Salesforce-sertifikaatti - Tässä kovassa kilpailussa, jossa on pyrittävä kovasti saavuttamaan unelmatyönsä, on tullut ratkaisevan tärkeätä omistaa jotain, joka erottaa sinut muista. Jos korkeat työllisyysasteet ovat pysähtyneet, on tullut välttämätöntä lisätä taitoihisi lisäarvoa, jotta et hukkuisi työttömyyden loputtomaan kaivoon.

Ainoa tapa, jolla voit poistaa kaikki hylkäämismahdollisuutesi työpaikalla, on parantamalla ja päivittämällä ansioluetteloasi osaamisen, työkokemuksen ja saavutusten suhteen. Nykyään on tarjolla paljon ammatillisia myyntivoimien sertifiointikursseja, jotka kiillottavat taitojasi työskentelemän alueen / alan mukaan. Tämä sertifiointi lisää uraa, ei vie paljon aikaa ja näyttää osaamisemme tehokkaalla tavalla.

Sertifioinnista puhutaan nykyään paljon “myyntivoimien sertifioinnista”. Työnantajat ovat kiinnostuneita hakijoista, joilla on tämä sertifikaatti, ja siten ehdokkaat pyrkivät kovasti saavuttamaan tämän todistuksen. Asiantuntijat ennustavat, että pilvipalvelualalla luodaan vuoteen 2016 mennessä 4, 2 miljoonaa työpaikkaa. CRM-järjestelmän muutoksen ja toteutuksen myötä suurin osa Fortune 500 -yrityksistä kiinnostaa myymälöiden ammattilaisten palkkaamista.

Mikä on Salesforce-sertifiointi?

Salesforce-järjestelmänvalvojan sertifikaatti (ADM 201) on perustason pätevyys ammattilaisille, jotka harjoittavat Salesforce-sovellusta organisaatiossaan. Edellä mainitun sertifikaatin tarjoaa Salesforce.com, joka on pilvipalveluyritys, joka sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. Salesforce-järjestelmä tarjoaa apua CRM: n hallintaan markkinoinnin ja johtamisen kautta.

kelpoisuus

Tämän sertifikaatin saamiseksi henkilökohtaiset tarpeet-

 • Olla hallinnollinen ammattilainen
 • Hänen perustutkintonsa tulisi olla -Tutkinto BBA / BCA / MBA / MCA
 • Henkilöllä tulisi olla selkeät tiedot ja ymmärrys myyjävoiman käsitteistä

Tutkimusmalli

Tentti koostuu 60 monivalintakysymyksestä, jotka on suoritettava 90 minuutissa. Tämän sertifikaatin läpäisypistemäärä on 65%. Tutkimus on suljetun kirjan tyyppi, joten verkkoviitteitä tai paperiversioita aineistosta ei sallita. Kielet, joilla tentti on käytettävissä, ovat englanti, brasilianportugali, ranska, saksa ja espanja.

Tutkimuksen arvo

Tällä tutkimuksella on paljon lisäarvoa kehittäjille, järjestelmänvalvojille, arkkitehdille ja myyntitoiminnan ammattilaisille heidän uransa kasvussa. Keskimääräinen palkka, jota odotetaan tämän sertifioinnin jälkeen, on 78 000 dollaria. Tämän tutkinnon suoritettuaan ja kelpuutetun tutkinnon suoritettuaan hakijat voivat siirtyä edistyneemmän hallinnon sertifiointiin.

Tämän sertifikaatin tentti on kansainvälisesti tunnustettu ja se on suunniteltu erityisesti Salesforcen toteuttamiseen. Tällä sertifioinnilla on paljon etuja, joista puhutaan myöhemmässä osassa.

Salesforce-sertifioinnin edut

CRM: ssä, pilvipalvelussa jne. Tapahtuvan teknologisen kehityksen myötä voidaan helposti ennustaa tämän sertifikaatin saamisen pitkäaikaisia ​​etuja. Tämä sertifikaatti parantaa varmasti tarttumiskykyäsi Salesforce-alustalla ja optimoi sen käytön ja tehokkuuden. Myyntivoimajärjestelmä tarjoaa tukea myynnin ja siihen liittyvien toimintojen automatisointiin, myynnin ennustamiseen, tuotetietoon ja tilausten hallintaan. Jotkut muut myyntivoiman varmennuksen saamisen edut ovat-

Suositellut kurssit

 • Online-koulutus projektien hallinnasta
 • Online-koulutus Microsoft Projectissa
 • Koulutus työntekijöiden liikkeistä

# 1. Verkkotunnuksen / kentän perusteellinen tuntemus

Myyntivoimasertifikaatin avulla voit tuntea alustan perusteellisen tietämyksen, joka auttaa sinua parantamaan sinua näkemyksiä myynnistä ja asiakassuhteista. Lisäksi kun etsit jatkuvasti tätä kenttää, saat tietää erilaisista työkaluista, joista et ole ennen kuullut, jopa silloin, kun piti itseäsi alan asiantuntijana.

