Johdanto haastatteluun liittyvät kysymykset ja vastaukset

Tässä Go -haastattelukysymyksiä käsittelevässä artikkelissa esitetään joitain erittäin tärkeitä ja usein kysyttyjä Go -haastattelukysymyksiä suositusta ohjelmointikielestä Go. Go on luonut Google ja sen syntaksi on kuin C. Se on staattisesti kirjoitettu kieli. Kuten C, siirry tukeen roskien keräämiselle ja dynaamiselle tyypitysominaisuudelle. Sillä on tyyppiturvallisuus ja monia edistyneitä sisäänrakennettuja tyyppejä, joista jotkut ovat vaihtelevan pituisia taulukkoja ja avain-arvokarttoja. Lisäksi sillä on runsaasti vakiokirjastoja.
Jotkut Go-kielen tärkeimmistä ominaisuuksista ovat alla: -

 • Se tukee jotain, jota kutsutaan ympäristön omaksumismalleiksi.
 • Mene niin nopeasti kuin sen kokoonpanoaika on.
 • Siinä on sisäänrakennettu samanaikaisuustuki ja kevyet prosessit, jotka tapahtuvat rutiinien, kanavien ja valitun lauseen kautta.
 • Go tukee rajapintojen ja tyyppien upottamista

Nyt, jos etsit työtä, joka liittyy Go-palveluun, sinun on valmistauduttava 2019 Go -haastattelukysymyksiin. On totta, että jokainen haastattelu on erilainen eri työprofiilien mukaan, mutta haastattelun tyhjentämiseen tarvitaan kuitenkin hyvä ja selkeä tieto Go-toiminnasta. Täällä olemme laatineet tärkeät Go-haastatteluun liittyvät kysymykset ja vastaukset, jotka auttavat sinua menestymään haastattelussa.

Alla on 10 tärkeää 2019 Go -haastattelua koskevaa kysymystä ja vastausta, joita haastattelussa usein kysytään. nämä kysymykset on jaettu seuraaviin osiin:

Osa 1 - Mene haastatteluun (perus)

Katsokaamme nyt edistyneitä Go-haastatteluun liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Q1.Mikä on Go-kieli ja mitä hyötyä siitä on?

Vastaus:
Goa pidetään yleiskäyttökielenä, joka on suunniteltu pääasiassa palvelimille. Se on voimakkaasti staattisen tyyppinen kieli. Go tarjoaa sisäänrakennetun tuen jätteiden keruulle. Se tukee myös samanaikaista ohjelmointia. Ohjelmat rakennetaan käyttämällä pääasiassa jotain, jota kutsutaan paketeiksi. Sen tehokas riippuvuuksien hallinta on hieno ominaisuus. Go käyttää perinteistä käännös- ja linkitysmallia. Tätä käännös- ja linkitysmallia käytetään suoritettavien binaarien luomiseen.
Edut: Mainittu edellä luetelmakohdassa johdanto-osassa.

K.2.Selitä mitä ymmärrät staattisen tyyppisen muuttujan ilmoituksella Go-kielellä?

Vastaus:
Staattisen tyyppinen muuttuja -ilmoitus antaa luotettavuuden kääntäjälle, että olemassa on vain yksi muuttuja, joka on olemassa annetulla nimellä sen ilmoitetulla tyypillä. Tämä apukääntäjä etenee jatkokokoonpanoon vaadittamatta muuttujan täydellisiä yksityiskohtia. Yleensä muuttujan tarkoitus Go-muodossa on kokoamishetkellä. Ohjelman linkittämishetkellä Go-kääntäjä tarvitsee muodollisen muuttujan ilmoituksen

Siirrytään seuraavaan Go-haastatteluun liittyviin kysymyksiin.

K3.Mitä ovat Go-menetelmät?

Vastaus:
Go-kieli tukee erityyppisiä toimintoja. Näitä kutsutaan menetelmiksi. Menetelmäilmoituksen syntaksissa on jotain, jota kutsutaan ”vastaanottimeksi” ja jota käytetään toimintasäiliön esittämiseen. Edellä määriteltyä vastaanotinta voidaan käyttää kutsumaan toimintoa operaattorilla, jota merkitään “.”.

Q4.Selitä mikä on merkkijono kirjaimellinen?

Vastaus:
Tämä on Go-haastattelun peruskysymykset, joita haastattelussa esitetään. Merkkijono, joka saadaan, kun merkkijono yhdistetään, tarkoittaa merkkijonovakioita. Go-kielellä on olemassa kaksi merkkijono-kirjaimellista muotoa: -

 • Raaka merkkijono-kirjaimien tyyppi: Tässä tapauksessa tällaisten kirjaimien arvo on merkkijono, joka on taajuusmerkkien '' välillä. Merkkijonon kirjaimien arvo on merkkijono, joka koostuu katkeamattomasta merkistä lainausmerkkien välillä.
 • Tulkittu merkkijono-kirjaimien tyyppi: Se on merkitty kaksoislainausmerkeillä, jotka ovat vakiona syntaksi. Kaksoislainausmerkkien välinen sisältö, joka ei välttämättä sisällä uuden rivin merkkejä, muodostaa tässä tapauksessa yleensä kirjaimen arvon.

Q5.Selitä mikä on paketti Go-ohjelmassa?

