ja työnnä sitten näppäimistön nuolinäppäimillä teksti alas ja oikealle.

Tässä on minun tekstini seuraamalla toisen varjon tehosteen lisäämistä:

Vaikutus toisen, tummemman varjon lisäämisen jälkeen.

Minne mennä seuraavaksi …

Ja siellä meillä se on! Katso lisätietoja Photoshop-tehosteoppaista teksti-tehoste- tai valokuva-tehoste-osiostamme!