# 2. Kokemus tosielämän tilanteiden avulla

Salesforce-sertifiointiin liittyvien koulutuskurssien tarkoituksena on tarjota käytännön kokemus. Heillä on paljon materiaalia teollisuuden kannalta merkityksellisistä live-projekteista, tosielämän tilanteisiin perustuvista tapaustutkimuksista ja skenaarioista - joiden avulla opit paljon käytännössä. Voit odottaa noin 12 tunnin koulutusta, joka viettää liveprojekteja ja 20 tuntia luokkalaboratorion käytännössä, kun ilmoittautuu myyntityötodistukseen.

Jopa silloin, kun sinulla on kokemusta myyntityön ammattilaisesta, suosittelemme sinua hakemaan myyntivoiman sertifiointia, jos työskentelet organisaatiossa / yrityksessä, joka etsii aktiivista läsnäoloa asiakkaille, jotka haluavat, että heidän yrityksestäan tulee keskusteluaihe asiakkaiden keskuudessa. . Kun ihmiset tunnustavat organisaatiosi tuotteet tai palvelut, myyntityösertifikaatti auttaa sinua ehdottomasti seuraavilla tavoilla-

# 3. Hyödynnä dynaamisesti päivitettyä nykyistä tietopohjaa

Yksi pilvitekniikan eniten puhutetuista eduista on, että kaikki päivityksiä koskevat julkaisut työnnetään sovellukseen automaattisesti. Verkkosivusto salesforce.com julkaisee päivitykset eri aikoina vuoden aikana, ja jos salesforce on jo otettu käyttöön organisaatiossasi, sinun ei tarvitse odottaa kuukausia päivittääksesi koko yritysohjelmistoa. Jos luotollasi on sertifikaatti, sinun tulee suorittaa työ pitääksesi se ajan tasalla. "Sertifiointi" heijastaa kuitenkin sitä, että henkilö olisi heidän yrityksessään "mennä" -henkilö aina, kun on julkaisua.

# 4. Ota käyttöön tehokas tilisuunnittelun osaaminen

Saatuaan myyntivoimasertifikaatin huomaat, kuinka paremmaksi olet tullut suunnittelussa. Kun olet ymmärtänyt alustan perusteellisesti, löydät taitosi siirtyä nopeasti sovelluksen läpi ja käsitellä asiakkaita ja mahdollisia pyyntöjä entistä nopeammin. Se osoittautuu vipuvälineeksi sinulle henkilökohtaisten ja liiketoimintaprosessien strategisessa parantamisessa, jos ylläpidät sertifikaattia. Se osoittaa ehdottomasti olevan etu, joka auttaa sinua parantamaan työ- ja perhe-elämäsi tasapainoa.

# 5. Paranna analyyttisiä taitojasi

Myyntivoimasertifikaatin avulla saat paremman käsityksen myyntitrendeistä, kun saat räätälöityä ja yksityiskohtaista tietoa trendistä.

# 6. Optimoi myyntivoiman toteuttaminen

Monilla yrityksillä oli myyntivoiman käytön kanssa ongelmia, koska niillä ei ollut vakaa ja toimiva suunnitelma myyntivoimansa optimoimiseksi edes päätöksen tekemisen jälkeen. Tämä johti vain siihen, että alustaa ei käytetty täysimääräisesti ja puuttui suuri osa alustan toiminnallisuudesta. Jos sinulla on myyntihenkilöstön sertifikaatti kädessä, autat varmasti yritystäsi optimoimaan ja mukauttamaan myyntivoimaa, johtamaan ja neuvomaan johtajia. Siksi yritys hyötyisi sertifiointisi kautta.