Vastaus:
Kaikki GO-ohjelmat koostuvat vain paketeista. Paketissa käynnistettävää ohjelmaa kutsutaan main.

Osa 2 - Mene haastatteluun (Advanced)

Katsokaamme nyt edistyneitä Go-haastatteluun liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Q6.Määritä, mitä ymmärrät GO-kielen työtilasta?

Vastaus:
Tyypillisesti työtila on se, joka pitää kaiken Go-lähdekoodin. Työtila on järjestelmähierarkian hakemisto, joka sisältää kolme ylimääräistä hakemistoa juuriasemassa.

 • src - tämä sisältää GO-lähdetiedostot, jotka on järjestetty paketteihin
 • pkg - tämä sisältää pakettiobjekteja ja
 • bin - tämä sisältää suoritettavia komentoja

src, pkg ja bin ovat kansiorakennetta, joka järjestää lähdekoodin.

Q7.Mitä ovat GO: n edut?

Vastaus:

 • GO kokoaa erittäin nopeasti.
 • Go: lla on samanaikainen tuki.
 • Toiminnot ovat Go: n ensimmäisen luokan kohteita.
 • GO tukee roskien keräystä
 • Merkkijonot ja kartat on sisäänrakennettu kielelle.

Siirrytään seuraavaan Go-haastatteluun liittyviin kysymyksiin.

Q8.Selitä rutiini GO: ssa? Mitä menetelmää gorutiinin lopettamiseen käytetään?

Vastaus:
Goroutine on toiminto, joka toimii muiden toimintojen kanssa samanaikaisessa tilassa. Voit lopettaa rutiinin siirtämällä gorutiniinia signaalikanavana. Tätä signaalikanavaa voidaan käyttää uuden arvon työntämiseen ohjelmaan, kun haluat goroutineen pysähtyvän. Päiväkyselyt, jotka kanavoivat säännöllisesti nopeasti, kun ne löytävät signaalin, ne ovat olemassa.

Q9.Selitä syntaksi For 'for' Loop: lle?

Vastaus:
Silmukan syntaksi Go-kielellä on: -
silmukalle (ehto | (alkuperäinen; lisäys; kunto) | Alue) (
Määritä lauseet;
)
Selitys: - Ohjausvirta silmukassa a -

 • Jos ehto on käytettävissä, silmukka suorittaa, kunnes ehto on tosi, tämä vaihe on sama kuin mikä tahansa muu kieli.
 • Kun (alkuperäinen; lisäys; olosuhteet) on käytettävissä, yllä oleva yksikkövaihe suoritetaan ensin. Tämä vaihe mahdollistaa minkä tahansa silmukkaohjautuvien muuttujien ilmoittamisen ja alustamisen. Tätä ei tarvitse laatia lausuntoon, jos ne alkavat puolipisteellä. Tämän jälkeen tila arvioidaan. Jos ehto on totta, silmukan pääosa suoritetaan.
  Kun for-silmukan pääkäsky on suoritettu oikein, ohjelman ohjaushyppyvirta palaa takaisin seuraavalle riville, joka on lisäyslauseke. Tämä lausunto ei tee mitään, mutta päivittää kaikki silmukanhallintamuuttujat. Tämä lausunto, joka voidaan jättää tyhjäksi tarvittaessa, jos puolipiste tulee ehdon jälkeen. Seuraava tila tarkistetaan nyt uudelleen ja arvioidaan sitten. Jos ehto on totta, silmukka juoksee uudelleen, ja prosessi toistuu, ts. Yleinen lähestymistapa on ensin ajaa silmukan runko, sitten suoritetaan lisäysvaihe ja sitten ehto suoritetaan jälleen. Tämä jatkuu, kunnes tila muuttuu vääriksi ja silmukka loppuu.
 • jos myös alue on annettu, silmukka-ajoille jokaiselle alueen alueelle. Tämä on haastattelussa usein kysyttyjä Go-haastattelukysymyksiä.

Q10.Mitä kuinka monella tapaa parametri voidaan siirtää määriteltyyn menetelmään Go-kielellä?

Vastaus:
Kun soitat funktiolle Go-toiminnossa, argumentteja voidaan siirtää kahdella tavalla, kuten: -

 • Kutsu arvon perusteella: Tämä menetelmä toimii kopioimalla argumentin todellinen arvo funktion viralliseen parametriin. Siten toiminnon sisäiseen parametriin tehdyt muutokset eivät vaikuta argumenttiin.
 • Soita viittauksen perusteella: Tämä menetelmä toimii kopioimalla argumenttiosoite muodolliseen parametriin. Osoitetta käytetään toiminnon sisällä pääsyyn puheluun käytettyyn argumenttiin. Se tarkoittaa, että tällä tavalla tehdyt parametrimuutokset vaikuttavat argumenttiin.

Suositellut artikkelit

Tämä on opas luetteloon haastatteluun liittyvistä kysymyksistä ja vastauksista, jotta ehdokas voi helposti hakea nämä haastatteluun liittyvät kysymykset. Täällä tässä viestissä olemme tutkineet suosituimpia Go -haastattelukysymyksiä, joita usein kysytään haastatteluissa. Voit myös katsoa seuraavia artikkeleita saadaksesi lisätietoja -

 1. Junitin haastattelukysymykset
 2. Kulma 2 haastattelukysymykset
 3. Java EE -haastattelukysymykset
 4. Hups Java -haastattelukysymyksiä