# 7. Pakollinen myyjälle Työpaikat

Olemme jo keskustelleet monista salesforce-sertifioinnin eduista, minkä vuoksi useissa Salesforce-työtehtävissä esitetyissä nimityksissä Salesforce-sertifiointi on pakollista. Joten jos ihmettelet, miksi et saa haastattelupuheluita edes kokemuksenne jälkeen, niin tämä voi olla sinun. Joten jos olet päättänyt konkreettisesti tehdä yhteistyötä myyntivoimaa käyttävien organisaatioiden kanssa, tämä sertifiointi ja koulutus on pakollinen sinulle.

# 8. Mahdollisuudet jälkisertifiointi

Me kaikki tiedämme sertifikaattien edut, se vahvistaa puheemme taitoistamme. Salesforce-sertifiointi, kuten kaikki muutkin sertifikaatit, vahvistaa asiantuntemuksesi ja osoittaa sitoutumisenne tähän verkkotunnukseen. Loppujen lopuksi, kun menet haastatteluun, joka on aseistettu tällä sertifikaatilla, varmasti ärsytät sen ilman toista mahdollisuutta. Tällä sertifikaatilla sertifioitujen ammattilaisten tiedetään olevan tehokkaita käsittelykykyjä. Heidän on todettu puhuttu heidän innovatiivisista sovellusstrategioistaan, parhaista vastausajoista asiakkaille ja taitavista käsittelemään vaikeita tilanteita hikoilematta.

# 9. Yritysten arvo työnantajien mukaan

Työnantajat, joilla ei ole toisia ajatuksia, ymmärtävät Salesforcen sertifioitujen asiantuntijoiden arvon ja lisäävät heidän liiketoimintaansa etuja. Siksi ajan myötä yhä useammat organisaatiot ovat halukkaita palkkaamaan varmennettuja henkilöitä kuin varmentamattomia ehdokkaita. Nykyään hakijoiden joukko kilpailee asemasta Salesforce-markkinoilla.

# 10. Palkkaetuudet

Vuonna 2013 tehdyssä tutkimuksessa kerrottiin, että Salesforce-asiantuntijoiden keskimääräinen palkka ilman sertifikaattia oli 69000 dollaria, kun taas myyntihenkilöstön sertifikaatin perusteella heidän keskipalkka oli 89 850 dollaria. Kaikissa palkkamatkoissa yhdellä todistuksella. Salesforcen sertifioidut ammattilaiset ansaitsevat yli 100 000 dollaria vuodessa.

Johtopäätös - Salesforce-sertifiointi

Jokaisen alan asiantuntijoiden kysyntä kasvaa nopeasti, ja niin se on myyntivoima-alueella. Yritykset haluavat palkata ammattilaisia, jotka voivat osoittautua organisaation eduksi, ja tämän sertifikaatin avulla henkilö voi varmasti tarjota paljon tukea. Yritykset tietävät, että pilvisertifioitujen asiantuntijoiden avulla he voivat tasata toimintojaan ja työskennellä. Henkilö, joka on voinut saada tämän sertifikaatin, on kuin timantti organisaatiolleen, auttaen paljon sen menestykseen. Hän ohjaa organisaatiota kaikissa päätöksissä innovatiivisilla sovelluksillaan ja strategioillaan. Näiden lisäksi tämä varmennus auttaa sinua paljon rekrytointiprosessissa ja saa sinulle korkeamman palkan, kuten aiemmissa kohdissa käsiteltiin.

Salesforce-sertifikaatti on varmenne, joka puhuu puolestaan, sinun ei tarvitse puhua taitojesi ja asiantuntemuksesi puolesta. Itse tentti sisältää osaamiseen liittyviä kysymyksiä, ja jos olet läpäissyt sen, on itsestään selvää, kuinka suuri osaaminen sinulla on tällä alalla.

Sertifiointi lisäisi varmasti luottamusta, lisäisi palkkaasi, auttaisi sinua saamaan monia uusia mahdollisuuksia ja kiillottamaan jatkamista.

Suositellut artikkelit

Tässä on artikkeleita, jotka auttavat sinua saamaan lisätietoja myyntivoiman sertifioinnista, joten käy vain linkin läpi

 1. Hyvän työ- ja perhe-elämän tasapainon edut | Edut | esimerkit
 2. 7 hienoa ja hyödyllistä työkalua rajoittamattoman myyntijohtajan luomiseen
 3. Tärkeitä neuvoja sertifioidun myyntivoiman järjestelmänvalvojaksi
 4. 7 tärkeintä merkittävää eroa CISM: n ja CISSP-sertifioinnin välillä
 5. Jotkut tärkeät ominaisuudet CISA-sertifiointitestistä

Luokka: